Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. december 9. hétfő

Rali hírek

Lukjanuk vezet, defektparádé Nyíregyházán

Kiesett az idei és a tavalyi magyar bajnok, bajba került Herczig Norbert, kiesett egy idei Eb-futamgyőztes és szinte mindenki küzd a defektekkel - ez történt szombaton a nyíregyházi ERC-futamon.

részletek

Szavazz az év legjobb magyar versenyzőire!

Az idei TOP50 magyar autóversenyző gálán már nemcsak a szakértői, hanem az olvasói szavazás legjobbját is kihirdetjük és díjazzuk. Döntsetek: szerintetek kik voltak a 2019-as szezon legjobban teljesítő magyar autóversenyzői?

részletek

Velenczeiék az Európa-bajnokkal készültek

16 év után újra hazánkba látogat Európa-bajnoki futamra a kontinens bajnokság mezőnye. A Rally Hungary egyben a magyar bajnokság szezonzáró versenye is.

részletek

Turán egyedi designnal indul Nyíregyházán

Turán Frici és Bagaméri Laci egyedi tervezésű designnal és egy újabb típusú Skoda Fabia R5 modellel áll rajthoz a hétvégi ORB záró Nyíregyháza Ralin, ami egyben az ERC-sorozat záró futama is.

részletek

Hazai pályán versenyeznek Herczigék

A Rally Hungaryval ér véget ebben az évben a Rali Európa-bajnokság. Az év legjobban várt versenyén indul Herczig Norbert és Ferencz Ramón, akiknek mindössze néhány bajnoki pont kel

részletek

Megújulva megy a HQ Racing Nyíregyházára

Hangodi Bendegúz Molnár Zsolt navigálásával és egy vadonatúj Peugeot-val készül a hétvégi magyar bajnoki szezonzáróra, amely egyben Európa-bajnoki futam is.

részletek

Hangodi: Megvan az első ralis szakaszgyőzelem

Újabb mérföldkövet és fontos tanulságokat hozott a Hangodi Bendegúz–Kulcsár Dániel duó számára a Mecsek Rali, a fiatal pilóta a verseny első gyorsaságiján élete első szakaszgyőzelmét könyvelhette el.

részletek

Kreatív versenyautó design pályázat

Egyedülálló design pályázatot hirdetett a Rallye Dream Blog és a Turán Motorsport az Orbico Hungary Kft támogatásával. A pályázók feladata, hogy szabadjára engedve a képzeletüket...

részletek

Tim Gábor a Rallye2 második helyén zárt

Az Opel Adam R2-vel versenyző Tim Gábor -Timár Tamás kettős számára csak egy nyitott kérdés maradt a Rallye2 szezonzáró Mecsek Rali versenyére.

részletek

Velenczeinek egyre közelebb az év végi dobogó

Extrém nehéz versenyen sikerült a negyedik helyet megszereznie a Velenczei-Zsiros párosnak az 53. Mecsek Ralin. Hatalmas eső esett a futam előtt a térségben, a saras pályák megtizedelték a mezőnyt.

részletek

Felavatta a Skoda Fabia R5-öt Turán

Turán Frici és Bagaméri Laci számára nagyon jól indult az új Skoda Fabia R5-tel az 53. Mecsek Rali, több gyorsasági szakaszt is megnyert a páros...

részletek

Vincze Ferenc 2019 magyar ralibajnoka

Véget ért a Mecsek Rali, amelyet Hadik András nyert meg, ám Vincze Ferenc dobogós helyezése azt jelenti, hogy az év végi elsőség már a nyíregyházi szezonzáró előtt eldőlt a javára.

részletek
Olvastad már?