Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. október 1. szombat

Rali hírek

Velenczei: Eljött a kockáztatás ideje

Velenczei Ádám szerint eddig kétszer ajándékozta oda a második helyet, de Ózdra úgy megy, hogy a győzelem a célja – van már elég jó eredménye, a tabellán csak így léphet előre.

részletek

Interjú: Vincze lenyűgözte Ostberget

A világklasszis norvég a Formula.hu-nak adott exkluzív interjút: elárulta, hogy miért vív idén szorosabb csatákat a helyiekkel, mint tavaly, hogy ott lesz-e a hátralévő két magyar bajnoki futamon.

részletek

Veszprémben is Ostberg nyert Vincze előtt

A korábbi világbajnok norvég négyből négynél, a tabellát vezető korábbi magyar bajnok pedig ötből ötnél tart: Ostberg nyerte a szezon egyetlen murvás és másfélszeres szorzójú megmérettetését.

részletek

Ostberg murván is győzni szeretne

Leglelkesebb szurkolója, ötéves fia is elkísérte a norvég világbajnokot az első murvás magyar versenyére, a Székesfehérvár-Veszprém Ralira. Forróság és egy igazán hosszú futam vár az indulókra.

részletek

Velenczei: A legnehezebb futam vár ránk

Velenczei Ádámnak nincs nagy tapasztalata a murvás versenyeken, hiszen eddig összesen háromszor indult ilyen útfelületen R5-ös versenyautóval, de a másfélszeres szorzó miatt fontos a jó szereplés.

részletek

Negyedik helyen zárták Vogelék a Mecsek Ralit

Csehországi versenyhétvégéje után a Peugeot-kupa újabb állomásán, a Mecsek Ralin állt rajthoz Vogel Adrienn és Maricsek Miklós. A Roger Racing Team párosa negyedik helyen zárta a futamot.

részletek

Mecsek Rali: Ostberg harmadszor nyert

Az első nap után még Velenczei vezetett az 55. alkalommal kiírt versenyen, a korábbi WRC2-es világbajnok azonban fordított, így minden eddigi fellépése során győzni tudott 2022-ben.

részletek

Újra ralisportünnep Zalaegerszeg szívében

Hatalmas érdeklődés, remek hangulat és látványos versenyzés jellemezte 2021-ben a hagyományteremtő céllal megrendezett I. ZEG Rally Show-t, ami 2022-ben ismét sportünneppé varázsolja Zalaegerszeget.

részletek

Vogel: Harmadik hely a Dunakanyar Ralin

Harmadik helyen zárta a Peugeot-kupa aktuális fordulóját a Vogel Adrienn, Maricsek Miklós páros a Dunakanyar Ralin.

részletek

Velenczei legyőzte Vinczét Vácon

Pályafutása második győzelmét aratta Velenczei Ádám: éles csatában győzte a bajnoki pontverseny első helyét így is átvevő Vincze Ferencet, Turán Frigyesé a dobogó alsó foka a Dunakanyar Ralin.

részletek

Hazai versenyének tekinti a Dunakanyar Ralit

Hétvégén teljesen új helyszínen, a Dunakanyar Ralival folytatódik az országos bajnokság a Vogel Adrienn, Maricsek Miklós páros számára. A Roger Racing Team versenyzői a Peugeot kupában indulnak...

részletek

Bútor Róberttel tesztelt Vogel Adrienn

Habár a versenynaptárban van most egy kis szünet, így sem maradt kihívás nélkül Vogel Adrienn. A Roger Racing Team raliversenyzője a népszerű magyar ralipilótával, Bútor Róberttel tesztelt egy R5-öst.

részletek