Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 25. hétfő

USA hírek

Ismert gyártó jöhet az IndyCarba

Újabb motorpartner érkezhet az IndyCar bajnokságába, miután a hírek szerint a jelenlegi két beszállító mellé a Toyota is szeretne csatlakozni. Ennek okai az új szabályokban keresendőek.

részletek

Megöltek egy korábbi NASCAR-pilótát

Az Xfinity és Truck szériákban versenyzett 2016-ig John Wes Townley, akit szombat este lelőttek. A kórházba szállítást követően életét veszítette.

részletek

Alex Palou az IndyCar új bajnoka

Colton Herta a 14. helyről zárkózott fel és nyerte meg a szezonzárót Josef Newgarden és Scott Dixon előtt, a bajnoki címet azonban így is Alex Palou szerezte meg.

részletek

Grosjean újjászületett: „Majdnem sírtam”

Hatalmas üdvrivalgás fogadta a hétvégi Laguna Seca-i futamon parádés hajrá után harmadik IndyCar-dobogóját megszerző ex-F1-es francia pilótát, aki el is érzékenyült ettől.

részletek

Herta nyert, Grosjean a dobogón

A pole-ból induló amerikai csak a bokszkiállások idejére adta át a vezető helyet Lagunában, a legnagyobb versenyt azonban a bajnoki cím felé nagyot lépő Palout is majdnem elkapó francia produkálta.

részletek

Palou győzelme és újraéledt esélyei

A szinte a semmiből érkező jó eredményt nem csak az F1-ben láthattunk vasárnap. Az IndyCarban Alex Palou úgy került az élre a versenyen és a bajnokságban is, hogy az sokáig reménytelennek tűnt.

részletek

Indycar: Newgarden nyert, O'Ward az élre állt

Josef Newgarden bejelentkezett harmadik bajnoki címéért, miután megnyerte a WWT Racewayen rendezett 500-as versenyt, a pontversenyben pedig O’Ward vette át a vezetést.

részletek

„Az F1 csak Instagramra jó, nem győzelmekre”

Ez a véleménye az IndyCar idei bajnoki pontversenyét vezető Alex Palou-nak, aki ugyan elismeri, hogy az F1 a királykategória, de úgy érzi, versenyzőként sokkal boldogabb az amerikai szériában.

részletek

Power egy év után nyert, Grosjean második

Az ausztrál lett az IndyCar-szezon kilencedik különböző győztese Indianapolisban, megelőzve a második dobogóját szerző franciát. A bajnoki éllovas Alex Palou a hajrában esett ki műszaki hibával.

részletek

Albon kezd letenni az F1-es visszatérésről

Alex Albon is egyike azoknak, akik a Red Bull és Max Verstappen jelentette kihívással nem tudtak megküzdeni, és az F1-en kívül találták magukat. A pilóta egyre kevésbé hiszi, hogy visszatérhet.

részletek

IndyCar: Ericsson nyerte a kaotikus futamot

A biztonsági autó volt a főszerepben az IndyCar nashville-i futamán, a szűkös utcákon ugyanis elég sok baleset született, végül Marcus Ericsson tudott győzni a káosz közepette.

részletek

Indy-csapata tulajdonosa lett a McLaren

Vasárnap délután, nem sokkal a nashville-i verseny előtt jelentette be a McLaren, hogy új szintre lép és többségi tulajdonrészt vásárol az Arrow Mclaren SP IndyCar Teamben.

részletek
Olvastad már?