Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 16. hétfő

Rali hírek

Benik úgy kezdte, ahogy két éve abbahagyta

A Veszprém Ralin 2017-ben az abszolút második helyet szerezte meg a korábbi háromszoros bajnok, Benik Balázs. Most újra belevágott az amúgy sikeres vállalkozó...

részletek

Veszprém Rali – Jutalom az életmentőknek

Már szinte minden autósport fanatikus hallotta a hírt: a Veszprém Ralin súlyos balesetet szenvedett egy versenyzőpáros.A baj lehetett volna nagyobb is, ha két szurkoló nem lép közbe.

részletek

Velenczei-Zsiros: Murva verseny? Kipipálva!

Ötödik helyen végzett első közös murvás versenyén a Velenczei Ádám – Zsiros Gábor – Citroen C3 R5 felállású trió.

részletek

Tim Gábor ezúttal a második helyről esett ki

Az idei Rallye2 Országos Bajnokság az elmúlt hétvégén Veszprémben folytatódott, ez volt a szezon negyedik versenye és egyben 2019 egyetlen murvás futama.

részletek

Nézők mentettek életet a Veszprém Ralin

Szörnyű tragédiát előztek meg saját testi épségüket sem kímélő nézők a vasárnapi Veszprém Ralin: égő vesenyautóból mentették ki az egyik versenyzőt. A páros mindkét tagja kórházba került.

részletek

Nem volt ellenszer Bútorékra

Bútor Róbert és Tagai Róbert eddig még nem tudtak nyerni Veszprémben - most ez is megszakadt, miután ők végeztek az élen a Veszprém ralin, ráadásul rendkívül magabiztos teljesítménnyel.

részletek

Benik Balázs újra versenyben!

Két évvel ezelőtt láthattuk utoljára versenyautóban a korábbi háromszoros bajnokot, Benik Balázst. Akkor hatalmas csatában a második helyen végzett a veszprémi futamon.

részletek

Murván folytatódik CRTH bajnoki programja

Egy fiatal csapat életében mindig új feladatokat kell megoldani. A Citroen Rally Team Hungary versenyzőpárosának most a murva lesz az újdonság.

részletek

Ollé Sasa: A régi, bevált dolgoknál maradunk

2019 év elején Ollé Sasa a Mikulás Rali győzelmével feldobódva állt az idei bajnoksághoz. Mindenképpen szeretné ugyanis bebizonyítani, hogy képes még felvenni a kesztyűt a fiatal pilótákkal...

részletek

Dobogón a Velenczei-Zsiros duó

A Citroen Rally Team Hungary csapata már a harmadik közös versenyük után pezsgőzhetett a Székesfehérvár Rali céldobogóján!

részletek

Szauerék győztek a Székesfehérvár Ralin

A Peugeot 208 Rally Cup Hungary harmadik állomásán is hatalmas csatákat láthattak a szép számban kilátogató nézők a pünkösdi hosszú hétvégén.

részletek

Forddal is dobogón Tim Gábor

Az Eger Ralin bezsebelt maximális pontszám és győzelem után Miskolcon kiesett vezető helyről Tim Gábor, így nagyon fontos volt a jó szereplés Székesfehérváron.

részletek
Olvastad már?