Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. július 30. péntek

Rali hírek

Tizedik helyen zártak Vogelék Rómában

Csaknem 190 kilométernyi gyorsaságit, és majdnem 450 km-nyi etapot teljesítve az ERC3-as kategória 10. helyén zárta a rali-Eb olaszországi fordulóját a Vogel Adrienn, Notheisz Ivett női kettős.

részletek

Vogelék megkezdik szereplésüket a rali-Eb-n

Bő fél év után tér vissza a FIA ERC mezőnyébe Vogel Adrienn és Notheisz Ivett. A Roger Racing Team női ralipárosa legutóbb tavaly ősszel indult az Eb-n a Rally Hungary hétvégéjén.

részletek

SRTH: Róma, de nem vakáció

A SKODA Rally Team Hungária párosa harmadik alkalommal indul az ERC olaszországi futamán a Rally di Roma Capitale-n. Herczig Norbert és Ferencz Ramón ezúttal is alaposan felkészült...

részletek

Rovanpera történelmet írt a WRC-ben

Kalle Rovanpera lett a rali-világbajnokság történetének legfiatalabb futamgyőztese, miután egyperces előnnyel megnyerte az Észt Ralit. Ogier növelte előnyét a tabellán.

részletek

Vogel: Értékes helyezés a Rallye Weizen

Jól sikerült a felkészülés Vogel Adriennek és Notheisz Ivettnek a július 24-i, olaszországi rali-Eb futamra. A Roger Racing Team párosa húsz indulóból hetedik helyen zárt a kategóriájában.

részletek

WRC: Rovanpera-Breen csata Észtországban

A helyi hőstől már az első napon elbúcsúzhattunk az Észt Ralin és nagyon úgy tűnik, hogy új győztes avat a rali-vb: Kalle Rovanpera és Craig Breen is pályafutása első sikeréért küzd.

részletek

Ausztriában készülnek a rali-Eb-re Vogelék

Egy héttel a FIA ERC, vagyis a rali-Eb olaszországi fordulója, a Rally Di Roma Capitale előtt Ausztriában, a Rallye Weizen áll rajthoz most hétvégén Vogel Adrienn és Notheisz Ivett.

részletek

Az Észt Ralin bizonyíthat a Toyota Yaris WRC

A most hétvégén megrendezésre kerülő Észt Ralival kezdődik a Rali-világbajnok 2021-es évadjának második fele. Az elmúlt három futamot győzelemmel záró és jelenleg a bajnokságot mind a pilóták, mind a gyártók mezőnyében toronymagasan vezető TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team célja, hogy továbbra is domináljon.

részletek

Bemutatták az új Ford Puma Rally1 WRC autót

Az M-Sport Ford World Rally Team (WRT) ma leleplezte a Puma Rally1 rallyautót, ami 2022-től versenyez majd a FIA Rally Világbajnokság új és izgalmas elektromos korszakában.

részletek

Herczigék pontokat szereztek Lettországban

Herczig Norbert és Ferencz Ramón az abszolút 13. helyen ért célba a Liepaja Ralin, ezzel idei második ERC futamukon is pontokat gyűjtöttek.

részletek

Herczigék Lettországban folytatják

Másodszor indul a Liepaja Ralin Herczig Norbert és Ferencz Ramón. A lengyel fordulón elért ötödik hely után magabiztosan várja a lettországi versenyt a SKODA Rally Team Hungaria párosa.

részletek

WRC: Ogier már féltávnál a vb-cím kapujában

A Hyundai sorozatban harmadszor bukott el győzelmet technikai hiba miatt, most Thierry Neuville az áldozat - Sebastien Ogier ismét nyert, ezzel óriási előnybe került a pontversenyben.

részletek
Olvastad már?