Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 26. szerda

USA hírek

Jimmie Johnson bevállalja az Indy500-at

Bár az első IndyCar szezonja nem sikerült túl fényesre a legendás pilótának, a NASCAR hétszeres bajnoka továbbra is motivált. Jövőre teljes szezont fut, így az oválpályás futamokon is részt vesz.

részletek

Elhunyt az IndyCar-legenda Al Unser

Az Indianapolis 500 négyszeres győztese 82 éves korában örök nyugovóra tért, miután 17 éven át tartó küzdelmet folytatott a rákkal. Az amerikai legenda testvére és unokaöccse is idén hunyt el.

részletek

Hülkenberg sikeresen tesztelt az IndyCarban

Sokan kedvelik, de igazán egyszer sem sikerült nagyot alkotnia Nico Hülkenbergnek a Formula-1-ben. Úgy tűnik, Romain Grosjean után egy újabb, kissé lesajnált versenyző találhatja meg helyét.

részletek

Andretti: Grosjean nem véletlenül sikeres

A Formula-1-ben nem váltotta meg a világot, de ezen kívül, ahol csak megfordult, jól szerepelt a veterán francia. Még az 1978-as világbajnok, Mario Andretti figyelmét is magára vonta idén.

részletek

Ismert gyártó jöhet az IndyCarba

Újabb motorpartner érkezhet az IndyCar bajnokságába, miután a hírek szerint a jelenlegi két beszállító mellé a Toyota is szeretne csatlakozni. Ennek okai az új szabályokban keresendőek.

részletek

Megöltek egy korábbi NASCAR-pilótát

Az Xfinity és Truck szériákban versenyzett 2016-ig John Wes Townley, akit szombat este lelőttek. A kórházba szállítást követően életét veszítette.

részletek

Alex Palou az IndyCar új bajnoka

Colton Herta a 14. helyről zárkózott fel és nyerte meg a szezonzárót Josef Newgarden és Scott Dixon előtt, a bajnoki címet azonban így is Alex Palou szerezte meg.

részletek

Grosjean újjászületett: „Majdnem sírtam”

Hatalmas üdvrivalgás fogadta a hétvégi Laguna Seca-i futamon parádés hajrá után harmadik IndyCar-dobogóját megszerző ex-F1-es francia pilótát, aki el is érzékenyült ettől.

részletek

Herta nyert, Grosjean a dobogón

A pole-ból induló amerikai csak a bokszkiállások idejére adta át a vezető helyet Lagunában, a legnagyobb versenyt azonban a bajnoki cím felé nagyot lépő Palout is majdnem elkapó francia produkálta.

részletek

Palou győzelme és újraéledt esélyei

A szinte a semmiből érkező jó eredményt nem csak az F1-ben láthattunk vasárnap. Az IndyCarban Alex Palou úgy került az élre a versenyen és a bajnokságban is, hogy az sokáig reménytelennek tűnt.

részletek

Indycar: Newgarden nyert, O'Ward az élre állt

Josef Newgarden bejelentkezett harmadik bajnoki címéért, miután megnyerte a WWT Racewayen rendezett 500-as versenyt, a pontversenyben pedig O’Ward vette át a vezetést.

részletek

„Az F1 csak Instagramra jó, nem győzelmekre”

Ez a véleménye az IndyCar idei bajnoki pontversenyét vezető Alex Palou-nak, aki ugyan elismeri, hogy az F1 a királykategória, de úgy érzi, versenyzőként sokkal boldogabb az amerikai szériában.

részletek