Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 25. hétfő

Tereprali (TR) hírek

Kalocsa végleg visszakerül a terepraliba?

Négy ország és negyven jármű részvételével rendezik meg a hétvégén a Magyar Tereprallye Bajnokság az FIA Közép-európai Zóna (CEZ) következő futamát...

részletek

Hodola: a cél ismét az élmezőny Kalocsán

Súlyos sérülését követően egyre jobb eredményeket ér el Hodola Richárd, a korábbi magyar bajnok tereprallye-motoros. Legutóbb már a HunGarian Baja világkupa-futamon a legjobb tízben végzett.

részletek

Egyre többen látnak fantáziát a terepraliban

Túl a bajnoki szezon felén és az idei hazai rendezésű világkupán, a HunGarian Baján a magyar tereprali szakágvezetője úgy véli, jó úton jár a megújulást választó sportág...

részletek

Két évtized után újra Kalocsán a tereprali

Most már eldőlt, hogy Kalocsán folytatódik a bajnokság. Az összesen 260 kilométeres viadalon a teljes magyar élmezőny ott lesz, és a főszervező, Csató Attila vadonatúj pályákat ígér a versenyzőknek.

részletek

Szélmalomharc, jövőkép, itinerhasználat

Eltelt már több mint két hét a Várpalotán megrendezett 17. HunGarian Baja óta és a Vk-futam szervezője szerint mindössze annyi az egyetlen pozitívum a viadallal kapcsolatban, hogy túl vagyunk rajta.

részletek

Szoros végeredménnyel zárult a HunGarian Baja

Az autósoknál a Krzysztof Holowczyc, Lukasz Kurzeja kettős az utolsó métereken nyerte meg a 2021-es viadalt, melyen először fordult elő olyan, hogy két versenyző azonos idővel ért célba.

részletek

HunGarian Baja: 19 ország versenyzői küzdenek

Még három nap, és elkezdődik hazánk egyetlen terep-rallye Világkupa-viadala, a HunGarian Baja. A veszprémi lőtéren rendezett versenyen a világsztárok mellett a teljes magyar élmezőny elindul.

részletek

Több mint tíz Dakar-menő a Hungarian Baján

Egy év szünet után rendezik meg hazánk egyetlen egyetlen tereprali-világkupa viadalát, a HunGarian Baját. A színvonal rendkívül magas lesz, hiszen rengeteg Dakar-menő lesz a népes mezőnyben.

részletek

A kényszerszünet után újra HunGarian Baja

A világot sújtó Covid-járvány miatt egy év szünet után rendezik meg augusztus 6-tól 8-ig hazánk egyetlen terep-rallye Világkupa-viadalát, a HunGarian Baját, összesen 612,5 km-es távval.

részletek

Miroslav Zapletal nyerte a Nyír1 Baját

Véget ért a Nagykállón megrendezett Nyír1 Baja: a versenyt a szezonnyitó Riverside Bajához hasonlóan nagy hátrányból hatalmasat hajrázva a cseh Miroslav Zapletal nyerte meg.

részletek

Minden listavezető rajthoz áll a Nyír1 Baján

Már nincs két nap, és július 8-10. között Nagykállón folytatódik a 2021-es Közép-Európai Zóna Bajnokság és a Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság. Egy biztos, remek nemzetközi mezőny gyűlik össze...

részletek

Technikás pályákon folytatódik a tereprali

Már nincs két hét, és július 8-10. között Nagykállón folytatódik a 2021-es Közép-Európai Zóna Bajnokság és a Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság. Folyamatosan érkeznek a nevezések a Nyír1 Bajára.

részletek
Olvastad már?