Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 17. péntek

Egyéb hírek

Gasztroőrültek találkozása

Van két gasztromegszállott, akik imádnak sütni, főzni, kóstolni, ízlelni, tapasztalani… egyikük azonban ebben a közögben, másikuk másik környezetben mozog nap mint nap. Így indult a Szomszéd bisztró.

részletek

Elhunyt Tarlós István, volt MNASZ-főtitkár

Gyászhír érkezett szombaton reggel: a koronavírus elvitte Tarlós Istvánt, a magyar autósport egyik jelentős háttéremberét, akit néhány éve életműdíjjal tüntettek ki.

részletek

A magyar motorsport halhatatlanjainak listája

Kiadónk újabb nagy projektbe vágja a fejszéjét: megpróbáljuk összeállítani a hazai autó- és motorsport „hírességeinek csarnokát”, vagyis azokat a versenyzőket gyűjtjük egy csokorba, akik eredményeik alapján a halhatatlanok közé emelkedtek.

részletek

Megújul a Hungaroring infrastruktúrája

A pálya felújításának szakmai koordinációjában a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. is közreműködik – a két cég stratégiai együttműködési megállapodást kötött.

részletek

Játssz Shell Helix ajándékokért!

Szerszámkészlet, sapka vagy övtáska? A Shell kenőanyagok és a Formula.hu közös játékában mindössze egy regisztráció révén esélyed nyílik arra, hogy hozzád kerüljön ezen nyeremények egyike.

részletek

Szőke: Motorváltás után irány a Superenduro

Azon kívül, aki a Holdon él, mindenki ismeri Szőke Márkot és az előzményeket nehéz, de fantasztikus motokrosszos múltjáról, s a tavalyi évben megszerzett endurokrosszos koronájáról.

részletek

Összefogás az állatvédelemért

Összefogott a 2017-es Év motorversenyzője, és a 2020-as Év autóversenyzője, hogy ennek a pandémiával súlytotta nehéz esztendőnek a végén segítsen a Macskaárvaház Alapítványt és a Szurkolók az állatokért mozgalmat az állatmentő munkájukban.

részletek

Kihirdetjük könyvpályázatunk nyerteseit

Kiadónk ősszel egyedi lehetőséget biztosított közintézmények számára, amely által autósportos szezonösszefoglaló kiadványainkkal tölthették fel könyvtáraikat. A beérkezett pályázatok átolvasása után íme a nyertesek listája.

részletek

Szavazz az év legjobb versenyzőire!

A hamarosan megjelenő Autósport évkönyvben a magyar versenyzők megszokott szakértői rangsora mellett idén is kihirdetjük az olvasói szavazás eredményét. Döntsetek: szerintetek kik voltak a 2020-as szezon legjobban teljesítő magyar autóversenyzői?

részletek

Vásárolj és nyerj értékes ajándékokat!

Az Orbico Hungary Kft., Magyarország egyik legmeghatározóbb disztribúciós és ellátási lánca az idén harmadik alkalommal szervez országos nyereményjátékot, melynek ezúttal „Megbízható törődés” a címe és a szépségápolást helyezi középpontba.

részletek

Mit lehet tudni a Balaton Park Circuitről?

Az M7-es autópályáról, a frissen épült 71-es lehajtóról különösen jól látható, hogy nagy erőkkel dolgoznak a gépek Balatonfőkajáron, az épülő Balaton Park Circuit helyszínén.

részletek

Záró futam éjjel – hihetetlen izgalmakkal

Ez az idei drift szezon olyan volt, mint egy fura könyv: az eleje nagyon unalmas volt, de a végére úgy felpörögtek az események, hogy senki sem akarta, hogy véget érjen.

részletek
Olvastad már?