Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 2. szombat

Rali hírek

Kalandos versenyen van túl Vogel Adrienn

Féltengelytörés, szuperrali, és egy remek kategóriaeredmény - néhány szóban így foglalható össze Vogel Adrienn és Maricsek Miklós legutóbbi csehországi kalandja.

részletek

Csomós Mikkelsen és Lukjanuk szintjét hozta

Világsztárok tempójára volt képes élete harmadik Eb-futamán Csomós Miklós és Nagy Attila - de pontosan mennyire is voltak gyorsak a Lengyel Ralin?

részletek

Herczig tizedik a Lengyel Ralin

Herczig Norbert és Igor Bacigál tizedik helyen ért célba az ERC idei negyedik versenyén. A SKODA Rally Team MRF Tyres Hungaria párosa a nagyon erős mezőnyben ezzel az eredménnyel hét pontot szerzett.

részletek

A Lengyel Rali következik Herczigéknek

Két sziget után újra az európai kontinensen folytatja az ERC küzdelmeit Herczig Norbert és Igor Bacigál. A több mint száz éves Lengyel Ralin a magyar párosa újra murván versenyez.

részletek

WRC: Tanak másfél év után nyert ismét

A Hyundai versenyzője kilenc szakaszgyőzelmet aratott a négynapos Szardínia Ralin a verőfényes napsütésben. A második helyet Craig Breenék szerezték meg, Rovanpera pedig növelte előnyét.

részletek

WRC: Rovanpera megint lelépte a mezőnyt

Ogier és Loeb fejenként kétszer esett ki a Portugál Ralin, Kalle Rovanpera pedig egyelőre uralja a szezont: sorozatban harmadszor nyert, így már 46 ponttal vezetti a tabellát.

részletek

Csapatjátékosok voltunk a Kanári-szigeteken

Az ERC értékelés kilencedik helyén ért célba a Rally Islas Canarias versenyen Herczig Norbert és Igor Bacigál. A páros először indult az ERC-ben aszfaltos pályákon az MRF abroncsokkal.

részletek

A WEC-siker után a WRC-ben is győzne a Toyota

A versenyistálló ralicsapata, a TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team arra készül, hogy a jövő hétvégi Portugál Ralin győzelemmel lépjen be a 2022-es FIA Rali-vb kulcsfontosságú szakaszába.

részletek

Herczigék a Kanári-szigeteken újra aszfalton

Harmadik alkalommal versenyez a Kanári-szigeteken Herczig Norbert. A SKODA Rally Team MRF Tyres Hungaria párosa a 2022-es ERC szezon harmadik versenyén aszfaltos gyorsaságikon száll harcba.

részletek

Újabb áldozat az ausztrál halálralin

Elhunyt egy versenyző a Targa Tasmanián, ahol 2021-ben három haláleset is történt. A ralit nem törölték, a gyorsaságikat azonban etapokká minősítették.

részletek

Rovanpera izgalmas hajrá után nyert

Szinte végig vezetett, az utolsó szakaszon mégis fordítania kellett a Toyota finn versenyzőjének a WRC idei harmadik állomásán. Tanak a második, a sokszorosan büntetett Neuville a harmadik.

részletek

Vogel Adriék győzelemmel kezdték a szezont

A Roger Racing Team versenyzője és navigátora a 40. KOWAX Valašská Rally ValMezen a női kategóriában első, a kétkerékmeghajtásúak között pedig a 12. helyen ért célba.

részletek