DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 31. kedd

Rali hírek

Elhunyt egy versenyző a Szilveszter Ralin

Gyászol a magyar ralitársadalom: Kaposi László még teljesítette a Szilveszter Rali első szakaszát, majd megállt a szíve. 59 éves korában elhunyt. Nyugodjon békében!

részletek

10 éve segíti a magyar ralit az Autogumiplaza

Fontos mérföldkőhöz ért a Pirelli versenyabroncsok magyarországi forgalmazója: tíz éve lépett be a hazai ralisportba, az azóta eltelt idő alatt pedig számos sikert könyvelhetett már el.

részletek

Fiatalít az idei Szilveszter Rali

Immár a 24. alkalommal rendezik meg december 27-e és 29-e között a Szilveszter Ralit a Hungaroringen. A verseny össztávja 56 kilométer lesz, és még több kategória küzdelmeit láthatjuk majd.

részletek

Bajnok a Citroën Rally Team Hungary csapata!

Mads Østberg minden versenyt megnyert idén a magyar ralibajnokságban, amelyen elindult. A Citroën C3 Rally2 pilótája és alkalmi navigátora, Johan Johansson a szezonzáró Zemplén Rally-t is megnyerte.

részletek

Harmadik helyen zártak Vogel Adriennék

A Peugeot-kupa harmadik helyén zárta a Zemplén Ralit Vogel Adrienn és navigátora, Maricsek Miklós. A Roger Racing Team versenyzőpárosa végig jó tempóban autózott.

részletek

Mads Ostberg a magyar ralibajnok

Csomós Miklós megszorongatta, de legyőzni nem tudta az exvilágbajnokot, aki hibátlan teljesítménnyel hozta le a szezont. Vincze Ferenc újabb dobogós eredménnyel a szezon legjobb magyarjaként zárt.

részletek

Vogelék a harmadik helyért csatáznak hétvégén

Szezonzáró versenyére készül a Vogel Adrienn, Maricsek Miklós páros. A Roger Racing Team rali versenyzője és navigátora hétvégén a Zemplén Ralin áll rajthoz a Peugeot-kupában.

részletek

Dobogóval zártak Ózdon Vogel Adriennék

Egy hónapos pihenő után a Peugeot-kupa újabb állomásán, az Ózd Ralin állt rajthoz Vogel Adrienn és Maricsek Miklós. A Roger Racing Team párosa sokáig a második helyen állt, végül harmadik lett.

részletek

Egy hajszállal nyert Ózdon Ostberg

A magyar bajnokságba visszatérő Csomós Miklós hét tizedmásodperccel kapott ki a korábbi WRC2-es világbajnoktól. Turán Frigyes hatalmasat bukott, Vincze Ferenc állhatott még fel a dobogóra.

részletek

A dobogót célozza Ózdon Csomós Mixi

Nem szeretne a győzelemért kockáztatni hétvégén a Csomós – Nagy páros: Sátát várják legjobban és bár fejlődtek az egy évvel ezelőtti önmagukhoz képest, de nem biztos, hogy ez most kidomborodik.

részletek

Ismét hazai pályán Vogel Adrienn

Több mint egy hónapos pihenő után ismét versenyautóba ül, ráadásul hazai pályán a többször is az év női autóversenyzőjének választott Vogel Adrienn, valamint navigátora, Maricsek Miklós.

részletek

Motiváltan készül Ózdra Vincze Ferenc

A Korda Racing versenyzője szerint sikerült megoldani egy éve eleje óta fennálló beállításbeli problémát, így még magabiztosabban várhatja a hétvégi Ózd Ralit. Szerinte a királdi körgyors dönthet.

részletek