Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. július 30. péntek

USA hírek

Newgarden drámája után Palou győzött

Hiába vezetett sokáig Josef Newgarden, a legvégén egy technikai hiba vette el a győzelmét. A Team Penske idei első győzelmét arathatta volna, ám Palou örülhetett a végén.

részletek

Ericsson: Már elfelejtettem, milyen is győzni

Marcus Ericsson kilenc évet várt újabb győzelmére autóversenyzőként. A svéd a múlt hétvégi detroiti IndyCar-verseny szombati napján győzött, és bevallotta, már el is felejtette, milyen érzés ez.

részletek

Nagy hajrá után duplázott a McLaren-pilóta

Hiába vezetett szinte végig Josef Newgarden a második detroiti futamon, egy hajrában történt újraindítást követően Patricio O’Ward tört az élre, s ezzel ő lett a szezon első duplázója.

részletek

Hatalmas becsapódás, dráma, Ericsson-győzelem

Felix Rosenqvist óriási ütközése és Romain Grosjean balesete miatt kétszer is megszakították az első detroiti IndyCar-futamot, amelyen végül Will Power drámája után az ex-F1-es svéd győzött.

részletek

IndyCar: 2026-ig marad a legendás pálya

Az IndyCar-sorozat egyik hagyományos helyszínévé vált St. Petersburg, mely 2026-ig biztosan a versenynaptár része lesz.

részletek

Indy 500: Castroneves negyedik győzelme

Negyedik alkalommal remekelt az ikonikus indianapolisi 500 mérföldes versenyen a 46 éves Helio Castrovenes. A dobogóra a brazil klasszison kívül Alex Palou és Simon Pagenaud fért fel.

részletek

Indy 500 időmérő: Power a kiesés határán

A Ganassi és az Ed Carpenter Racing szerepelt legjobban az Indianapolis 500 időmérőjének első napján, szenvedtek viszont a Chevrolet-motoros autók, Will Power és Simona de Silvestro helye sem biztos még a rajtrácson.

részletek

Grosjean: Megmutattam, hogy még tudok vezetni

Az Indianapolisban szerzett első dobogós helyezése után úgy érzi az F1-ből érkezett francia, hogy visszatértek a régi szép idők: élvezi, hogy újra győzelmekért szállhat harcba.

részletek

IC: Ismét új győztes, Grosjean második

Bár nagyjából az indianapolisi verseny felében vezetett a pole-ból induló ex-F1-es, a második kiállás után elkapta őt Rinus Veekay, aki első sikerével az ötödik különböző győztes lett 2021-ben.

részletek

Grosjean: Az IndyCar kicsit olyan, mint az F2

A Formula-1-ről IndyCarra váltó Romain Grosjean összehasonlította a két kategóriát. Arra jutott, hogy az F1-es autók komplexebbek és gyorsabbak, de az IndyCar jobban személyre szabható.

részletek

Győzött az IndyCarban a McLaren

Patricio O’Ward megnyerte a második texasi futamot és a Zak Brownnal kötött fogadást, amely értelmében F1-es autót tesztelhet. Az első körben tömegbaleset történt, hat autó esett ki.

részletek

IndyCar: 1-2-ben a Scottok Texasban

Az új-zélandiak nagy napja volt a szombati: a szinte végig vezető Scott Dixon domináns győzelmet szerzett, a felzárkózó Scott McLaughlin élete első oválversenyén második pozícióban végzett.

részletek
Olvastad már?