DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 1. péntek

Tereprali (TR) hírek

Raid of the Champions: Drasztikus körülmények

A Raid of the Champions első napjának abszolút legjobb idejét Kéry Szilveszter és Bartha Barbara futotta meg, mögöttük a lengyel páros Karol Lenkiewicz és Tomasz Janik végzett, harmadikként pedig Trébitsch Miklós és Nagy Attila ért célba.

részletek

Szoros küzdelem várható az évadzáró finálén

A mai napon az adminisztratív átvétellel kezdetét veszi a Raid of the Champions, a Révész Tereprally Országos Bajnokság és az FIA Közép-Európai Zóna Bajnokság zárófutama.

részletek

Szoros csatát hozott a Baja Satu Mare

Rendkívül szoros küzdelemben a Mészáros – Szőke páros szerezte meg a győzelmet a harmadik Baja Satu Marén. A motorosok között a szlovákiai Bodor Róbert nyert a hétvégén.

részletek

Magyar siker a Riverside Baján

Nyolcadik alkalommal rendezték meg a Közép-Európai Zóna Bajnokság és a Nyílt Magyar Tereprali Bajnokság második futamát, a Riverside Baját – Csucsu Székesfehérvár után Pápocot is meghódította.

részletek

Dakar-indulók és debütáló versenyautók

Folytatódik a 2022-es Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság, ráadásul a mezőny ezúttal elhagyja Magyarországot, és ismét Romániában száguld majd a bajnoki pontokért.

részletek

Nagy visszatérők a Baja Satu Mare viadalon

Nem egészen két múlva folytatódik a 2022-es Nyílt Magyar Tereprali Bajnokság, ráadásul a mezőny ezúttal elhagyja Magyarországot, és ismét Romániában, Nagykároly központtal a Baja Satu Marén száguld.

részletek

Összesen 53 induló a Riverside Baján

Még pár nap, és elrajtol a Közép-Európai Zóna Bajnokság (CEZ) és a Nyílt Magyar Tereprali Bajnokság 2022-es szezonnyitó viadala, a Riverside Baja. A végleges nevezési lista alapján 53 jármű lesz ott.

részletek

Garamvölgyi: Minden lesz, ami a tereprali

Valamivel több, mint egy hét múlva rendezik meg Pápoc központtal a 2022-es Közép-Európai Zóna Bajnokság és a Nyílt Magyar Tereprali Bajnokság viadalát, utóbbi esetben ez lesz a szezonnyitó.

részletek

Raid of the Champions: Mindenki a terepen

A teljes magyar élmezőny nevezett, és az autósok abszolút bajnoki címén kívül – amit már megnyert a Miroslav Zapletal, Marek Sykora duó – a többi összetettbeli győzelemért hatalmas csata várható.

részletek

Zapletal már bajnok, máshol nyílt a harc

Pár nap múlva kerül sor a 2021-es, hatfordulós Magyar Tereprallye Bajnokság utolsó, és az FIA Közép-európai Zóna (CEZ) Tereprallye Bajnokság következő állomása, a Raid of the Champions viadalra.

részletek

Garamvölgyi: Minden lesz itt, ami klasszikus

Még majdnem egy hónap választ el minket a 2021-es, hatfordulós Magyar Tereprali Bajnokság utolsó fordulójától, amely az FIA Közép-európai Zóna (CEZ) Tereprali Bajnokság következő állomása is lesz.

részletek

Kalocsa végleg visszakerül a terepraliba?

Négy ország és negyven jármű részvételével rendezik meg a hétvégén a Magyar Tereprallye Bajnokság az FIA Közép-európai Zóna (CEZ) következő futamát...

részletek