Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 1. szerda

USA hírek

Alonso: Idén nem lesznek gondjaink Indyben

Tavaly óriásit égett a McLaren Indianapolisban, Fernando Alonso képtelen volt még a harminchárom induló közé is beverekednie magát a lassú autóval. Idén azonban sokkal jobb a helyzetük.

részletek

Hűségből választotta Alonso a McLarent

A pletykák szerint a Honda nem akarta a spanyolt, Fernando Alonso verziója viszont az, hogy jobban bízik a McLaren-SMP-ben, mint az Andrettiben, ezért választotta előbbi csapatot az Indy 500-ra – továbbá lojalitás is vezérelte.

részletek

Alonso nem csak az Indy 500-on indulna

A spanyol pilóta és a wokingi istálló együttműködése nem kizárólag az idei ötszáz mérföldes viadalra korlátozódna. Fernando Alonso kipróbálná magát legalább egy átlagos IndyCar futamon is.

részletek

Alonso mégis McLarennel indul az Indy 500-on

Még alig szokta meg a nyilvánosság Fernando Alonso és a McLaren januári különválását, a két fél máris ismét partnerséget kötött, így a spanyol harmadszor is a wokingiakkal vág neki az 500 mérföldes versenynek.

részletek

Alonso megmenekül és indulhat Indyben?

Minden jel arra mutatott, hogy Fernando Alonso Michael Andretti csapatában állhat rajthoz az Indy 500-on, ám a Honda megtorpedózta a spanyol érkezését. Most úgy fest, mégis lesz ülése Alonsónak.

részletek

Újabb csapat kosarazta ki Alonsót

Egyre komolyabb veszélyben Fernando Alonso Indy 500-as indulása, a Honda visszautasítása után alternatív megoldásokat kell keresnie a spanyolnak. Csak éppen nem sikerül találnia.

részletek

Schmidt: Az IndyCar megérdemli Alonsót

A McLaren új IndyCar-csapatának résztulajdonosa, Sam Schmidt szerint az IndyCarnak szüksége van Fernando Alonso jelenlétére az Indy 500-on, sőt meg is érdemli a sport, hogy részt vegyen a spanyol.

részletek

IndyCar: A Honda rácsapta az ajtót Alonsóra

A sorozat japán motorszállítója nem kér Alonsóból, nemet mondtak a spanyol pilóta érkezésére – állítja egy amerikai lap. Az utolsó pillanatban gördítettek akadályt a kétszeres világbajnok elé.

részletek

Alonso aláírhatott az Andretti Motorsporthoz

Több külföldi forrás is arról számol be, hogy Alonso és Andretti végre egyezségre jutottak, így már csak napok kérdése, hogy bejelentsék, Alonso az Andretti Motorsport színeiben indul az Indy 500-on.

részletek

Brown: Nagy hülyeségeket csináltam az Indyn

A McLaren vezérigazgatója fiaskónak nevezi a tavalyi futamon mutatott produkciót. Kiemelte, a tulajdonosok bakijai ellenére is szabad kezet adnak neki, hogy visszavezesse az istállót a győztes útra.

részletek

Küszöbön Alonso és Andretti megállapodása

A jelek szerint a kétszeres világbajnok spanyol a várakozásoknak megfelelően Michael Andretti csapatánál vesz részt az idei Indy 500-on. Váratlan fordulat, hogy elképzelhető további együttműködés is.

részletek

Hivatalos: Penske lett Indy új tulajdonosa

Hétfőn véglegesen bekövetkezett, amit már novemberben tudni lehetett, a Roger Penske vezette vállalat megvásárolta a legendás indianapolisi pályakomplexumot. Többszáz milliós értékkel bír.

részletek
Olvastad már?