Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 24. péntek

Rali hírek

Tanak uralta a Chile Ralit

A toyotás előnye a végéig kitartott, az igazi izgalmak mögötte zajlottak a dél-amerikai fordulón. A második az autójára panaszkodó Ogier, a harmadik pedig kilencszeres bajnok Loeb lett.

részletek

Biztos Tanak-vezetés, Neuville elégedetlen

Magyar idő szerint szombat hajnalban ért véget a versenynaptárban először szereplő Chile Rali első napja, melynek végén Ott Tanak térhetett nyugovóra a legjobb szájízzel, a pontversenyt vezető Thierry Neuville viszont nem volt felhőtlenül boldog.

részletek

Hajszálnyira a dobogótól - Herczig elégedett

Herczig Norbi és Ferencz Ramón a 4. helyen végeztek a Kanári-szigeteki ERC-futamon. Egy kis pech most is volt, de a MOL Racing Team pilótája ezúttal elégedett a versennyel.

részletek

WRC: Neuville a csúcson, a Toyota megint lent

Ez a hétvége sem sikerült Ott Tanakéknak, a Hyundai viszont kettős győzelemmel zárta az Argentin Ralit - Sebastien Ogier a legvégén kozmetikázott valamelyest a pontjain.

részletek

WRC: Neuville vezet, Tanak hibázott

Megkezdődött az Argentin Rali, ahol hiába gyorsak a Toyoták, egyelőre ezt nem tudják kamatoztatni: egy Hyundai vezet egy Citroen előtt az első napot követően.

részletek

Drámai végjáték a Korzika Ralin

Óriási fordulatok után Thierry Neuville nyerte a WRC klasszikus aszfaltos versenyét, a Korzika Ralit, míg Elfyn Evans az utolsó pillanatokban csúszott vissza a harmadik helyre.

részletek

Tanak is pórul járt, immár Neuville vezet

Hat gyorsasági szakasz szerepelt a Korzika Rali szombati programjában, három pályát kellett kétszer-kétszer teljesítenie a mezőnynek, ebben pedig benne volt a 47 kilométer hosszú Castagniccia is, úgyhogy bőven volt dolguk a versenyzőknek.

részletek

WRC: Feltartás, bocsánatkérés, időjóváírás

Sok minden történt a Korzika Rali első napján: a Citroen és a Hyundai sem az igazi, a Toyotánál Tanak egyedül maradt, az élen viszont a Ford egyik pilótája található.

részletek

Herczig: Ez a kiesés fájdalmas volt

A MOL Racing Team stábjának több gonddal is szembe kellett néznie az ERC-nyitányon, és végül technikai okok miatt kiállni kényszerültek. Bosszantó.

részletek

Korzika kanyargós útjain a WRC mezőnye

Keskeny, kanyargós útvonalának köszönhetően a Korzika Rali, azaz Tour de Corse beceneve: „A 10.000 kanyar ralija”.

részletek

Magyar női indulója is lesz a rali-Eb-nek

Mozgalmas szezon lesz a 2019-es Vogel Adriennek. A 2017-es Év magyar női autóversenyzője cím birtokosa idén pályaversenyzésben és raliban is bizonyítani szeretne, utóbbiban ráadásul egy R2-essel is.

részletek

Herczig: Idén már reális cél az Eb-dobogó

A MOL Racing Team óriási reményekkel, feltüzelve várja az ERC-rajtot, Herczig Norbi a tavaly felszedett versenyrutinban bízik az Azori-szigeteki rajt előtt. A dobogóra szeretne odaérni.

részletek
Olvastad már?