Steward
Balogh Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 6. hétfő

USA hírek

Dixon sikerével indult az IndyCar szezonja

Kettős győzelmet dobott el magától a csapat, de végül izgalmas küzdelemben Scott Dixoné lett az idei IndyCar-szezon első igazi győzelme - végre nem virtuális futamokkal kell foglalkozni...

részletek

Maszkos pilótákkal tért vissza az autósport

Bő két hónap után ismét élő autóversenyt rendeztek vasárnap: a NASCAR döntött úgy, hogy szigorú biztonsági intézkedések mellett ugyan, de folytatja a koronavírus által megtépázott idényét.

részletek

Binotto: Beszállhatunk az IndyCarba

A Ferrari végül rábólintott a költségvetési plafon csökkentésébe, de hogy ne kényszerüljön leépítésekre, más programok lehetőségét is vizsgálja: ezek közül az IndyCart nevesítette a csapatfőnök.

részletek

Föl akarta robbantani a NASCAR-pályát

Az USA-ban őrizetbe vettek egy férfit, aki azzal fenyegetőzött, hogy 125 tonna robbanóanyag segítségével a levegőbe repíti a Darlington Racewayt, a NASCAR hétvégi visszatérésének helyszínét.

részletek

Andretti az IndyCarba csábítaná a Ferrarit

Az 1978-as F1-es világbajnok és korábbi Indy 500-győztes szerint a maranellóiak jelenléte növelné az érdeklődést az amerikai széria iránt – igaz, az érkezésükhöz módosítani kellene a szabályokon is.

részletek

A botrányhős nem érti az online vitákat

Az USA virtuális versenyszférája eddig igencsak termékeny táptalaja a botrányoknak. A valós élet egyik legnagyobb balhékirálya is szándékosan okozott balesetet az online világban, de nem érdekli.

részletek

A NASCAR nem vár, két hét múlva visszatér

Bemutat a koronavírusnak és extrém biztonsági intézkedések mellett május közepén már folytatja is a szezonját az USA stock car szériája, méghozzá 11 nap alatt 4 versennyel.

részletek

Norris bejelentkezett az Indy 500-ra

A McLaren fiatalja látókörében nem csak a Formula-1 szerepel. Virtuálisan már megmérette magát az IndyCarban, a jövőben valamikor a valóságban is megtenné.

részletek

Online négerezett, megvonták a fizetését

Egyetlen rosszul megválasztott szó néhány óra leforgása alatt szürreális méretű botrányt robbantott ki a NASCAR-ban, Kyle Larson egy virtuális versenyen elkövetett vétséggel a valós karrierjét sodorta veszélybe.

részletek

Newgarden: Az F1 lenézi az IndyCart

Noha az IndyCar jelenlegi címvédőjének, Josef Newgardennek is az az álma, hogy a Formula-1-ben versenyezzen, szerinte az IndyCar a jobb sorozat. Úgy érzi, az F1 lenézi a tengerentúliakat.

részletek

Alonso: Idén nem lesznek gondjaink Indyben

Tavaly óriásit égett a McLaren Indianapolisban, Fernando Alonso képtelen volt még a harminchárom induló közé is beverekednie magát a lassú autóval. Idén azonban sokkal jobb a helyzetük.

részletek

Hűségből választotta Alonso a McLarent

A pletykák szerint a Honda nem akarta a spanyolt, Fernando Alonso verziója viszont az, hogy jobban bízik a McLaren-SMP-ben, mint az Andrettiben, ezért választotta előbbi csapatot az Indy 500-ra – továbbá lojalitás is vezérelte.

részletek
Olvastad már?