Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 22. kedd

USA hírek

Red Bull: Erősebb az Indy szélvédője

Az IndyCar más utat választott az F1-hez képest, és nem a halót, hanem a szélvédőt (aeroscreen) teszi fel fejvédő elemként autóira. Az alkatrészt fejlesztő Red Bull szerint ez utóbbi az erősebb.

részletek

Másodszor bajnok Josef Newgarden

Colton Herta újoncként második futamgyőzelmét aratta a 2019-es IndyCar-szezonzárón Laguna Secában, Newgarden pedig szintén másodszor ünnepelhetett, csak ő már bajnoki címből, ráadásul 3 éven belül.

részletek

IndyCar: Idén másodszorra nyert Power

Will Power örökölte meg az IndyCar portlandi győzelmét, miután az élről Scott Dixon műszaki hiba miatt kiállt. A dobogóra Felix Rosenqvist és Alexander Rossi fért fel.

részletek

Második futamát nyerte Takuma Sato

A bajnokság szinte összes élmenője kisebb vagy nagyobb problémákkal küzdött, a japán pedig köszönte a lehetőséget, és már 2. futamgyőzelmet aratta idén, így pedig ez a legsikeresebb szezonja.

részletek

Az adatok Sato ártatlanságát bizonyítják?

A Rahal-Letterman-Lanigan istálló nyilvánosan megvédte pilótáját, Takuma Satót. Össztűz zúdult a japán pilótára a poconói tömegkarambol okozása miatt, de a csapat szerint nem ő a hibás.

részletek

Power nyert Poconóban

Az IndyCar poconói hétvégéjén az eső is beleszólt a verseny alakulásába, ami miatt előbb le kellett inteni a versenyt, de persze a pályán is történt rengeteg akció. Például egy tömegbaleset.

részletek

Scott Speed gerinctörést szenvedett

A korábban az F1-ben is versenyző Scott Speed több csigolyája is eltörött egy ralibalesetben, mikor túl keményen ért talajt egy ugrató után. Robert Wickens is jobbulást kívánt kollégájának.

részletek

Hol lesz helye Alonsónak a McLarennél?

A McLaren bejelentésével kapcsolatban, miszerint jövőre az SPM-mel társulva teljes szezonos csapatot indítanak az IndyCarban, kézenfekvő lenne, hogy Fernando Alonso legyen az egyik versenyző.

részletek

Nagy bejelentést tett a McLaren

Lehetett már rá számítani, voltak róla pletykák, de a wokingiak péntek délután hivatalos bejelentést tettek, ezzel pontot téve az ügy végére.

részletek

Dixon meggátolta az újonc győzelmét

A kétkiállásos stratégia volt a nyerő a hárommal szemben Mid-Ohióban: Felix Rosenqvist kilenc századmásodperccel bukta a győzelmet, a bajnokság éllovasa pedig az utolsó körben esett ki.

részletek

Newgarden nyert Dixon előtt

Josef Newgarden azzal, hogy szezonbeli negyedik győzelmét aratta 2019-ben, valamivel kényelmesebb előnyt alakított ki legfőbb bajnoki riválisával, Alexander Rossival szemben. Scott Dixon...

részletek

Pagenaud kivédekezte Dixont Torontóban

Will Power a futam elején és végén is galibát okozott, csapattársa azonban a rajttól a célig kontrollálta a történéseket, még ha szoros is lett a hajrá. A bajnokság élén négy pont a különbség.

részletek
Olvastad már?