Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. október 1. szombat

F2/F3 hírek

Véget ért a szezon Tóth László számára

Az elmúlt hétvégén az olaszországi Monzában véget ért az FIA Formula 3-as bajnokság idei szezonja, amelyet egy, még ebben a versenysorozatban is ritka háromhetes erőltetett menetet zárt le.

részletek

Piros zászlós végjáték, Martins az F3 bajnoka

Balesettel és megszakítással ért véget a Formula-3 monzai idényzárója, amelyen percekig nem lehetett tudni, ki is lett a bajnok: végül Victor Martins egy időbüntetéssel együtt is feljutott a csúcsra.

részletek

Vips nyert, Drugovich az F2 idei bajnoka

Jüri Vips nyerte a Formula-2 olasz sprintfutamát Frederik Vesti és Jehan Daruvala előtt, azonban a figyelem nem rájuk szegeződött, hanem az F2 2022-es bajnokára, Felipe Drugovichra.

részletek

Olaszországban zárja az idényt Tóth László

A hétvégén sorra kerülő Formula 1-es Olasz Nagydíj betétprogramjaként rendezik meg az FIA Formula 3-as bajnokság idei szezonjának utolsó fordulóját Monzában...

részletek

F2: Drugovich nyert, káosz az újraindításnál

Balesetek tömkelege, piros zászlós megszakítás és több biztonsági autós fázis tarkította az F2-esek hollandiai főversenyét, amelyen az MP Motorsport brazilja győzelmével a bajnoki cím kapujába ért.

részletek

Hollandiában versenyez a hétvégén Tóth László

A hétvégén sorra kerülő Formula 1-es Holland Nagydíj betétprogramjaként rendezik meg az FIA Formula 3-as bajnokság idei szezonjának utolsó előtti, nyolcadik fordulóját.

részletek

Belgiumban folytatódik Tóth László idénye

A csaknem egy hónapos nyári szünet után a hétvégén sorra kerülő Formula 1-es Belga Nagydíj betétprogramjaként rendezik meg az FIA Formula 3-as bajnokság idei szezonjának hetedik fordulóját.

részletek

F2: Pourchaire simán nyert Mogyoródon

Théo Pourchaire magabiztos vezetéssel győzött a Hungaroringen, amivel jelentősen csökkentette összetettbeli hátrányát Felipe Drugovich-csal szemben a nyári szünet előtti utolsó versenyen.

részletek

Hazai pályán versenyez Tóth László

A hétvégén sorra kerülő 37. Formula 1-es Magyar Nagydíj betétprogramjaként rendezik meg az FIA Formula 3-as bajnokság idei szezonjának hatodik fordulóját a mogyoródi Hungaroringen...

részletek

F2: Magabiztosan nyert Iwasa Franciaországban

A DAMS versenyzője, Ayumu Iwasa nyerte az Formula-2 francia főfutamát. A japán pilóta az első körben szerezte meg a vezető pozíciót és a verseny végéig meg is tartotta Pourchaire és Vesti előtt.

részletek

Verstappen: Vips megérdemli a második esélyt

Az észt versenyző még múlt hónapban használt rasszista kifejezést streamelés közben, azonban F2-es csapata adott neki egy második esélyt, amit Max Verstappen szerint mindenki megérdemel.

részletek

Az esőben is jól teljesített Tóth László

Nehéz körülmények között, esőben lett a 19. Tóth László, a Charouz Racing System versenyzője az FIA Formula 3-as bajnokság Red Bull Ringen rendezett vasárnapi főfutamán, ahol az utolsó sorból indult.

részletek