Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 25. hétfő

Egyéb hírek

Országos tehetségkutató sorozat indul!

Országos autó-motorsport tehetségkutató programsorozatot indít HUMDA Junior Gokart Challenge néven 6 és 14 év közötti gyermekek számárára a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt.

részletek

A nissanosok az állatmenhely mellett

Oliver Rowland és Sebastien Buemi, a Nissan Formula-E-csapatának pilótái egy különleges, mindkettőjük által dedikált sapkát küldtek az állat- és természetvédő civil szervezetnek.

részletek

Megállapodás a magyar motorsportért

A Takarék Csoport beszáll a magyar motorsport és különösen az utánpótlás támogatásába, ezért stratégiai megállapodást kötött a Magyar Motorsport Szövetséggel...

részletek

Gender Racing Team: Egy kiállítás gépei

A Gender Racing Team már második alkalommal volt hivatalos a 2021. 08.07-én harmadszorra megrendezett Autó és Motorversenyzők Aláírásai Relikviái gyűjtemény kiállításra.

részletek

HUMDA: támogatási rendszer a tehetségeknek

Nagyszabású támogatási rendszert dolgozott ki a HUMDA annak érdekében, hogy felkutassa, felmérje és felkarolja a legtehetségesebb magyar autó- és motorversenyzőket.

részletek

Járműmustrát tartott Kiss Norbi

Elkészült Európa egyik legnagyobb és legkorszerűbb BRP-bemutatóterme és műszaki bázisa Dunaharasztin, a Bombardier szabadidős termékeit forgalmazó Jet Power Hungary Kft. Dunaharaszti bázisán.

részletek

Bajnokok kampányolnak a zöld jet-skizésért

A közutakhoz hasonlóan folyó és állóvizeinken is visszatetszést keltenek a szabályokra, a természet védelmére és az embertársaikra fittyt hányó erőszakos szabályszegők.

részletek

Idén is népszerűsíti Sarudot Kiss Norbi

Az elmúlt két évhez hasonlóan idén is besegít a Tisza-tói turizmus, a Sarudi Élményfalu és a nemrégiben megnyílt sarudi Sulyom Tájétterem népszerűsítésébe Kiss Norbi többszörös Európa-bajnok autóversenyző, a Révész Racing már idén is többszörös futamgyőztes pilótája.

részletek

Motokrosszbalesetben elhunyt egy kisfiú

Tragédia történt: vasárnap, a monori motokrosszpályán két gyermek ütközött össze. Egyikük olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy három nappal később életét veszítette.

részletek

Bemutatkozik a Báthori István Gimnázium

A hazai felnőttoktatás egyik legmeghatározóbb szereplőjének számít a most már negyedszázada működő SZILTOP iskolahálózat, melynek négy gimnáziuma van, az egyik ezek közül a 2005-ben létrejött Báthori István Gimnázium.

részletek

Határokat feszeget Michelisz Norbert

Az egyetemi hallgatókból álló BME Formula Racing Team Michelisz Norberttel mutatta be legújabb elektromos versenyautóit a Hungaroringen.

részletek

Mindened az autósport? Legyél a munkatársunk!

Ha már régóta fontolgatod, hogy újságírással foglalkozz, és szeretnél a Formula.hu gárdájához csatlakozni, ne késlekedj, itt az alkalom, jelentkezz!

részletek
Olvastad már?