Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 26. szerda

Rali hírek

Halálos baleset történt a Donegal Ralin

Végzetes balesetet szenvedett a hétvégén megrendezett Donegal Nemzetközi Ralin a hazai pályán szereplő ír versenyző, Manus Kelly. Az előző három évben kivétel nélkül ő nyerte a viadalt.

részletek

A Toyota nagyfőnöke levelet írt a pilótáknak

Jóllehet a Szardínia Ralit szinte mindvégig dominálták és meg volt az esélyük a sorozatban harmadik egymást követő diadalra, Ott Tanak és navigátora az utolsó szakaszban elbukták a győzelmet.

részletek

Elképesztő dráma, Tanak eldobta a győzelmet

A Toyota pilótája Szardínián is egyértelmű fölényben volt, sorozatban harmadik futamgyőzelmét arathatta volna, de az utolsó gyorsaságin hibázott, így Dani Sordóé lett a siker.

részletek

Hivatalos: Jönnek a hibrid WRC-k

Hivatalosan bejelentették, hogy 2022-től hibrid rendszerekre váltanak a rali-vb csapatai, 2025-től pedig jön a második lépcső ebben az irányban.

részletek

WRC: Tanak átvette a vezetést

Ott Tanak átvette a vezetést Dani Sordótól a Szardínia-rali szombati napján. Kiélezett a küzdelem az élen, miközben a tegnapi hiba után Ogierék tovább szenvednek.

részletek

WRC: Ogier megvádolta a Hyundait

Komoly sportszerűtlenséggel vádolja a rivális csapatot a Citroen világbajnok pilótája - az egyik részét még el tudja fogadni, a másikat viszont nem. Az egyik Hyundai-pilóta nem teljesítette a kérést.

részletek

WRC: Tanak behúzta a Portugál Ralit

Az észt versenyző zsinórban második győzelmét szerezte, csapattársa, Kris Meeke viszont a harmadik helyről volt kénytelen búcsúzni az utolsó szakaszon, miután összetörte Toyotája jobb elejét.

részletek

Fogy Tanak előnye, Latvala kiesett

Jari-Matti Latvala délelőtt még majdnem az élre is tudott állni, délután azonban kiesett a Portugál Ralin. Ott Tanak, bár vezet, majdnem teljesen elfogyott az előnye a sérült Toyota miatt.

részletek

Hármas Toyota-vezetés és Hyundai-dráma

Minden a Toyota szájíze szerint alakult a Portugál Rali első napján, Tanak-Latvala-Meeke sorrendben a japánok három pilótája áll az első három helyen, míg a Hyundai dupla bakit követett el.

részletek

Tanak nyerte az élmezőny nélküli Chile Ralit

Ott Tanak ás a TOYOTA GAZOO Racing World Rally csapata megszerezte második győzelmét Rally Világbajnokság 2019-es idényében, az első alkalommal megrendezett Chile Ralin.

részletek

Tanak uralta a Chile Ralit

A toyotás előnye a végéig kitartott, az igazi izgalmak mögötte zajlottak a dél-amerikai fordulón. A második az autójára panaszkodó Ogier, a harmadik pedig kilencszeres bajnok Loeb lett.

részletek

Biztos Tanak-vezetés, Neuville elégedetlen

Magyar idő szerint szombat hajnalban ért véget a versenynaptárban először szereplő Chile Rali első napja, melynek végén Ott Tanak térhetett nyugovóra a legjobb szájízzel, a pontversenyt vezető Thierry Neuville viszont nem volt felhőtlenül boldog.

részletek
Olvastad már?