Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. június 25. péntek

F2/F3 hírek

Pozitív lett Tóth László koronavírustesztje

Pozitív lett az elutazás előtti koronavírustesztje Tóth Lászlónak, a Formula 3-as bajnokságban szereplő Campos Racing magyar versenyzőjének, ezért a 21 éves pilóta nem tud rajthoz állni.

részletek

Öt tárgy, ami kell egy versenyzőnek

A Formula-3-ban szereplő magyar pilóta, Tóth László a sorozat hivatalos oldalának mesélt arról, számára melyek azok a tárgyak, amelyek elengedhetetlenek egy versenyhétvégén.

részletek

Vips duplázott, elolvadt az éllovas előnye

Szombat délutáni sikere után a vasárnapi főversenyt is megnyerte az észt pilóta az F2-es bakui állomásán, megelőzve Piastrit, aki öt pontra megközelítette a nullázó Zhout a bajnokság élén.

részletek

Kaotikus futamon szerezte Vips első győzelmét

Két biztonsági autó plusz egy VSC-fázis volt az azerbajdzsáni hétvége második versenyén, melyen a kettőt előző észt Red Bull-védenc, Jüri Vips nyújtotta a legjobb teljesítményt.

részletek

F2: Sima Svarcman-siker az első futamon

Az időmérő győztese és a bajnokság második helyezettje is kiesett már az első körben, a pole-ból induló Svarcmant senki sem tudta megszorítani, TIcktum remekelt, Zhou a dobogón zárt.

részletek

Pourchaire 17 évesen nyert Monacóban

A pole-ból indulva a mezőny legfiatalabb tagja nyerte a Formula-2 monacói hétvégéjének utolsó versenyét, ahol legközelebbi üldözője, Robert Svarcman az elrontott kerékcsere miatt esett vissza.

részletek

F2: Parádés előzéssel dőlt el az esőfutam

Az újonc Liam Lawson második Formula-2-es győzelmét szerezte Dan Ticktum és Oscar Piastri előtt. Monacóban nedves pályán indult a futam, melyen hullottak az autók, a slick abroncsokra váltás viszont nem fizetődött ki.

részletek

F2: Zhou nyert, Nissany először dobogón

Közepesen izgalmas első futamot hozott a Formula-2 a monacói hétvégén – egy első körös baleset, egy elfüstölés, egy safety car és egy utolsó pillanatban történt előzés voltak a legérdekesebb történések.

részletek

Egyre jobb helyekért küzdene Keszthelyi

A szezon során több olyan helyszínen versenyez Keszthelyi Vivien a Forma-3-as Euroformula sorozatban, amelyen korábban még nem járt. Ezek közül a franciaországi Paul Ricard pálya volt az első, ahol...

részletek

Keszthelyi Vivien Franciaországban folytatja

A szezon során három olyan helyszínen fog versenyezni Keszthelyi Vivien, amelyen korábban még nem járt, ezek közül a soron következő franciaországi Paul Ricard pálya az első.

részletek

Tűzkeresztség: Interjú az F3 magyarjával

Túl van a bemutatkozáson az FIA F3-as bajnokságának magyarja: Tóth László mindhárom futamon eljutott a célig Barcelonában, a formula.hu-nak pedig összegezte is élményeit, tapasztalait a Campos Racing pilótája.

részletek

Ilyen volt az első F3-as hétvégéje Tóthnak

Mindhárom versenyen célba ért, és péntektől vasárnapig folyamatosan gyorsulni tudott a köridők tekintetében Tóth László, a Campos Racing magyar versenyzője az FIA Formula 3 bajnokság első hétvégéjén.

részletek
Olvastad már?