Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

Rali hírek

Herczigék indulnak a Portugál Ralin

Herczig Norbert és Ferencz Ramón indul a rali-világbajnokság következő versenyén, a május 20-23. között zajló Vodafone Rally de Portugal-on. A cél a felkészülés az ERC szezonra.

részletek

WRC: Döbbenetes befutó a Horvát Ralin

Közúton ütközött, majd hat tizedmásodperccel így is megnyerte a horvát WRC-futamot Sebastien Ogier - csapattársa, Elfyn Evans az utolsó kanyarban vesztette el a győzelmet.

részletek

Ogier vezet, öldöklő csata a WRC-ben

Alig tíz másodperc választja el egymástól az első három helyezettet két versenynap után - Thierry Neuville már csak harmadik, Toyota 1-2 az élen az utolsó szakaszok előtt.

részletek

Három haláleset egy ausztrál ralin

Fekete betűkkel vonul be a Targa Tasmania verseny történetébe a 2021-es kiadás. A hatnapos ralin két különböző balesetben három induló veszítette életét.

részletek

WRC: Neuville vezet Horvátországban

Ogier és Evans is harcban van a győzelemért, Rovanpera viszont óriásit bukott - a WRC2-ben a múlt hétvégén még Miskolc mellett csatázó Ostberg és Gryazin meccsel az első helyért.

részletek

Herczig: Türelmesnek kell lennünk

Negyedik ERC szezonjuk kezdetére még várnia kell Herczig Norbertnek és Ferencz Ramónnak, mert az év első versenyét az Azores Rallyt a COVID-19 járvány miatt elhalasztották.

részletek

Mindhárom gyártó marad a WRC hibridkorszakára

A Toyota, az M-Sport és a Hyundai is biztosította a Nemzetközi Automobil Szövetséget, hogy a jövőre induló hibrid érában is részt fog venni a rali-világbajnokság (WRC) csúcskategóriájának küzdelmeiben.

részletek

Ostberggel WRC2 programot visz a Tagai Racing

A TRT több, mint 14 éve kezdett először a PSA konszern versenyautóival foglalkozni. Idén már a WRC2 szezon teljes menedzselését nyerték el a Citroen Racingtől.

részletek

WRC: Tanak megnyerte, Rovanpera a második

2019 világbajnoka nem rontotta el az Arctic Ralit vasárnap, bár a power stage-et megnyerte Kalle Rovanpera, de a finn fiatalnak be kellett érnie az abszolút második hellyel.

részletek

Tanak biztosan vezet, Ogier-dráma a célban

A szombati volt az egyetlen olyan nap az Arctic Ralin, amikor egy megszokott menetrendet követett a mezőny, három hosszú pályát kellett teljesíteni kétszer-kétszer, a nap végét már természetesen sötétben.

részletek

WRC: Tanak-parádé a finn hóban

A 2019-es világbajnok külön polcra helyezte magát Finnországban, Sebastien Ogier most tehetetlennek bizonyult. Oliver Solberg közben azonnal letette a névjegyét...

részletek

M-Sport teszten vett részt Vogel Adrienn

A Ford raliautóinak fejlesztéséért és gyártásáért felelős M-Sport hivatalos tesztjén vehetett részt Vogel Adrienn. Ez már a második alkalom, hogy meghívták a magyar pilótát.

részletek
Olvastad már?