DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 28. szerda

Ralikrossz hírek

Kárai Tamás újra top 5-ben az RX1-ben

Az új generációs Audi S1-gyel megismételte előző évi bajnoki végeredményét Kárai Tamás – de bizonyos szempontból felül is múlta azt, hiszen 2023-ban négyszer bejutott a döntőbe.

részletek

Győzelemmel zárta a szezont Kristoffersson

A riválisoknak meghagyott két első hely után visszatért a dobogó tetejére a bajnokságot már tegnap megnyerő Johann Kristoffersson. Hongkongban véget ért a WRX csonka éve.

részletek

Hatodszor a WRX világbajnoka Kristoffersson

Újabb fölényes világbajnoki címet nyert Johan Kristoffersson a WRX-ben. A pályán viszont kikapott Hongkongban: csak hatodik lett, Kevin Hansen két és fél év után először győzött.

részletek

Véget ért Kristoffersson győzelmi szériája

Új autóflottával folytatódott a tűzeset után a Ralikrossz-vb. Először szerepelt teljesen egységes versenygéppel a mezőny, amiből Timo Scheider profitált igazán.

részletek

Négy magyar is top 10-ben végzett az Eb-n

A WRX Németországban is elmaradt, a két Eb-kategória azonban befejeződött. Az RX1-ben Kárai és Benyó, az RX3-ban Körmöczi és Szíjj végzett első tízben a 2023-as értékelésben.

részletek

Botladozó sztárok a másodosztályban

Furcsa ralikrosszversenyt rendeztek Belgiumban a világbajnokság nélkül, de a WRX szereplőivel – akik közül egyedül a szokatlan kategóriát is domináló Kristofferssonnak jött ki a lépés.

részletek

100. vb-hétvége, Kárai dobogón Hellben

Parázs hétvégével, szokásos győztessel ért mérföldkőhöz a WRX. A magyarok közül Kárai Tamás remekelt az Euro RX1-ben.

részletek

Vb-nyitány, magyar döntős Portugáliában

Mindent nyert Johan Kristoffersson a WRX szezonnyitóján. Az ugyanitt tartott Európa-bajnokságon az RX1 kategóriában az előfutamokon Benyó Máté remekelt, döntőbe viszont Kárai Tamás jutott be.

részletek

Lengyel és lett siker, magyar dobogó Nyirádon

Az RX3 döntőjében a harmadikként befutó Körmöczi Balázs és Ficza Ferenc, az RX1 fináléjában Benyó Máté szerepelt – mindhárman életük első Eb-szereplésükön érték el a bravúrt.

részletek

Kristoffersson 8/10, megérkezett a Lancia

Az ötszörös világbajnok domináns 2022-es évét jól összefoglalva tízből nyolcadik győzelmét szerezte a Nürburgringen. Az RX3-ban szintén a bajnok, Kobe Pauwels nyerte az utolsó versenyt.

részletek

Ötödször is világbajnok Kristoffersson

Akárcsak a benzinmotoros éra utolsó évét, az elektromos korszak első szezonját is a svéd ász nyerte a WRX-ben. Barcelonában a nyitónapon Timmy Hansen szerezte első 2022-es győzelmét.

részletek

Kristoffersson-dupla és magyar siker

Két győzelmet szerzett az ikonikus pályán a négyszeres világbajnok – ezzel hétből hatnál tart a WRX első elektromos szezonjában. Timmy Hansent balszerencse üldözte.

részletek