Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 15. vasárnap

Tereprali (TR) hírek

Legjobb magyar csapatként végeztek Lallerék

Szombaton késő délután célba ért a HunGarian Baja mezőnye, benne az IOBC sorozat magyar motorosaival. Természetesen a Laller Racing Dakar Team is ott volt abban a közegben, ahol...

részletek

Tarolt a Laller Racing a Riverside Baján

A tegnapi maratoni szakasszal véget ért a Riverside Baja, amelyen Kárpáti Péter győzött, Horváth Lajos pedig a második helyet szerezte meg.

részletek

Riverside Baja: Zapletal legyőzhetetlen volt

Nagy izgalmakkal ért véget Magyargencsen a Nyílt Magyar Tereprali Bajnokság futama, a Riverside Baja. A verseny hőse a Dakart többször teljesítő Miroslav Zapletal volt, aki minden szakaszt megnyert.

részletek

Riverside Baja: Zapletal vezet az első napon

Már az első nap igazolta, hogy igenis érdemes kilátogatni Magyargencsre, ahol pénteken elrajtolt a Közép-Európai Zóna Bajnokság és a Nyílt Magyar Tereprali Bajnokság következő futama, a Riverside Baja.

részletek

A legerősebb mezőny lesz Riverside Baján

Rajtol a Közép-Európai Zóna Bajnokság és a Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság következő futama, a Riverside Baja. A verseny színvonaláról sokat elárul, hogy a mezőnyben több dakaros pilóta is indul.

részletek

A triplázások versenye lehet a Riverside Baja

Két nap múlva – május 11-től 13-ig – elrajtol a Közép-Európai Zóna Bajnokság és a Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság következő futama, a Riverside Baja.

részletek

Együtt a tereprali és az enduro legjobbjai

Kevesebb, mint egy hét múlva – május 11-től 13-ig – elrajtol a Közép-Európai Zóna Bajnokság és a Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság következő futama, a Riverside Baja.

részletek

Zapletal győzelmével zárult az Adrenalin Kupa

Az autósok között a cseh Miroslav Zapletal és szlovák navigátora, Marek Sykora nyerte az Adrenalin Kupát, a hazai tereprali bajnokság első és a CEZ bajnokság harmadik futamát Bugacon.

részletek

Laller – Bronzérem az Adrenalin Kupán

Túl vannak az idei év első versenyén a Laller Racing Dakar Team versenyzői, a hétvégén Bugacon az Adrenalin kupával kezdetét vette az országos bajnokság.

részletek

Zapletal vezet az Adrenalin Kupán

Az Adrenalin Kupa szombati versenynapja után az autósoknál a cseh Miroslav Zapletal és szlovák navigátora, Marek Sykora vezet, a Challenge-ben a Miklós Alexandra – Miklós Alexandra páros, a kamionosoknál a Kovács Miklós – Ács László egység, a side-by-side-osoknál Kéry Szilveszter és Bartha Barbara, a motoros-quados mezőnyben pedig Hodola Richárd várhatja az élről a folytatást.

részletek

Tovább bővül a Laller Racing Dakar Team

Kárpáti Pétert már kisgyermekként megfertőzte a motorozás szenvedélye, de sokáig megmaradt a partvonalon. A Laller Racing Dakar Team agilis tereprali versenyzőjével a szezonkezdet előtt interjúztunk!

részletek

Az Adrenalin Kupával indul a tereprali szezon

Április 20-22-én az Adrenalin Kupával indul útjára a 2018-as Terep-rallye Országos Bajnokság. A Bugacon megrendezésre kerülő verseny egyben a Közép-európai Zóna Bajnokság (CEZ) futama is...

részletek
Olvastad már?