Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. december 8. vasárnap

Egyéb hírek

“Debrecenbe kéne menni”

Debrecen hazánk harmadik legnagyobb területű és második legnépesebb települése, Hajdú-Bihar megye megyei jogú városa. Időnként a “kálvinista Róma” néven vagy “cívisvárosként” is emlegetik.

részletek

Fenyő fűrészáru: használjuk okosan!

A faanyagok népszerűségi listáján a lucfenyő előkelő helyet foglal el. Kedvező árú, tartós, szép megjelenésű és a gombásodásnak is remekül ellenáll. Érdemes közelebbről is megismerkedni ezzel a típusú faanyaggal.

részletek

Hatvan polgármesterével versenyez Kiss

A kétszeres Európa-bajnok, hatszoros magyar bajnok, szimulátor-világbajnok autó- és kamionversenyző, Kiss Norbert az AMG magyarországi márkanagykövete egy különleges járművel, meglepő kategóriában és navigátorral vág neki egy autóversenynek.

részletek

Az ízületek egészségére

Edzés alkalmával nem csak az izomzatodat dolgoztatod meg, hanem igénybe veszed az ínszalagokat és az ízületeket egyaránt, melyekre a nagy terhelés miatt figyelmet kell fordítanod.

részletek

A csapadékvíz tisztítás innovációs megoldása

Az éghajlatváltozás kapcsán megfogalmazódott, hogy a kontinensünk egyre szárazabbá válik, az átlaghőmérséklet évről évre növekszik. Időjárásunk szélsőségessé vált, a csapadékviszonyok is megváltoztak.

részletek

Konténerkút megoldások

A konténerkutak elődjét a német hadsereg a hadgyakorlatokhoz fejlesztette ki. Tervezésénél eredetileg a mozgathatóságra helyezték a hangsúlyt. Manapság az üzemanyag biztonságos tárolását és...

részletek

Panzi Fit Active, a tökéletes választás

A kutyák energiaszükséglete fajtánként eltérő lehet, így a termékek gyártása során erre is nagy hangsúlyt fektetnek a magyar cégnél.

részletek

Biztos fogás, biztonságos edzés

Ha jártunk már konditeremben, akkor tudjuk, hogy sokféle edzőgépből választhatunk. A kardio, fitnesz és más erőgépek széles piacán minden felhasználó és edzőterem tulajdonos megtalálja...

részletek

Kompromisszummentes profizmus

A Bestillo Pálinkaház őszköszöntő pálinkavacsorára várta gourmet-közönségét az encsi Anyukám Mondta étteremben. A minőség tekintetében kompromisszumokat nem ismerő páros ismét nagyot alkotott.

részletek

Esküvő télen? Miért ne?!

Ha valaki meghallja azt a szót, hogy esküvő, automatikusan a napsütés, a meleg idő és a szabadtéri mulatság jut eszébe. Ezzel szemben egyre többen nyitottak a más évszakokban tartandó esküvőkre is.

részletek

Megvan a tizedik! - Szvoboda újra bajnok

Szvoboda Bence a cseh MX1-es bajnoki cím után magyart is megnyerte 2019-ben. A peresztegi székhelyű HTS KTM Team versenyzője ezzel tizedik egyéni titulusának örülhetett...

részletek

A Formula Plaza októberi ajánlatai

Amikor beköszönt a rossz idő, egyesek a tévé és a számítógép elé menekülnek, magukra zárják a házuk ajtaját, mások ilyenkor vetik bele magukat csak igazán a kalandokba. Íme néhány októberi kellék, amelyek érdek nélkül tetszenek kollégáinknak, és bátran ajánljuk őket minden olvasónknak.

részletek
Olvastad már?