Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 8. szerda

Tereprali (TR) hírek

Kiváló terepralist gyászol a magyar autósport

Szomorú hír érkezett szombat reggel: váratlanul elhunyt a magyar- és nemzetközi terepralis közösség megbecsült tagja, Bognár József. A kiváló sportember 47 esztendős volt.

részletek

Lengyel győzelem a Raid of the Championson

A side by side kategória mellett az abszolút versenyben is első helyen végzett Tadeusz Bialkowski és Dariusz Baskiewicz Nyirádon.

részletek

Gyári Mini és az olasz bajnok Nyirádon

A Raid of the Champions főszervezője, Garamvölgyi Zoltán elárulta, idén nevezési rekord született a versenyen, ugyanis hatvanketten neveztek a szezonzáró viadalra.

részletek

Kilenc ország versenyzői Nyirádon!

A Raid of the Champions főszervezője, Garamvölgyi Zoltán elárulta, idén ki kellett hagynia a pályák közül a Nyirádi Motorsport Arénát.

részletek

Több kategóriában avatnak bajnokot Nyirádon

A Raid of the Champions főszervezője, Garamvölgyi Zoltán a tavalyi izgalmak után 2019-ben rekordrészvétel mellett szeretné megrendezni a magyar autó-, és motorsport ünnepét.

részletek

Magyar sikerek a Skuba Cross Countryn

Szép magyar sikerekkel ért véget az október 4-6. között Gyulán megrendezett Közép-Európai Zóna Bajnokság (CEZ) és a Nyílt Magyar Terep-rallye Bajnokság utolsóelőtti viadala...

részletek

Jön a Dakar-menők és magyar bajnokok csatája

Az előttünk álló hétvégén – október 4-től 6-ig – elrajtol a Közép-Európai Zóna Bajnokság és a Nyílt Magyar Tereprali Bajnokság következő futama, a SKUBA Cross-Country.

részletek

Újabb értékes trófea a Qualisport vitrinjében

Újra hazai pályán láthatta a publikum a Qualisport Racing csapatát és a Scania Qualisport Torpedót: az FIA Baja Világkupa-sorozatának magyarországi futamán, a Hungarian Baján állt rajthoz-

részletek

Dupla dobogó a Hungarian Baja-n!

A Korda Racing mindkét motoros versenyzője dobogón zárta Magyarország tereprali világkupafutamát, Soós a második, Gombás pedig kategóriája harmadik helyén érkezett célba az idei Hungarian Baján.

részletek

HunGarian Baja: harc az utolsó méterekig

Az autósoknál Terranova nyerte a HunGarian Baját, ezzel átvette a vezetést a világkupa összetettjében, a motorosoknál pedig a győzelemnek Tomiczek, az összetett sikernek Melot örülhetett.

részletek

Rövid de velős bemelegítés

A magyar világkupa-futam, a HunGarian Baja szuperspeciális szakasza rövid volt, de nagyon tartalmas – a 7.18 kilométeren megannyi ugratóval találták szembe magukat a versenyzők. Az első Prokop lett.

részletek

Nyílt sisakos küzdelem várható

Készen állnak a nyílt sisakos küzdelemre. Mindhárman győzni jöttek a hétvégi HunGarian Bajára, és nem is csak ők hárman…

részletek
Olvastad már?