Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 22. kedd

Rali hírek

WRC: Tanak az élen, minimális különbségek

Jelen állás szerint négyesélyes a Wales Rali, az első nap végén a három bajnoki aspiráns és Kris Meeke is néhány másodpercen belül van egymáshoz képest - még bármi elképzelhető.

részletek

Herczig-Ferencz: Kilencedik hely Cipruson

Dobogóért utazott Ciprusra Herczig Norbert és Ferencz Ramón, de végül egy balszerencsés momentumnak köszönhetően a kilencedik hellyel tértek haza az ERC hetedik futamáról.

részletek

A ciprusi dobogó idén is kötelezi Herczigéket

Tavaly, első ERC-idényükben harmadik helyen végeztek Herczig Norbiék a Cyprus Ralin, idénre még csak annyi a célkitűzés, hogy jó tempóban autózzanak az utolsó előtti állomáson.

részletek

Feléledtek Ogier vb-reményei

Azzal, hogy Sebastien Ogier a Török Rali zárónapján jó fél percre tudta hizlalni előnyét, és nyert, a vb-éllovas Ott Tanak pedig kiesett, kevesebb mint felére csökkent a francia hátránya a tabellán.

részletek

Minimális különbség a WRC-ben

Kiválóan sikerült Sebastien Ogier szombatja, így az élre ugrott a Török Rali napi penzumjának teljesítése után - igaz, az előnye szinte mérhetetlen, mindössze két tized Esapekka Lappi előtt.

részletek

A Toyota Yaris kisajátította a WRC dobogóját

A csapat történelmi jelentőségű hármas győzelmet aratott Németországban, ezzel jó esélyei vannak arra, hogy az egyéni és konstruktőri világbajnoki címet is megszerezze.

részletek

Totális Toyota-henger a Német Ralin

Ott Tanak tovább növelte előnyét a pontversenyben, a Toyota pedig kisajátította a német aszfaltfutam dobogóját: mindhárom helyet a japán-finn csapat pilótái szerezték meg.

részletek

WRC: Tanak a csúcson, a kihívói bajban

Az újabb győzelem kapujában áll a Toyota észt szupersztárja, míg bajnoki riválisai közül Thierry Neuville és Sebastien Ogier is defektet kapott - Tanak nagy előnyt építhet ki a bajnokságban.

részletek

WRC: Késhegyre menő Tanak-Neuville csata

Megy az adok-kapok az első helyért, a többiek kicsit lemaradtak már, de a dobogóért többen is versenyben vannak. A nap vesztese Dani Sordo - szombaton jön a híres Panzerplatte.

részletek

Opel: Az első elektromos raliautó

Az ADAC Opel e-Rally Cup lesz a villanyautók világelső márkakupája, ehhez pedig megvásárolható akkumulátoros-elektromos raliautó készült a Corsa-e alapján - hamarosan bemutatják.

részletek

Herczigék számára mumussá vált a Barum Rali

Öt gyorsasági szakasz után technikai hiba miatt nem tudta befejezni a Barum Ralit a Herczig Norbert – Ferencz Ramón kettős. A hatodik helyen álltak a versenyben.

részletek

A legendás Barum Ralin Herczigék

Budapesttől alig több mint 300 kilométerre folytatódik a Rali Európa-bajnokság. A legendás Barum Ralira ismerősként térnek vissza Herczig Norberték, a pályákat tavaly már megismerték, de erre az évre is maradt újdonság.

részletek
Olvastad már?