Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 19. szerda

F2/F3 hírek

59 ezred döntött az F2 sprintfutamán!

Azzal, hogy Nyck de Vries sorozatban már 2. futamgyőzelmét aratta a Formula-2-es bajnokságban, alaposan megközelítette a tabella éllovasát, Nicholas Latifit. De még hátra volt a sprinfutam Monacóban.

részletek

F2: De Vries a futam, Schumacher a káosz ura

Mick Schumacher volt az F2-es főverseny egyik főszereplője: előbb ígéretes versennyel tűnt ki, aztán negatív hőssé vált, aki kiforgatta Calderont, forgalmi dugót és piros zászlót váltott ki.

részletek

Surer: Ne nagyítsák fel Schumacher hibáit

A Formula-3-ban tavaly a bajnoki címig menetelt Mick Schumacher, idén azonban egy osztállyal feljebb egyelőre kevésbé villog. Marc Surer szerint nem kéne ilyen gyorsan pálcát törni felette.

részletek

F2: De Vries behúzta a mai futamot

A negyedik helyről rajtoló Nyck de Vries idei első futamgyőzelmét ünnepelhette a mai F2-es versenyen. A dobogóra Ghiotto és Ilott fért még fel, míg Schumacher időbüntetést kapott.

részletek

F2: Megállíthatatlan a Willams tesztpilótája

Nicholas Latifi ötből harmadik alkalommal nyert a Formula-2-ben idén, mellyel 26 pontos előnyre tett szert a tabella élén legközelebbi riválisával szemben.

részletek

Az F2 fogja tesztelni az F1 új kerekeit

Az utánpótlásképző sorozatban a királykategóriához képest egy évvel korábban, 2020-ban bevezetik a 18 hüvelykes abroncsokat. Az F1-es debüt előtt így 16 hónapnyi adatot gyűjtenek a működésükről.

részletek

Elérhető az F1 a W Series győztese szerint

A napokban Jamie Chadwick nevét zengte az autósportos sajtó, miután fölényesen nyerte a női versenysorozat első futamát. A már férfiak között is bizonyított 20 éves lány pályafutása zsákutcába ért volna az új kezdeményezés nélkül.

részletek

Kalandos futamon Chadwick a W első győztese

A még nyirkos pályán kezdődő női F3-as futam a zűrzavaros és egy nagy csattanást is hozó első kör után végig feszült csatát szolgáltatott, a pole-ból induló Jamie Chadwicknek meg kellett harcolnia a győzelemért.

részletek

Chadwick uralta a W Series esős időmérőjét

Vizes pályán zajlott a W Series első kvalifikációja, ami piros zászló miatt a vártnál korábban véget is ért. A brit Jamie Chadwick folytatta remeklését, közel két másodperc előnnyel szerezte meg a pole-t.

részletek

Indul a női sorozat, ismerd meg a pilótákat!

Hockenheimben megkezdte nyitószezonját a világ első női formulaautós sorozata, a W Series. Tartalékpilótaként Keszthelyi Vivien is részt vehetett az első szabadedzésen.

részletek

Schumacher egyre inkább ráérez az F2-re

A Formula-2 második bakui futamán Mick Schumacher nagyot villantott. Tizennégy helyet jött előre, de úgy érzi, még ennél is jobb lehetett volna. Egészen kevés hiányzott a leggyorsabb körhöz is.

részletek

F2: Latifi-diadal és safety car-uralom

A biztonsági autó kis híján több időt töltött a pályán a Formula-2 sprintfutamán, ahol a mezőny végül a kiírt körszámot sem tudta lefutni az időkeret lejárta miatt.

részletek
Olvastad már?