Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 27. kedd

F2/F3 hírek

Schumacher elveszítheti szombati győzelmét

Négy rivális csapat is fellebbezést fontolgat Mick Schumacher Szocsiban aratott szombati győzelme miatt. Úgy gondolják, a bokszkiállás körül nem egészen volt minden rendben. Elveszhet az első hely.

részletek

F2: Piros zászlóval ért véget az orosz sprint

Nyolc kör után egy vérfagyasztó baleset vetett véget a Formula-2 vasárnapi sprintversenyének. Zhou, Mazepin és Schumacher végzett az első három helyen.

részletek

F2: Újra győzött Mick Schumacher

A harmadik rajtkockából egy erős starttal és Tsunoda bravúros megelőzésével szezonja második győzelmét szerezte Mick Schumacher Oroszországban. A jelek szerint a bajnoki csata kétesélyessé válik a szezonhajrában.

részletek

Mick Schumacher visszaszerezné a rekordokat

Az F2 bajnoki éllovasa szerint elismerésre méltó, hogy Lewis Hamilton sorra dönti meg apja rekordjait, de egyszer szeretné tőle visszaszerezni azokat. Ehhez először be kell jutnia az F1-be.

részletek

F2: Lundgaard nyert, Schumacher az élen

A dán Christian Lundgaard lelépte a mezőnyt vasárnap délután a Formula-2 mezőnyében, a szombati első két helyezett egymással ütközött, Mick Schumacher pedig növelte előnyét a pontversenyben.

részletek

A safety car felpörgette Mugellót az F2-ben

Lundgaard győzelmét a Formula-2 mugellói főversenyének végén csak a biztonsági autó veszélyeztette, az pedig meg is érkezett: Mazepin a 14. helyről nyert, Schumacher nagyot mentett az ütközésekkel tarkított hajrában.

részletek

Jövőre teljesen átalakulhat az F2 és az F3

Egymástól való elszakadás, háromversenyes hétvégék és kettő az egyben időmérő. Ez mind tervben van a jelenleg a Formula-1-et kísérő két utánpótlásszéria számára, amelyek gazdaságosabbá tétele a cél.

részletek

Binotto: A fiataljaink F1-es ülést érdemelnek

Mattia Binotto szerint a parádézó F2-es Ferrari-juniorok mind érdemelnének egy esélyt, de majd meglátjuk, hogy mi lesz - a fejlődésük számít, nem csak önmagában a teljesítményük.

részletek

F2: Az orvosi autó vitte a győztest a bokszba

A magabiztosan versenyző Dan Ticktum autója csak a leintés után adta meg magát, a negyedikként beérő Mick Schumacher pedig már második az összetettben Callum Ilott mögött a monzai sprintfutam után.

részletek

Gondol-e az F2-es titulusra a kis Schumi?

Egy győzelme már van a Ferrarinak a monzai hétvégén, ám azt nem Leclerc vagy Vettel szerezte, hanem Mick Schumacher az F2 szombati főversenyén. A német bajnokesélyes, de még nem gondol a titulusra.

részletek

Schumachernek szólt a himnusz Monzában

Callum Ilott bokszutcai bakija után Mick Schumacher örökölte meg a vezetést a Formula-2 monzai főversenyén, a lehetőséget pedig győzelemre is váltotta, elképesztően szorossá téve ezzel a bajnoki tabellát.

részletek

F2: Ütközés az élen, újra Svarcman vezet

Roy Nissany és Dan Ticktum balesete után Robert Svarcman könnyedén nyerte az F2 spái sprintversenyét, ezzel pedig átvette az összetett első helyét a nullázó Ilottól. Mick Schumacher második lett.

részletek
Olvastad már?