Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 6. hétfő

F2/F3 hírek

F2: Jön a Red Bull és Williams tehetsége

A hétvégi Szaúd-arábiai Nagydíjon ismét láthatjuk majd versenyezni az F2 mezőnyét, amelyben bemutatkozhat négy újonc között a Williams Akadémia által támogatott Logan Sargeant, valamint a Red Bull-program tagja, Jack Doohan is.

részletek

Felemás hétvégével zárta a szezont Tóth

Minden szempontból felemás versenyhétvégével zárta pályafutása első Formula-3-as idényét Tóth László, a Campos Racing magyar versenyzője Szocsiban, ahol három helyett csak kettő futamot rendeztek meg.

részletek

F2: Ismételt főfutamon az éllovas

Újabb pompás szerepléssel Monzához hasonlóan pole-ból nyert Oscar Piastri. A mezőny legfiatalabb, Theo Pourchaire szerezte a második helyet, a bajnoki második, Guanyu Zhou csak hetedik lett.

részletek

Szocsiban zárja a szezont Tóth László

Pályafutása során először versenyez az oroszországi pályán a magyar pilóta, akinek most ér véget élete első Formula-3-as szezonja. Szimulátoron igyekezett minél jobban felkészülni.

részletek

Legjobb eredményét érte el Tóth László

Kiváló hajrával két kör alatt hét pozíciót javítva, majd egy utólagos büntetés következtében a 16. helyen ért célba Tóth László, a Campos Racing magyar versenyzője.

részletek

Zandvoortban versenyez Tóth László és az F3

Alighogy véget ért az FIA Formula-3-as bajnokság legutóbbi, belgiumi fordulója, máris újabb kihívás vár a 30 fős mezőnyre az újraaszfaltozott zandvoorti versenypályán.

részletek

Extrém versenyeken is célba ért Tóth László

A mezőny többi tagjához hasonlóan pályafutása egyik legnehezebb versenyhétvégéjén van túl Tóth László, az FIA Formula 3-as bajnokságban szereplő Campos Racing magyar versenyzője.

részletek

Belgiumban folytatja Tóth László

Hétvégén rendezik meg az FIA Formula 3-as bajnokság következő, idei ötödik fordulóját a Formula-1-es Belga Nagydíj betétprogramjaként a legendás Spa-Francorchamps versenypályán...

részletek

Marko: Van egy újabb F1-be való fiatalunk

A Red Bull utánpótlásprogramja, úgy tűnik, kifogyhatatlan tehetségekből: Yuki Tsunoda után itt a következő, akinek a tanácsadó szerint helye van az F1-ben: az F2-ben és DTM-ben is remeklő Liam Lawson.

részletek

Tóth: Felemás hétvége a Hungaroringen

Saját bevallása szerint is felemás hétvégén van túl Tóth László, az FIA Formula 3-as bajnokság magyar versenyzője, aki a Magyar Nagydíj betétprogramjaként megrendezett negyedik fordulón vett részt.

részletek

Tóth felkészült az F3 magyar fordulójára

Hétvégén kerül sor a Hungaroringen a 36. Formula-1-es Magyar Nagydíjra, melynek betétprogramja az FIA Formula 3-as bajnokság idei szezonjának negyedik fordulója lesz, Tóth Lászlóval a mezőnyben.

részletek

Így készül Tóth László a magyar futamra

Alig több mint egy hét múlva elkezdődik a 36. Formula-1-es Magyar Nagydíj hivatalos programja a Hungaroringen. Hosszú idő után lehet majd újra magyar versenyzőnek szurkolni mindhárom napon...

részletek
Olvastad már?