Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 8. szerda

Túraautó hírek

Felforgatta naptárát, júliusban kezd a DTM

A legnagyobb sorozatok elmúlt hetekben bejelentett halasztásait figyelve feltűnhetett, hogy a Német Túraautó-bajnokság a járvány dacára nem nyúlt áprilisban startoló versenynaptárához – mostanáig.

részletek

Habsburg katonaként segít a válságban

Járvány idején a legtöbb autóversenyző biztonságos helyre vonult, nehogy egy esetleges fertőzés keresztbe tegyen idei szezonjának, Ferdinand Habsburgnak azonban kötelessége a segítségnyújtás.

részletek

Nagy Dániel a WTCR bajnokánál folytatja

A TCR kategóriában 2015-ben bemutatkozó, a WTCC-t is megjárt magyar versenyző a TCR Europe versenyein indul a BRC színeiben, a 21 éves pilóta Hyundai i30N TCR autóján a 99-es rajtszám szerepel majd.

részletek

Piros-fehér, Orlen-logó és nem Alfa – mi az?

A Formula-1-es tesztfeladatok végeztével Robert Kubica figyelme másik állására, a DTM-re helyeződik. A lengyel nem tesz ígéreteket, de arra inti rajongóit, hogy ne várjanak tőle azonnal nagy eredményeket.

részletek

WTCR: Visszatérnek a kétfutamos hétvégék

Átszervezik a versenyhétvégéket és a költségeket is csökkentik a túraautó-világkupa szervezői annak érdekében, hogy idén is népes és színvonalas mezőny alakulhasson ki.

részletek

Hivatalos: Kubica idén a DTM-ben versenyez

Ahogy azt már hónapok óta rebesgetik, és ahogy egy nappal ezelőtt megszellőztették a hivatalos bejelentés közeledtét, Robert Kubica megkötötte versenyzői szerződését a BMW-vel – egy privát autó volánjánál növeli a mezőny létszámát 15-re.

részletek

Kérdéses a Hyundai jövője a WTCR-ben

A Link & Co csapatától eredő feszültség és az elektromos autók térnyerése miatt nehéz helyzetbe került a WTCR sorozata. Michelisz Norbi főnöke elárulta, bizonytalan a 2020-as gyári program elindítása.

részletek

Keszthelyi Vivien a jég hátán is megél

Már ötödik éve, hogy az Audihoz került Keszthelyi Vivien, azóta minden szezon elején a felkészülést jeges autózással kezdi, melyen az Audi egyik legendája, Josef „Sepp” Haider instruktorként segíti.

részletek

A Honda Civic Type R TCR lett az Év Modellje

Lenyűgöző teljesítménye alapján 2019-ben a Honda Civic Type R-re került a TCR képzeletbeli koronája. Az Év Modellje címet a TCR-sorozat létrehozója, a WSC Group adományozta.

részletek

Michelisz: Azt hittem, el sem tudok rajtolni

Michelisz Norbert egyelőre még nem nagyon hiszi el, mit is vitt véghez, főleg azok után, hogy úgy tűnt, el sem tud majd indulni az utolsó futamon. Mindenekelőtt azonban elismerően szólt Guerrieriről.

részletek

Michelisz Norbert lett a WTCR bajnoka!

Egy egészen kaotikus, változékony időjárási körülmények között megtartott és izgalmakkal teli malajziai hétvége után Michelisz Norbertnek sikerült megszereznie a WTCR bajnoki címét!

részletek

Michelisz kihozta a maximumot a 2. futamból

Egyórás csúszás, eső, sötét, taktikázás: Guerrieri nyerte a második sepangi WTCR-futamot, de Michelisz Norbert a lehetőségekből kihozta a legtöbbet, így valamennyit megőrzött a pontelőnyéből.

részletek
Olvastad már?