Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 26. szerda

Kamion hírek

Vasárnap újabb győzelmet szerzett Kiss

A mosti versenyhétvége második napján újabb két versenyt rendeztek a Kamion-Eb csehországi állomásán, ahol a bajnokságban is vezető magyar újra nyerni tudott, és még egy ötödik helyet is szerzett.

részletek

Nulla ponttal kezdte az idényt Kiss Norbi

Egy nagyszerűen sikerült időmérő edzés után nullázott Kiss Norbi az ETRC hungaroringi fordulójának első napján. A szezonnyitóját egy műszaki hiba és egy piros zászlós megszakítás nehezítette.

részletek

A Hungaroringen rajtol a kamion-Eb!

A hétvégén a Hungaroringen rajtol a kamion EB sorozat, melyen a Révész Racing csapat is indul. A versenygépet a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert vezeti. A csapatot új kiemelt támogató is segíti.

részletek

Kiss Norbi: Újabb pole és dobogó Mostban

A Révész TRT és Kiss Norbert szempontjából jól sikerült szombati nap után vasárnap újabb két futam következett Kamion-Eb csehországi Mostban rendezett szezonnyitó versenyhétvégéjén.

részletek

Pole-lal és győzelemmel nyitott Kiss Norbert

A hétvégén elkezdődött a Kamion-Eb a csehországi Mostban. Ezen a versenyen debütált a Révész TRT csapata, melynek pilótája Kiss Norbert.

részletek

Játssz, és nyerj gokartozást Kiss Norberttel!

Mielőtt még Kiss Norbert belevetné magát a szezonba, egy rendkívüli találkozót kínál rajongóinak: nyerj az Európa-bajnokkal való gokartozást vagy Goodyear-ajándékcsomagot egyetlen válasszal!

részletek

Kiss Norbert: Idén nem a motoron fog múlni

Augusztus végén, a csehországi Mostban végre elkezdődik a Kamion-Európa-bajnokság 2020-as szezonja is, amely kapcsán a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert beszélt a csapatváltás kihívásairól.

részletek

Távozik Kiss Norberték főszponzora

Más csapatot választott Kiss Norberték főszponzora, a Tankpool24 a Kamion-Európa-bajnokságon 2020-ra, és a Scaniát támogatják a jövő évi idénytől kezdve. A FAAS Racing kapja meg az ő támogatásukat.

részletek

Kiss Norbert hibátlan teljesítményre készül

Célegyenesbe érkezik a kamion-Eb; utolsó előtti állomásához érkezik a sorozat. A Tankpool24 csapat versenyzője, Kiss Norbert Le Mans-ban közelebb kerülhet az összetett harmadik helyhez.

részletek

Kiss Norbi: Újabb harmadik hely Zolderben

Ahogy szombaton, úgy vasárnap is dobogóra állhatott a kamion-Eb belgiumi fordulóján Kiss Norbert. A Tankpool24 csapat kétszeres Európa-bajnok versenyzője ráadásul egy negyedik helyezést is begyűjtött.

részletek

Kiss Norbi harcban a bajnoki harmadik helyért

Az összetett ötödik helyéről várja a kamion-Eb folytatását Kiss Norbert. A Tankpool24 csapat kétszeres Európa-bajnok magyar versenyzője most hétvégén Zolderben áll rajthoz Mercedes kamionjával.

részletek

Büntetés hátráltatta Kiss Norbit

Egy indokolatlanul szigorú büntetés miatt minden pontszerző esélye elszállt Kiss Norbertnek a kamion-Eb nyári szünet utáni első versenynapján. Norbi összetettben a negyedik helyről várta a folytatást.

részletek