Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 15. vasárnap

Tereprali (TR) hírek

Kiosztották a bajnoki címeket Nyirádon

Az autósoknál az abszolút győzelmet és a bajnoki címet is Miroslav Zapletal szerezte meg, a side by side kategóriában a cseh Ladislav Zavrtalek, míg a motorosoknál Kárpáti Péter lett a magyar bajnok.

részletek

Több bajnoki cím vasárnap dől el Nyirádon

A november 9-11. között a Nyirádi Motorsport Centrumban megrendezett Hídépítő Raid of the Champions tereprali bajnoki szezonzárón bőven marad még izgalom a vasárnapi három szakaszra is, hiszen a side by side és a motoros kategóriában nagy csata zajlik az idei bajnoki címért, míg a másik három esetében sem dőlt el még semmi.

részletek

Nagy csaták, kis különbségek Nyirádon

Több kategóriában is másodpercekre vannak egymástól a legnagyobb riválisok a 2018-as Hídépítő Raid of the Champions tereprali bajnoki szezonzárón.

részletek

100% Dakar, 100% Peru, 100% Opel

A Margitszigeti Casinóban csütörtök este minden az autók és a sivatagi versenyzés körül forgott – az Opel Magyarország és az Opel Dakar Team megünnepelte a márka és a csapat 15 éves együttműködését.

részletek

Az újoncok sem kirándulni mennek Nyirádra

Több olyan versenyző is indul a 2018-as Hídépítő Raid of the Champions szezonzárón, akik idén, vagy most kezdik el terepralis pályafutásukat.

részletek

Nagy csaták várhatóak Nyirádon!

Mind a motorosok, mind pedig a side by side bajnokjelöltjei fokozott motivációval készülnek a 2018-as Hídépítő Raid of the Champions tereprali szezonzáróra.

részletek

A rekordok versenye jön Nyirádon

A tavalyihoz képest megduplázódott számú nevező indul a 2018-as Hídépítő Raid of the Champions tereprali szezonzárón, a mezőnyben hét hölgy is ott lesz a rajtnál.

részletek

Ismét felzúgnak a motorok a vörös katlanban

Újra sorsdöntő viadalra kerül sor november 9-11. között a Nyirádi Motorsport Centrumban: megint együtt dübörögnek a vörös katlan arénában egy versenyhétvégén a tereprallye, a short track, a quad és...

részletek

Cseh győzelem született Gyulán

Az autósok között a cseh Zdenek Porizek – Pavel Vaculik páros nyerte a HOFEKA Kupát, a hazai tereprali bajnokság negyedik és a Közép-európai Zóna Bajnokság kilencedik futamát Gyulán.

részletek

Fordulatos nap után Porizek az élen Gyulán

A hazai tereprali-bajnokság negyedik és a Közép-európai Zónabajnokság kilencedik futamának szombati versenynapja után az autósoknál a cseh Zdenek Porizek áll az élen.

részletek

Izgalmas prológgal indult a HOFEKA Kupa

Az autósoknál a szlovák Juraj Ulrich, a motorosoknál Hodola Richárd, a side-by-side-osok között Kovács György, a kamionosoknál pedig Kovács Miklós vezet Gyulán a HOFEKA Kupa pénteki prológja után, amely rövidége ellenére több egység számára is tartogatott kalandokat.

részletek

Újra a Viharsarokban a Qualisport Racing

Egy évnyi szünet után újra tereprali-futamot rendeznek Gyulán, ebből pedig a Qualisport Racing kamionos egysége sem maradhat ki.

részletek
Olvastad már?