Steward
Vaszilykó Péter
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 28. csütörtök

F2/F3 hírek

A sport jövőjéért aggódik az F2 pilótája

Az idei évet talán még kihúzzák a versenycsapatok, a következő néhány idény azonban mindenki számára kemény menet lesz – jósolta a Formula-2-ben versenyző Louis Deletraz.

részletek

Elhunyt a Ferrari-növendék koronavírusos apja

Szörnyű hírt osztott meg a világgal szombaton éjjel az orosz Robert Svarcman, a Ferrari versenyzői akadémiájába tartozó Formula-2-es pilóta: 52 éves apja, Mihail Svarcman betegség következtében eltávozott az élők sorából.

részletek

„Csak a nevem nem fog az F1-be juttatni”

A hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia egyelőre csak a Formula-2-es szezonra kíván koncentrálni, de az elsődleges célja továbbra is az, hogy bejusson a száguldó cirkusz mezőnyébe.

részletek

Jól sikerült Mick Schumachernek a tesztelés

Múlt pénteken elcsendesedtek a Formula-1-es motorok Barcelonában, a héten azonban az F2-esek teszteltek Bahreinben. Mick Schumacher egészen jól ment, de az igazi meglepetés egy újonc.

részletek

Schumacher a legjobbak ellen akar harcolni

Mick Schumacher ugyan egy kissé csalódott, hogy nem tudott már idén fellépni az autósport királykategóriájába, ugyanakkor derűlátó és örül, hogy még több tapasztalatot gyűjthet az F2-ben.

részletek

A Honda ülést ajánlott Matsushitának

Nobuharu Matsushita huszonhat éves kora ellenére idén is a Formula-2-ben fog versenyezni. Az ötödik szezonját kezdi a japán pilóta az utánpótlás-sorozatban, pedig a Honda felajánlott neki egy ülést.

részletek

Correa továbbra is elégedetlen az FIA-val

A sérülései miatt lábadozó pilóta szeretné, ha a tavalyi halálos F2-es baleset valahogy jobbá tenné a sportot, de úgy érzi, a Nemzetközi Automobil Szövetség nem végez ehhez megfelelő munkát.

részletek

Correa: A sajtó manipulálta a szavaimat

Továbbra sincs vége a Juan Manuel Correa nyilatkozatát követő viharnak, a súlyos sérüléseiből még csak lábadozó amerikai pilóta szerint ugyanis nem azt és nem úgy mondta, ahogy az megjelent.

részletek

A spái orvos szerint Correa nem állít igazat

A halálos baleset sérültje arról beszélt, az FIA magára hagyta őt Belgiumban. A pálya orvosának verziója szerint végig kapcsolatban voltak, ő személyesen a kórházban is járt.

részletek

Ha Schumacher idén sem teljesít jól, baj lesz

Mick Schumacher nagy reményekkel érkezett a Formula-2-es sorozatba, azonban messze elmaradt a várakozásoktól. Johnny Herbert szerint idén mindenáron meg kell mutatnia, ha még akar valamit.

részletek

Correa: Az FIA nem is foglalkozott velem

Anthoine Hubert halála nagyon megrázta az autósport világát tavaly Belgiumban. A baleset másik résztvevője azonban kis híján követte őt, mivel életéért küzdve magára hagyták az illetékesek.

részletek

14 éves amerikait karol fel a Red Bull

Bejelentette idei versenyzőit a Red Bull Junior Team: hét pilótát támogatnak 2020-ban, ráadásul a szokástól ellentétben nem szelektáltak a tagok közt, de beválasztottak egy újoncot.

részletek
Olvastad már?