Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. június 29. szerda

(x)

Kotyogós – az örök nyertes a kávéfőzés versenyében?

Már gyakorlatilag bárki külön barista kuckót hozhat létre az otthonában, olaszországi kávézós hangulattal megfejelve mindezt. A technológia fejlődésével azok a szerkezetek, amik egykor a kávéházak sajátjai voltak, napjainkban könnyedén, magáncélra is megvásárolhatóak. Szóval még mielőtt leülnél a tévé elé a Forma–1 eseményeit figyelve, egyetlen gombnyomással teletöltheted a csészédet energiát adó feketével. Vagy van egy másik, megunhatatlan megoldás!

részletek

Kapcsolj nagyobb sebességre!

Az otthoni sportolás ma már egyáltalán nem megoldhatatlan feladat. Sőt! Viszonylag kis beruházással kifejezetten profi környezetet alakíthatsz ki magadnak. Ráadásul miközben az izmaid dolgoznak te legeltetheted a szemed mondjuk az utolsó Forma–1-es futamon. Azért ez jól hangzik, nem gondolod?

részletek

Milyen szempontok alapján válasszunk napszemüveget vezetéshez?

Végre itt a nyár és vele együtt a ragyogó napsütés! Azonban ez nem mindig olyan örömteli érzés, mint amikor egy vendéglátóhely teraszán üldögélünk; kifejezetten zavaró tud lenni például vezetés közben. Szerencsére egy minőségi napszemüveg sokat tud javítani a helyzeten, így érdemes mindig a kocsiban tartani egy párat. Már csak az a kérdés, hogy milyet.

részletek

Te felkészülten várod a nyári hőséget?

Minden évszaknak, de különösen a rendkívül hideg télnek és a sokszor elviselhetetlenül forró nyárnak megvannak a maga veszélyei. Mivel ezeket a kockázati tényezőket jó előre ismerjük, nagyon nagy szerepünk van abban, hogy mennyire viselkedünk felelőtlenül, fittyet hányva az előzetes figyelmeztetésekre.

részletek

Hogyan állítsa be a műanyag ablakot?

Mire az új nyílászárók a helyükre kerülnek, addigra a beállítások 80-85%-án már túl is van. Viszont addig meglehetősen rögös út vezet, hiszen egy sor kérdést meg kell válaszolni, hogy eldönthesse, milyen alapanyagú, nyitási irányú, üvegezésű ablakokat szeretne otthonába.

részletek

Mit érdemes tudni az ekho adózásról?

Napról napra nő az ekho adózás népszerűsége, mely leginkább a sport, a kultúra, a művészet és a média területén dolgozók számára biztosít egyszerűsített adózást. Mit érdemes tudni az ekhóról? Cikkünkben megválaszoljuk a kérdést.

részletek

Melyik autólámpa jobb éjszaka: a LED vagy a xenon?

Még a legtapasztaltabb sofőrnek is lényegesen nehezebb vezetni éjszaka. Számtalan új nehézség és veszély jelenik meg, ha valaki sötétben vezet. Ahhoz, hogy ezeket a körülményeket minimálisra szorítsuk, és a lehető legbiztonságosabban vezethessünk, megfelelő fényszórókra is szükségünk van.

részletek

Fordítsd hasznos dologra érdeklődésed, válj etikus hackerré!

Az etikus hackerek napjaink digitális lovagjainak tekinthetők, ők azok, akik technikai tudásukkal hozzájárulhatnak egy cég adatainak, számítógépeinek, IT eszközeinek védelméhez.

részletek

Kerti bútorok, nem csak nyári használatra

Ha a lakberendezés kérdése és a nyár szavak egy mondaton belül előkerülnek, akkor jó eséllyel a kerti bútorokról és azok beszerzéséről is szó kell, hogy essen.

részletek

Élj a lehetőséggel: Szerezz érettségit munka mellett!

A hazai felnőttoktatás egyik legmeghatározóbb szereplőjének számít a most már negyedszázada működő SZILTOP iskolahálózat, melynek négy gimnáziuma van, az egyik ezek közül a 2005-ben létrejött Báthori István Gimnázium (egykori nevén Báthori István Középiskola és Szakiskola).

részletek

Konténeres sittszállítás egyszerűen

Egy építkezés vagy felújítás után még mindig ott a következő kihívás: a hulladék eltüntetése. Azonban hogyan kezdjünk hozzá? Mit, hova lehet kidobni? Számos kérdés merül fel ilyen esetben, ebben a cikkben igyekszünk utánajárni, hogy miként lehet ezt a problémát a legegyszerűbben megoldani.

részletek

Vibrátorhasználati kisokos kezdőknek

Akár előjátékról, akár önkielégítésről vagy konkrét aktusról van szó, a vibrátor minden nőnek csak előnyére válhat. Használata azonban nem kézenfekvő mindenki számára. Az alábbiakban utánajárunk, mire érdemes figyelni a vibrátor alkalmazása előtt, közben és után a maximális élvezet biztosítása érdekében!

részletek