Steward
Bognár Viktor
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 14. kedd

Túraautó hírek

Borkovic és Bucsi a M1RA új versenyzői

Már a hétvégén visszatér a pályára a M1RA, amelyben a Michelisz Norbert által mentorált, mindössze 12 éves Bucsi Attila és az Európa-bajnok túraautós, Dusan Borkovic a Salzburgringen ül autóba.

részletek

Kubica: Az F1 a csúcs, de a DTM sincs messze

Reálisan látja első túraautós szezonjának esélyeit a 35 éves újonc: a DTM színvonala nagyon magas, nincs messze az F1-től és WRC-től, a tapasztalat nagyon hasznos, a más kategóriákban szerzett rutin pedig nem sokat ér.

részletek

Megjött a DTM (újból) módosított naptára

Jó hír, hogy az előző verzióhoz képest a júliusi 12-i nyitány maradt, de sok egyéb egyezést nem találunk: duplák, új pálya, hét helyett csupán három ország alkotják a tíz fordulót.

részletek

Berger nagyon kéri, ne mondjatok le a DTM-ről

A sorozat útját egyengető Gerhard Berger elismeri, hihetetlenül nagy bajba került a DTM jelene és jövője, ám a legnagyobb csapás az lenne, ha a hírek fényében a nézők is elfordulnának a sorozattól.

részletek

Kiszáll az Audi a DTM-ből

Lehúzza a rolót a német bajnokság leghűségesebb résztvevője, 2021-től csak a Formula-E-ben lesz gyártóként érintett. Ezzel a BMW egyedüli résztvevőként marad a rajtrácson.

részletek

„Előbb-utóbb ismét kisüt a nap”

Ha valaki, akkor a BMW olasz márkanagykövete, Alex Zanardi pontosan tudja, miként lehet túllendülni a legnehezebb pillanatokon. A mostanihoz hasonló krízishelyzetekben is képes inspirálni a rajongóit.

részletek

Edzések, virtuális versenyek és új hobbik

#MARADJOTTHON – a világméretű felhívás természetesen a BMW gyári pilótáira is vonatkozik, akik ahelyett, hogy valamelyik aszfaltcsíkon futnának versenyt, minden idejüket otthon töltik.

részletek

Wickens Zanardi autójával térne vissza

Lassan 20 hónapja, hogy Robert Wickens elszenvedte súlyos sérüléssel járó balesetét az IndyCar poconói futamán. Lábainak mozgása még mindig nem elég jó ahhoz, hogy normál versenyautóba üljön, de van egy ötlete.

részletek

Felforgatta naptárát, júliusban kezd a DTM

A legnagyobb sorozatok elmúlt hetekben bejelentett halasztásait figyelve feltűnhetett, hogy a Német Túraautó-bajnokság a járvány dacára nem nyúlt áprilisban startoló versenynaptárához – mostanáig.

részletek

Habsburg katonaként segít a válságban

Járvány idején a legtöbb autóversenyző biztonságos helyre vonult, nehogy egy esetleges fertőzés keresztbe tegyen idei szezonjának, Ferdinand Habsburgnak azonban kötelessége a segítségnyújtás.

részletek

Nagy Dániel a WTCR bajnokánál folytatja

A TCR kategóriában 2015-ben bemutatkozó, a WTCC-t is megjárt magyar versenyző a TCR Europe versenyein indul a BRC színeiben, a 21 éves pilóta Hyundai i30N TCR autóján a 99-es rajtszám szerepel majd.

részletek

Piros-fehér, Orlen-logó és nem Alfa – mi az?

A Formula-1-es tesztfeladatok végeztével Robert Kubica figyelme másik állására, a DTM-re helyeződik. A lengyel nem tesz ígéreteket, de arra inti rajongóit, hogy ne várjanak tőle azonnal nagy eredményeket.

részletek
Olvastad már?