Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 28. vasárnap

Rali hírek

Csapatot és autót vált Herczig Norbert

A Volkswagen helyett újra Skodába ül a többszörös magyar bajnok, aki hosszú idő után vált csapatot és nagyobb háttérrel, még motiváltabban vág neki az Európa-bajnoki küzdelmeknek.

részletek

Népszerű márkakupában indul idén itthon Vogel

A Peugeot 208 Rally Cup Hungary versenyein áll rajthoz idén itthon Vogel Adrienn és navigátora Notheisz Ivett.

részletek

Az RSB válaszolt Turánnak: Hadik a bajnok

A Rally Szakági Bizottság megdöbbentőnek tartja, hogy Turán Frigyes a saját maga által elfogadott szabályt kifogásolta utólag. Hadik András és Kertész Krisztián a 2020-as szezon bajnoka.

részletek

R5 teszttel kezdte a szezont Vogel Adri

A rali-Eb-t az ERC3-as kategória összetett 7. helyén záró magyar versenyző a Dani Fischer Team Skoda Fabia R5-ösét tesztelte Kiskunlacházán.

részletek

Turbós 208-asokkal folytatódik a Peugeot Kupa

Minden változatlan marad, kivéve a versenyautó, hiszen elérhetővé vált a legújabb fejlesztésű Peugeot 208 Rally4, mellyel újra küzdeni lehet a 2WD kupa bajnoki címéért is.

részletek

Vincze Ferenc: A ralitól most elment a kedvem

Nyertek futamot, vezették a bajnokságot, ám a nyíregyházi turbóhiba, majd egy meghibásodó szenzor elvette az esélyt Vincze Ferenctől és Bacigál Igortól a címvédésére.

részletek

Turán Friciék nyerték a Mikulás Ralit

Nagy küzdelmet és az utolsó másodpercekig tartó izgalmakat hozott a magyar rali bajnokságot záró Mikulás Rali, melyen végül Turán Frici és Bagaméri Laci győzelmet arattak.

részletek

Hadik András 2020 magyar ralibajnoka

Turán Frigyes dominált a Mikulás Ralin, de a bajnoki címet a listavezetőként érkező Hadik András húzta be - 2009 és 2018 után harmadszor ért fel a hazai ralibajnokság csúcsára.

részletek

Izgalmas! - Minden a Mikulás Ralin dől el

A Mikulás Rali minden évben egy levezető, „bulifutam” volt, azonban idén a magyar bajnokság részeként kiélezett küzdelemmé válik.

részletek

Az idei legjobbját várja magától Csucsu

A szezonzáró futamra készül a Citroen Rally Team Hungary csapata. Mindenki mosolyog, hiszen Lukács Csucsu Kornél egész évben a murvás ralifutamot várta...

részletek

Elhunyt Jelen István

Fontos alakját gyászolja a magyar autósport: 70 éves korában távozott közülünk Jelen István, aki a Mecsek Rali rendezőjeként alkotott maradandót a hazai versenyéletben.

részletek

Magyarországon véget ért Herczigék szezonja

A Rally Hungary volt Herczig Norbert és Ferencz Ramón számára az idei utolsó ERC futam. A MOL Racing Team versenyzői már nem lesznek ott a Kanári-szigeteken, helyette a 2021-es év előkészítésére koncentrálnak.

részletek
Olvastad már?