Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 27. vasárnap

Rali hírek

Eger Rali - Borulás, majd értékes pontszerzés

A Turán Motorsport párosa, Turán Frigyes és Bagaméri László nagyot mentett a hétvégi Eger Ralin, ugyanis a fiúk a szombat esti második gyorsasági szakaszon a felhordásos úton egy kanyarban lecsúsztak.

részletek

Vogel Adriék hazai pályán is bizonyítottak

Kihívásokkal teli hétvégén vannak túl Vogel Adriennék az Eger Ralin. A Roger Racing Team pilótája, aki idén a cseh Orsák Rally Sporttal együttműködve versenyez...

részletek

Vincze Ferenc óriási csatában nyert Egerben

A bajnoki címvédő nyerte az idei hazai ralibajnokság második futamát - az első versenyt behúzó Turán Frigyes felborult, a győzelem sorsa pedig az utolsó métereken dőlt el.

részletek

Vincze vezet Egerben, Turán felborult

Két gyorsaságin van túl a hazai ralis mezőny az Eger Ralin - Vincze Ferenc és Hadik András húzott be egyet-egyet, az előző versenyt megnyerő Turán Frigyes viszont felborult.

részletek

Sötétben is tesztelték Csucsuék a Citroent

Az egri bajnoki futam előtt egy rövidebb teszten van túl a Citroen Rally Team Hungary csapata, ahol a lámpákat állították be és az éjszakai versenyzésre próbáltak ráhangolódni Lukács Csucsu Kornélék.

részletek

Egerben folytatódik az ORB

A magyar rallye bajnokságot jelenleg vezető Turán Frigyes és Bagaméri László hétvégén Heves megye kanyargós pályáin, a kétnapos Eger Ralival folytatják az idei, nehézségekben bővelkedő szezont.

részletek

MNASZ: Kiderült, ki az ellenség

A szövetség közleményt jelentetett meg a Miskolc és az Eger Ralival kapcsolatban - szerintük most kiderült, hogy ki az ellenség és úgy vélik, hogy egyesek kegyeletsértést követnek el.

részletek

„Ez nem a vb” – a rendezéstől Tóth Zsoltig

Strider Zoltán a Miskolc Rali különböző problémáirólt beszélt és természetesen megemlékezett a tragikus balesetben életét veszítő Tóth Zsoltról is.

részletek

Tragédia: Halálos baleset a Miskolc Ralin

Szörnyű balesetet szenvedett a Miskolc Rali második gyorsaságiján a Dudás Gergő - Tóth Zsolt páros, melynek következtében a navigátor életét vesztette. Felfoghatatlan tragédia...

részletek

Csucsu: ralikrossz-diadal után újra a raliban

Az augusztust győzelemmel kezdte Lukács Csucsu Kornél, hiszen a rali mellett a ralikrosszban is versenyző pilóta megnyerte a Máriapócson rendezett TOTAL Rallycross Parádé elnevezésű bajnoki futamot.

részletek

HQ Racing: Irány Miskolc!

A hétvégén, augusztus 14-15-én Miskolcon folytatódik a hazai ralibajnokság. ahol a Peugeot 208 Rally Cup Hungary mezőnyében ismét rajthoz áll a Hangodi Bendegúz – Patkó Gábor duó.

részletek

Egyik szemük sírt csak Velenczeiéknek

Győzelmi szándékkal érkezett a szezonnyitó futamra a Gulf Racing Hungary R5-ös párosa, a Velenczei-Szőke duó. Az idén összeállt csapat az első helyért szeretett volna küzdeni.

részletek
Olvastad már?