DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Kérdések, képek, kamion: ilyen volt a közönségtalálkozó Kiss Norberttel

Pénteken még az FIA-gálán volt jelenése, szombaton délután viszont már Nyíregyházán vett részt a Formula.hu által szervezett eseményen a négyszeres Európa-bajnok kamionversenyző.

Sűrű másfél nap áll Kiss Norbert mögött, hiszen a Kamion-Eb négyszeres bajnokaként pénteken Bolognában vette át a trófeáját az FIA hagyományos év végi gáláján, utána azonban rögtön utazott haza, hogy szombat délután részt vehessen a Formula.hu által szervezett közönségtalálkozón.

kiss-norbert-talalkozo-2



Az esemény a Révész Racing sajtótájékoztatóját és a támogatóknak rendezett gálaestet előzte meg: ez utóbbira a közösen eltöltött három szezon során először adódott lehetősége a magyar csapatnak, hiszen a korábbi – hasonlóan sikeres – szezonok után a koronavírus-járvány ezt nem tette lehetővé.

kiss-norbert-talalkozo-1

A közönségtalálkozón a szurkolók beszélgethettek és közös képeket készíthettek Norbival, aki a legkülönbözőbb kérdéseket kapta a rajongóktól az idei esztendő történéseitől a jövő évi várakozásokon és az általa követett egyéb szériákon át egészen a magánéleti jellegű témákig.

kiss-norbert-talalkozo-3

A résztvevőknek emellett lehetőségük volt megvásárolni és dedikáltatni az Autósport és Formula Magazin két évösszefoglaló kiadványát, az Autósport évkönyvet és a Száguldás és cirkusz 2022-es kötetét. Sőt, a találkozónak otthont adó szálloda előtt a Révész Racing MAN-je is megtekinthető volt teljes életnagyságban.

Kiss Norbert sem távozott üres kézzel a közönségtalálkozóról, hiszen az FIA-gála után itt is kapott egy trófeát: a Révész Racing kamionversenyzője végzett ugyanis szerkesztőségünk TOP 50 Magyar Autóversenyző listájának élén 2022-ben, az ezért járó díjat pedig itt vehette át tőlünk.

kiss-norbert-talalkozo-5

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: