DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 28. szombat

(x)

Milyen szórófejet válassz az öntözőrendszerhez?

Nem is olyan régen csak a kerti csap, a slag és az öntöző kanna állt rendelkezésre ahhoz, hogy megöntözzük a növényeinket. Azóta azonban változott a helyzet, és ma már egy profi öntözőrendszert is használhatunk, ami a közreműködésünk nélkül automatikusan működik.

részletek

Porsche Approved – használt Porsche biztos kézből

A valaha gyártott Porschék jelentős hányada még mind a mai napig az utakat rója – mi más kelthetne nagyobb bizalmat egy márka használt modelljei iránt, mint ez a tény?

részletek

Mire jó az útnyilvántartás, s miért jó az útnyilvántartó program könyvelői szemmel?

Az útnyilvántartás egy olyan opció, aminek révén az autót lízingelő ügyfelek rengeteg pénzt spórolhatnak, míg az útnyilvántartó program egy olyan innovatív eszköz ehhez, amivel a könyvelők is jól járnak, hiszen időt, energiát, munkát takaríthatnak meg vele.

részletek

Szerezd be gyerkőcödnek vagy magadnak a kedvencekkel díszített irodaszereket!

A rajongás nem életkorhoz kötött, bár megvannak azok az életszakaszok, amikor természetes jelenség még akkor is, ha egy kívülálló már túlzásnak gondolja. Szinte nincs olyan ember, aki életében valamikor ne rajongott volna valamiért vagy valakiért.

részletek

Az úttörő – húsz éves a Porsche Cayenne

Egy Porsche karaktervonásai és élvezetes vezethetősége egy hétköznapi, családi használatra tökéletes terepjáróba öntve. Nagyjából így szólt az ötlet, amely életre hívta a Porsche Cayenne-t, amelynek legelső generációja 2002-ben rajtolt el.

részletek

Az autófólia nem csak a formaautókon mutat jól: 3+1 érv, amiért megéri rá beruházni

Az autó sokunk hétköznapjaiban játszik központi szerepet, akár a magánéletben, akár a munka világában. A megfelelő műszaki állapot mellett érdemes figyelmet fordítani arra is, hogy kívül-belül rendezett, tiszta képet mutasson, összességében jó benyomást sugalljon tulajdonosáról. A kisebb karcolások, benyomódások még a legnagyobb odafigyelés mellett is megtépázhatják gépkocsinkat, a fényezés pedig sokszor költséges megoldás a kisebb sérülések elfedésére.

részletek

Gondolkoztál már azon, mi történik a megunt elektronikai cikkekkel?

Neked csak egy laptop. Egy megunt laptop. Másnak pedig ugyanez a laptop, a te laptopod méreg. Gondolkoztál már valaha azon, hogy mi lesz azokkal az elektronikai cikkekkel, amelyeket megunnak az emberek?

részletek

A mélyhornyú csapágyak legismertebb típusa

Csapágyból rengeteg fajta létezik, s ez biztosan nem meglepő senki számára, hiszen a területek, illetve a berendezések, gépek, amelyekben használják őket, szintén számtalanok. A csapágyaknak pedig meg kell felelniük mindig az adott körülményeknek.

részletek

Miért fontos, hogy megértse kutyája jelzéseit?

Napjainkra a kutyák társállatokká váltak, egyre több ember osztja meg otthonát, életét négylábú kedvencével. Ma már a kutyák egy jelentős része a lakásban, a gazdával együtt él és így egy nem megfelelően felépített kapcsolat napi problémákat okozhat a családban.

részletek

Hogy állsz a hátfájással?

Rengeteg olyan ülőmunka akad, amely során egész nap görnyed az ember az asztala fölött. Ez a sorsa szinte minden irodistának, de akár a pénztárosok, műkörmösök is hasonló munkahelyi ártalmaknak vannak kitéve, és persze nem hagyhatjuk ki a veszélyeztetett körből a diákokat sem.

részletek

Tudnivalók a megfelelő állvány kiválasztásához

A szakipari munkák elvégzése során nap mint nap szükség van arra, hogy a magasban dolgozzunk. Ilyenkor a megszokottnál is jobban oda kell figyelnünk arra, hogy a megfelelő munkaeszközöket használjuk.

részletek

A megfelelő macskaeledel kiválasztása

A legtöbb macskaeledel ugyan prémium minőségű alapanyagokból készül, amelyek jobb immunitást, fokozott növekedést és hihetetlen erőt kínálnak, de a kedvencednek minden fejlődési szakaszban különböző vitamin- és tápanyag-kombinációra van szüksége. Ezért sem mindegy, hogy milyen tápot biztosítasz számára.

részletek