Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. július 30. péntek

Egyéb hírek

Járműmustrát tartott Kiss Norbi

Elkészült Európa egyik legnagyobb és legkorszerűbb BRP-bemutatóterme és műszaki bázisa Dunaharasztin, a Bombardier szabadidős termékeit forgalmazó Jet Power Hungary Kft. Dunaharaszti bázisán.

részletek

Bajnokok kampányolnak a zöld jet-skizésért

A közutakhoz hasonlóan folyó és állóvizeinken is visszatetszést keltenek a szabályokra, a természet védelmére és az embertársaikra fittyt hányó erőszakos szabályszegők.

részletek

Idén is népszerűsíti Sarudot Kiss Norbi

Az elmúlt két évhez hasonlóan idén is besegít a Tisza-tói turizmus, a Sarudi Élményfalu és a nemrégiben megnyílt sarudi Sulyom Tájétterem népszerűsítésébe Kiss Norbi többszörös Európa-bajnok autóversenyző, a Révész Racing már idén is többszörös futamgyőztes pilótája.

részletek

Motokrosszbalesetben elhunyt egy kisfiú

Tragédia történt: vasárnap, a monori motokrosszpályán két gyermek ütközött össze. Egyikük olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy három nappal később életét veszítette.

részletek

Bemutatkozik a Báthori István Gimnázium

A hazai felnőttoktatás egyik legmeghatározóbb szereplőjének számít a most már negyedszázada működő SZILTOP iskolahálózat, melynek négy gimnáziuma van, az egyik ezek közül a 2005-ben létrejött Báthori István Gimnázium.

részletek

Határokat feszeget Michelisz Norbert

Az egyetemi hallgatókból álló BME Formula Racing Team Michelisz Norberttel mutatta be legújabb elektromos versenyautóit a Hungaroringen.

részletek

Mindened az autósport? Legyél a munkatársunk!

Ha már régóta fontolgatod, hogy újságírással foglalkozz, és szeretnél a Formula.hu gárdájához csatlakozni, ne késlekedj, itt az alkalom, jelentkezz!

részletek

A Mercarius támogatja a hazai autósportot

Hosszú távú együttműködést kötött a Mercarius Flottakezelő és a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ). A kooperáció keretében a flottakezelő elsősorban a mobilitás biztosításával járul hozzá.

részletek

Endurokrossz: Törött lábbal nyert Szőke Márk

Az biztos volt, hogy Márk megnyeri az idei második endurokrosszversenyét is, de hogy egy ilyen borzasztó baleset is közbeszól... És még ez sem tántorította el attól, hogy beguruljon az első helyre.

részletek

Gasztroőrültek találkozása

Van két gasztromegszállott, akik imádnak sütni, főzni, kóstolni, ízlelni, tapasztalani… egyikük azonban ebben a közögben, másikuk másik környezetben mozog nap mint nap. Így indult a Szomszéd bisztró.

részletek

Elhunyt Tarlós István, volt MNASZ-főtitkár

Gyászhír érkezett szombaton reggel: a koronavírus elvitte Tarlós Istvánt, a magyar autósport egyik jelentős háttéremberét, akit néhány éve életműdíjjal tüntettek ki.

részletek

A magyar motorsport halhatatlanjainak listája

Kiadónk újabb nagy projektbe vágja a fejszéjét: megpróbáljuk összeállítani a hazai autó- és motorsport „hírességeinek csarnokát”, vagyis azokat a versenyzőket gyűjtjük egy csokorba, akik eredményeik alapján a halhatatlanok közé emelkedtek.

részletek
Olvastad már?