Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 2. szerda

Rali hírek

Magyarországon véget ért Herczigék szezonja

A Rally Hungary volt Herczig Norbert és Ferencz Ramón számára az idei utolsó ERC futam. A MOL Racing Team versenyzői már nem lesznek ott a Kanári-szigeteken, helyette a 2021-es év előkészítésére koncentrálnak.

részletek

A Német-Adorján duó nyerte a Peugeot Kupát

A Nyíregyháza Ralival befejeződött az idei, 5 versenyre kiírt Peugeot 208 Rally Cup Hungary kupasorozat. Izgalmasra sikerült a zárófutam, melynek végén Német Gáborék örülhettek.

részletek

Turánék az összetett második helyre érkeztek

Turán Frici és Bagaméri Laci izgalmas szombatot zárt a Rally Hungary versenyén, ahol a magyar bajnoki futam mellett az európa-bajnoki értékelésben is rajthoz állt a páros a Volkswagen Polo GTI R5-tel.

részletek

ERC: Mikkelsen nyerte a Rally Hungaryt

Herczig Norberttől a balszerencse és két defekt vette el az Európa-bajnoki dobogót, de így is ő lett a legjobb magyar - a norvég szupertsztár győzelmét senki sem fenyegette ezen a hétvégén.

részletek

HQ Racing: Felszabadult nyíregyházi finálé

A hétvégi nyíregyházi verseny nem csupán az Európa-bajnokság, de a hazai bajnokság Peugeot 208 Kupájának záró futama is.

részletek

Vissza az Eb-debütálás helyszínére

Az ERC3-as kategóriában, már az új, R4-es Ford Fiestával indul a rali-Eb magyarországi fordulóján Vogel Adrienn és navigátora, Notheisz Ivett.

részletek

Az első után újabb győzelemre hajt Velenczei

A Vértes Rallin megszerezte élete első abszolút bajnoki futamgyőzelmét Velenczei Ádám, aki a többszörös bajnok navigátorával egy hatalmas hajrá után tudott felállni a dobogó legfelső fokára.

részletek

Örömautózás és címvédés?

Újra visszatér Nyíregyházára és a Zemplén térségébe az év legjobban várt ORB futama, a Rally Hungary, ami egyben Európa-bajnoki futam is, így még nagyobb presztízsnek örvend.

részletek

Csucsu RX-bajnokként várja az ERC-t

Lukács Csucsu Kornél, egy Citroën DS3 SuperCars autóval indult a hazai nyílt rallycross bajnokságban, miközben a Citroën Rally Team Hungary pilótájáként, Tóth Imrével egy Citroën C3R5-el versenyeznek.

részletek

Rongits: „Big moment” a Vértes Ralin

Idei második győzelmét aratta Rongits Attila és Hannus László az Országos Rally Challenge-ben a Vértes Ralin. Mivel a Power Stage-et is megnyerték, maximális pontot szereztek.

részletek

Kondella-Szilassy: Felemás versenyt zártak

Sikerült megvalósítani a tervét a Solid Racing Team hondás egységnek a Vértes Ralin. A Kondella Péter – Szilassy Arnold duó tudta, hogy nem tudja felvenni a versenyt a 12 év fejlesztési különbséggel.

részletek

Mindent vitt a Vértes Ralin a HQ Racing

Legutóbb Egerben az első ralis dobogót ünnepelte Hangodi Bendegúz, de az első győzelem sem váratott sokat magára: navigátorával, Patkó Gáborral megnyerték a Peugeot 208 Kupa kategóriát a Vértes Ralin.

részletek
Olvastad már?