Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

Ralikrossz hírek

Marton Gergely: 15. helyről a negyedikig

21. és első helyezése is volt a kvalifikációs futamok során a Super 1600-as ralikrossz Európa-bajnokság versenyzőjének, aki nagyot mentve Spanyolország után Belgiumban, az esős-száraz hétvégén újra a legjobbak között, a döntőben szerepelt.

részletek

Szabó balesete ellenére az elődöntőben

Harmadik versenyhétvégéjén van túl a ralikrossz-világbajnokságon az EKS magyar pilótája, aki Belgiumban, első esős Supercar-versenyén is számos tapasztalattal gazdagodott.

részletek

Szabó Krisztián a top 5-ben Spában, szombaton

Ígéretesen indult a WRX belgiumi hétvégéje a mezőny magyar pilótája számára: Szabó Krisztián a Q1-ben megnyerte saját csoportját, a köztes eredménylista ötödik pozíciójából várja a vasárnapot.

részletek

Ekström ellen versenyez Szabó Krisztián

Spa, Eau Rouge, Ekström: klasszikus versenyhelyszínen teljesíti harmadik ralikrossz-világbajnoki hétvégéjét Szabó Krisztián. Belgiumban egy különleges ellenfelet is kap...

részletek

Marton Gergely: Spa ikonikus és ismeretlen

Spa-Francorchamps az egyetlen új pálya a ralikrossz Európa-bajnokság versenynaptárában: nem csupán Marton Gergely számára, hanem a teljes mezőnynek. A barcelonai szezonnyitó dobogósának kedvezhet a szituáció.

részletek

Ellenfelére dühös Szabó Krisztián

Összességében erősebben sikerült a barcelonai versenyhétvége, mint a szezonnyitó Abu Dhabiban, még ha a végső nyolcadik helyezés nem is ezt tükrözi. Minden jól ment az elődöntő utolsó fél köréig.

részletek

Marton Gergely dobogóval kezdte Eb-szezonját

Ismét a magyar ralikrosszos neve szerepel az eredménylista harmadik helyén a Super 1600 Európa-bajnokságon Barcelonában, akárcsak egy évvel korábban. Bizakodásra ad okot az idénykezdet.

részletek

Szabó Krisztián a top 5-ben

Csoportja megnyerésével kis győzelmet szerzett Barcelonában a ralikrossz-világbajnokság állandó magyar résztvevője. Az EKS versenyzője elégedetten értékelte az első napot: foghatónak érzi...

részletek

Szabó Krisztián máris dobogóra állna

Negyedik helyezést szerzett élete első ralikrossz-világbajnoki versenyén Mattias Ekström csapatának pilótája: a hétvégén már felkészültebben, egy ismerős pályán folytatja.

részletek

Marton Gergely új autóval folytatja az Eb-n

Továbbra is a Super 1600 kategóriában, a Volland Racing színeiben versenyez, ezentúl viszont már egy Audi A1-et hajt. A szezon Barcelonában indul hétvégén, ahonnan jó emlékei vannak.

részletek

Visszavonul Petter Solberg, de nem teljesen

A háromszoros világbajnok – aki a raliban és a ralikrosszban is csúcsra ért – nem indul többet egyetlen szériában sem, azonban egyes versenyeken részt vesz a jövőben, köztük 2019-es „búcsúturnéján”.

részletek

Szabó Krisztián 4. helyen debütált a WRX-en

Krisztián révén először jutott be magyar versenyző a WRX döntőjébe, ráadásul pályafutása első hétvégéjén a szériában. A sportág kétszeres Európa-bajnoka újult erőre kapott szombaton.

részletek
Olvastad már?