DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 1. péntek

Rali hírek

Hivatalos: Magyarországon indul az ERC-szezon

Veszprém ad majd otthon a Rali Európa-bajnokság 2024-es szezonnyitójának.

részletek

Michelisz rajthoz áll a Rally Hungaryn

Saját bevallása szerint gyerekkori álmát valóra váltva próbálja ki magát raliautóban a WTCR-bajnok: egy Hyundaijal áll rajthoz a hazai ERC-futamon.

részletek

„A szezonunk egy része ott maradt” – László

„Nem nagyon sikerült feldolgoznom azt a balesetet, még a hétköznapokban is előjött” – a pécsi ERC-pilóta őszintén beszélt arról, hogy milyen gödörbe került lelkileg a 2023-as szezon során.

részletek

Újra az ERC-re készül Herczig Norbert

A négyszeres magyar bajnok a Formula.hu-nak elárulta, hogy miért szakadt félbe az idei WRC2-es programja. Már dolgoznak a következő, 2024-es szezon összeállításán.

részletek

Mixi 2.0: Mitől lépett szintet Csomós Miklós?

Négy futam, négy kiemelkedő teljesítmény, nemzetközi és hazai sikerek: bombaformában tért vissza a hatalmas tavaszi baleset után Csomós Miklós. De mi változott, mi áll a sikerek hátterében?

részletek

Magyar siker: Csomós Miklós második a Barumon

Csomós Miklós és Bán Viktor bearanyozta a magyar ralisport hétvégéjét: ezüstérmet szereztek a világ egyik legendás Európa-bajnoki futamán a verhetetlen Jan Kopecky mögött.

részletek

Női navigátor hunyt el a ralibalesetben

Tragédia történt a New England Forest Rallyn. Az ausztrál Erin Kelly életét vesztette az ötödik gyorsasági szakasz során.

részletek

WRC: Neuville győzelme, Ogier hibája

Neuville idén először nyert, Ogier hibázott, Tanak kiesett, alig négy WRC ért célba a Rali-vb olaszországi futamán. A WRC2-ben is drámai utolsó szakasz döntött.

részletek

WRC: Rovanpera nyert, Herczigék felborultak

Kalle Rovanpera megszerezte idei első győzelmét, Elfyn Evans hibázott, Thierry Neuville-lel a technika babrált ki, Ott Tanak kármentést végzett a Portugál Ralin.

részletek

A szurkolók segítségét kéri Csomós Mixi

Akkora az anyagi kár, hogy a támogatókon kívül a szurkolók segítsége is fontos lesz: a közönség maga ajánlotta fel, most elfogadja a csapat.

részletek

WRC: Evans 2021 óta először nyert

A 2021-es Finn Rali óta először nyert a WRC-ben Elfyn Evans és navigátora, Scott Martin; Ott Tanakék pedig rengeteg műszaki hiba után végeztek a második helyen.

részletek

Újabb halálos ralibaleset Spanyolországban

Újabb halálos kimenetelű ralibaleset történt. Craig Breen és Julio Cesar Castrillo és navigátora, Francisco Javier Alvarez balesete után ismét Spanyolországban történt tragédia.

részletek