Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 21. szombat

Egyéb hírek

Kisorsoltuk LEGO-McLaren-játékunk nyerteseit

Egy szerencsés nyertes mostantól a több mint 13 cm magas, 65 cm hosszú és 27 cm széles LEGO-McLaren büszke tulajdonosának mondhatja majd magát.

részletek

Új munkatársakat keres a Formula.hu

Ha már régóta fontolgatod, hogy autó-motorsport témájú újságírással foglalkozz, és szeretnél a Formula.hu gárdájához csatlakozni, ne késlekedj, itt az alkalom, jelentkezz!

részletek

Húszfős csapat hozza formába a versenyzőket

Aki kicsit jártas a hazai autósportban, garantáltan találkozott már Matics Zsolt és a Fit4Race nevével – a legtöbb magyar élversenyző fizikai és mentális felkészüléséért ők felelnek.

részletek

Turán Frigyes győzött a Legendák Tornáján

A raliversenyző a fináléban a háromszoros kamionos Európa-bajnok Kiss Norberttel csapott össze, aki ugyan gyorsabb volt, de egy büntetés miatt mégsem ő nyerte a máriapócsi eseményt.

részletek

Elhunyt Nádasdi János

Néhány nappal a 85. születésnapja előtt elhunyt a Formula-1-es világbajnokság egyik futamának Magyarországra hozatalában annak idején kulcsszerepet játszó Nádasdi János.

részletek

Már idén elkészülhet a balatoni pálya

A jelek szerint felgyorsultak a munkálatok a magántőkéből épülő Balaton Park Circuitnél: információink szerint akár már a 2022-es esztendő második felére elkészülhet a létesítmény.

részletek

A Hungaroring vezére lett a MOB elnöke

A Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatóját, Gyulay Zsoltot választották meg a Magyar Olimpiai Bizottság új elnökének. A szakember 2024-ig töltheti be ezt a tisztséget.

részletek

A MOB-hoz vágyik a Hungaroring-vezér

A hónap végén a Magyar Olimpiai Bizottság elnökének választhatják Gyulay Zsoltot, aki szeretné folytatni a Hungaroring vezetését is. A Formula tudakozódott: mi jöhet az esetleges megválasztása után?

részletek

Ezért hiányzik az évkönyvekből a szezon vége

December 1-től kapható a Száguldás és cirkusz 2021 és Autósport évkönyv 2021 a könyvesboltokban. Hogy miképpen sikerült ilyen gyorsnak lennünk és miért nem szerepel bennük a szezon vége?

részletek

Pályázz és nyerj évkönyvet iskoládnak!

Ismét pályázatot hirdet a Formula.hu magyarországi iskolák és más közintézmények számára: tíz teljes sorozatot osztunk ki a népszerű Autósport évkönyv és Száguldás és cirkusz kiadványokból.

részletek

Csomós nyerte olvasói szavazásunkat

A hazai ralibajnokság második helyezettje kapta a legtöbb voksot a 2021-es szezon legjobb autóversenyzőiről kiírt közönségszavazásunk, megelőzve Kiss Norbertet és Michelisz Norbertet.

részletek

Szavazz az év legjobb magyar versenyzőire!

A hamarosan megjelenő Autósport évkönyvben a magyar pilóták megszokott szakértői rangsora mellett idén is kihirdetjük az olvasói szavazás eredményét. Döntsetek: szerintetek kik voltak a legjobbak?

részletek