Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 28. szerda

USA hírek

IndyCar: Palou nyert, Power másodszor bajnok

A leköszönő bajnok sikerét hozta az IndyCar Laguna Seca-i évadzárója, míg a széria trónját a 2014 után újra csúcsra jutó Will Power foglalta el, hiába lett második a riválisa a mezőny végéről indulva.

részletek

McLaughlin győzött és harcban maradt

Domináns szerepléssel hozta az első helyet Portlandben az új-zélandi. Will Power másodikként futott be, így 20 pontos előnnyel várja a hétvégi szezonzárót, amelyen matematikailag öten lehetnek még bajnokok.

részletek

Eső, Newgarden-siker és remeklő újonc

Josef Newgarden győzelmét hozta az IndyCar idei utolsó oválversenye, aminek köszönhetően a kétszeres bajnok felzárkózott Will Powerre, de a fő szenzációt a második helyezett okozta.

részletek

Raikkönen: Itt mindenki egyformán esélyes

Bár tavaly decemberben visszavonult a versenyzéstől a „Jégember”, alig bő fél évig bírta adrenalin nélkül. A NASCAR-ba csábították vissza sikerrel, de nem akarja megváltani a világot.

részletek

Raikkönentől sokat várnak Watkins Glenben

Kimi Raikkönen már túl is van első NASCAR-tesztjén, mielőtt jövő héten újra versenyhétvégén vesz részt a Formula-1-es világbajnok. A csapattulajdonost máris meggyőzte és sokat várnak tőle.

részletek

IndyCar: Balesetek tömkelege és Dixon-siker

Őrült versenyt hozott az IndyCar nashville-i utcai futama, amelyen végül a hatszoros bajnok bizonyult a káosz urának. Ütközésbe keveredett Herta, O’Ward, Newgarden és Grosjean is.

részletek

IndyCar: Rossi három év után ismét nyert

Alexander Rossi szombaton megszakította a 49 futam óta tartó nyeretlenségi sorozatát. Nyolcadik győzelmét aratta az IndyCar sorozatban, melynek futamát Indianapolisban rendezték, az utcai nyomvonalon.

részletek

Newgarden kiesése után O’Ward nyert

Pato O’Wardot (Arrow McLaren) intették le az első helyen, az Iowa Speedwayen rendezett vasárnapi IndyCar-futamon. Josef Newgarden töltötte a legtöbb időt az élen, de 65 körrel a vége előtt kiesett.

részletek

Newgarden nyert, Ericsson vezeti a tabellát

Josef Newgarden győzelmével ért véget az Indycar szombaton rendezett futama az Iowa Speedwayen. A negyedik győzelmével jelenleg a Penske versenyzője a legeredményesebb ezen a pályán.

részletek

IndyCar: Dixon történelmi sikert aratott

Egy hosszú negatív szériát zárt le Torontóban Scott Dixon. Az új-zélandi pilóta 2021 májusa óta először tudott nyerni, mostani sikerével pedig beérte a győztesek örökranglistáján Mario Andrettit.

részletek

Alex Palou: Sosem voltam még ilyen helyzetben

Értetlenül áll a történtek előtt az IndyCar címvédője miután egyszerre két csapat is bejelentette őt a következő szezonra. Alex Palou igyekszik kizárni ezt a témát, és a feladataira koncentrálni.

részletek

Két csapat jelentette be Palout

Végül ő maga tisztázta a félreértést, őt is váratlanul érte a kialakult helyzet, azt mindenesetre nem közölte, hogy az IndyCarban folytatja-e vagy az F1-ben láthatjuk majd a pályán.

részletek