DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 31. kedd

F2/F3 hírek

Zseniális csata a győzelemért az F2-ben

Hatalmas izgalmakat hozott a Formula-2 szezonzárója: Ayumu Iwasa kemény csatát követően behúzta az év utolsó főfutamát, Logan Sargeant pedig megszerezte az F1-es szerepléséhez szükséges pontokat.

részletek

F2: Durva baleset után Lawsoné a sprint

Liam Lawson győzelmével zárult az idei szezon utolsó Formula-2-es sprintfutama, miután már a verseny első körében jött a piros zászló két Red Bull-junior komoly balesete miatt.

részletek

Ők lesznek jövőre a Red Bull juniorjai

Alakul a Red Bull juniorprogramjának felállása a 2023-as szezonra, noha még mindig vannak fiatal pilóták, akiknek a jövőjéről még nem történt hivatalos bejelentés.

részletek

F2: Éljen a bajnok, vesszen a bajnok

Idei Formula-2-es bajnoki címének megszerzését követően a brazil Felipe Drugovich nemtetszését fejezte ki azon szabály kapcsán, mely szerint az adott év bajnoka a következő évben már nem indulhat.

részletek

Véget ért a szezon Tóth László számára

Az elmúlt hétvégén az olaszországi Monzában véget ért az FIA Formula 3-as bajnokság idei szezonja, amelyet egy, még ebben a versenysorozatban is ritka háromhetes erőltetett menetet zárt le.

részletek

Piros zászlós végjáték, Martins az F3 bajnoka

Balesettel és megszakítással ért véget a Formula-3 monzai idényzárója, amelyen percekig nem lehetett tudni, ki is lett a bajnok: végül Victor Martins egy időbüntetéssel együtt is feljutott a csúcsra.

részletek

Vips nyert, Drugovich az F2 idei bajnoka

Jüri Vips nyerte a Formula-2 olasz sprintfutamát Frederik Vesti és Jehan Daruvala előtt, azonban a figyelem nem rájuk szegeződött, hanem az F2 2022-es bajnokára, Felipe Drugovichra.

részletek

Olaszországban zárja az idényt Tóth László

A hétvégén sorra kerülő Formula 1-es Olasz Nagydíj betétprogramjaként rendezik meg az FIA Formula 3-as bajnokság idei szezonjának utolsó fordulóját Monzában...

részletek

F2: Drugovich nyert, káosz az újraindításnál

Balesetek tömkelege, piros zászlós megszakítás és több biztonsági autós fázis tarkította az F2-esek hollandiai főversenyét, amelyen az MP Motorsport brazilja győzelmével a bajnoki cím kapujába ért.

részletek

Hollandiában versenyez a hétvégén Tóth László

A hétvégén sorra kerülő Formula 1-es Holland Nagydíj betétprogramjaként rendezik meg az FIA Formula 3-as bajnokság idei szezonjának utolsó előtti, nyolcadik fordulóját.

részletek

Belgiumban folytatódik Tóth László idénye

A csaknem egy hónapos nyári szünet után a hétvégén sorra kerülő Formula 1-es Belga Nagydíj betétprogramjaként rendezik meg az FIA Formula 3-as bajnokság idei szezonjának hetedik fordulóját.

részletek

F2: Pourchaire simán nyert Mogyoródon

Théo Pourchaire magabiztos vezetéssel győzött a Hungaroringen, amivel jelentősen csökkentette összetettbeli hátrányát Felipe Drugovich-csal szemben a nyári szünet előtti utolsó versenyen.

részletek