DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 31. kedd

Ralikrossz hírek

Ötödször is világbajnok Kristoffersson

Akárcsak a benzinmotoros éra utolsó évét, az elektromos korszak első szezonját is a svéd ász nyerte a WRX-ben. Barcelonában a nyitónapon Timmy Hansen szerezte első 2022-es győzelmét.

részletek

Kristoffersson-dupla és magyar siker

Két győzelmet szerzett az ikonikus pályán a négyszeres világbajnok – ezzel hétből hatnál tart a WRX első elektromos szezonjában. Timmy Hansent balszerencse üldözte.

részletek

WRX: Kristoffersson ismét győzni tudott

Bár az elődöntőben és a finálé rajtjánál sem brillírozott, végül mégis Johan Kristoffersson ünnepelhetett a dupla fordulós belga hétvége szombati napján. A svéd pilóta idei ötödik sikerét aratta.

részletek

Véget ért Kristoffersson sorozata

A svéd címvédőt négy elsősége után a portugál forduló második napján büntetés fosztotta meg az újabb győzelemtől. Helyette Niclas Grönholm diadalmaskodott, akinek eddig nem jött ki a lépés.

részletek

4/4: Kristoffersson megállíthatatlan

A Ralikrossz-világbajnokság portugáliai állomásának szombatján is dominált a svéd: egyetlen futamot nem ő nyert a nap során, de azt is csak defekt miatt, így továbbra is hibátlan a 2022-es mérlege.

részletek

WRX: Kristoffersson továbbra is verhetetlen

A Ralikrossz-világbajnokság Rigában rendezett dupla futamának második napján is megállíthatatlannak bizonyult Johan Kristoffersson. Kárai Tamás az EURO RX1 értékelésben a hatodik helyen végzett.

részletek

WRX: Kristoffersson nyerő formában

A Ralikrossz-világbajnokság mezőnye első elektromos szezonjának második helyszínén, Lettországban fut ezen a hétvégén dupla fordulót. Továbbra sem bő a mezőny, mindössze nyolc pilóta nevezett.

részletek

Így indult a WRX elektromos érája

Sovány, nyolcfős mezőnnyel és új formátummal indult az RX1e szabályrendszer Norvégiában – végül a világbajnokság rekordtartója, Johan Kristoffersson jegyezte az első győzelmet.

részletek

Lemaradtak a magyarok a döntőbe jutásról

Ígéretesen indult a hazaiak számára a magyar Ralikrossz Európa-bajnoki forduló, de végül sajnos egyik kategóriában sem jutottak be a házigazdák a legjobb öt közé.

részletek

35 éve a világ legjobb pályái között

Újra Európa-bajnoki futamot láthatunk Nyirádon - azon a versenypályán, amelyről az elmúlt 35 évben versenyzők és nézők egyaránt úgy nyilatkoztak, hogy a világ legjobb ralikrossz pályái közt a helye.

részletek

Nyirádon indul a nemzetközi rallycross-szezon

Kilenc év után visszatér Nyirádra a Rallycross Európa-bajnokság! A megújult Nyirád Racing Center újra elhozta Magyarországra a rallycross élmezőnyét.

részletek

Szabó Krisztián rovata: Szabályváltozások

A 2022-es a változások éve több nagy nemzetközi sorozatban is. A Formula–1-ben radikálisan átalakult az aerodinamika, a WRC-ben Rally1-es autók érkeztek hibrid hajtással...

részletek