Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 17. hétfő

Tereprali (TR) hírek

A jó idő megrendelve, az izgalmak garantálva

Négy ország versenyzői vágnak neki június 7-9 között a Gyulán megrendezendő Közép-Európai Zóna Bajnokság (CEZ) és a Nyílt Magyar Terep-rallye Bajnokság következő viadalának.

részletek

Riverside Baja: Tényleges verseny volt...

Véget ért az immár ötödik alkalommal megrendezett Riverside Baja, ami a Közép-Európai Zóna Bajnokság és a Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság soron következő futama is volt egyben.

részletek

Zapletal megismételte tavalyi sikerét

Véget ért az immár ötödik alkalommal megrendezett Riverside Baja, ami a Közép-Európai Zóna Bajnokság és a Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság soron következő futama is volt egyben.

részletek

Zapletal uralja az autósok versenyét

Délután kettőkor elrajtolt a május 11-ig, azaz szombat estig tartó Riverside Baja, ami a Közép-európai Zónabajnokság és a Nyílt Magyar Tereprali Bajnokság soron következő futama.

részletek

Az esőzések miatt változtak a pályák

Nincs már két nap – május 10-től 11-ig –, és elrajtol a Közép-Európai Zóna Bajnokság és a Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság következő futama, a Riverside Baja.

részletek

Együtt a tereprali és az enduro legjobbjai

Ismét Magyargencs ad otthont az immár ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Riverside Bajának...

részletek

Budapest belvárosában cirkált a Torpedo

Ezúttal nem valamelyik távoli sivatagban, hanem Budapest belvárosában mozgatta meg a Qualisport Racing a Scania Qualisport Torpedo versenykamiont...

részletek

Kiosztották a bajnoki címeket Nyirádon

Az autósoknál az abszolút győzelmet és a bajnoki címet is Miroslav Zapletal szerezte meg, a side by side kategóriában a cseh Ladislav Zavrtalek, míg a motorosoknál Kárpáti Péter lett a magyar bajnok.

részletek

Több bajnoki cím vasárnap dől el Nyirádon

A november 9-11. között a Nyirádi Motorsport Centrumban megrendezett Hídépítő Raid of the Champions tereprali bajnoki szezonzárón bőven marad még izgalom a vasárnapi három szakaszra is, hiszen a side by side és a motoros kategóriában nagy csata zajlik az idei bajnoki címért, míg a másik három esetében sem dőlt el még semmi.

részletek

Nagy csaták, kis különbségek Nyirádon

Több kategóriában is másodpercekre vannak egymástól a legnagyobb riválisok a 2018-as Hídépítő Raid of the Champions tereprali bajnoki szezonzárón.

részletek

100% Dakar, 100% Peru, 100% Opel

A Margitszigeti Casinóban csütörtök este minden az autók és a sivatagi versenyzés körül forgott – az Opel Magyarország és az Opel Dakar Team megünnepelte a márka és a csapat 15 éves együttműködését.

részletek

Az újoncok sem kirándulni mennek Nyirádra

Több olyan versenyző is indul a 2018-as Hídépítő Raid of the Champions szezonzárón, akik idén, vagy most kezdik el terepralis pályafutásukat.

részletek
Olvastad már?