Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 26. kedd

F2/F3 hírek

Mick Schumacher: Elborítanak az érzelmek

Miután megszerezte a Formula-2 bajnoki címét, a hétszeres F1-es világbajnok Michael Schumacher fia, Mick Schumacher elmondta, milyen gondolatok kavarognak most a fejében.

részletek

Schumacher botladozva lett F2-es bajnok

Csupán 18. hellyel, vezetői hibákkal és kényszerkiállással biztosította be a végső sikert Mick Schumacher. Ellenfelének, Callum Ilottnak nyernie kellett volna, de a britnek erre nem volt esélye: Jehan Daruvala első győzelmét szerezte a szezonzárón.

részletek

F2: Tsunoda nyert, Schumacher menetelt

Parázs csatákat és egy japán győzelmet hozott az F2 idei szezonzárójának főfutama Bahreinben. Tsunoda a pole-ból hátracsúszva küzdötte magát vissza az élre, Schumacher pedig 11 pozíciót javított, és a leggyorsabb kört is behúzta.

részletek

Így alakult át az F2 és az F3 menetrendje

Jövő évtől külön utakon folytatja az F1 két betétsorozata, amely más-más helyszíneken kíséri majd a királykategóriát. Kiderült, hogyan fog kinézni egy átlagos versenyhétvége a „kicsiknél”.

részletek

Ilott ütközött, Schumacher növelte előnyét

A pole-ból induló Robert Svarcman könnyedén nyerte az F2 sprintfutamát, mögötte viszont a két bajnokaspiránsnak kis híján ütközött: a német éllovas megúszta, brit üldözője viszont pont nélkül zárt.

részletek

Álomrajt után csökkent Schumacher előnye

Brazil, indiai és japán hőse volt a főversenynek a Formula-2 első bahreini hétvégéjén, miközben a bajnoki csata szorosabbá vált, hiszen Callum Ilott második lett a győztes Felipe Drugovich mögött.

részletek

Schumacher: Most csak a bajnoki cím számít

Közel van az F2-es bajnoki címhez a hétszeres F1-es világbajnok fia, utána pedig minden bizonnyal jön a csúcskategóriás szerződés is - egyelőre viszont okos akar lenni a szezonhajrában.

részletek

Különválik a háromfutamossá alakuló F2 és F3

Hivatalossá váltak a korábban már belebegtetett változtatások: költségcsökkentési célzatú módosítások okán 2021-től kezdődően immár nem szerepel azonos F1-es hétvégén a két utánpótlás-sorozat.

részletek

Schumacher közelebb a bajnoki címhez

A napokban versenyt sem rendeztek az F2-ben, az éllovas pilóta viszont egy újabb lépéssel közelebb került az idei bajnokság megnyeréséhez, miután a riválisai visszavonták az ellene benyújtott óvást.

részletek

Schumacher elveszítheti szombati győzelmét

Négy rivális csapat is fellebbezést fontolgat Mick Schumacher Szocsiban aratott szombati győzelme miatt. Úgy gondolják, a bokszkiállás körül nem egészen volt minden rendben. Elveszhet az első hely.

részletek

F2: Piros zászlóval ért véget az orosz sprint

Nyolc kör után egy vérfagyasztó baleset vetett véget a Formula-2 vasárnapi sprintversenyének. Zhou, Mazepin és Schumacher végzett az első három helyen.

részletek

F2: Újra győzött Mick Schumacher

A harmadik rajtkockából egy erős starttal és Tsunoda bravúros megelőzésével szezonja második győzelmét szerezte Mick Schumacher Oroszországban. A jelek szerint a bajnoki csata kétesélyessé válik a szezonhajrában.

részletek
Olvastad már?