Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 24. péntek

Rali hírek

Elkezdődött a Monte, Neuville az élen

Egy szakasz Sebastien Ogier, egyet pedig Thierry Neuville nyert a Monte-Carlo Rali első napját, de utóbbi annyira leosztotta a mezőnyt, hogy ő áll az élen - az M-Sport csúnyán megégett a nyitányon.

részletek

Hétvégén átesik a tűzkeresztségen a Toyota

A Toyota versenyistállója, a TOYOTA GAZOO Racing a 2018-as kontruktőri és 2019-es egyéni WRC világbajnoki cím után új pilótákkal vág neki a rali-világbajnokság 2020-as idényének.

részletek

Az Opel már teszteli elektromos raliautóját

Teljes gőzzel megy az ADAC Opel e-Rally Cup versenysorozatra készülő Opel Corsa-e Rally átfogó fejlesztési programja. Két tisztán akkumulátoros-villanymotoros raliautó teljesít tartóssági tesztet.

részletek

Toyota: Ogier, Evans és Rovanpera

Ritka és különleges helyzet az, amikor valaminek az aranykoráról jelenidőben, és nem visszatekintve, nosztalgikus múltidézéssel emlékezhetünk meg.

részletek

Bemutatkozott a Peugeot új raliautója

Méltó utódot fejlesztett sikeres raliautójának a Peugeot. A 208 R2 helyébe lépő új 208 Rally 4 minden porcikájában vadonatúj, ugyanakkor az elődöt népszerűvé tevő koncepció nem változott.

részletek

Hivatalos: Sebastien Ogier a Toyotáé 2020-ban

A hatszoros világbajnok abba az autóba ülhet bele, amely idén az egyéni, tavaly pedig a konstruktőri vb-címet szerezte meg, de rajta kívül is nagy neveket jelentett be a Toyota.

részletek

Azonnal kiszáll a Citroen a WRC-ből

A hatszoros világbajnok elhagyja a csapat kötelékét, amely válaszul – élversenyző hiányában – lehúzza a rolót. A szaksajtó tényként kezeli, hogy Ogier a Toyotánál folytatja.

részletek

Andrea Nucita az Abarth 2019-es bajnoka

Végig kemény, kiélezett küzdelemben, a magyarországi szezonzárón szerezte meg az idei év bajnoki címét és az ezzel járó harmincezer eurós pénzjutalmat az olasz versenyző.

részletek

Ötödik helyen zártak Herczig Norberték

Ötödik lett a Rally Hungaryn Herczig Norbert és Ferencz Ramón, és ezzel az eredménnyel a Rali Európa-bajnokságban is ötödik helyen zárta a szezont a MOL Racing Team párosa.

részletek

Magyar páros nyerte a Rally Hungaryt

A rali Európa-bajnokság eseménytelennek cseppet sem nevezhető nyíregyházi szezonzárója az utolsó szakaszon vett fordulatot: mindkét bajnokesélyes defektet kapott, Turán Frigyes pedig győzött.

részletek

Rali-Eb: Tűzijáték a szuperspeciálon

A három bajnokaspiráns, Łukasz Habaj, Chris Ingram és Alexey Lukyanuk a legjobb magyarokkal átgurult a Nyíregyháza főterén felállított rajtdobogón és megcsillantották vezetési tudásukat pénteken.

részletek

Lecsapott a WRC új világbajnokára a Hyundai

Napokkal azután, hogy Ott Tanak a Toyota színeiben megnyerte a rali-világbajnokságot, a Hyundai bejelentést tett: 2020-ban Neuville és Loeb csapattársaként már őket erősíti az észt.

részletek
Olvastad már?