Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 21. szombat

Rali hírek

Kettőből kettő: Másodszor is nyert Ostberg

Rajt-cél győzelmet aratott a 2022-es hazai ralibajnokság második futamán, a Boldogkő Ralin a Citroen C3 Rally2-vel versenyző Mads Ostberg, Patrik Barth duó.

részletek

Boldogkőn is Ostberg nyert Vincze előtt

A hazai ralibajnokság második idei futamát is a világbajnok norvég húzta be és ismét Vincze Ferenc lett a legjobb magyar - ráadásul a pluszpontokat érő power stage-et meg is nyerte Ostberg előtt. Velenczei a harmadik.

részletek

Ostberg már most duplázni szeretne

A szezonnyitó futam győzelme után az idei második magyar bajnoki versenyén, a Boldogkő Rally-n is a dobogó legfelső fokára szeretne állni a Mads Ostberg, Patrik Barth duó.

részletek

Vincze Ferenc: Próbáltunk bekezdeni...

Két szakaszgyőzelem, második hely és egy dicséret Mads Ostbergtől - így tért vissza a magyar bajnokságba Vincze Ferenc. Az első körben hibázott, de nagyon elégedett az eredménnyel.

részletek

Negyedik lett a Salgó Ralin Vogel Adrienn

Élete első Salgó Raliján, új navigátorával, Maricsek Miklóssal negyedik helyen ért célba Vogel Adrienn a Peugeot-kupa első állomásán.

részletek

Ostberg nyert, Vincze a legjobb magyar

A hazai ralibajnokság norvég sztárpilótája behúzta a szezonnyitót. Az egy évet kihagyó 2019-es bajnok második hellyel tette le névjegyét, Bodolai viszont élete eredményét bukta el, a címvédő Hadik szintén nullázott.

részletek

A Salgó Ralin is nyerne Citroenjével Ostberg

Második szezonját kezdi meg a hétvégén rajtoló magyar ralibajnokságban a korábbi világbajnok Mads Ostberg. Ahogy eddig minden futam, úgy most a Salgó Rali is új lesz a norvég pilóta számára.

részletek

Spindler a Rali2-t, Zákányi a Rali3-at nyerte

Geiger Máté az élről esett ki a szezonnyitón, Wirtmann Ferencnek a Historicban, Turán Frigyesnek pedig a Teszt kategóriában nem volt ellenfele az Orfű Ralin.

részletek

Bútor Róbert indul a horvát vb-futamon

Bútor Róbert és navigátora, Tagai Róbert idei első versenyüknek a horvátországi világbajnoki futamot választották. Versenyautójuk pedig a népszerű Peugeot 208 Rally4 lesz.

részletek

Új navigátorral indul 2022-ben Vogel Adrienn

Korábbi navigátora, Notheisz Ivett kedvesével, a tapasztalt versenyző Maricsek Miklóssal vág neki az idei szezonnak Vogel Adrienn.

részletek

Ostberg idén is a magyar bajnokságban

2022-ben is láthatjuk a magyar raliversenyeken a korábbi WRC2-es világbajnokot - a szezonnyitó Salgó Ralin is ott lesz az indulók között.

részletek

Hangodi: A hó olyan, mint a murva, csak…

Előbb egy befagyott tó jegén, majd egy vérbeli, szűk, kanyargós ralipályán tette próbára improvizációs képességét szöges gumikon a Hangodi Bendegúz, Bunkoczi László kettős Norvégiában.

részletek