Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 17. hétfő

Rali hírek

Dobogón a Velenczei-Zsiros duó

A Citroen Rally Team Hungary csapata már a harmadik közös versenyük után pezsgőzhetett a Székesfehérvár Rali céldobogóján!

részletek

Szauerék győztek a Székesfehérvár Ralin

A Peugeot 208 Rally Cup Hungary harmadik állomásán is hatalmas csatákat láthattak a szép számban kilátogató nézők a pünkösdi hosszú hétvégén.

részletek

Forddal is dobogón Tim Gábor

Az Eger Ralin bezsebelt maximális pontszám és győzelem után Miskolcon kiesett vezető helyről Tim Gábor, így nagyon fontos volt a jó szereplés Székesfehérváron.

részletek

A fair playről szólt a Kia Platinum Rally Cup

Izgalmas csatákat hozott, majd egy igazán sportszerű eseménnyel zárult a Kia Platinum Rally Cup második fordulója. A Székesfehérvár Ralit Krajnyák Petra és Velezdi Eszter nyerte meg a márkakupában.

részletek

Turán: A technika ördöge

Az Országos Rallye Bajnokság harmadik futamának Székesfehérvár volt a központja, míg a gyorsasági szakaszokat a várostól északra kellett teljesíteni.

részletek

Műszaki hiba fosztotta meg Benit a dobogótól

Műszaki probléma hátráltatta a Hangodi Bendegúz - Kulcsár Dániel duót a Székesfehérvár Rali második versenynapján. A HQ Racing párosa a hiba előtt már közel volt a dobogóhoz.

részletek

Korda Racing: Dupla győzelem a Fehérvár Ralin

Kettős futamgyőzelemmel zárta a magyar rali bajnokság idei harmadik állomását a Korda Racing, az ORB-ben Vincze Ferenc és Bacigál Igor szezonbeli harmadik győzelmét ünnepelte, az ORC-ben Hevesi István és Józsa Péter állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

részletek

Vincze az utolsó szakaszon előzte meg Hadikot

Fordulattal ért véget az Országos Rali Bajnokság idei harmadik futama Székesfehérváron, ahol Vincze Ferenc a 11. szakaszon állt az élre, a törölt 12. miatt pedig Hadik Andrásnak már nem maradt esélye visszavágni.

részletek

ORB: Hadik az élen, Vincze a nyomában

Turán Frigyes még a rajt előtt kiszállt a játszmából, de így is hárman küzdenek a Székesfehérvár Rali első helyéért - rendkívül kiélezett a helyzet az első, szombati napot követően.

részletek

Kia Platinum Cup: A promóter is autóba ül

Második fordulójához érkezik a Kia Platinum Rally Cup. A rali2-ben idén bemutatkozó magyar márkakupa mezőnye az Eger Ralin kezdte a szezont, pünkösd hétvégén pedig a Székesfehérváron állnak rajthoz.

részletek

Velenczeinek a dobogó a cél Székesfehérváron

Tavaly a második helyen végzett, idén sem szeretne kimaradni a pezsgőzésből a Citroen Rally Team Hungary tehetséges pilótája. Az előzmények biztatóak, az előző futamon már érezhető volt...

részletek

Jön a Peugeot Kupások idei harmadik futama

A királyok városában, Székesfehérváron folytatódik a haza rally bajnokság és ezen belül a Peugeot Rally Cup Hungary idei sorozata. Az első két futamot a Csomós Miklós – Nagy Attila páros nyerte.

részletek
Olvastad már?