Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 17. szombat

Túraautó hírek

Hat tizeden belül a DTM három dobogósa

René Rast a pole-ból megnyerte a Német Túraautó-bajnokság vasárnapi futamát Brands Hatchben, de győzelme nem volt olyan sima, mint lehetett volna – ám visszajött a gyengébb rajtból és ellenállt a nyomásnak is.

részletek

Berger szemétnek tartja a WTCR BoP-rendszerét

Brands Hatchben összeültünk a Német Turaautó-bajnokságot irányító Gerhard Bergerrel, aki beszélt a Super GT-vel való egyesülésről, a W Series pilótáinak bevonzásáról, valamint elhintette a DTM névváltásának lehetőségét is.

részletek

Vezetett az Aston Martin, de Wittman nyert

Paul di Resta hatalmasat rajtolt a DTM szombati futamán Brands Hatchben, ám mint hamarosan kiderült, szabálytalanul tette, így nem tudta megtartani vezető helyét. Végül a tabella első három helyezettje zárt a dobogón.

részletek

Válassz ajándékot a Michelisz-póló mellé!

A Formula.hu webshopjában még elérhető a magyar túraautós ász idei hivatalos pólója. Aki megrendeli, AFM-előfizetést vagy falinaptárat kap mellé ajándékba.

részletek

TCR Europe - Pontszerzéssel nyitott Szabó

Szabó Zsolt Dávid számára izgalmasan alakul ez a hét. Kedden bejelentette, hogy új partnerrel, a Fornettivel folytatja tovább a felkészülését. Csütörtök délután pedig azt, hogy visszatér a pályára.

részletek

A M1RA színeiben folytatja Szabó Zsolt

A napokban szárnyra kelt hír, miszerint a Zengő Motorsport volt versenyzője, Szabó Zsolt Michelisz Norbert csapatában folytatja tovább pályafutását, a mai nappal hivatalosan is bejelentésre került.

részletek

Nagy Dániel távozik a M1RA csapatától

Nem úgy alakult az év, ahogy azt elképzelték, ezért úgy döntöttek, hogy elválnak az útjaik Michelisz Norbert csapatával. Már a hétvégi TCR-futamon sem áll rajthoz a pilóta.

részletek

Morbidelli: Félelmetes a DTM autója

A MotoGP egyre több versenyzője próbálja ki magát négykeréken. A Petronas Yamaha olasz versenyzője elragadtatással beszélt arról, milyen érzés vezetni egy DTM-ben használt BMW M4-t.

részletek

Öt Audi és Wittmann az első hatban

Audis armadával kellett megküzdenie a rajtrács legvégéről induló Marco Wittmannak - meg is tette, és kis híján a győzelem is meglett neki. A futamot végül Mike Rockenfeller húzta be.

részletek

DTM: Wittmann a végén nyomta le Müllert

Nico Müller parádés versenyt futott Assenben, de a hajrában a pole-ból rajtoló Marco Wittmann megelőzte, visszavette a vezetést és bezsebelte a hétvége első győzelmét.

részletek

Először jár a DTM a hollandiai Assenben

A szezon legsikeresebb hétvégéje után, a DTM mezőnye és rajongótábora újabb izgalmak elé néz: július 20-21-én a túrautóbajnokság a világhírű TT Circuit Assen aszfaltját koptatja.

részletek

Borkovicék Mullert és a szabályokat okolják

Ismétlődő agresszív magatartására hivatkozva az egész TCR-szezontól eltiltották Dusan Borkovicot. A pilóta felesége is részese volt az eseményeknek, a formula.hu-nak elmesélte a saját verzióját.

részletek
Olvastad már?