Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

Rali hírek

A Citroen megszerezte első szakaszgyőzelmét

Igazán szélsőséges körülmények várták a 25. Miskolc Rali indulóit április utolsó hétvégéjén. A Citroen Rally Team Hungary csapata több szakaszgyőzelmet is szerzett...

részletek

A győzelem kapujában füstölt el Tim Gábor

Száz százalékos teljesítménnyel érkezett Miskolcra Tim Gábor, maximális pontszámmal vezette a Rallye2 bajnokságot. Timár Tamás navigátorával megnyerték a szezonnyitó Eger Ralit...

részletek

Hangodi: Most értettem meg, miről szól a rali

Kiválóan helyt állt Hangodi Bendegúz és navigátora a Miskolc Ralin. A HQ Racing fiatal pilótájának ez mindössze a második versenye volt a szakágban...

részletek

Szülinapos autóztatás a Miskolc Ralin

Rövid versenyt teljesített a Speed Technika párosa, az ifj. Fogarasi Attila - Májer Dávid duó a jubileumi Hell Miskolc Ralin.

részletek

Maricsek: Jó, de nem elég jó

Az ORC második helyét szerezte meg Maricsek Miklós és Bán Viktor Mitsubishi Lancer R4-gyel a Miskolc Ralin. A Rally Café Racing párosa az eredménnyel elégedett.

részletek

Turán: Szakaszgyőzelmek és második hely

A 25. Miskolc Rallye egyetlen versenynapba sűrítette a máskor legalább kétnapos programot, hiszen mind a 154 versenykilométert bő 12 óra alatt kellett teljesíteni. A Turán Motorsport párosa, Turán Frigyes és Bagaméri Laci a 12 gyorsasági szakaszból 7-et megnyerve végül a 2. helyet szerezte meg.

részletek

Miskolcon is győzelemmel zárt a Korda Racing

A Magyar Bajnokság idei második állomásán második abszolút futamgyőzelmét is megszerezte a Korda Racing, Vincze Ferenc és Bacigal Igor az Eger Rally után a 25. HELL Miskolc Rallyn is az élen zárt.

részletek

Miskolc Rali: Újabb Vincze-Turán sorrend

Egerhez hasonlóan Miskolcon is Vincze Ferenc lett az első, Turán Frigyes pedig a második, Hadik Andrásnak pedig ez a futam sem sikerült - a címvédő nem áll jól, új pilótát köszönhetünk a dobogón.

részletek

Nehéz verseny vár a Peugeot Kupa indulóira

Második futamához érkezik a Magyar Rallye bajnokság a hétvégén és idei második versenyüket vívják a Peugeot 208 Rally Cup Hungary sorozat nevezői is a 25. Miskolc Ralin.

részletek

A Production dobogója a cél

Tavaly megnyerte a kategóriát Tóth Tibor és Szabó József Mitsubishi Lancer Evo IX-cel a Miskolc Ralin. Az idén természetesen elégedettek lennének vele, ha ezt a Productionban meg tudnák ismételni.

részletek

Velenczeiék előrébb törnének Miskolcon

Első közös versenyük után jobb helyezésben bíznak a Citroen Rally Team Hungary versenyzői, Velenczei Ádám és Zsiros Gábor. A C3 R5 legénysége egy hasznos teszt után vág neki az igen nehéz programnak.

részletek

Jánosa: Bármi megkavarhatja a kártyákat

A Miskolc Rali nagy kihívás lesz mindenki számára, mivel egy nap alatt kell letudni 12 gyorsot. Jánosa Ákos és Szőke Tomi mindezek ellenére már várja az újabb megpróbáltatást.

részletek
Olvastad már?