Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 14. szerda

F2/F3 hírek

Schumacher F3-as főnöke: Nem csaltunk

2018-ban rengetegen felkapták a fejüket, amikor az évad derekán Mick Schumacher egyszer csak zsinórban elkezdte nyerni a futamokat. Voltak, akik egyenesen csalást kiáltottak a nagy javulás láttán.

részletek

Keszthelyi az F3 Euroformula Openben debütál

A Team Motopark szerződtette Keszthelyi Vivient, aki 2021-ben az Euroformula Openben fog versenyezni a Formula-3-as csapatnál. Az ifjú pilóta lesz az első magyar autóversenyzőnő a sorozatban, melyben a Formula-1 Portugál Nagydíjon, a királykategória első F3-mal közös versenyhétvégéjén mutatkozik be új csapatában április 30-án.

részletek

F2: Zhou nyerte az év első főfutamát

Sokáig úgy tűnt, hogy Oscar Piastri újabb nagy futamát hozza az F2 vasárnapi napja, de végül összeakadt Dan Ticktummal, a győzelmet pedig Guanyu Zhou szerezte meg.

részletek

Piastri már második F2-es versenyén nyert

Végig kiszámíthatatlan második sprintversenyt szolgáltatott a Formula-2 Bahreinben, ahol a merészen taktikázók közül Jüri Vips a hajrában lassult be, Oscar Piastri viszont az utolsó körben vette át a vezetést.

részletek

Liam Lawson sikerével indult az F2 idénye

Liam Lawson nyerte a Formula-2 nyitóversenyét, az első sprintfutamot. A harmadik helyről indulva a célegyenes végén már elsőként fordult el az új-zélandi, onnan pedig már nem is nézett hátra.

részletek

Tóth László a Formula-3-ban indul 2021-ben

Lesz magyar induló az FIA Formula-3 bajnokság 2021-es idényében, miután Tóth László a nagy hagyományokkal rendelkező Campos istállónál, az F1 egyik betétsorozatában folytatja pályafutását.

részletek

Keszthelyi F3-as bajnokcsapattal tesztel

A magyar pilóta tavaly a Team Motoparkkal vett részt a szezon végi teszteken, és idén is velük folytatja a felkészülést a rendhagyó szezonra.

részletek

Újra versenyez a spái tragédiát túlélő Correa

Másfél évvel az Hubert-baleset után visszatér Juan Manuel Correa, aki a Formula-3-ban áll rajthoz. Bár még ő sem tudja, mit várjon a szezontól, határozottan állítja, hogy ez csak az első lépés, a végcél a Formula-1.

részletek

Gyász: Elhunyt Adrian Campos

Ellhunyt a korábbi Formula-1-es pilóta és Formula-2-es, valamint Formula-3-as csapattulajdonos. Adrian Campos hatvan esztendős volt, halálhírét csapata erősítette meg.

részletek

F3-as bajnok csapattal tesztel Vivien

Több mint 22 éves múltra visszatekintő bajnok csapattal tesztel Keszthelyi Vivien magyar autóversenyző. A pilóta jelenleg tesztsorozatokon vesz részt különböző pályákon...

részletek

Mick Schumacher: Elborítanak az érzelmek

Miután megszerezte a Formula-2 bajnoki címét, a hétszeres F1-es világbajnok Michael Schumacher fia, Mick Schumacher elmondta, milyen gondolatok kavarognak most a fejében.

részletek

Schumacher botladozva lett F2-es bajnok

Csupán 18. hellyel, vezetői hibákkal és kényszerkiállással biztosította be a végső sikert Mick Schumacher. Ellenfelének, Callum Ilottnak nyernie kellett volna, de a britnek erre nem volt esélye: Jehan Daruvala első győzelmét szerezte a szezonzárón.

részletek
Olvastad már?