Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. július 30. péntek

Tereprali (TR) hírek

Minden listavezető rajthoz áll a Nyír1 Baján

Már nincs két nap, és július 8-10. között Nagykállón folytatódik a 2021-es Közép-Európai Zóna Bajnokság és a Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság. Egy biztos, remek nemzetközi mezőny gyűlik össze...

részletek

Technikás pályákon folytatódik a tereprali

Már nincs két hét, és július 8-10. között Nagykállón folytatódik a 2021-es Közép-Európai Zóna Bajnokság és a Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság. Folyamatosan érkeznek a nevezések a Nyír1 Bajára.

részletek

Tereprali: 5 esztendő után újra a Nyírségben

Változás állt be a 2021-es Közép-Európai Zóna Bajnokság és a Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság versenynaptárába.

részletek

Szólítsuk meg az autósport szerelmeseit

Volt már magyar bajnok, nyert már rengeteg versenyt, a nemzetközi mezőny is ismeri a nevét – azaz, ha valaki tudja, mi kell a jó terepralihoz, az Lónyai Pál.

részletek

Molnárék nyerték a Baja Satu Marét

Befejeződött a 2021-es Nyílt Magyar Tereprali Bajnokság második viadala, amelyet Molnár Balázs és Molnár Gabriella nyert, s amely ek összetett dobogójára három magyar hölgy állhatott fel.

részletek

A közönségnek is autózik majd a mezőny

A hétvégén – június 4-től 5-ig – folytatódik a 2021-es Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság, mégpedig Szatmárnémeti központtal a Baja Satu Marén száguld majd a mezőny a bajnoki pontokért.

részletek

Challenge Kupa: A tökéletes felkészítő

Több éve már, hogy a hazai tereprallye versenyeken megjelent a Challenge Kupa elnevezésű sorozat, amely végül idén találta meg a megfelelő szerepét a sportágban.

részletek

Először lesz magyar bajnoki a Baja Satu Mare

Két hét múlva – június 4-től 5-ig – folytatódik a 2021-es Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság, embert és gépet egyaránt próbára tevő 300 kilométer vár a versenyzőkre Szatmárnémetiben.

részletek

Hatalmas küzdelem a Riverside Baján

Véget ért az immár hatodik alkalommal megrendezett Riverside Baja, ami a Közép-Európai Zóna Bajnokság második, és a Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság szezonnyitó viadala volt.

részletek

Rekordnevezés a hatodik Riverside Baján

Egy nap – május 7-től 8-ig –, és elrajtol a Közép-Európai Zóna Bajnokság (CEZ) és a hatfutamos Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság 2021-es szezonnyitó viadala, a Riverside Baja.

részletek

Több mint hetven jármű a tabajdi teszten!

A tereprali szakág jelenlegi és remélt versenyzői egy remek hangulatú teszttel és az újoncok számára rendezett iskolával zárták a felkészülést az idei szezonra.

részletek

Korrekt versenyek – tiszta szabályrendszerrel

Még pár nap, és – május 7-8 között a Pápocon és környékén rendezendő Riverside Bajával – elrajtol a 2021-es Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság. Krajnyák Péter személyében új vezetője van a szakágnak.

részletek
Olvastad már?