Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

USA hírek

IC: Ismét új győztes, Grosjean második

Bár nagyjából az indianapolisi verseny felében vezetett a pole-ból induló ex-F1-es, a második kiállás után elkapta őt Rinus Veekay, aki első sikerével az ötödik különböző győztes lett 2021-ben.

részletek

Grosjean: Az IndyCar kicsit olyan, mint az F2

A Formula-1-ről IndyCarra váltó Romain Grosjean összehasonlította a két kategóriát. Arra jutott, hogy az F1-es autók komplexebbek és gyorsabbak, de az IndyCar jobban személyre szabható.

részletek

Győzött az IndyCarban a McLaren

Patricio O’Ward megnyerte a második texasi futamot és a Zak Brownnal kötött fogadást, amely értelmében F1-es autót tesztelhet. Az első körben tömegbaleset történt, hat autó esett ki.

részletek

IndyCar: 1-2-ben a Scottok Texasban

Az új-zélandiak nagy napja volt a szombati: a szinte végig vezető Scott Dixon domináns győzelmet szerzett, a felzárkózó Scott McLaughlin élete első oválversenyén második pozícióban végzett.

részletek

Herta magabiztosan nyert a bajnokok előtt

Többször is elolvadt az előnye, a pole-ból induló 21 éves andrettis azonban egy pillanatra sem ingott meg St. Petersburgben, így győzni tudott Newgarden és Pagenaud előtt. Grosjean a 13. helyen.

részletek

IndyCar: Spanyol győztes a nyitányon

Megnyerte első futamát a Ganassival Alex Palou Alabamában, ahol tömegbalesettel kezdődött a futam. Legjobb újoncként Romain Grosjean a 10. pozícióban végzett.

részletek

Alonso: Talán nem megyek vissza Indybe

Bár Fernando Alonso előtt hosszú évek óta célként lebeg a tripla korona megszerzése, az ehhez szükséges Indianapolis 500-as futamgyőzelmet lehet, hogy már sosem szerzi meg.

részletek

Grosjean még küzd az autóval, de jól halad

Az F1-től visszavonult francia pilóta nem hagyott fel élete szenvedélyével, idén az IndyCarban áll rajthoz. Tapasztalatai ellenére nehéz dolga van, de a mérnöke szerint gyorsan tanul.

részletek

Hatalmas bukások a Sebringi 12 óráson

Hatalmas balesetek tarkították a szombaton megrendezett Sebringi 12 órás versenyt. Előbb a GT3-asoknál, majd az LMP2-eseknél történt egy hatalmas csattanás, de szerencsére senki sem sérült meg.

részletek

A spanyol, aki lenyomná Alonsót és Sainzt

A Spanyolország és a formulaautózás szavakból alighanem mindenkinek Fernando Alonso és Carlos Sainz jut eszébe. A rivaldafény által eddig elkerült Alex Palou azonban ígéri, idén mindkettőjüknél eredményesebb lesz.

részletek

Grosjean: S***fej csapattárs voltam

Már első tesztnapján megkezdte a barátkozást a versenytársakkal Romain Grosjean az IndyCarban. Csapattársának megígérte, jóban lesznek. A franciának tetszik a barátságosabb közeg, nem ehhez szokott hozzá.

részletek

Grosjean elsőre megszerette az IndyCart

Az autóról, a pályáról és a bajnokság közvetlenségéről is pozitívan nyilatkozott Romain Grosjean az IndyCarban töltött első tesztnapja végén. A balesetben megégett keze jól bírta a gyűrődést, bár még kicsit érzékeny.

részletek
Olvastad már?