Steward
Admin
2019. szeptember 20. péntek

Az Olasz és a Szingapúri Nagydíj között bővült Sergio Perez családja, hiszen fia, a kis Sergio után most megszületett kislánya, Carlota is. A mexikói életkorához képest kifejezetten jól áll gyerekek terén az F1-es mezőnyben.

A hivatalos csatornák továbbra is hallgatnak Michael Schumacher párizsi kezeléséről, a francia sajtónak azonban sikerült megszólaltatnia egy ápolónőt, aki látta a németet.

Bár a hétvégét megelőzően még azt emlegette, Ferrari-drukkerek hívják csapatukhoz, Monzában negatív fogadtatást kapott Hamilton. Ennek ellenére felnéz az olasz közönség szenvedélyére.

Az F1 új Jacques Villeneuve-ének nevezett Nico Rosberg úgy tűnik, hallgat a kritikákra, és kissé szolidabb hangvételben folytatja a videózást, miután Hamilton és Verstappen is beszólt neki.

Hétpecsétes titokként őrzik Michael Schumacher pontos állapotát 2013-as, súlyos síbalesete óta. Franciaországi őssejtkezelése hallatán felcsillanhat a remény, de sajnos a lehetőségek korlátozottak.

Amellett, hogy a WTCR bajnoki címéért küzd, Michelisz Norbert egy új szerepet is elvállalt idén: ő lett Wéber Gábor egyik társa F1-es kommentátorként a magyar közvetítésben.

A fiatal holland szerint a 2016-os világbajnok vált az F1 új megmondóemberévé, aki pénzt akar keresni YouTube-csatornájával. Versenyezhetett volna tovább, akkor most nem szorulna erre…

Vettel nagyon ritkán követi el kétszer ugyanazt a hibát, Sutil viccnek tartja a büntetéseket, Panis visszavonul, Schumacher kétli, hogy Rossi valaha az F1-be jön: ilyen híreket olvashattunk szeptember 18-án.

A négyéves CART-pályafutását bajnoki címmel záró Cristiano da Matta óriási elvárásokkal érkezett az F1-be, de ott sosem ért el sikereket - onnan kiebrudalva egy szörnyű baleset törte ketté karrierjét.

Számos versenyzőt találunk a Formula-1-ben, akik kiemelkedtek a kisebb kategóriákban, a legjobbak között mégsem tudták sokra vinni. Mai cikkünk főszereplője az F3-ban és F2-ben is bajnok volt.

Mostanság megszokhattuk, hogy minden szezonban legalább egyszer verseny közben is előkerülnek a piros zászlók, de nem volt ez mindig így. Először 1971-ben lengették meg azokat F1-es ...

Egy extrém kísérlettel állt elő a Youtube népszerű szimulátorosa, Jimmy Broadbent, aki arra volt kíváncsi, mire képes a 2019-es F1-es McLaren egy raliszakaszon. Íme a végeredmény.

A virtuális bajnoksághoz csatlakozó olasz csapat két győzelemmel kezdett a szezonnyitón. Bereznay Dániel az élen harcolt, de duplán balszerencsés volt, a címvédő váratlanul gyengélkedett.

Az F1 2019-cel mutatja be a videó készítője, hogy hogyan is néz ki a hétvégi F1-es helyszínen egy kör visszafelé - így sem tűnik rossznak a pálya...

Az Osztrák Nagydíjjal folytatódott az F1 Hungary Liga, ahol a szezon eleje óta levegőbe lógó győzelmet aratott KaszaKristof.


Olvastad már?