DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 26. vasárnap

USA hírek

IndyCar: Rossi három év után ismét nyert

Alexander Rossi szombaton megszakította a 49 futam óta tartó nyeretlenségi sorozatát. Nyolcadik győzelmét aratta az IndyCar sorozatban, melynek futamát Indianapolisban rendezték, az utcai nyomvonalon.

részletek

Newgarden kiesése után O’Ward nyert

Pato O’Wardot (Arrow McLaren) intették le az első helyen, az Iowa Speedwayen rendezett vasárnapi IndyCar-futamon. Josef Newgarden töltötte a legtöbb időt az élen, de 65 körrel a vége előtt kiesett.

részletek

Newgarden nyert, Ericsson vezeti a tabellát

Josef Newgarden győzelmével ért véget az Indycar szombaton rendezett futama az Iowa Speedwayen. A negyedik győzelmével jelenleg a Penske versenyzője a legeredményesebb ezen a pályán.

részletek

IndyCar: Dixon történelmi sikert aratott

Egy hosszú negatív szériát zárt le Torontóban Scott Dixon. Az új-zélandi pilóta 2021 májusa óta először tudott nyerni, mostani sikerével pedig beérte a győztesek örökranglistáján Mario Andrettit.

részletek

Alex Palou: Sosem voltam még ilyen helyzetben

Értetlenül áll a történtek előtt az IndyCar címvédője miután egyszerre két csapat is bejelentette őt a következő szezonra. Alex Palou igyekszik kizárni ezt a témát, és a feladataira koncentrálni.

részletek

Két csapat jelentette be Palout

Végül ő maga tisztázta a félreértést, őt is váratlanul érte a kialakult helyzet, azt mindenesetre nem közölte, hogy az IndyCarban folytatja-e vagy az F1-ben láthatjuk majd a pályán.

részletek

IndyCar: McLaughlin nyert, Ericsson vezet

Scott McLaughlin pályafutása második győzelmét jegyezte az IndCarban, fél másodperccel fért be Alex Palou elé - a bajnokságot viszont továbbra is Marcus Ericsson vezeti.

részletek

IndyCar: Newgarden a szezon első triplázója

A bokszkiállások első köre során az élre állt és onnan vissza sem nézett a kétszeres bajnok a Road Americán, így idei harmadik győzelmét aratta a bajnokságot újra vezető Marcus Ericsson előtt.

részletek

Power a 16. helyről nyert Detroitban

Az utolsó körökben drámaian fogyott az előnye, de megőrizte az első helyet az ausztrál, aki ezzel hét forduló alatt a hatodik különböző győztes lett az IndyCar 2022-es szezonjában.

részletek

Ericsson: Tudtam, hogy történik valami...

Elképesztő izgalmakat követően nyerte meg az Indy 500-at a korábbi F1-es Marcus Ericsson. A svéd szinte szóhoz sem jutott a leintés után, aki mindent bevetett az utolsó két körben.

részletek

Ericsson-siker az Indy 500-on

Hiába vezetett Scott Dixon a legtöbbet, buta hibát követett el, így az ex-F1-es svéd nyerte a sprinttel záruló legendás 500 mérföldest. O’Ward és Kanaan a dobogón, Grosjean is a balesetezők listáján.

részletek

Indy-exkluzív: Pagenaud bizakodó

Nem lesz egyszerű dolga Romain Grosjeannak az első Indy 500-as bevetésén – jelentette ki a Formula.hu-nak a szintén francia Simon Pagenaud, a viadal 2019-es győztese.

részletek