DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Rali hírek

Már öten hunytak el a hétvégi ralibalesetben

A rendőrség jelentette be, hogy az áldozatok létszáma négyről ötre emelkedett vasárnaphoz képest. Az eset miatt büntetőeljárás indult.

részletek

Tragédia: Négy néző halt meg az évnyitó ralin

Négy ember életét vesztette, amikor nézők közé csapódott egy autó az ORB2, az ORB3 és a Historic szezonnyitó versenyén, az Esztergom–Nyerges Ralin.

részletek

Az Eurosol Skodájával indul idén Német Gábor

A tavalyi magyar bajnoki szezont az abszolút negyedik helyen záró duó egy frissebb technikára cseréli a Hyundait, és a magyar Eurosol Racing Team autójának szavazott bizalmat.

részletek

Megérkezhet az élmezőnybe a Német Motorsport?

Tudják, hogy nagy fába vágják a fejszéjüket, de csak úgy érdemes versenyezni, ha az ember célokat tűz ki maga elé: az élmezőny szintje lebeg Német Gábor és Németh Gergely szeme előtt.

részletek

A Historicra esküsznek

Két autóval képviseltette magát a csapat a Historic-bajnokságban és mindkettővel ért el eredményeket – a mérleg összességében pozitív 2023 végén.

részletek

Juhász Csaba elégedett az idei évvel

Négy ország, öt bajnokság, öt navigátor, két autó, kilenc futam: meglehetősen szerteágazó szezont futott 2023-ban Juhász Csaba.

részletek

Ollé Sándor reális célokat tűzött ki maga elé

Hyundai továbbra sincs, a Skoda Fabia viszont tökéletes választás volt a murvás viadalokra, amelyek már idén is prioritást élveztek Ollé Sándor „Sasa” számára.

részletek

Karsai 2023-as éve: Lentről felfelé

Az első szakasz negyedik kanyarjában történt balesettel kezdődött Karsai Zsolt és Szilágyi Sándor szezonja, később viszont két futamgyőzelemmel odaértek a kategória dobogójára.

részletek

Tizenöt év után szerzett első helyet Bodogán

Megnyerte az ORC P13-as kategóriájának 2023-as értékelését a Bodogán, Sántha páros: a Lada VFTS-sel versenyző kettős végig stabilan hozta az eredményeket és megszerezte az ORC 2WD bajnoki címét.

részletek

Vincze Ferenc az Év Raliversenyzője

Európa-bajnoki és hazai eredmények, győzelmek, dobogók, részsikerek, év végi helyezések: hogyan áll össze a magyar rali 2023-as toplistája?

részletek

„Semmi sem sikerült idén…” – Velenczei Ádám

A győri harmadik hely sem hozott áttörést, és az év végi bronzérem lehetősége sem hoz extra motivációt Velenczei Ádámnál, aki a Formula.hu-nak elárulta, hogy miben más az RS Fabia az Evóhoz képest.

részletek

Mr. Megbízhatóság: Vincze Ferenc

Ha eredmény kell, Vincze Ferencet hívd: szinte példátlan stabilitással szállította őket idén és az elmúlt években is a hétvégén már második magyar bajnoki címét szerző raliversenyző.

részletek