Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 22. csütörtök

Rali hírek

A legendás Barum Ralin Herczigék

Budapesttől alig több mint 300 kilométerre folytatódik a Rali Európa-bajnokság. A legendás Barum Ralira ismerősként térnek vissza Herczig Norberték, a pályákat tavaly már megismerték, de erre az évre is maradt újdonság.

részletek

WRC: Tanak verhetetlen

Az utóbbi négy futamból harmadszor nyert a Toyota észt klasszisa, amellyel tovább növelte előnyét a pontversenyben - Ogier és Neuville sem futott jó hétvégét, ők nagyon közel vannak egymáshoz.

részletek

Finn Rali: Tanak az újabb siker küszöbén

Kris Meeke megint hibázott, a vb-pontversenyt vezető Tanak pedig újra nyerhet, amennyiben nem ront a vasárnapi szakaszokon. Neuville-nek és Ogier-nek sincs jó futama.

részletek

Döbbenetes csata a Finn Rali első napján

Nemcsak az iszonyatos tempó, de a hihetetlen szoros eredmény miatt is öldöklő küzdelem zajlott a finn WRC-futam pénteki napján - négyen is néhány másodpercen belül vannak jelenleg az élen.

részletek

Ogier eldöntötte: visszavonul

Eddig sem volt titok, hogy a francia raliász 2020-at tervezi utolsó szezonjának, de sokan nem hittek a hatszoros világbajnoknak, aki most nyomatékosította, a következő év végén befejezi.

részletek

Hetedik hely, és rengeteg tapasztalat Rómából

Hetedik lett a Rally di Roma Capitale-n a Herczig Norbert - Ferencz Ramón kettős. A MOL Racing Team versenyzőpárosa először versenyzett az ERC olaszországi futamán.

részletek

Herczigék rajthoz állnak Olaszországban

Az ötödik versenyhétvégén aszfaltos pályákon folytatódik a Rali Európa-bajnokság. Az olaszországi futamon 16 gyorsasági vár a mezőnyre, összesen 189,4 kilométeren, míg az össztáv 849 kilométer lesz.

részletek

Fiatal tehetséget állít csatasorba a Toyota

A TOYOTA GAZOO Racing felgyorsítja a globális raliversenyzés kemény világában szerencsét próbáló, fiatal tehetségeket támogató TOYOTA GAZOO Racing Rally Challenge Program 2019. évi tevékenységeit.

részletek

Herczig: Kalandos Lengyel Rali, biztató tempó

Nyolcadik helyen ért célba a Lengyel Ralin a Herczig Norbert - Ferencz Ramón kettős. A MOL Racing Team versenyzőit kétszer is defekt lassította és egy helybeli kutya életét is megmentették...

részletek

Vogel Adri Ausztriában is bizonyított

Ausztriában folytatta a tapasztalatszerzést R2-es versenyautójával Vogel Adrienn. A 2017-ben a Magyarországon Az Év Női Autóversenyzőjének megválasztott pilóta a Perger Mühlstein Ralin vett részt.

részletek

Halálos baleset történt a Donegal Ralin

Végzetes balesetet szenvedett a hétvégén megrendezett Donegal Nemzetközi Ralin a hazai pályán szereplő ír versenyző, Manus Kelly. Az előző három évben kivétel nélkül ő nyerte a viadalt.

részletek

A Toyota nagyfőnöke levelet írt a pilótáknak

Jóllehet a Szardínia Ralit szinte mindvégig dominálták és meg volt az esélyük a sorozatban harmadik egymást követő diadalra, Ott Tanak és navigátora az utolsó szakaszban elbukták a győzelmet.

részletek
Olvastad már?