Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 26. szerda

Rali hírek

WRC: Ogier fordított az utolsó nap előtt

A kilencszeres világbajnok mindent megpróbált, de végül nyolcszoros győztes kollégája húzta be a Monte-Carlo Rali szombati napját, így döntőnek tűnő előnybe került az utolsó szakaszok előtt.

részletek

Legendák harca: Loeb Ogier előtt a Montén

A két, már visszavonult klasszis csap össze a szezon első WRC-futamának győzelméért - Evans magabiztosan harmadik, a Hyundaiok javulnak, Greensmith pedig szakaszt nyert.

részletek

Ogier és Loeb a Monte élén

A két visszavonult legenda kezdett a legjobban az új WRC-éra első futamán, a Monte-Carlo Ralin - van, aki szenved a hibridekkel, a Hyundai első napja nem alakult jól, a Ford viszont erősnek tűnik.

részletek

Jön a villamosított WRC-k első futama

Az M-Sport Ford World Rally Team első alkalommal villantotta meg a motorsport-rajongók előtt a 2022-es Rali Világbajnokságon (WRC) induló M‑Sport Ford Puma Hybrid Rally1 versenygép új fényezését.

részletek

WRC: Ogier nyert és nyolcadszor világbajnok

Stílusosan, futamgyőzelemmel és pályafutása nyolcadik világbajnoki címével búcsúzott az aktív WRC-s pályafutásától Sebastien Ogier - a francia klasszis csapattársát, Elfyn Evanst győzte le.

részletek

Második helyről estek ki Herczigék

A nyolcadik gyorsasági szakaszon ért véget a III. Rally Hungary Herczig Norbert és Ferencz Ramón számára. A SKODA Rally Team Hungaria versenyzői a második helyen álltak, amikor lecsúsztak a pályáról.

részletek

Hibátlanul zárták a Rally Hungaryt Vogelék

Az ERC3-as kategória 12. helyén, a 2WD-s magyar párosok között az ötödik helyen végzett a Rally Hungaryn Vogel Adrienn és Notheisz Ivett.

részletek

Mikkelsen Európa-bajnok, Hadik magyar bajnok

Nicolay Gryazin győzött Nyíregyházán, a másodikként a magyar értékelést megnyerő Mads Ostberg futott be. Hazai pilóta nem állt dobogón, pedig Herczig Norbert és Hadik András is esélyes volt rá.

részletek

Defektözön a Rally Hungaryn, Herczig második

Szinte mindenki defektet kapott az ERC hazai futamának szombati napján, amely után Herczig Norbert dobogós helyen áll, míg a magyar értékelésben Hadik András egy lépésre a bajnoki címtől.

részletek

Herczig-Ferencz: Egész évben erre vártunk

A Rally Hungaryval folytatja az ERC szezont Herczig Norbert és Ferencz Ramón. Október 22-24 között újra hazai közönség előtt versenyez a SKODA Rally Team Hungaria párosa...

részletek

Neuville nyert, Ogier csak negyedik

Thierry Neuville parádés autózással nyerte meg a Katalán Ralit, míg Elfyn Evansnek be kellett érnie a második hellyel - viszont mivel Sebastien Ogier a dobogóra se fért fel, még nem dőlt el a vb-cím.

részletek

Megvan a WRC 2022-es naptára is

Sok más mellett a Rali-vb jövő évi menetrendje is eldőlt pénteken. Amellett, hogy a helyszínek és az időpontok véglegesek lettek, néhány új szabály is életbe lép 2022-től a kategóriában.

részletek