Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

Tereprali (TR) hírek

Rekordnevezés a hatodik Riverside Baján

Egy nap – május 7-től 8-ig –, és elrajtol a Közép-Európai Zóna Bajnokság (CEZ) és a hatfutamos Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság 2021-es szezonnyitó viadala, a Riverside Baja.

részletek

Több mint hetven jármű a tabajdi teszten!

A tereprali szakág jelenlegi és remélt versenyzői egy remek hangulatú teszttel és az újoncok számára rendezett iskolával zárták a felkészülést az idei szezonra.

részletek

Korrekt versenyek – tiszta szabályrendszerrel

Még pár nap, és – május 7-8 között a Pápocon és környékén rendezendő Riverside Bajával – elrajtol a 2021-es Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság. Krajnyák Péter személyében új vezetője van a szakágnak.

részletek

Hatalmas az érdeklődés a Majáliskola iránt

Nem egészen egy hónap múlva – május 7-től 8-ig – elrajtol a 2021-es Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság a Pápocon és környékén rendezendő Riverside Bajával...

részletek

Pápocra költözik a Riverside Baja

Egy hónap múlva – május 7-től 8-ig – végre-valahára elrajtol a 2021-es Közép-Európai Zóna Bajnokság és a Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság.

részletek

Elmarad a 2020-as HunGarian Baja

A kialakult egészségügyi helyzet és az érvényben lévő törvényi háttér miatt a viadal szervezői úgy döntöttek, hogy 2020-ban nem rendezik meg hazánk egyetlen Világkupa-versenyét.

részletek

Elmarad a 2020-as Riverside Baja!

Új versenyközpontja lett volna és összesen hét települést érintett volna a Közép-Európai Zóna Bajnokság és a Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság futama. A helyzet miatt azonban ez most elmarad.

részletek

Szalayék versenyautója még a tengeren

Alighanem a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős volt az utolsó magyar autós páros, amely nemzetközi versenyen szerepelt az idén, mivel a tereprali világkupa katari versenye volt az egyik utolsó, amelyet egyáltalán megtartottak.

részletek

Kiváló terepralist gyászol a magyar autósport

Szomorú hír érkezett szombat reggel: váratlanul elhunyt a magyar- és nemzetközi terepralis közösség megbecsült tagja, Bognár József. A kiváló sportember 47 esztendős volt.

részletek

Lengyel győzelem a Raid of the Championson

A side by side kategória mellett az abszolút versenyben is első helyen végzett Tadeusz Bialkowski és Dariusz Baskiewicz Nyirádon.

részletek

Gyári Mini és az olasz bajnok Nyirádon

A Raid of the Champions főszervezője, Garamvölgyi Zoltán elárulta, idén nevezési rekord született a versenyen, ugyanis hatvanketten neveztek a szezonzáró viadalra.

részletek

Kilenc ország versenyzői Nyirádon!

A Raid of the Champions főszervezője, Garamvölgyi Zoltán elárulta, idén ki kellett hagynia a pályák közül a Nyirádi Motorsport Arénát.

részletek
Olvastad már?