DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 31. kedd

Kamion hírek

Kiss: Hibátlan időmérők, újabb győzelmek

A jaramai szezonzárón is mindkét kvalifikáción a leggyorsabb volt – ahogy a szezonban végig –, és mindkét főversenyt megnyerte az immár négyszeres Európa-bajnok magyar kamionversenyző.

részletek

Kiss Norbi: Pole, győzelem és második hely

A franciaországi Le Mans-ban folytatódik a kamion Európa-bajnokság. A Révész Racing magyar pilótája, Kiss Norbert a szombati időmérőn is megállíthatatlan volt és megszerezte az első rajtkockát.

részletek

Legendás pályán Kiss Norberték

Belgium után a hétvégén Franciaországban, a legendás Le Mans-ban folytatódik a kamion Európa-bajnokság, ahol Kiss Norbert akár már be is biztosíthatja negyedik Eb-címét.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

Motegiben indítja távol-keleti túráját a MotoGP, de lesz ezen felül magyar érdekeltségeket felvonultatva Kamion-Eb, TCR Europe, ETCR és Superbike, valamint DTM és Extreme-E is – itt a menetrend.

részletek

Kiss Norbert újabb győzelme Belgiumban

A belgiumi Zolderben folytatódott a kamion Európa-bajnokság. A Révész Racing magyar pilótája a szombati naphoz hasonlóan vasárnap is dominált az időmérő edzésen,

részletek

Kiss Norbi: Újabb pole és két dobogó

A belgiumi Zolderben folytatódott a kamion Európa-bajnokság, ahol a szombati versenynapon egy pole-t és két pódiumot gyűjtött be a negyedik címe felé robogó magyar versenyző.

részletek

Kiss Norbert: Négy versenyből három győzelem

A Slovakia Ringen vasárnap újabb két versenyt rendeztek a kamion EB sorozat harmadik helyszínén. A Révész Racing magyar pilótája, Kiss Norbert a szombati győzelem és második hely után vasárnap is dominált.

részletek

Kiss Norbert: Győzelem és második hely

A Slovakia Ringen folytatódik a Kamion-Európa-bajnoki sorozat a harmadik versenyhétvégével, amelynek szombati napja ismét a címvédő magyar versenyzőről szólt.

részletek

Kiss Norbert: Újabb győzelem Misanóban!

Az első napon aratott győzelem és egy harmadik hely után a hétvége további részében is remekelt Kiss Norbert, aki újfent a dobogó tetején ünnepelhetett Misanóban.

részletek

Kiss Norbert győzelemmel kezdte az idényt

Megkezdődött a kamion-Eb 2022-es idénye. Az olaszországi Misano a helyszín az első hétvégén, és a Révész Racing pilótája, Kiss Norbert címvédőként indul az idei szezonban.

részletek

Révész Racing: Le Mans a következő helyszín

Legendás hely, legendás versenyek, legendás pálya: az autóversenyzés egyik legkülönlegesebb versenyhelyszínén, Le Mans-ban folytatódik a hétvégén a Kamion-Európa-bajnokság.

részletek

Vasárnap újabb győzelmet szerzett Kiss

A mosti versenyhétvége második napján újabb két versenyt rendeztek a Kamion-Eb csehországi állomásán, ahol a bajnokságban is vezető magyar újra nyerni tudott, és még egy ötödik helyet is szerzett.

részletek