DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 31. péntek

(x)

Porsche Lifestyle – kiegészítők egy művészien tökéletes élethez

Letisztultság, izgalom, precízió – ezeket a tulajdonságokat tükrözik a Porsche sportautói. És ugyanezt a filozófiát testesítik meg az aprólékosan megmunkált kiegészítők is, amelyek segítségével környezetünkben is megkaphatjuk a Porschétől megszokott tökéletességet. A Porsche Lifestyle kínálata kivételes anyagminőséggel és látványos kidolgozással biztosítja a modern, mégis kortalan kiválóságot.

részletek

A szép bőr múlandó? Mit tehetünk a bőröregedés ellen?

Az ötvenes években megjelenő menopauza jelentősen befolyásolja külsőnket. Az ösztrogénszint csökkenésével a bőröregedés folyamata egyre látványosabb formákban is megmutatkozik. Ilyenkor bőrünk veszít ragyogásából, rugalmasságából. De mit tehetünk ellene?

részletek

Videóbíró és egyéb szabályváltoztatások 2023-ra

Ugyan még bő három hónap van addig, amíg a világ legnagyobb vándorcirkusza visszatér, de az FIA szakemberei javában dolgoznak a legfrissebb Formula-1-es szabálymódosításokon. A változtatások fő hajtóereje még mindig a 2021-es Abu Dhabi Nagydíj, a szem előtt tartott példák pedig a labdarúgás és a rögbi.

részletek

Az okok, amiért az F1 sztárok szeretnek rulettet játszani

Sokszor hallhatjuk, hogy a sportolók és F1 versenyzők gyakran keresik az online és a személyesen látogatható kaszinókat, de akár a sportfogadás örömeit is, csakúgy, mint az irántuk rajongó játékosok.

részletek

Kell egy jó kézitása? Erre figyelj választásnál!

Minőségi kézitáskára lenne szükséged, de fogalmad sincs, hogy melyiket választ? Nem is gondolnád, hogy mennyi mindent elárul rólad a táskád. Az öltözködésed egyrészt a bőröd eltakarására szolgál, másrészt önkifejezési mód, így minden egyes ruhadarabnak és kiegészítőnek fontos szerepe van a megjelenésedben. Jó, ha tudod, hogy a táskád is ide tartozik, így most néhány tippet adunk azzal kapcsolatban, hogy mit vegyél figyelembe, ha választasz.

részletek

Kerüld el a buktatókat a kémiaérettségin!

A kémiaérettségi az egyik legnehezebb megmérettetés a középiskola befejezésekor. Az egyedi kompetenciákon és tárgyi tudáson túl a felkészülés során érdemes néhány trükköt is megtanulnod, melyek segítenek a nagyobb hibák elkerülésében.

részletek

Tanácsok az elegáns nappali berendezéséhez

Egy helyiség kialakítása, stílusa és berendezése erőteljesen képes tükrözni a benne lakók ízlésvilágát. Azt is szokták mondani, hogy egy helyiség berendezésében testet ölt a bensőnk, annak tökéletes kivetülése-kivetítése.

részletek

A gazdagok és híresek elképesztő sportautói

A hírességek életének fontos része a drága, egzotikus autókkal teli garázs, hogy fenntartsák a gazdagság és a siker imázsát. A sportcsillagoknak, zenészeknek, színészeknek, divattervezőknek és más csillogó hírességeknek természetesen nincsenek anyagi gondjaik. Olyannyira nincsenek, hogy sokan közülük egész autó gyűjteményeket hoztak létre. De nézzük is meg, hogy néhány ismert ember milyen autókkal büszkélkedhet.

részletek

A karácsony egyik ikonikus alakja

Van egy olyan dísz, amely szinte egyik háztartásból sem hiányozhat a karácsonyfáról. Ez pedig nem más, mint a diótörő figura, mely igencsak nagy jelentősséggel bír ezen ünnephez köthetően. Ha szeretnél te is beszerezni egyet, akkor mindenképpen tarts velünk!

részletek

Amire a szükséges irodai szoftvereknél figyeljünk

A megfelelő informatikai háttér minden iroda életében kiemelt fontosságú. Ha nem használhatóak a szoftverek, vagy csupán nem illenek az adott folyamathoz, nem kompatibilisek más programokkal, akkor egyrészt fennakadások lesznek, másrészt azonnal változtatnunk kell. Persze mindennek alapja az operációs rendszer, de ez csak a jéghegy csúcsa.

részletek

Ezt tudja egy profi diszpécser interfész

Ma már egy profi ételkiszállítási szoftver rengeteg funkciót tartalmaz, hatalmas terhet tud levenni mind a futárok válláról, mind pedig a diszpécserekéről. Számos kiváló funkcióval, automatizálási lehetőséggel és kommunikációs képességgel rendelkeznek, melyek mind-mind hatalmas előnyt jelentenek a konkurenciával szemben.

részletek

A zárszerkezet cseréje és a cilinderes zárak

A magyar szóhasználatban már sok évtizede jelen van a cilinderes zár kifejezés. Nagyon régóta használjuk ezeket, és nem hiába. A zárszerkezetek alakulás történetének egyik kiemelt és legbiztonságosabb típusa.

részletek