DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 31. kedd

Túraautó hírek

Dél-afrikai bajnok a DTM-ben

Van der Linde, Auer és Rast közt dőlt el a bajnoki cím a vasárnapi futamon Hockenheimben. A szombati nap káoszához képest egy nyugodtabb versenyen minden a BMW-s kezére játszott.

részletek

Bucsi elárulta a bravúrhoz vezető titkát

Megcsinálta a százszázalékos idényt a M1RA 15 éves versenyzője, aki a Swift Cup Europe poznani idényzáróján mindhárom futamon győzelmet aratott az elmúlt hétvégén, ezzel teljessé téve tökéletes évét.

részletek

Újra a szurkolók fizetik Tim Gábor versenyét

Folytatódik Tim Gábor szereplése a Clio Cup Europe-ban, ezúttal a Red Bull Ringen állhat rajthoz a sorozatban az újabb szurkolói közösségi adományozásnak köszönhetően.

részletek

Tim Gábor: a szükséges pénz bő 70%-a megvan

Úgy tűnik, hogy a szurkolók és kisebb-nagyobb támogatók segítségével összejöhet a szükséges háttér és a népszerű pilóta ott lehet a Clio Cup Europe hungaroringi állomásán.

részletek

Szabó Krisztián rovata: Győztest lecserélni

A Cupra a Zengő Motorsporttal lett az első szezon bajnoka, idén mégis Mattias Ekström csapata viszi az elektromos túraautós projektet. Miért cserél le egy gyár egy győztes csapatot?

részletek

Ezek az F1-esek igazolhatnak a DTM-be

Alonso megígérte Gerhard Bergernek, hogy versenyezni fog a túraautós szériában, de egy másik világbajnok is érdeklődik. A sorozat főnöke egy németet szeretne leginkább megszerezni.

részletek

Verstappenre néz fel a M1RA 15 éves pilótája

A Swift Cup Europe bajnokságban kap lehetőséget a bizonyításra idén a 15 éves Csermely Móric, a M1RA versencyspaat által felkarolt versenyző egy 1.4-es Suzuki Swift volánja mögött.

részletek

Minden időmérőt megnyerne a magyar tehetség

Bucsi Attila a magyar autósport egyik nagy tehetsége, amit már tavaly is bizonyított a Swift Cup Europe-ban: a hat időmérőből négyet megnyert, a tizenöt futamból tízen dobogós helyen ért célba.

részletek

Új szerepben a M1RA szimulátor-világbajnoka

Báldi Gergő kétszer megnyerte a WTCR hivatalos e-sport bajnokságát, tavaly már valódi versenyautóban szerzett dobogós helyezéseket, idén pedig menedzserként lép vezetői szerepkörbe.

részletek

Dupla idény: Michelisz az ETCR-ben is indul

Pályafutása legsűrűbb szezonjára vállalkozott a WTCR 2019-es bajnoka: Michelisz Norbert az elektromos világkupán (ETCR) is rajthoz áll megszokott bajnoksága mellett a Hyundai színeiben.

részletek

A DTM-ben is felbukkanhat idén Sebastien Loeb

A sokoldalú ralilegenda a hírek szerint a Red Bull–Ferrarit teszteli Spában. A 2021-es csapatbajnok AF Corse istállónál pedig jó pár versenyre kiadó egy hely az idei szezonban.

részletek

Rácz Gergő a túraautózás központjában

Márciusban megkezdi a tesztelést Rácz Gergő, aki a brit MINI Challenge JCW kategóriájában a tavalyi bajnokcsapatnál, az EXCELR8 Motorsportnál versenyez 2022-ben.

részletek