Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 28. szerda

Rali hírek

Történelmi Hyundai-siker az Akropolisz Ralin

Thierry Neuville idei első győzelmét szerezte, az első három helyet elvitte a Hyundai, a vb-éllovas Kalle Rovanpera megint hibázott, Sebastien Loeb az élről esett ki. Ez történt a WRC-ben.

részletek

Herczig: Nagyszerű ötödik hely a Barum Ralin

Herczig Norbert és Ferencz Ramón ötödik helyen ért célba az 51. Barum Ralin. A SKODA Rally Team MRF Tyres Hungaria párosa a verseny utolsó Power Stage szakaszán második lett...

részletek

Herczig 5., László 7. a balesetek versenyén

Csomós Miklós és a friss Európa-bajnok is hatalmasat esett a csehországi Barum Ralin: Jan Kopeckyt nem lehetett megállítani, de végül remek magyar eredményeket hozott a nehéz verseny.

részletek

Technikai hiba miatt esett ki Vogel

Technikai probléma miatt az első helyről kényszerült feladni a Barum Ralit Vogel Adrienn és Maricsek Miklós. A Roger Racing Team versenyzőpárosa a női értékelés élén állt.

részletek

Barum Rali: Herczigék újra a régi felállásban

Közel tíz hónap után újra Ferencz Ramón navigátorral indul az ERC-ben Herczig Norbert. A SKODA Rally Team MRF Tyres Hungaria versenyzői a 2022-es Barum Ralin jubileummal folytatják a közös munkát.

részletek

Vogel Adrienn a Barum Ralin indul hétvégén

Újra Európa-bajnoki futamon indul Vogel Adrienn és Maricsek Miklós. A Roger Racing Team magyar párosa a hétvégi Barum Ralin áll rajthoz Csehországban, ezúttal azonban az Eb-értékelésen kívül...

részletek

WRC: Tanak ismét nyert, Rovanpera bukott

A vb-éllovas a második szakaszon óriási balesetet szenvedett, a korábbi világbajnok pedig sorozatban második győzelmét aratta: kiélezett csatát és csapaton belüli feszültséget hozott az idei Ypres.

részletek

Tanak a hazai pályáján győzte le Rovanperát

Hiába ment nagyot szombaton és vasárnap a vb-éllovas toyotás, a Hyundai versenyzője nyerte a Finn Ralit – igaz, a hazai pilóta így is 94 pontra növelte előnyét az összetettben.

részletek

Herczig: Tizedik hely a Róma Ralin

Herczig Norbert és Czakó Janek az ERC-értékelés tizedik helyén fejezte be az Európa-bajnokság hatodik versenyét, a Rally di Roma Capitale-t. A páros először versenyzett együtt.

részletek

Ott Tanak: A Hyundai nem vonul ki a WRC-ből

Az észt versenyző cáfolta a pletykát, ami a Hyundai WRC-programból való kivonulásáról terjedt. Magabiztosan állítja, hogy a nehézkes kezdet után az élre tudnak állni a WRC hibrid korszakában is.

részletek

Rovanpera leiskolázta a WRC-mezőnyt

Elképesztő teljesítménnyel, egyperces előnnyel aratta újabb futamgyőzelmét a vb-pontversenyt félelmetes előnnyel vezető finn toyotás, a power stage-en pedig Andreas Mikkelsen is nagyot ment.

részletek

Herzcig: A Colosseum mellett is versenyzünk

Herczig Norbertnek a tervek szerint újra Ferencz Ramón diktálta volna az itinert a Rali Európa-bajnokság hatodik versenyén a Rally di Roma Capitale-n. Az élet azonban közbeszólt...

részletek