Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 21. szombat

Tereprali (TR) hírek

Garamvölgyi: Minden lesz, ami a tereprali

Valamivel több, mint egy hét múlva rendezik meg Pápoc központtal a 2022-es Közép-Európai Zóna Bajnokság és a Nyílt Magyar Tereprali Bajnokság viadalát, utóbbi esetben ez lesz a szezonnyitó.

részletek

Raid of the Champions: Mindenki a terepen

A teljes magyar élmezőny nevezett, és az autósok abszolút bajnoki címén kívül – amit már megnyert a Miroslav Zapletal, Marek Sykora duó – a többi összetettbeli győzelemért hatalmas csata várható.

részletek

Zapletal már bajnok, máshol nyílt a harc

Pár nap múlva kerül sor a 2021-es, hatfordulós Magyar Tereprallye Bajnokság utolsó, és az FIA Közép-európai Zóna (CEZ) Tereprallye Bajnokság következő állomása, a Raid of the Champions viadalra.

részletek

Garamvölgyi: Minden lesz itt, ami klasszikus

Még majdnem egy hónap választ el minket a 2021-es, hatfordulós Magyar Tereprali Bajnokság utolsó fordulójától, amely az FIA Közép-európai Zóna (CEZ) Tereprali Bajnokság következő állomása is lesz.

részletek

Kalocsa végleg visszakerül a terepraliba?

Négy ország és negyven jármű részvételével rendezik meg a hétvégén a Magyar Tereprallye Bajnokság az FIA Közép-európai Zóna (CEZ) következő futamát...

részletek

Hodola: a cél ismét az élmezőny Kalocsán

Súlyos sérülését követően egyre jobb eredményeket ér el Hodola Richárd, a korábbi magyar bajnok tereprallye-motoros. Legutóbb már a HunGarian Baja világkupa-futamon a legjobb tízben végzett.

részletek

Egyre többen látnak fantáziát a terepraliban

Túl a bajnoki szezon felén és az idei hazai rendezésű világkupán, a HunGarian Baján a magyar tereprali szakágvezetője úgy véli, jó úton jár a megújulást választó sportág...

részletek

Két évtized után újra Kalocsán a tereprali

Most már eldőlt, hogy Kalocsán folytatódik a bajnokság. Az összesen 260 kilométeres viadalon a teljes magyar élmezőny ott lesz, és a főszervező, Csató Attila vadonatúj pályákat ígér a versenyzőknek.

részletek

Szélmalomharc, jövőkép, itinerhasználat

Eltelt már több mint két hét a Várpalotán megrendezett 17. HunGarian Baja óta és a Vk-futam szervezője szerint mindössze annyi az egyetlen pozitívum a viadallal kapcsolatban, hogy túl vagyunk rajta.

részletek

Szoros végeredménnyel zárult a HunGarian Baja

Az autósoknál a Krzysztof Holowczyc, Lukasz Kurzeja kettős az utolsó métereken nyerte meg a 2021-es viadalt, melyen először fordult elő olyan, hogy két versenyző azonos idővel ért célba.

részletek

HunGarian Baja: 19 ország versenyzői küzdenek

Még három nap, és elkezdődik hazánk egyetlen terep-rallye Világkupa-viadala, a HunGarian Baja. A veszprémi lőtéren rendezett versenyen a világsztárok mellett a teljes magyar élmezőny elindul.

részletek

Több mint tíz Dakar-menő a Hungarian Baján

Egy év szünet után rendezik meg hazánk egyetlen egyetlen tereprali-világkupa viadalát, a HunGarian Baját. A színvonal rendkívül magas lesz, hiszen rengeteg Dakar-menő lesz a népes mezőnyben.

részletek