Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. november 28. hétfő

Soha nem érzett még olyan harmóniát az F1-es versenyzők között, mint a Sebastian Vettel búcsúztatására rendezett közös vacsorán – árulta el az eseményt szervező hétszeres világbajnok.

A világbajnok közel háromszor annyit keresett, mint Charles Leclerc, Daniel Ricciardo megelőzi a listán többek között Carlos Sainzot, George Russellt és Lando Norrist is.

Barátként viselkednek egymással a mezőny tagjai Alex Albon szerint. A brit-thai pilóta ezt az Abu Dhabiban szervezett közös vacsorával kapcsolatban mondta el, amiről elárult még pár részletet.

Sebastian Vettel november 20-án végleg szögre akasztja F1-es bukósisakját, miután a négyszeres világbajnok pilóta a visszavonulás mellett döntött. Több időt szeretne együtt tölteni családjával.

Ismét durva kijelentései miatt került az újságokba a korábbi háromszoros F1-es világbajnok brazil versenyző, aki ellen a szövetségi ügyészség vizsgálatot is indított.

Max Verstappen felkerült a Quote magazin listájára, amely az 500 leggazdagabb hollanddal foglalkozik. A kétszeres világbajnok mellett a zandvoorti társtulajdonos is ott van a leggazdagabbak közt.

Egy osztrák lap úgy értesült, a múlt héten elhunyt Dietrich Mateschitz elfogadta sorsát, s a végzetes diagnózist követően egy erdei rezidenciába vonult el. Verstappen is meglátogatta a néhai alapítót.

Alonso nem vonulna vissza a harmadik világbajnoki címe előtt, David Coulthard elképesztőnek tartja a Williams autóját és újabb partnere lett a Michelinnek. Ezek voltak november 28. hírei.

Rovatunk következő versenyzője sosem vezetett F1-es autót, mégis nyert versenyt a világbajnokságon. Négy nappal később súlyosan megégett egy balesetben, amely közrejátszott korai halálában 1963-ban.

A négyszeres világbajnok számos csúcsát megdöntötték már – elsősorban Max Verstappen volt szorgos ilyen téren –, de több tekintetben visszavonulása után is ő marad a rekorder.

Alonso és Button személyében 2015-ben két bajnokkal tért vissza a Honda: csaknem fél évszázaddal korábban szintén az F1 egyik legjobbját csábították magukhoz. Akkor egy győzelem lett az eredmény.

Szinte napra pontosan egy évvel a vadonatúj F1-es helyszín bemutatkozása előtt a Las Vegas-i Nagydíj szervezői közzétettek egy videót az első hivatalos, természetesen csak virtuális körről a pályán.

Negyedik és hetedik helyet gyűjtött a szimulátoros F1-es bajnokság e heti versenyein az Alfa Romeo versenyzője, de az Alpine-t erősítő Sipos Patrik is pontokkal gazdagodott.

Wokingban látta vendégül a Chelsea kiválóságát, Mason Mountot a McLaren, ahol Lando Norrisszal egymásnak estek a szimulátorban. Mondanunk sem kell, hogy inkább roncsderbit láttunk, mint versenyt.

Az aktuális versenyhétvége előtt megmutatjuk nektek ezúttal is, hogy milyen lenne a soron következő pálya, vagyis az Autodromo Hermanos Rodriguez visszafelé.