DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 21. csütörtök

Kamion hírek

Kiss Csehországban is megállíthatatlan volt

Szombaton még „csak” egy győzelmet és egy negyedik helyet gyűjtött Mostban a címvédő magyar, a vasárnapi esőben viszont mindkét futamot behúzta.

részletek

Kiss Norberté az első győzelem Poznanban

Poznanban megkezdődött a 2023-as kamion Európa-bajnokság újabb versenyhétvégéje. Az új versenypályán a magyar pilóta 1:56:639-es idővel megszerezte az első rajtkockát.

részletek

Kiss Norbert vasárnap is győzött Misanóban

Vasárnap folytatódott az olaszországi Misanóban a kamion Európa-bajnokság. A Révész Racing magyar pilótája az első napot győzelemmel zárta, és a vasárnapi időmérőn is a leggyorsabb volt.

részletek

Ilyen volt a közönségtalálkozó Kiss Norbival

Pénteken még az FIA-gálán volt jelenése, szombaton délután viszont már Nyíregyházán vett részt a Formula.hu által szervezett eseményen a négyszeres Európa-bajnok kamionversenyző.

részletek

Kiss: Hibátlan időmérők, újabb győzelmek

A jaramai szezonzárón is mindkét kvalifikáción a leggyorsabb volt – ahogy a szezonban végig –, és mindkét főversenyt megnyerte az immár négyszeres Európa-bajnok magyar kamionversenyző.

részletek

Kiss Norbi: Pole, győzelem és második hely

A franciaországi Le Mans-ban folytatódik a kamion Európa-bajnokság. A Révész Racing magyar pilótája, Kiss Norbert a szombati időmérőn is megállíthatatlan volt és megszerezte az első rajtkockát.

részletek

Legendás pályán Kiss Norberték

Belgium után a hétvégén Franciaországban, a legendás Le Mans-ban folytatódik a kamion Európa-bajnokság, ahol Kiss Norbert akár már be is biztosíthatja negyedik Eb-címét.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

Motegiben indítja távol-keleti túráját a MotoGP, de lesz ezen felül magyar érdekeltségeket felvonultatva Kamion-Eb, TCR Europe, ETCR és Superbike, valamint DTM és Extreme-E is – itt a menetrend.

részletek

Kiss Norbert újabb győzelme Belgiumban

A belgiumi Zolderben folytatódott a kamion Európa-bajnokság. A Révész Racing magyar pilótája a szombati naphoz hasonlóan vasárnap is dominált az időmérő edzésen,

részletek

Kiss Norbi: Újabb pole és két dobogó

A belgiumi Zolderben folytatódott a kamion Európa-bajnokság, ahol a szombati versenynapon egy pole-t és két pódiumot gyűjtött be a negyedik címe felé robogó magyar versenyző.

részletek

Kiss Norbert: Négy versenyből három győzelem

A Slovakia Ringen vasárnap újabb két versenyt rendeztek a kamion EB sorozat harmadik helyszínén. A Révész Racing magyar pilótája, Kiss Norbert a szombati győzelem és második hely után vasárnap is dominált.

részletek

Kiss Norbert: Győzelem és második hely

A Slovakia Ringen folytatódik a Kamion-Európa-bajnoki sorozat a harmadik versenyhétvégével, amelynek szombati napja ismét a címvédő magyar versenyzőről szólt.

részletek