Steward
Gobodics Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 28. csütörtök

Rali hírek

Herczig bízik benne, hogy idén még autóba ül

Önkéntes karanténban várja a koronavírus-járvány végét Herczig Norbert. A négyszeres abszolút magyar ralibajnok versenyző elmondta: a bizonytalanságot viseli legnehezebben a jelenlegi helyzetben.

részletek

Herczigék is később kezdik a szezont

A pilóta számára nehéz elfogadni, hogy sokára lesz csak verseny, de egyelőre nincs mit tenni. Szezonfelvezető interjú Herczig Norberttel, az ERC-n induló magyar versenyzővel.

részletek

WRC: Ogier nyert, törölték a futam végét

A rali-vb megtartotta idei harmadik futamát is, de az utolsó napot végül már inkább mégis kivették a programból. Sebastien Ogier nyert a világbajnok előtt, egy Ford is dobogóra állhatott.

részletek

WRC: Ogier vezet, Neuville kiesett

A rali-vb mexikói futamát a koronavírus miatt sem halasztották el, az első nap után viszont a Hyundai és a Ford nem lehet túl elégedett - a Toyota annál inkább örülhet a fejleményeknek.

részletek

Így néz ki Vogel Adrienn idei ERC-s autója

Az idén a rali-Eb négy futamán induló magyar versenyző R2-es Ford Fiestája nem akármilyen társaságban várta a leleplezést...

részletek

Teljes magyar női egység indul a rali-Eb-n

Négy Európa-bajnoki ralifutamon indul idén Vogel Adrienn. A korábban Kia Picantóval pályán és raliban is versenyző magyar pilóta női navigátorával, Notheisz Ivettel gyűjti majd a versenykilométereket.

részletek

WRC: Tinisztár győzte le Ogier-t, Evans nyert

Azonos autóval, az utolsó méterekig kiélezett csatában győzte le a hatszoros világbajnokot a 19 éves Kalle Rovanpera, ő nyerte a power stage-et - a futamot viszont csapattársa, Elfyn Evans húzta be.

részletek

WRC: Evans 21 kilométerre a sikertől

A világbajnok Ott Tanak tartja a második helyét, a dobogó alsó fokáért pedig egy 19 éves újonc küzd óriásit a hatszoros világbajnok Sebastien Ogier-vel. Vasárnap egyetlen szakasz vár csak a mezőnyre.

részletek

Evans vezet a havas/murvás Svéd Ralin

Hó nem sok van a WRC-szezon második futamán, de a furcsa körülmények nem gátolták meg a Toyotákat abban, hogy az élre törjenek - egyelőre csak a címvédő Tanak tudja velük tartani a lépést.

részletek

Neuville legyőzte a Toyotákat a Montén

Az utolsó napon szenzációsan autózott a Hyundai klasszisa, aki így megelőzte az Ogier-Evans párost és parádés győzelemmel nyitotta a WRC 2020-as szezonját.

részletek

Körömrágós csata a Monte első helyéért

Az első három helyezett hét másodpercen belül van egymáshoz képest, hihetetlen szoros küzdelem zajlik a dobogó fokaiért - az utolsó napot Elfyn Evans kezdheti előnyből.

részletek

Monte: Toyoták az élen, Tanak kórházban

Sebastien Ogier és Elfyn Evans késhegyre menő csatát vív az első helyét, de Thierry Neuville is ott figyel a háttérben, alig pár másodperccel lemaradva. Ott Tanak viszont rommá törte a Hyundait.

részletek
Olvastad már?