Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 24. péntek

Ralikrossz hírek

Miben más egy ralikrosszautó, mint az utcai?

Az Európa-bajnokság második helyezettje, Marton Gergely hasonlította össze versenygépét, az Audi A1 Super1600 RX-t és a forgalomban használt modellt. A szabályzat előírja, hogy a vezetőoldali ajtónak gyárinak kell lennie – ezt leszámítva azonban nehéz egyezést találni.

részletek

Szabó Krisztián: Van még bennem tartalék

A 2019-es Rallikrossz-világbajnokság utolsó futamán Szabó Krisztián újra bejutott az elődöntőbe. Első teljes világbajnoki szezonjában a pontversenyben előkelő tizedik helynek örülhetett.

részletek

Pontegyenlőséggel Timmy Hansen a világbajnok

A ralikrossz-világbajnokság két esélyese két pont különbséggel állt a döntő rajtjához Dél-Afrikában. A páros ütközése után Bakkerud végzett előrébb, de pontazonossággal Hansen nyerte az összetettet.

részletek

Öt dolog, amit az élsport tanított

A nemzetközi autósportnak olyan szintjén, amilyen a ralikrossz Európa-bajnokság, az érvényesüléshez elengedhetetlen a folyamatos fejlődésre, tanulásra való hajlam.

részletek

Vb-menőket szorongatott a magyar ralikrosszos

Hétvégén tartották a TitansRX széria magyar fordulóját Nyirádon. Csucsu, azaz Lukács Kornél nagy hétvégét teljesített, a győzelemért is harcolt Timmy Hansennel, a világbajnokság éllovasával.

részletek

Siker a ralikrossz Európa-bajnokságon

Bár nem sikerült az első győzelemmel zárni a szezont Lettországban, a Super 1600 magyar szereplője eredményes szezonra tekinthet vissza, amelyet pályafutása legjobb bajnoki helyezésével zárt.

részletek

Szabó Krisztián: Egy hiba, aztán annyi...

Ez volt Szabó Krisztián első mondata a Ralikrossz Világbajnokság aktuális versenyhétvégéje után az esős Rigában. Ahogy azt sejtettük, a technikás, szűk pálya feküdt neki...

részletek

Szabó Krisztián: Tudtam, hogy nem lesz könnyű

"Ismerem a pályát, edzettem is itt tavaly Mattias régi autójával, így a Supercar sem lesz újdonság nekem ezen a helyszínen, de ahogy eddig sem volt könnyű az első szezon, úgy nem lesz itt sem, sőt!"

részletek

Marton Gergely: Győzelemmel zárnám az évet

Hétvégén jön a ralikrossz Európa-bajnokság szezonzárója Lettországban: a Super 1600 kategória fiatal magyar élmenője pályafutása legjobb eredményét szerezheti meg, a pontverseny ezüstérmét.

részletek

Marton Gergely: Megnyert elődöntő után defekt

Lohéacban, a ralikrosszt értő francia nézősereg előtt folytatódott a Super 1600 Európa-bajnokság második helyezettjének versenyek óta tartó kiváló formája. Végül ötödik lett.

részletek

Marton Gergely: Nagyon jó előérzetem van!

A Super 1600 második helyén álló magyar versenyző kiváló formában érzi magát, így a pakliban van, hogy sikerül megismételni – ha nem felülmúlni – a németországi ezüstöt…

részletek

Marton három tizedre a győzelemtől

Idei legjobb eredményét, a második pozíciót érte el a Super 1600-as ralikrossz Európa-bajnokság 21 éves indulója. Buxtehude nem volt a szíve csücske a fordulót megelőzően.

részletek
Olvastad már?