Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 8. szerda

Rali hírek

Bejelentés: Az ORB szezonnyitója is elmarad

Eger polgármestere jelentette be, hogy a versenyt nem rendezik meg, bár a szakág még próbált volna egyeztetni a lehetőségekről - azon dolgoznak, hogy később pótolják a futamot.

részletek

A bajnokcsapatnál indul idén Turán Frigyes

Kedd délelőtt bemutatta 2020-as versenyautóját a Turán Frigyes - Bagaméri László páros - a tavaly magyar bajnokságot nyerő Korda Racing Volkswagen Polo GTI R5-ösével támadnak idén.

részletek

Végső búcsút vettek Vajvoda Sándortól

Eltemették a nógrádi autósport „Skodaprofesszor” néven emlegetett közismert alakját, Vajvoda Sándort (1954-2020), aki még jócskán 60 felett is rótta a ralipályákat.

részletek

Citroen Rally Team: új szezon - új páros!

Sikeres bemutatkozó évet zárt első szezonján a C3R5 versenyautójával a Citroen Rally Team Hungary csapata, hiszen a Velenczei – Zsiros duó az abszolút harmadik helyen fejezte be a bajnokságot.

részletek

Hírek, infók: Így áll össze az ORB élmezőnye

Csapatot válthat a bajnok, de az üldözők közül is többen módosított felállásban vághatnak neki a 2020-as szezonnak - nézzük, hogy mit tudhatunk így néhány héttel az idény kezdete előtt.

részletek

Vogel Adri minibajnokságot nyert Lappföldön

Életreszóló élményekkel, rengeteg tapasztalattal, és egy aprócska, de annál értékesebb díjjal jött haza Lappföldről Vogel Adrienn.

részletek

Lappföldön készül a szezonra Vogel Adrienn

Minden idők egyik legtapasztaltabb ralibajnokától, Armin Schwarztól tanul a versenyszezon kezdete előtt Vogel Adrienn.

részletek

Ezért kell utcai gumit használni a Rali3-ban

Egyelőre vegyes fogadtatásban részesült az a döntés, amelynek értelmében utcai gumikkal kell versenyezni a hazai rali harmadosztályában - Berényi Ákos szakágvezető megindokolta mindezt.

részletek

„Egy fiatal a neten lát először raliversenyt”

Berényi Ákos, a hazai rali szakágvezetője beszélt a nézőket érintő kérdésekről - fejlesztenek egy telefonos alkalmazást, a városokat pedig még jobban bevonnák a versenyekbe.

részletek

A hazai raliban a versenyző a legfontosabb

Berényi Ákos szakágvezető értékelte a hazai ralisport helyzetét - úgy látja, hogy sikerült növelni a nézőszámot a pályák mellett és fontosan tartja az utánpótlás támogatását is.

részletek

Tim Gábor negyedik győzelme

Tim Gábor 2010 óta áll rajthoz az év utolsó versenyén a Szilveszter Ralin. 2016-ban nyert először a Hungaroringen, majd 2017-ben és 2018-ban is győzött, idén pedig sorozatban negyedszer hozta el a kategória elsőnek járó trófeát.

részletek

Kalle Rovanperä eddig megközelíthetetlen

Úgy tűnik, jól döntöttek azok, akik kilátogattak a Hungaroringre, ahol összesen 193 páros rajtolt el a hagyományos, már 21. alkalommal megrendezett Szilveszter Rallye-n.

részletek
Olvastad már?