Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 26. csütörtök

F2/F3 hírek

Barcelonában versenyez Tóth László

A hétvégén sorra kerülő F1-es Spanyol Nagydíj betétprogramjaként rendezik meg az FIA Formula 3-as bajnokság idei szezonjának harmadik fordulóját, ahol ott lesz a 30 fős mezőnyben Tóth László is.

részletek

Felemásan sikerült Tóth imolai hétvégéje

Felemásan sikerült Tóth László, a Charouz Racing System magyar versenyzőjének hétvégéje Imolában, ahol az F1 betétprogramjaként került sor a F3-as bajnokság idei második fordulós versenyeire.

részletek

Tóth: Imolában folytatódik az F3-as bajnokság

A hétvégén sorra kerülő Formula 1-es Emilia Romagna Nagydíj betétprogramjaként rendezik meg az FIA Formula 3-as bajnokság idei szezonjának második fordulóját Imolában.

részletek

F2: Bokszutcai káosz, Pourchaire győzelme

Nagyon lassú kiállás vette el Jüri Vips győzelmét Bahreinben – az észt így is harmadik helyet mentett. Parádézó japán, két safety car és bokszutcát eltorlaszoló autó jellemezte a vasárnapi menetet.

részletek

Hat helyet javított Tóth az idei első futamon

A rosszul sikerült pénteki időmérő edzés után a szombati sprintfutamon hat helyet javított rajtpozíciójához képest Tóth László, a Charouz Racing System magyar versenyzője az F3 bahreini nyitányán.

részletek

Bahreinben rajtol Tóth László F3-as idénye

Az F1 betétprogramjaként kerül sor a hétvégén a FIA Formula-3-as bajnokság idei első fordulójára Szahírban, ahol Tóth László a cseh Charouz Racing System csapatának színeiben indul.

részletek

Tóth László a Charouznál folytatja az F3-ban

Marad az FIA F3-as bajnokságában, ám új csapat kötelékében versenyez 2022-ben Tóth László: a magyar pilóta a Charouz Racing System alakulatánál folytatja pályafutását.

részletek

F3-as szériában folytatja a magyar formaautós

Gyorsan lépdel az együléses ranglétrán Révész Levente: egyetlen Formula-4-es szezon után 2022-ben már az európai Formula Regional sorozatban folytatja, a nagynevű Van Amersfoort Racinggel.

részletek

Daruvala nyert, Piastri az F2 bajnoka

Abu Dhabiban már az első futamon eldőlt a 2021-es bajnoki cím: Oscar Piastri a tizedik rajthelyről az utolsó dobogós pozícióba felzárkózva döntötte el a szezon kimenetelét.

részletek

Svarcman: Ez az utolsó évem az F2-ben

Robert Svarcman, a 2019-es FIA Formula-3 bajnoka megerősítette, hogy jövőre nem tér vissza az F2-be, ugyanakkor F1-es ambícióit nem adja fel. Az orosz két év után hagyja el a kategóriát.

részletek

Két piros zászló és félpontos Piastri-siker

Káosz jellemezte a Formula-2 vasárnapi versenyét, nehézkes kommunikációval és aggasztó pillanatokkal. A tényleges versenyzés alig több mint tíz percig tartott, ezért fél pontokat osztottak.

részletek

F2: Jön a Red Bull és Williams tehetsége

A hétvégi Szaúd-arábiai Nagydíjon ismét láthatjuk majd versenyezni az F2 mezőnyét, amelyben bemutatkozhat négy újonc között a Williams Akadémia által támogatott Logan Sargeant, valamint a Red Bull-program tagja, Jack Doohan is.

részletek