Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. július 30. péntek

Rali hírek

ORB: Csomós nyert, Hadik óriásit esett

Megtartotta előnyét Csomós Miklós és Nagy Attila a Székesfehérvár-Veszprém Rali második napján, a futam viszont drámai véget ért: az utolsó kilométereken óriási balesetet szenvedett a listavezető Hadik András.

részletek

ORB: Csomós vezet, Turán hibázott

A Székesfehérvár-Veszprém Ralit Bútor Róbert vezeti a C3 WRC-vel, a magyar bajnoki értékelésben viszont magabiztos előnyt épített fel Csomós Miklós, miután az utolsó szakaszon Turán Frigyes lemaradt.

részletek

Zalaegerszeg is bekapcsolódik a hazai raliba

ZEG Rally Show néven rendez egynapos rali fesztivált a Truck Race Promotion a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. szakmai támogatásával.

részletek

Rajt-cél győzelem a Citroennel a Mecsek Ralin

A Citroën Rally Team Hungary párosa, Mads Østberg és navigátora, Torstein Eriksen végig vezetve nyerte meg a Magyar Rally Bajnokság negyedik futamát, az 54. Mecsek Ralit.

részletek

Tempós autózás és kicsúszás a Mecsek Ralin

Nagy küzdelmet, izgalmas gumitaktika párbajt és tempós versenyzést hozott az idei Mecsek Rali. A pécs környéki pályákon Turán Frici és Bagaméri Laci mindent megpróbált a Volkswagen Polo GTI R5-tel...

részletek

ORB: Ostberg nyerte a Mecsek Ralit

Ostberg győzelmét senki sem veszélyeztette, de Csomós Miklós kiesésével Hadik András egyre jobb helyzetben van a tabella élén - Turán Frigyes ismét hibázott, Bútor Róbert második lett a WRC-vel.

részletek

Forró futam vár Ostbergékre

Az idei év eddigi legforróbb hétvégjén rendezik meg a tradicionális pécsi versenyt, a Mecsek Rali-t, ahol az előző bajnoki futamot egy világbajnoki pontszerzés miatt kihagyni kényszerülő Mads Ostberg és navigátora, Torstein Eriksen folytatja a szereplését a Magyar Rally Bajnokságban.

részletek

A kedvenc versenyükkel folytatják Turánék

Június 25-26. között a Pécs környéki Mecsek Ralival folytatódik a Magyar Országos Rallye Bajnokság. A kétnapos versenyen természetesen Turán Frici és Bagaméri Laci is rajthoz állnak.

részletek

Miért megy el ennyi ember egy tesztre?

Múlt pénteken Bútor Róbert élesben is megmutatta a nagyközönségnek új koronaékszerét, a Magyarországon egyedülálló Citroen C3 WRC-t. A kulcsszó viszont ebben az esetben tényleg az, hogy nagyközönség.

részletek

Küzdelmes versenyzés és pontszerzés

Turán Frici és Bagaméri Laci tempósan kezdték a kétnapos Salgó Ralit és küzdelmekben gazdag versenyhétvégét zártak a Salgótarján környéki pályákon.

részletek

Salgó Rali: Csomós élete első győzelme

Szenzációs teljesítménnyel nyerték meg a magyar bajnokság harmadik futamát Csomós Miklósék a címvédő Hadik András és a 2018-as WRC2-es világbajnok Jan Kopecky előtt.

részletek

Csomós és Velenczei kezdett a legjobban

A két skodás pilóta volt a legjobb az első szakaszon, de egyelőre minimálisak a különbségek - az utolsó pillanatban változott meg a verseny útvonala és pontozása is.

részletek
Olvastad már?