Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 18. szombat

Rali hírek

Tim Gábor a Rallye2 második helyén zárt

Az Opel Adam R2-vel versenyző Tim Gábor -Timár Tamás kettős számára csak egy nyitott kérdés maradt a Rallye2 szezonzáró Mecsek Rali versenyére.

részletek

Velenczeinek egyre közelebb az év végi dobogó

Extrém nehéz versenyen sikerült a negyedik helyet megszereznie a Velenczei-Zsiros párosnak az 53. Mecsek Ralin. Hatalmas eső esett a futam előtt a térségben, a saras pályák megtizedelték a mezőnyt.

részletek

Felavatta a Skoda Fabia R5-öt Turán

Turán Frici és Bagaméri Laci számára nagyon jól indult az új Skoda Fabia R5-tel az 53. Mecsek Rali, több gyorsasági szakaszt is megnyert a páros...

részletek

Vincze Ferenc 2019 magyar ralibajnoka

Véget ért a Mecsek Rali, amelyet Hadik András nyert meg, ám Vincze Ferenc dobogós helyezése azt jelenti, hogy az év végi elsőség már a nyíregyházi szezonzáró előtt eldőlt a javára.

részletek

Krajnyákék a Kia Platinum Rally Cup bajnokai

A Krajnyák Petra, Velezdi Eszter páros lett a Kia Platinum Rally Cup történetének első bajnoka, habár az évadzáró Mecsek Rallye-t Rónavölgyi Endréék nyerték. A 2019-ben életre hívott sorozat erre az évre befejeződött, a promóter dolgozik a folytatáson.

részletek

Mecsek Rali: Hadik vezet, Vincze a nyomában

Hadik András magabiztosan vezet a Mecsekben, de Vincze Ferenc néhány szakaszra van a bajnoki cím bebiztosításától - volt egy hatalmas bukás is az első versenynapon.

részletek

A Mecsek Ralin avat bajnokot a Kia Cup

Záró versenyhétvégéjéhez érkezik az idén bemutatkozó magyar márkakupa, a Kia Platinum Rally Cup. A sorozat bajnoki címe Pécsett dől el. rajnyák Petra szinte behozhatatlan előnnyel érkezik a Mecsekbe.

részletek

Jó szereplésben bízik Pécsett is Velenczei

Hosszabb szünet után a hétvégi Mecsek Rali a hazai ralibajnokság következő állomása. A Velenczei Ádám – Zsiros Gábor duó két teszten is túl van a Citroen C3 R5 versenyautójával...

részletek

Tragédia: Elesett és meghalt a raliversenyző

Nem autóversenyen veszítette életét a 31 éves ralis, B. Ákos. A pilóta egy családi napon elesett és beütötte a fejét. A kórházban súlyos kórképet állapítottak meg, és nem tudták megmenteni.

részletek

Bajnokesélyes Toyotán a Macskaárvaház logója

Újabb sikereket könyvelhet el az autósportban a kétszeres Európa-bajnok, hatszoros magyar bajnok autóversenyző, Kiss Norbi állat- és természetvédő alapítványa, a Macskaárvaház.

részletek

Tim Gábor második a Salgó Ralin

Tim Gábor számára az idei év főként a műszaki hibákról szólt, a Salgó Rallye-ig megrendezett öt bajnoki futamból csak hármat tudott befejezni, így csak győzelemmel lett volna esélye a bajnoki címre.

részletek

Rónavölgyiék nyerték a Salgó Rallyt

Habár Krajnyák Petráék bebiztosíthatták volna első helyüket a bajnokság negyedik fordulójában, a bajnoki cím sorsa mégis az utolsó versenyre maradt, mivel Rónavölgyiék is bejelentkeztek a győzelemért.

részletek
Olvastad már?