Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 25. hétfő

Rali hírek

Turán: Tét nélküli, felszabadult versenyzés

Turán Frici és Bagaméri Laci ugyan a magyar bajnoki címért folyó csatában már nem érdekelt, annál inkább szeretné élvezni az ERC-futamot a hétvégi Rally Hungary-n.

részletek

A döntő ütközet elé: jön a szezonzáró

Az AFM legfrissebb számában elemezzük, hogy hogyan is jutott el eddig a pontig Hadik András és Csomós Miklós, illetve hogy mi várható a Rally Hungaryn.

részletek

A HUMDA lesz a Rally Hungary promótere

Az idei évtől a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. veszi át a rali Európa-bajnokság (ERC) magyar futamának promóteri feladatait.

részletek

A siker titka: Hogyan készül a jó itiner?

Az itinerírás nem az a feladat, amit egy maga elé komoly célokat kitűző pilótának félvállról lehet venni: ennek útvesztőiben László Martin, Vincze Ferenc és Bútor Róbert segített eligazodni.

részletek

Ostberg-dupla, másodszor is Citroen-győzelem

Ahogy élvezték legutóbb a pezsgőzést Pécsen, annyira tetszett a norvég duónak Móron, céldobogón az édes nedű locsolása. A Citroen Rally Team Hungary párosa magabiztosan nyerte a Vértes Ralit.

részletek

ORB: Ostberg nyert, de Hadik is örülhet

Csomós megcsinálta a szükséges kármentést, de így is mérhető előnybe került Hadik az utolsó futam előtt - Ostbergnek nem volt ellenfele a Vértes Ralin és Velenczei is dobogóra állhatott.

részletek

Ostberg vezet, Hadik nyeregben

Csomós Miklós defektje után a címvédő van kedvező helyzetben a Vértes Ralin, bár a magyar bajnokság hatodik futamát a regnáló világbajnok vezeti. A szombati nap összefoglalója.

részletek

Újra pezsgőzne a magyar futam után Ostberg

Augusztus utolsó hétvégéjén ismét a magyar ralibajnokságban versenyez a WRC2 regnáló bajnok párosa, Mads Ostberg és navigátora, Torstein Eriksen.

részletek

Egy hónap után vissza a versenypályára

Több mint egy hónapos nyári szünetet követően augusztus 27-29. között a Mór központú Vértes Ralival tér vissza a Magyar Országos Rallye Bajnokság.

részletek

Döntött a Sporttanács Turánék ügyében

Tovább gyűrűzik a szezon első futama óta tartó ügy, most a Sporttanács mondta ki, hogy szabálytalan gumit használt a páros és érvényben hagyta a kizárást. Itt azonban nincs vége...

részletek

Herczig: Minden szempontból ideális volt

Megnyerte az 1. ZEG Rally Show abszolút értékelését Herczig Norbert és Ferencz Ramón. A Zalaegerszegen rendezett eseményen nemcsak gyorsan, hanem látványosan is autózott a páros.

részletek

HUMDA: Ralifesztivál Zalaegerszegen!

Már csaknem ötvenen neveztek a hétvégi ZEG Rally Show-ra, amelyet a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. szakmai közreműködésével a Truck Race Promotion szervez Zalaegerszegen.

részletek
Olvastad már?