Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 19. szerda

Sergio Perez elárulta, milyen életet élne, ha nem a Formula-1-es pályák aszfaltját koptatná. Egy valamiben egészen biztos a mexikói: más szakmákban is az adrenalint keresné.

A brit világbajnok elvesztette a türelmét és üzent Lewis Hamilton csalódott és sértett rajongóinak. Arra biztatja őket, lépjenek túl mielőbb a bajnoki vereségen, éppen itt az ideje.

Néhány napja vált hivatalossá, hogy Luisinha Oliveira a McLaren F1-es pilótájának párja – a fiatal portugál divatmodell azonban a közösségi médiás posztjai alapján fővárosunkba is szerelmes.

Az Alfa Romeo tartalékosa, Callum Ilott megerősítette, a visszavonuló finn nem szószátyár, ha személyes dolgokról van szó. Ilott születésnapján mégis meglepte a fiatalt egy megnyilvánulásával.

Egy korábbi interjú szerint a világbajnok kedvenc autója volt a lila 760LH, amellyel néhány éve Monacóban szenvedett balesetet. Hamilton jócskán profitált a Pagani eladásából: 10 millió eurós vételáron talált új gazdára.

Hosszú ideje ment a találgatás a rajongók részéről, hogy van-e párja a McLaren F1-es pilótájának, aki most egy Instagram-posztban tette hivatalossá, hogy egy portugál divatmodellel jár.

Formula-1-es témájú hollywoodi produkció előkészületei zajlanak a kulisszák mögött: a főszereplőt Brad Pitt alakítaná, a rendezői széket pedig Joseph Kosinski foglalhatja el.

Debütálása, valamint mclarenes és ferraris átigazolása alkalmával is többen kételkedtek a finn képességeiben – de nem csak erről szóltak az F1-es hírek az elmúlt két évtizedben január 19-én.

Háromszor is bekerülhetett a Minardi felállásába, de egyszer sem maradhatott egy teljes évre. Születésnapját ünnepli Tarso Marques, aki elmondhatja magáról, hogy 2001-ben „jobban teljesített” Fernando Alonsónál.

Több szempontból is történelmi volt Stirling Moss argentínai F1-es sikere 1958-ban: nem csupán a későbbi világbajnok Cooper első győzelmét szerezte, hanem a legelső farmotoros diadalt is.

1998-ban tíz autósport rajongóból tízen, egy évvel később kilencen nem ismerték a nevét. 2000 elején azonban futótűzként terjedt a hír: Jenson Button kapta a nagy múltú Williams istálló egyik ülését.

Több honfitársunk is rajthoz állt a 24 órás online megmérettetésen, köztük Kiss Norbert is, a legjobb eredményt azonban Remenyik Balázs és Csincsik Marcell szállította.

A Red Bull ellen szállt ringbe Max Verstappen a virtuális Le Mans-i 24 óráson, s a holland és csapattársai végig az élen is tartották autójukat, Verstappen végül csúnyán összetörte azt.

Az elmúlt napok során elindult a virtuális sorozat, ezen a héten is rendeznek különleges selejtezőt - mutatjuk a részleteket.

Gyors szakaszokkal és roppant szűk kanyarokkal tűzdelt az ikonikus távol-keleti városi pálya, de ha a játék szimulációjának hinni lehet, csak a Melco-hajtű okozna némi gondot egy F1-es gépnek.