Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 26. szerda

F2/F3 hírek

Tóth: Felemás hétvége a Hungaroringen

Saját bevallása szerint is felemás hétvégén van túl Tóth László, az FIA Formula 3-as bajnokság magyar versenyzője, aki a Magyar Nagydíj betétprogramjaként megrendezett negyedik fordulón vett részt.

részletek

Tóth felkészült az F3 magyar fordulójára

Hétvégén kerül sor a Hungaroringen a 36. Formula-1-es Magyar Nagydíjra, melynek betétprogramja az FIA Formula 3-as bajnokság idei szezonjának negyedik fordulója lesz, Tóth Lászlóval a mezőnyben.

részletek

Így készül Tóth László a magyar futamra

Alig több mint egy hét múlva elkezdődik a 36. Formula-1-es Magyar Nagydíj hivatalos programja a Hungaroringen. Hosszú idő után lehet majd újra magyar versenyzőnek szurkolni mindhárom napon...

részletek

Zhou tökéletes versennyel nyert vasárnap

A szombati futamokkal ellentétben ezúttal egy biztonsági autótól mentes versenyt futott a mezőny. Ezúttal az UNI-Virtuosi kínai pilótája nyert, aki egy kiváló rajt után hibátlanul teljesített.

részletek

F2: Új futamgyőztes a délutáni sprinten

Richard Verschoor személyében új futamgyőztest avatott a Formula-2 Silverstone-ban, ahol a szombati második futam is több ütközést és biztonsági autós fázist hozott. A bajnoki éllovas Svarcman nullázott.

részletek

Svarcman győzelemmel nyitott Silverstone-ban

Bár sok akció nem volt a pályán, Bernd Mayländer és a biztonsági autó mégis sűrű vendég volt az F2 nyitó futamán, melyet a Prema orosz pilótája nyert meg nagyszerű rajtjának köszönhetően.

részletek

Előzéshegyek és Leclerc-baleset az F3-ban

Vesti-győzelem és szoros csaták zárták az F3 osztrák hétvégéjét. A harmadik futamon sokáig csak a folyamatos helycserék gondoskodtak az izgalmakról, ám végül nem úszta meg a mezőny a biztonsági autót.

részletek

Remekül tért vissza az F3-ba Tóth László

Öthetes kihagyása és a koronavírus-fertőzésből történt felépülése után remek teljesítménnyel tért vissza a Campos Racing magyar versenyzője, aki kiválóan versenyzett a spielbergi sprintfutamokon.

részletek

Zhou bemutatkozhat – és a többiek?

Az Osztrák Nagydíj pénteki első szabadedzésén lehetőséget kap az F2-es bajnokság éllovasa, Guanyu Zhou, hogy az Alpine-nal körözhessen. Ám a juniorok közül nem egyedül ő vár élete lehetőségére.

részletek

F3: Smolyar az első duplázó idén

Egy végletekig izgalmas futammal kezdte meg a francia hétvégéjét a Formula-3 mezőnye, melyen ezúttal sajnos magyar részvétel nélkül zajlik. Aleksandr Smolyar nyerte az első futamot.

részletek

Pozitív lett Tóth László koronavírustesztje

Pozitív lett az elutazás előtti koronavírustesztje Tóth Lászlónak, a Formula 3-as bajnokságban szereplő Campos Racing magyar versenyzőjének, ezért a 21 éves pilóta nem tud rajthoz állni.

részletek

Öt tárgy, ami kell egy versenyzőnek

A Formula-3-ban szereplő magyar pilóta, Tóth László a sorozat hivatalos oldalának mesélt arról, számára melyek azok a tárgyak, amelyek elengedhetetlenek egy versenyhétvégén.

részletek