Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. december 8. vasárnap

Rali hírek

Bemutatkozott a Peugeot új raliautója

Méltó utódot fejlesztett sikeres raliautójának a Peugeot. A 208 R2 helyébe lépő új 208 Rally 4 minden porcikájában vadonatúj, ugyanakkor az elődöt népszerűvé tevő koncepció nem változott.

részletek

Hivatalos: Sebastien Ogier a Toyotáé 2020-ban

A hatszoros világbajnok abba az autóba ülhet bele, amely idén az egyéni, tavaly pedig a konstruktőri vb-címet szerezte meg, de rajta kívül is nagy neveket jelentett be a Toyota.

részletek

Azonnal kiszáll a Citroen a WRC-ből

A hatszoros világbajnok elhagyja a csapat kötelékét, amely válaszul – élversenyző hiányában – lehúzza a rolót. A szaksajtó tényként kezeli, hogy Ogier a Toyotánál folytatja.

részletek

Andrea Nucita az Abarth 2019-es bajnoka

Végig kemény, kiélezett küzdelemben, a magyarországi szezonzárón szerezte meg az idei év bajnoki címét és az ezzel járó harmincezer eurós pénzjutalmat az olasz versenyző.

részletek

Ötödik helyen zártak Herczig Norberték

Ötödik lett a Rally Hungaryn Herczig Norbert és Ferencz Ramón, és ezzel az eredménnyel a Rali Európa-bajnokságban is ötödik helyen zárta a szezont a MOL Racing Team párosa.

részletek

Magyar páros nyerte a Rally Hungaryt

A rali Európa-bajnokság eseménytelennek cseppet sem nevezhető nyíregyházi szezonzárója az utolsó szakaszon vett fordulatot: mindkét bajnokesélyes defektet kapott, Turán Frigyes pedig győzött.

részletek

Rali-Eb: Tűzijáték a szuperspeciálon

A három bajnokaspiráns, Łukasz Habaj, Chris Ingram és Alexey Lukyanuk a legjobb magyarokkal átgurult a Nyíregyháza főterén felállított rajtdobogón és megcsillantották vezetési tudásukat pénteken.

részletek

Lecsapott a WRC új világbajnokára a Hyundai

Napokkal azután, hogy Ott Tanak a Toyota színeiben megnyerte a rali-világbajnokságot, a Hyundai bejelentést tett: 2020-ban Neuville és Loeb csapattársaként már őket erősíti az észt.

részletek

Vége: Ott Tanak a WRC új világbajnoka

Egészen elképesztő utolsó szakasszal, szenzációs autózással bejött másodiknak, így bebiztosította vb-címét a Toyota sztárja - ugyan Thierry Neuville nyerte a futamot, de a bajnoki csatának vége.

részletek

WRC: Neuville vezet, Tanak támad a vb-címért

A három Hyundai ellen csatázik Ott Tanak azzal a céllal, hogy a hétvége folyamán bebiztosítsa egyéni világbajnoki címét - csapatként viszont rosszul áll a Toyota szénája.

részletek

Loeb az élen, Ogier vb-álmainak annyi

Hármas Hyundai-vezetéssel zárult a Katalán Rali első versenynapja, a vb-cím kapujában lévő Ott Tanak az ötödik, Sebastien Ogier esélyét viszont elvette a Citroen meghibásodása.

részletek

WRC: Újabb Tanak-siker, közel a vb-cím

Egyre közelebb van az a pillanat, amikor véget ér a Sebastienek kora a rali-világbajnokságon: Ott Tanak az újabb győzelme után karnyújtásnyira került a vb-címtől.

részletek
Olvastad már?