Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 16. vasárnap

WEC hírek

LM24 12. óra: SC-fázisok, Toyota-harc

Akciódúsan alakultak a 87. Le Mans-i 24 órás első felének utolsó órái, a biztonsági autók pedig hol az egyik, hol a másik Toyotának kedveztek, miközben a GTE Próban kétautósra olvadt az élboly.

részletek

LM24 9. óra: Kiélezett küzdelem

A négyből három kategóriában csak másodpercek választják el az élen állókat Le Mans-ban: szenzációsan izgalmas, szoros versenyt hozott a szombat – és a java még hátra van!

részletek

LM24 6. óra: Szitáló eső, safety car

Meglehetősen problémamentesen alakult az első három óra az idei Le Mans-on – a második hármasról viszont már nem mondható el ugyanez: újra nyitott a verseny a győzelemért.

részletek

LM24 3. óra: Száguld a #7-es Toyota

Mind a négy kategóriában van miről beszélni három óra elteltével: új pályacsúcs született Le Mans-ban, Alonsóék hátránya egészen komoly, parázs csata a GT-k közt, és a sárga zászlók is előkerültek.

részletek

LM24 ÉLŐ: Masszív előnyben a #7-es Toyota

Nyolcvanhetedik alkalommal is nekivágnak az egynapos száguldásnak Le Mans-ban: a Formula.hu-n a szokásokhoz híven 24 órán át élő szöveges közvetítést olvashattok a világ legnagyobb autóversenyéről!

részletek

Jön a Le Mans: 28 prototípus 24 órás küzdelme

Nézzük végül az LMP kategória mezőnyét, avagy Lehet Más Prototípus győztes, mint a Toyota? A P1-esek között hatan várnak a lepattanóra, míg a húsztagú P2-es kategória a legnagyobb harcot hozhatja.

részletek

A #7-es Toyotáé a pole a Le Mans-i 24 órásra

A két japán versenyző jegyezte a legjobb időket az első rajtsort a várakozásoknak megfelelően kisajátító Toyotánál a Le Mans-i 24 órás kvalifikációján. Büntetett győztes az LMP2-ben, vegyesfelvágott a GTE Próban.

részletek

Jön a Le Mans: 6 márka a GT-mezőnyben

A megszokott Le Mans előtti nagy mezőnybemutató cikkünket idén az áttekinthetőség kedvéért két részre osztottuk: a maiban a GTE-kategóriák 34 egységével, s 102 pilótájával kezdünk.

részletek

Bolond balesettel indult a Le Mans-i hét

Szerda este rendezték a Le Mans-i 24 órás verseny első időmérőjét, ahol a #7-es Toyota úgy is megszerezte az ideiglenes pole-t, hogy keresztülhajtott az elé kikanyarodó DragonSpeeden.

részletek

Jön a Le Mans: 22 egykori F1-es pilóta!

Közeleg a legendás egynapos verseny, melyről élő szöveges közvetítést olvashattok 24 órán át a Formula.hu-n: mutatjuk, kikre érdemes külön odafigyelnie a Formula–1 rajongóinak!

részletek

Jön a Le Mans: Rekordok könyve

Ha Le Mans-i 24 órás, akkor egy napon át tartó élő közvetítés a Formulán! Természetesen idén is hűek maradunk hagyományainkhoz, s megkezdjük a ráhangolódást a legendás egynaposra.

részletek

Le Mans: Eredményes teszten van túl a címvédő

A WEC 2018/2019-es évadát már egy futammal ezelőtt megnyerő TOYOTA GAZOO Racing eredményes tesztelés után vághat neki, hogy megvédje Le Mans-i trófeáját a Circuit de la Sarthe pályán.

részletek
Olvastad már?