DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 31. kedd

Egyéb hírek

Cselőtei Patrik történelmi rekordja

Cselőtei Patrik sporttörténelmet írva, tizenöt évesen megnyerte az Országos Drift Bajnokság Pro kategóriáját. Ráadásul a TOP 50 Magyar Autóversenyző 2022-es közönségszavazásán a TOP10-ben zárt.

részletek

TOP50: Kiss Norbert az Év Versenyzője

Az Autósport és Formula Magazin szerkesztősége 2022-ben is összeállította a legjobb hazai és nemzetközi versenyzők listáját, valamint számos további kategóriában is díjakat osztott ki.

részletek

Új elnököt választott az MNASZ közgyűlése

A tisztújító közgyűlésen új elnököt és elnökséget választottak a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség tagszervezetei, Szujó Zoltán és csapata veheti át a staféfabotot.

részletek

Szavazz az év legjobb magyar pilótáira!

A hamarosan megjelenő Autósport évkönyvben a magyar pilóták megszokott szakértői rangsora mellett idén is kihirdetjük az olvasói szavazás eredményét. Döntsetek: szerintetek kik voltak a legjobbak?

részletek

Függőségek kezelésére a csoportterápia?

Az addikciók leküzdéséhez legtöbb esetben elengedhetetlen a szakértői segítség, az orvosokkal, pszichológusokkal, pszichiáterekkel való rendszeres konzultáció.

részletek

29 versenyzőt támogat a HUMDA Academy

Nyolc autó- és motorsport szakágban összesen 29 versenyző támogatásával indul el a HUMDA Academy utánpótlásnevelési rendszer. Alapos felmérési munkát követően kerültek a versenyzők a programba.

részletek

Konténeres sittszállítás egyszerűen

Egy építkezés vagy felújítás után még mindig ott a következő kihívás: a hulladék eltüntetése. Azonban hogyan kezdjünk hozzá? Mit, hova lehet kidobni? Számos kérdés merül fel ilyen esetben...

részletek

Elhunyt Zsiska Ferenc autósportos fotós

Oláh Gyárfás, az MNASZ elnöke osztotta meg a gyászhírt. Zsiska Ferenc többször szállított képeket az Autósport és Formula Magazin számára is. Nyugodjék békében!

részletek

A Macskaárvaháznál találkoznak a harley-sok

Sopronból, Győrből, Budapestről, de számos más nagyvárosból és a környező országokból is érkeznek Harley-Davidson-tulajdonosok május 26. és 28. között a 2022-es Open Road Tourra.

részletek

Kisorsoltuk LEGO-McLaren-játékunk nyerteseit

Egy szerencsés nyertes mostantól a több mint 13 cm magas, 65 cm hosszú és 27 cm széles LEGO-McLaren büszke tulajdonosának mondhatja majd magát.

részletek

Új munkatársakat keres a Formula.hu

Ha már régóta fontolgatod, hogy autó-motorsport témájú újságírással foglalkozz, és szeretnél a Formula.hu gárdájához csatlakozni, ne késlekedj, itt az alkalom, jelentkezz!

részletek

Húszfős csapat hozza formába a versenyzőket

Aki kicsit jártas a hazai autósportban, garantáltan találkozott már Matics Zsolt és a Fit4Race nevével – a legtöbb magyar élversenyző fizikai és mentális felkészüléséért ők felelnek.

részletek