Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. október 1. szombat

Egyéb hírek

29 versenyzőt támogat a HUMDA Academy

Nyolc autó- és motorsport szakágban összesen 29 versenyző támogatásával indul el a HUMDA Academy utánpótlásnevelési rendszer. Alapos felmérési munkát követően kerültek a versenyzők a programba.

részletek

Konténeres sittszállítás egyszerűen

Egy építkezés vagy felújítás után még mindig ott a következő kihívás: a hulladék eltüntetése. Azonban hogyan kezdjünk hozzá? Mit, hova lehet kidobni? Számos kérdés merül fel ilyen esetben...

részletek

Elhunyt Zsiska Ferenc autósportos fotós

Oláh Gyárfás, az MNASZ elnöke osztotta meg a gyászhírt. Zsiska Ferenc többször szállított képeket az Autósport és Formula Magazin számára is. Nyugodjék békében!

részletek

A Macskaárvaháznál találkoznak a harley-sok

Sopronból, Győrből, Budapestről, de számos más nagyvárosból és a környező országokból is érkeznek Harley-Davidson-tulajdonosok május 26. és 28. között a 2022-es Open Road Tourra.

részletek

Kisorsoltuk LEGO-McLaren-játékunk nyerteseit

Egy szerencsés nyertes mostantól a több mint 13 cm magas, 65 cm hosszú és 27 cm széles LEGO-McLaren büszke tulajdonosának mondhatja majd magát.

részletek

Új munkatársakat keres a Formula.hu

Ha már régóta fontolgatod, hogy autó-motorsport témájú újságírással foglalkozz, és szeretnél a Formula.hu gárdájához csatlakozni, ne késlekedj, itt az alkalom, jelentkezz!

részletek

Húszfős csapat hozza formába a versenyzőket

Aki kicsit jártas a hazai autósportban, garantáltan találkozott már Matics Zsolt és a Fit4Race nevével – a legtöbb magyar élversenyző fizikai és mentális felkészüléséért ők felelnek.

részletek

Turán Frigyes győzött a Legendák Tornáján

A raliversenyző a fináléban a háromszoros kamionos Európa-bajnok Kiss Norberttel csapott össze, aki ugyan gyorsabb volt, de egy büntetés miatt mégsem ő nyerte a máriapócsi eseményt.

részletek

Elhunyt Nádasdi János

Néhány nappal a 85. születésnapja előtt elhunyt a Formula-1-es világbajnokság egyik futamának Magyarországra hozatalában annak idején kulcsszerepet játszó Nádasdi János.

részletek

Már idén elkészülhet a balatoni pálya

A jelek szerint felgyorsultak a munkálatok a magántőkéből épülő Balaton Park Circuitnél: információink szerint akár már a 2022-es esztendő második felére elkészülhet a létesítmény.

részletek

A Hungaroring vezére lett a MOB elnöke

A Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatóját, Gyulay Zsoltot választották meg a Magyar Olimpiai Bizottság új elnökének. A szakember 2024-ig töltheti be ezt a tisztséget.

részletek

A MOB-hoz vágyik a Hungaroring-vezér

A hónap végén a Magyar Olimpiai Bizottság elnökének választhatják Gyulay Zsoltot, aki szeretné folytatni a Hungaroring vezetését is. A Formula tudakozódott: mi jöhet az esetleges megválasztása után?

részletek