Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 25. hétfő

WEC hírek

A WEC küszöbén a magyar versenyző

Történelmi lehetőség előtt áll a magyar autósport: karnyújtásnyira vagyunk attól, hogy egy hazai pilóta induljon a Le Mans 24h-t is magába foglaló hosszútávú autós vb-n.

részletek

Negyedszer is nyert a Toyota Le Mans-ban

Kobayashi, Conway és Lopez első győzelmét szerezte a 89. Le Mans-i 24 óráson, megelőzve a testvérautót. Az LMP2-ben dráma az utolsó körben, a két GT-osztályban pedig Ferrari-siker született.

részletek

LM24 20. óra: Aggodalom a Toyotánál

A reggeli órákban az üzemanyagrendszer alaposan ráijesztett a Toyotára, mindkét egységnek több extra kiállást is be kellett iktatnia: vezetnek, de az Alpine hátránya alig több, mint 10 perc.

részletek

LM24, 16. A Toyotát érte az élen a reggel

A #7-es Toyota előnye továbbra ia masszív a #8-ashoz képest, az LMP2-ben is két testvérautó az élen, a GTE-t pedog Próban és Am-ben is a Ferrari viszi jelenleg.

részletek

LM24 12.: Toyota- és Ferrari-uralom

Kamui Kobayashiék továbbra is magabiztosan vezetik a 2021-es kiírást, az LMP2-ben testvérharc zajlik az első helyért, míg a GT-seknél egyelőre az AF Corse Ferrarik diktálják a tempót.

részletek

LM24 8. óra: Mozgalmas koraéjjel

Több biztonsági autós szakasz és néhány komolyabb dráma is színezte az idei Le Mans második négyórás szakaszát, de a Toyota egyelőre megingathatatlanul száguld a kettős győzelem felé.

részletek

LM24 4. óra: Toyota 1-2 a baleset után

Négy óra elteltével az első két helyen a két Toyota halad Le Mans-ban, de koránt sem alakult simán a verseny a számukra, hiszen a #8-ast az első kanyarban kiütötték. Volt már eső és nagy baleset is.

részletek

Ez történt a Le Mans-i 24 óráson

Kövesd velünk élőben egy teljes napon át a Le Mans-i 24 órás versenyt: maratoni közvetítésünkben megpróbálunk rámutatni minden érdekességre, és segítünk végigkövetni a világ legnagyobb autóversenyét.

részletek

LM24: A #7-es Toyotáé a pole

A japánok #7-es számú autója a mezőny felett járt és bár a testvérautó az időmérőn megközelítette, de legyőzni nem tudta - az Alpine hátránya elég nagy hozzájuk képest.

részletek

WEC: Megállt a pályán, mégis nyert a Toyota

Nem alakult zökkenőmentesen a monzai 6 órás a #7-es egység számára, de végül győzni tudtak az Alpine előtt. Egy LMP2-es trió is felfért a dobogóra, GTE Próban Porsche-győzelem született.

részletek

Visszatér Monzába a WEC és a Toyota

A TOYOTA GAZOO Racing szeretné megtartani százszázalékos Hypercar mérlegét a 2021-es WEC-szezon következő versenyén. A sorozat közel 30 év kihagyás után idén először tér vissza Olaszországba.

részletek

Jubilált a Toyota a WEC-ben

A hétvégén századszor állt rajthoz a hosszú távú világbajnokságon a Toyota. A jubileumot kettős győzelemmel ünnepelte meg a Toyota Gazoo Racing.

részletek
Olvastad már?