Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 26. szerda

Ralikrossz hírek

Nem volt szerencséje Szabó Krisznek Hellben

A balszerencsés 13. hely üldözte a ralikrossz-világbajnokság magyar indulóját Norvégiában: miután mindegyik kvalifikációs futamon feltartották, egy pozíció híján maradt le az elődöntős szereplésről.

részletek

Szabó Krisztián: Remélem dobogóra állhatok

Idén első alkalommal klasszikus ralikrosszpálya felé veszi az irányt hétvégén a világbajnokság egyetlen állandó magyar indulója.

részletek

Két világszéria is Magyarországra jöhet

Hazánkba látogatott az FIA első embere, Jean Todt, aki az illetékesekkel együtt egyeztetett arról, milyen rangos bajnokságok érkezhetnek Magyarországra a jövőben.

részletek

Szabó Krisztián másodszor döntős a vb-n

Az előző két versenyen ő húzta a rövidebbet, de Silverstone-ban visszakapott a szerencséből: a kétszeres ralikrossz Európa-bajnok Abu Dhabi után újra a döntőbe kvalifikált, ahol ötödik lett.

részletek

Szabó: Újabb ismeretlen pálya, cél a döntő

Silverstone-ban folytatódik a ralikrossz-világbajnokság. Krisz vb-szinten futott eddigi három versenyén rengeteg tapasztalattal gazdagodott, és az időjárás is kezére játszhat a brit fordulón.

részletek

Marton Gergely: 15. helyről a negyedikig

21. és első helyezése is volt a kvalifikációs futamok során a Super 1600-as ralikrossz Európa-bajnokság versenyzőjének, aki nagyot mentve Spanyolország után Belgiumban, az esős-száraz hétvégén újra a legjobbak között, a döntőben szerepelt.

részletek

Szabó balesete ellenére az elődöntőben

Harmadik versenyhétvégéjén van túl a ralikrossz-világbajnokságon az EKS magyar pilótája, aki Belgiumban, első esős Supercar-versenyén is számos tapasztalattal gazdagodott.

részletek

Szabó Krisztián a top 5-ben Spában, szombaton

Ígéretesen indult a WRX belgiumi hétvégéje a mezőny magyar pilótája számára: Szabó Krisztián a Q1-ben megnyerte saját csoportját, a köztes eredménylista ötödik pozíciójából várja a vasárnapot.

részletek

Ekström ellen versenyez Szabó Krisztián

Spa, Eau Rouge, Ekström: klasszikus versenyhelyszínen teljesíti harmadik ralikrossz-világbajnoki hétvégéjét Szabó Krisztián. Belgiumban egy különleges ellenfelet is kap...

részletek

Marton Gergely: Spa ikonikus és ismeretlen

Spa-Francorchamps az egyetlen új pálya a ralikrossz Európa-bajnokság versenynaptárában: nem csupán Marton Gergely számára, hanem a teljes mezőnynek. A barcelonai szezonnyitó dobogósának kedvezhet a szituáció.

részletek

Ellenfelére dühös Szabó Krisztián

Összességében erősebben sikerült a barcelonai versenyhétvége, mint a szezonnyitó Abu Dhabiban, még ha a végső nyolcadik helyezés nem is ezt tükrözi. Minden jól ment az elődöntő utolsó fél köréig.

részletek

Marton Gergely dobogóval kezdte Eb-szezonját

Ismét a magyar ralikrosszos neve szerepel az eredménylista harmadik helyén a Super 1600 Európa-bajnokságon Barcelonában, akárcsak egy évvel korábban. Bizakodásra ad okot az idénykezdet.

részletek
Olvastad már?