DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Egyéb hírek

Kovács Ferenc Richárd 2. helyig száguldott

A #155-ös rajtszámmal induló Kovács Ferenc Richárd (10 éves) a Béta Motorsport Egyesület versenyzőjeként eredményesen abszolválta második szezonját az ifi 65 cc-s kategóriában.

részletek

A magyar versenyzők 2023-as toplistája

Michelisz Norbert, Vincze Ferenc, Csomós Miklós: ők szerezték meg a dobogós helyezéseket a magyar autóversenyzők 2023-as toplistáján.

részletek

Szavazz az év legjobb magyar versenyzőire!

A hamarosan megjelenő Autósport évkönyvben a magyar pilóták megszokott szakértői rangsora mellett idén is kihirdetjük az olvasói szavazás eredményét. Döntsetek: kik voltak idén a legjobbak?

részletek

Elhunyt a Hungaroring egykori vezérigazgatója

A köztiszteletnek, mi több, munkatársai szeretetének és tiszteletének örvendő nyugdíjas vezérigazgatót 2023. október 22-én, vasárnap délután érte a halál, 79 éves korában.

részletek

Belehalt sérüléseibe Szvoboda Bence

A sokszoros magyar bajnok napokon át kritikus állapotban volt hétvégi balesete után, csapata közleménye szerint ma késő délelőtt adta fel a harcot a szervezete.

részletek

Fisichella: Nincs kedvenc, az egészet élvezem

A korábbi háromszoros F1-es futamgyőztes próbálta ki először és ismertette a sajtó képviselőivel a vadonatúj Balaton Park Circuit trükkjeit a keddi ünnepélyes megnyitón.

részletek

Gyász: Elhunyt Cserkuti „Öcsi”

Távozott közülünk a magyar autósport legendája, Cserkuti József, vagy ahogy mindenki ismerte, Öcsi. Nyugodjon békében!

részletek

Elhunyt Eszterváry Ervin fotóriporter

Az Aranytoll életműdíjas fotós az 1986-os első és az azt követő Formula-1-es Magyar Nagydíjakról is számos képet készített.

részletek

Ilyen volt a közönségtalálkozó Kiss Norbival

Pénteken még az FIA-gálán volt jelenése, szombaton délután viszont már Nyíregyházán vett részt a Formula.hu által szervezett eseményen a négyszeres Európa-bajnok kamionversenyző.

részletek

Cselőtei Patrik történelmi rekordja

Cselőtei Patrik sporttörténelmet írva, tizenöt évesen megnyerte az Országos Drift Bajnokság Pro kategóriáját. Ráadásul a TOP 50 Magyar Autóversenyző 2022-es közönségszavazásán a TOP10-ben zárt.

részletek

TOP50: Kiss Norbert az Év Versenyzője

Az Autósport és Formula Magazin szerkesztősége 2022-ben is összeállította a legjobb hazai és nemzetközi versenyzők listáját, valamint számos további kategóriában is díjakat osztott ki.

részletek

Új elnököt választott az MNASZ közgyűlése

A tisztújító közgyűlésen új elnököt és elnökséget választottak a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség tagszervezetei, Szujó Zoltán és csapata veheti át a staféfabotot.

részletek