DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 3. péntek
Egyéb

Vlogot indított Zsebő Marcell, a magyar gokartos szupertehetség

Zsebő Marcell, akinek neve már mostanra összefonódott a sebesség, a precizitás és a verseny szellemével, most egy új világban próbálja ki magát.

A fiatal tehetség úgy döntött, hogy belevág a vlogging világába, hogy megossza tapasztalatait, kalandjait és a versenyzés iránti szenvedélyét a hazai követőivel.

Marcell YouTube csatornája nem csak arról szól, hogy mi történik a pályán, hanem egy egész életformát mutat be, amely a gokartversenyzés köré szerveződik. A nézők betekintést nyerhetnek a versenyekre való felkészülésbe, egy professzionális versenycsapat működésébe, a technikai részletekbe, valamint Marcell személyes élményeibe, ahogy a versenypályákon átívelő útját járja.

2024-ZSEBO-WSKsmsFranciaC.15404



A jövő magyar reménysége jelenleg a világ élvonalában versenyez, ott, ahol egyébként a jelenlegi Forma-1-es mezőny többsége nevelkedett, köztük Max Verstappen és Charles Leclerc is. A bajnokság komolyságát jelzi, hogy jelenlegi versenytársai között van Rocco Coronel, Tom Coronel (túraautó világbajnok) fia, illetve Ella Hakkinen, Mika Hakkinen (kétszeres Forma-1-es világbajnok) lánya is. 

2024-ZSEBO-FIAValencia17105

Marcell az első két részben számos érdekes információt osztott meg a gokartozásról és ígérete szerint a következő részekben mélyebb betekintést fog engedni a csapat működésébe, így mindenképpen érdemes feliratkozni a csatornájára.

maxresdefault

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: