Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. augusztus 14. péntek

Rali hírek

Egy kanyaron múlt

Célba ért a Rally di Roma Capitalén, de sajnos csak az ERC értékelés 32. helyén a MOL Racing Team párosa, Herczig Norbert és Ferencz Ramón. Erős kezdés után a negyedik gyorsasági szakaszon lecsúsztak az útról, eltaláltak egy fát, majd az elfolyt hűtővíz miatt korán befejezték az első napot Herczig Norberték.

részletek

Vogel Adri álomszerűen kezdett a rali-Eb-n

Győzelemmel kezdett Vogel Adrienn a rali-Eb-n! A Roger Racing Team idén a cseh Orsák Rally Sporttal közösen induló versenyzője és navigátora, Notheisz Ivett nemcsak a leggyorsabb volt a nők között a hétvégi Róma-ralin, hanem az ERC3-as értékelésben is az előkelő és pontszerző ötödik helyen ért célba a kategória tizenkilenc indulójából. Összetettben a rajthoz álló száznál is több autóból 44. lett a magyar női páros a Ford Fiesta R4-gyel.

részletek

ERC: Lukjanuk nyert, Herczig kiesett

Az orosz pilóta előbb szélvészgyorsan, majd taktikusan autózott, így a helyiek sztárját is legyőzte - Herczig Norbert hibázott, neki nem alakult jól a hétvége, de több magyar is célbaért.

részletek

Herczig: Versenyben vagyunk

Négy hónapos csúszással kezdi meg harmadik évét a Rali Eb-n a MOL Racing Team párosa, Herczig Norbert és Ferencz Ramón. A hatfutamossá alakult bajnokság első versenye Olaszországban lesz.

részletek

Remek versenyzéssel kezdett Vogel Adrienn

Fantasztikus versenyzéssel egy első és egy hatodik helyet szerzett Vogel Adri és Notheisz Ivett a Rally Bohemián.

részletek

Vogel Adrinak megkezdődik a szezon

A magyar versenyző most hétvégén, július 10-e és 12-e között navigátorával, Notheisz Ivettel áll rajthoz a legendás versenyen, mely a cseh ralibajnokság egyik fordulója is egyben.

részletek

Teljesen új helyszínen indul újra a WRC

Észtország bekerült az idei versenynaptárba és rögtön meg is rendezheti a szezont újraindító futamot szeptemberben - alakul a naptár, nyolc futam már biztos, de még továbbiak sincsenek kizárva.

részletek

Ostberg-exkluzív: Van még visszaút?

A jelenleg a Citroen gyári pilótájaként az R5-ös autót fejlesztő és közben a WRC2 vb-címét megcélzó norvég úgy érzi, hogy még mindig elég gyors ahhoz, hogy lehetőséget kapjon a legmagasabb szinten.

részletek

Herczig bízik benne, hogy idén még autóba ül

Önkéntes karanténban várja a koronavírus-járvány végét Herczig Norbert. A négyszeres abszolút magyar ralibajnok versenyző elmondta: a bizonytalanságot viseli legnehezebben a jelenlegi helyzetben.

részletek

Herczigék is később kezdik a szezont

A pilóta számára nehéz elfogadni, hogy sokára lesz csak verseny, de egyelőre nincs mit tenni. Szezonfelvezető interjú Herczig Norberttel, az ERC-n induló magyar versenyzővel.

részletek

WRC: Ogier nyert, törölték a futam végét

A rali-vb megtartotta idei harmadik futamát is, de az utolsó napot végül már inkább mégis kivették a programból. Sebastien Ogier nyert a világbajnok előtt, egy Ford is dobogóra állhatott.

részletek

WRC: Ogier vezet, Neuville kiesett

A rali-vb mexikói futamát a koronavírus miatt sem halasztották el, az első nap után viszont a Hyundai és a Ford nem lehet túl elégedett - a Toyota annál inkább örülhet a fejleményeknek.

részletek
Olvastad már?