Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 22. csütörtök

Kamion hírek

Kiss Norbertnek nagy hírei vannak, de...

Lázas munka folyik a kétszeres Európa-bajnok elmagyarosodó csapatában, hogy ledolgozzák az elsősorban motorból fakadó hátrányt. A Mercedesszel versenyző pilóta olyan pozitív történéseket említett, melyekről egyelőre nem beszélhet.

részletek

Javított Kiss Norbert Szlovákiában

A Tankpool24 csapat kétszeres Európa-bajnok kamionversenyzője a Szlovákiaringen egy második és egy ötödik helyet szerzett, ezzel ismét fontos pontokat gyűjtött a bajnokságban.

részletek

Kiss Norbert Szlovákiában is dobogóra állna

Nem sok ideje volt a pihenésre Kiss Norbertnek hazai versenye után. A kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző két hete, az ETRC második fordulóján dobogóra állhatott a Hungaroringen...

részletek

Hazai közönség előtt állt dobogóra Kiss Norbi

Hazai futamán dobogóra állhatott Kiss Norbert. A kamion Európa-bajnokságban szereplő magyar versenyző a sorozat második fordulóján mind a négy versenyen pontot szerzett a Hungaroringen.

részletek

Dobogóval hálálná meg a biztatást Kiss Norbi

Második hétvégéjén Magyarországra érkezik a kamion Európa-bajnokság mezőnye. A kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert hazai pályáján mindenképp szeretne dobogóra állni...

részletek

Győzelemmel zárt Kiss Norbert Misanóban

Az időmérő után az első futamot is megnyerte Kiss Norbert Misanóban. A kétszeres Európa-bajnokot lehetetlen volt megelőzni az első futamon, viszont a fordított rajtrácsos versenyt fel kellett adnia.

részletek

Fontos pontokkal kezdte a szezont Kiss Norbi

Felemásan kezdődött a szezon a kétszeres Európa-bajnok magyar kamionversenyző számára a misanói idénynyitón.

részletek

Tanulóvezető lett a kétszeres Európa-bajnok

A kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző nyolcadik szezonját kezdi az ETRC-ben, ezért úgy gondolta, itt az ideje, hogy ne csak a pályán, hanem közúton is vezethessen kamiont.

részletek

Magyar szakemberekkel dolgozik Kiss Norbi

Régi mérnökével, magyar szerelőkkel, magyar műhelyben készül a 2019-es szezonra Kiss Norbert. A kétszeres Európa-bajnok magyar kamionversenyző idén is marad a német Tankpool24 csapatnál...

részletek

Magyar siker Amerikában

Élete első kamionversenyén, Alabamában azonnal győzelemmel nyitott és elhozta a 10.000 dolláros fődíjat az OXXO Hungary Truck Racing Team pilótája, Molnár Bendegúz.

részletek

Bemutatták az OXXO új versenykamionját

A kétszeres Eb győztes, kétszeres angol bajnok OXXO Hungary Truck Racing Team ünnepélyes keretek között, az AMTS-en mutatta be a járművet.

részletek

Kiss Norbi „pótolná” felajánlott kupáját

Lelkes Kiss Norbi szurkolókhoz, az Év vállalkozója díj nyerteseihez került a kétszeres Európa bajnok, hatszoros magyar bajnok autóversenyző misanói serlege.

részletek
Olvastad már?