DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

F2/F3 hírek

F3: Prema-győzelem az ausztrál főfutamon

A svéd Dino Beganovic zárt az élen Melbourne-ben vasárnap. Mellette az élről induló két olasz, Fornaroli és Mini állhatott fel a dobogóra. A verseny fő fókusza a gumikímélésre irányult.

részletek

F2: Káosz és harc az élmezőnyben a sprinten

Isack Hadjar sima győzelmet aratott szombaton Melbourne-ben, mögötte azonban bőven volt akció az izgalmakkal és balesetekkel teli F2-es sprintfutamon, amelynek végén új dobogóst aratott a széria.

részletek

Az F1 Academy hasznos a nőknek vagy sem?

Többek között ezt a kérdést tette fel minden idők egyik legsokoldalúbb versenyzőnője, Ellen Lohr, aki annak idején nem volt hajlandó a női értékelés első helyéért járó díjakat elfogadni.

részletek

F2: Megvan Fittipaldi első főfutamos győzelme

A stratégiák csatáját hozta az F2-esek szaúdi főfutama, amelynek végén új főfutamos győztest avatott a széria, a harmadik hely sorsa pedig az utolsó centiken dőlt el.

részletek

F2: Holland győzelem a sprinten

Bearman nem, izgalom viszont volt bőven a Formula-2-esek szaúdi sprintfutamán, amelynek végén holland diadal született, az észt újonc pedig újra dobogóra állhatott.

részletek

Duplázott a barbadosi Sauber-akadémista

Zane Maloney már a rajtnál az élre állt és vissza sem nézett, így két győzelemmel zárta a bahreini nyitányt. Az újonc Pepe Martí ismét dobogón.

részletek

F2: Barbadosi sprintgyőztes, újonc a dobogón

A gumikezelés volt a siker kulcsa az idei első Formula-2-es sprintfutamon, amelynek végén a barbadosi Zane Maloney örülhetett, az újonc Pepe Martí pedig rögtön bemutatkozásán a dobogón végzett.

részletek

Ezek a juniorok élveznek F1-es támogatást

Nyolc F1-es csapat 21 juniorját láthatjuk idén a Formula-2 és a Formula-3 mezőnyeiben – lássuk, melyik ifjú tehetségeket támogatják az istállók az alsóbb kategóriákban!

részletek

F1 Academy: A Red Bullé egy egész csapat

Ahogy az F1-ben, úgy a legújabb betétsorozatban sem elég két autó a Red Bullnak: az Emirátusok két versenyzőnője és egy holland tehetség a csapatukban – és megjött az első festés is.

részletek

Ilyen a felépülés egy óriási baleset után

Ha egy fiatal versenyző azt a diagnózist kapja, hogy hat hónapig járni sem tud majd, az akár véget is vethet a karrierjének – viszont van, aki nem törődik bele a rossz hírekbe.

részletek

Theo Pourchaire a Formula-2 idei bajnoka!

Nem bizonyult elégnek Frederik Vesti igyekezete az F2-esek főfutamán Abu Dhabiban – az ART-s Sauber-junior, Theo Pourchaire nyerte a 2023-as Formula-2-es bajnokságot.

részletek

Formula-2: Vesti parádézott a sprinten

Nagyszerű futamot teljesített a bajnoki címért küzdő Frederik Vesti az F2-esek sprintfutamán, aki győzelmével 16 pontra megközelítette Theo Pourchaire-t az összetettben.

részletek