Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 21. kedd

F2/F3 hírek

Zandvoortban versenyez Tóth László és az F3

Alighogy véget ért az FIA Formula-3-as bajnokság legutóbbi, belgiumi fordulója, máris újabb kihívás vár a 30 fős mezőnyre az újraaszfaltozott zandvoorti versenypályán.

részletek

Extrém versenyeken is célba ért Tóth László

A mezőny többi tagjához hasonlóan pályafutása egyik legnehezebb versenyhétvégéjén van túl Tóth László, az FIA Formula 3-as bajnokságban szereplő Campos Racing magyar versenyzője.

részletek

Belgiumban folytatja Tóth László

Hétvégén rendezik meg az FIA Formula 3-as bajnokság következő, idei ötödik fordulóját a Formula-1-es Belga Nagydíj betétprogramjaként a legendás Spa-Francorchamps versenypályán...

részletek

Marko: Van egy újabb F1-be való fiatalunk

A Red Bull utánpótlásprogramja, úgy tűnik, kifogyhatatlan tehetségekből: Yuki Tsunoda után itt a következő, akinek a tanácsadó szerint helye van az F1-ben: az F2-ben és DTM-ben is remeklő Liam Lawson.

részletek

Tóth: Felemás hétvége a Hungaroringen

Saját bevallása szerint is felemás hétvégén van túl Tóth László, az FIA Formula 3-as bajnokság magyar versenyzője, aki a Magyar Nagydíj betétprogramjaként megrendezett negyedik fordulón vett részt.

részletek

Tóth felkészült az F3 magyar fordulójára

Hétvégén kerül sor a Hungaroringen a 36. Formula-1-es Magyar Nagydíjra, melynek betétprogramja az FIA Formula 3-as bajnokság idei szezonjának negyedik fordulója lesz, Tóth Lászlóval a mezőnyben.

részletek

Így készül Tóth László a magyar futamra

Alig több mint egy hét múlva elkezdődik a 36. Formula-1-es Magyar Nagydíj hivatalos programja a Hungaroringen. Hosszú idő után lehet majd újra magyar versenyzőnek szurkolni mindhárom napon...

részletek

Zhou tökéletes versennyel nyert vasárnap

A szombati futamokkal ellentétben ezúttal egy biztonsági autótól mentes versenyt futott a mezőny. Ezúttal az UNI-Virtuosi kínai pilótája nyert, aki egy kiváló rajt után hibátlanul teljesített.

részletek

F2: Új futamgyőztes a délutáni sprinten

Richard Verschoor személyében új futamgyőztest avatott a Formula-2 Silverstone-ban, ahol a szombati második futam is több ütközést és biztonsági autós fázist hozott. A bajnoki éllovas Svarcman nullázott.

részletek

Svarcman győzelemmel nyitott Silverstone-ban

Bár sok akció nem volt a pályán, Bernd Mayländer és a biztonsági autó mégis sűrű vendég volt az F2 nyitó futamán, melyet a Prema orosz pilótája nyert meg nagyszerű rajtjának köszönhetően.

részletek

Előzéshegyek és Leclerc-baleset az F3-ban

Vesti-győzelem és szoros csaták zárták az F3 osztrák hétvégéjét. A harmadik futamon sokáig csak a folyamatos helycserék gondoskodtak az izgalmakról, ám végül nem úszta meg a mezőny a biztonsági autót.

részletek

Remekül tért vissza az F3-ba Tóth László

Öthetes kihagyása és a koronavírus-fertőzésből történt felépülése után remek teljesítménnyel tért vissza a Campos Racing magyar versenyzője, aki kiválóan versenyzett a spielbergi sprintfutamokon.

részletek
Olvastad már?