Steward
Vaszilykó Péter
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 9. csütörtök

Rali hírek

Győzelemmel kezdett a Velenczei - Szőke duó

Alsómocsolád – Kisvaszar. Ezen a klasszikus pályán indulhatott el az idei rali szezon. A Gulf Racing Hungary csapatának, Velenczei Ádámnak és Szőke Tamásnak ez volt az első közös versenye...

részletek

Turán: Még motiváltabban várjuk a Salgó Ralit

Turán Frigyes és Bagaméri László egy rendhagyó versennyel nyitotta meg a raliidényt, az összeszokott páros ugyanis a mecseki, Rally3-as Kisvaszar Ralin tesztelhette hétvégén az új Volkswagen Polo R5.

részletek

Velenczei nyert Turán előtt Kisvaszaron

Véget ért az idei hazai raliszezon első komolyabb eseménye, a Kisvaszar Rali. A harmadosztályú versenyre az első osztály élmezőnyének jelentős része is nevezett tesztjelleggel.

részletek

Velenczeiék jó érzésekkel várják a szezont

Hosszú kényszerszünet után végre versenyautóba ülhetett a Gulf Racing Hungary újdonsült csapata. A Velenczei Ádám – Szőke Tamás páros hatvan kilométeres teszten tudta kipróbálni új versenyautóját...

részletek

Vogel Adri tanulással kezdte újra a szezont

Két hónap kényszerpihenő és szimulátorversenyek után végre újra versenyautóba ülhetett Vogel Adri, ezúttal azonban versenyzés helyett a tanulás volt a cél.

részletek

Maszkokkal segít a Gulf Racing Hungary

Amíg nincs versenyzés, a csapat speciális, antibakteriális maszkokat biztosít a rászorulók számára Balla Mihály országgyűlési képviselőn keresztül.

részletek

Inter Europe Team: Rajtra várva

A csapatfőnök László István azok közé tartozik, akik már megmozgathatták az autójukat 2020-ban – Kunmadarason próbálgatták a Lancer határait. A dekoráció elkészült, már csak futamok kellenének…

részletek

Hadik: Kísérletezés Horvátországban

Március elején Horvátországban állt rajthoz Hadik András és Kertész Krisztián, egyelőre ennyivel mindenképpen előrébb vannak a magyar mezőny nagy részéhez képest.

részletek

Csak a főpróba volt meg

A magyar raliszezon is egyelőre tolódik, március elején viszont a Kumrovec Ralit még megrendezték Horvátországban, ahol többek között az újra „összeülő" Bodolai László–Popovics László duó is elindult.

részletek

Az R5-ösök titkai

Már a tavalyi szezonban is közel húsz darab R5-ös autó versenyzett a hazai ralipályákon, idén ez a szám akár tovább is nőhet. De hogyan is működik és mennyibe kerül a hazai ralisport csúcskategóriája?

részletek

Csucsu: Most Egerben kellene lennünk!

Túl volt az első tesztjén február végén a Lukács Csucsu Kornél – Tóth Imre páros, akiknek idén a Citroen Racing és a TRT Europe Kft. szolgáltatja versenyautóját, egy Citroen C3R5-öt.

részletek

Bejelentés: Az ORB szezonnyitója is elmarad

Eger polgármestere jelentette be, hogy a versenyt nem rendezik meg, bár a szakág még próbált volna egyeztetni a lehetőségekről - azon dolgoznak, hogy később pótolják a futamot.

részletek
Olvastad már?