Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 22. csütörtök

Rali hírek

Sordo közel a győzelemhez, Ogier második

A Hyundai harmadik számú autója továbbra is stabilan vezet, mögötte viszont óriási csatát vív Neuville és Ogier - a listavezető Evans a negyedik, a címvédő Tanak a hatodik az utolsó nap előtt.

részletek

2021-től WRC Horvátországban!

2021-ben Horvátországba látogat a Rali-világbajnokság (WRC) – jelentette be pénteki videóüzenetében Jean Todt, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke.

részletek

A WRC idei naptárában a Monza Rali!

83 nappal a 2020-as év vége előtt adott hozzá egy újabb versenyt idei menetrendjéhez a Rali-világbajnokság: a legendás Monza Rali a korábbinál hosszabb távval először lesz része a vb-nek.

részletek

WRC: Sordo beugróként vezet, Tanak bajban

A Hyundai harmadik számú pilótája vezet Olaszországban - a címvédő Ott Tanaknál megint elromlott az autó, Evans és Ogier a pályák miatt maradt le. Teemu Suninen nagyot ment.

részletek

Herczig: Ötödik hely Portugáliában

A MOL Racing Team versenyzői végig jó tempóban autóztak a portugál futamon, ám nem csak a versenytársakkal, hanem a körülményekkel is meg kellett küzdeniük.

részletek

Az első hely megőrzésére készül a Toyota

A TOYOTA GAZOO Racing World Rally csapata Szardínia szigetére készül a 2020-as idény hatodik fordulójára, amit október 8-11. között rendeznek meg. Itt az a csapat célja, hogy megőrizze első helyét.

részletek

Dráma a Török Ralin, Evans vezeti a vb-t

A pontversenyt eddig vezető Ogier alatt megállt a Toyota, a címvédő Tanak alatt a Hyundai, ma reggel pedig szinte mindenki defektet kapott - Elfyn Evans a hétvége nagy nyertese.

részletek

Neuville kezében a Török Rali, Tanak kiesett

A világbajnok már a mai első szakaszon kiállni kényszerült, Sebastien Loeb továbbra is parádés, a győzelem viszont Thierry Neuville-nek áll - Sebastien Ogier-nek gondjai voltak.

részletek

WRC: A visszatérő Loeb vezet Törökországban

A kilencszeres világbajnok január óta nem indult sehol, de két szakasz után most vezeti a Török Ralit - a címvédő Ott Tanak nem kezdett jól, Sebastien Ogier és Thierry Neuville viszont igen.

részletek

WRC: Tanak első győzelme a Hyundaijal

Kettős győzelmet ünnepelhet a Hyundai a WRC idei negyedik versenyén Észtországban, ahol a címvédő magabiztosan nyert. Breen lett a második, Ogier pedig megőrizte a vezetést a bajnokságban.

részletek

Hyundai 1-2 az Észt Rali első napja után

A világbajnok Ott Tanak vezet a rali-vb járvány utáni visszatérő futamán, míg csapattársa, Craig Breen szorosan követi - a harmadik Hyundaijal Thierry Neuville viszont már kiállni kényszerült.

részletek

A Toyota győzelemre készül az Észt Ralin

A TOYOTA GAZOO Racing World Rally csapata ott szeretné folytatni, ahol abbahagyta, amikor mot hétvégén, szeptember 4-6. között az Észt Ralival újraindul a 2020-as FIA Rally Világbajnokság.

részletek
Olvastad már?