Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

Rali hírek

Kicsúszás szakította meg Turánék menetelését

Turán Frici és Bagaméri Laci ott folytatták az Ózd-Eger Ralit, ahol péntek este abbahagyták, ugyanis a győztes prológot követően 9-ből 6 gyorsasági szakaszt nyertek meg a hétvégén a Polo GTI R5-tel.

részletek

ORB: Kopecky az utolsó szakaszon fordított

Turán Frigyes az élről esett ki és egészen az utolsó gyorsaságiig úgy tűnt, hogy a szezonnyitót is megnyerő Hadik András húzza be az Ózd-Eger Ralit - Jan Kopecky azonban másképp gondolta.

részletek

Ózd-Eger Rali: Tizedekért ment a harc az élen

Eső kavarta meg az erőviszonyokat az Ózd-Eger Rali első napján, ahol tizedmásodpercekkel nyert Hadik András. A mezőny két világsztárja közül csak Kopecky fért be az első három közé.

részletek

Végre nézők előtt versenyezhetnek Ostbergék

A szezonnyitó magyar bajnoki futam utolsó gyorsasági szakaszán egy defekt miatt veszítette el az első helyet a Citroen Rally Team Hungary versenyzőpárosa, Mads Ostberg és navigátora, Torstein Eriksen.

részletek

Több napos viadal, újra nézők előtt

Turán Frici és Bagaméri Laci május 14-16. között hosszú idő után ismét szurkolók előtt versenyezhet Volkswagen Polo GTI R5-tel a Magyar Országos Rallye Bajnokság következő fordulójában...

részletek

Így készül az élmezőny az Ózd-Eger Ralira

Hadik s Turán szerint sem lehet taktikázni, Csomós és Klausz is örül a hosszabb versenynek, Velenczei szerint pedig itt lehet a legjobb esélyük megverni a külföldi sztárokat.

részletek

Veszélybe került a legfontosabb hazai rali

Az MNASZ elnöke, Oláh Gyárfás közleményt adott ki arról, hogy szerda délelőtt előzmény nélkül közölték vele az ERC részéről: a magyar promóterrel egyeztetve két hónappal előrehozzák a Rally Hungaryt.

részletek

Koronavírusban elhunyt Vincze Márton ralis

Gyászol a magyar autósport: 51 éves korában elhunyt Vincze Márton raliversenyző. A pilótát a koronavírus-fertőzés győzte le.

részletek

Két kupában nyertek Hangodiék Boldogkőn

Negyedik szezonját kezdte hétvégén a Peugeot Rally Cup Hungary sorozat, amely a hazai ralibajnokságon belül egy külön kis csoportját képezi a versenyezni vágyóknak.

részletek

Minden idők legerősebb magyar bajnoksága

Fordulatokban és látványos pillanatokban nem volt hiány a Miskolc Ralit helyettesítő, szezonnyitó I. Boldogkő Ralin, ahol Turán Frici és Bagaméri Laci a nemzetközi élmenőkkel is felvették a ritmust.

részletek

Egy defekten múlt Ostberg győzelme Borsodban

Az utolsó gyorsasági szakaszon kellett megállnia kereket cserélnie a Mads Østberg és Torstein Eriksen duónak a szezonnyitó Boldogkő Rally-n... Az első pozíciót adták át így a riválisoknak.

részletek

Dobogóval mutatkoztak be Vogel Adriék

Harmadik hellyel kezdte meg a raliszezont a 2020-ban háromszorosan is az Év magyar női autóversenyzője címmel kitüntetett Vogel Adrienn.

részletek
Olvastad már?