Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

KissNorbert

Ők voltak a 2021-es év legjobb magyar autóversenyzői

A tradíciónak megfelelően 2021-ben, a hetedik évben sem maradt ki az Autósport évkönyvből a TOP50 Magyar Autóversenyző rangsor. A közreműködők valamennyi szakág legjobbjai közül állították össze a listát – íme az első tíz helyezett, akik öregbítették a hazai autósport hírnevét az elmúlt év során.

részletek

FIA-gála: Hamilton az Év személyisége, Alonsóé az Év akciója

Megtartották a 2021-es szezon összautósportos évzáróját csütörtök este: a világbajnokok és különdíjasok átvették a trófeájukat. Lewis Hamiltonnak két díj is járt, de nem volt jelen.

részletek

Csomós Miklós nyerte olvasói szavazásunkat

A hazai ralibajnokság második helyezettje kapta a legtöbb voksot a 2021-es szezon legjobb autóversenyzőiről kiírt közönségszavazásunk, megelőzve Kiss Norbertet és Michelisz Norbertet.

részletek

Almanagykövet lett és jótékonykodott Kiss Norbi

Az "Egri piros alma gasztronómiai márkanagykövetévé" kérte fel Kiss Norbert háromszoros Európa-bajnok autóversenyzőt Berecz Mátyás történész, az Egri vármúzeum tudományos kutatója, egri önkormányzati képviselő, aki úgy fogalmazott: "vegyünk példát Tirolról, ahol még a Red Bull Formula-1-es csapata is a térség almás rétesét népszerűsíti, ráadásul a mi almánk meggyőződésem szerint ízében és szépségében még felül is múlja az osztrákok egyébként szintén finom gyümölcsét".

részletek

Vasárnapra is jutott egy győzelem Kiss Norbitól Olaszországban

Vasárnap a Kamion-Eb idei utolsó két versenyét rendezték az olaszországi Misano-ban, ahol a Révész Racing pilótája már háromszoros Európa-bajnokként állhatott rajthoz, de cseppet sem vett vissza a tempóból.

részletek

Kiss Norbi: A harmadik Eb-cím a tét!

Harmadik Európa-bajnoki címét szerezheti meg a hétvégén Kiss Norbert. A nyíregyházi Révész Racing kamionversenyzője jelenleg 45 pont előnnyel vezet a második helyen álló Lenz, 49 ponttal a harmadik Lacko előtt. Amennyiben Norbi 16 pontot szerez, már biztosan bajnok, a hétvégén Misanóban pedig összesen 60 pont gyűjthető.

részletek

Esőben is Kiss Norbert volt a leggyorsabb – Újabb győzelem Jaramában

Ez a szezon már csak ilyen! Ha valaki arra gondolt, hogy Spanyolországban megússza eső nélkül a Kamion-Eb mezőnye, az bizony tévedett. A korábbi helyszínekhez hasonlóan Jaramában is leszakadt az ég, így az időmérő edzést is nedves aszfalton kellett teljesíteniük a pilótáknak. A Révész Racing versenyzője, Kiss Norbert a nehéz körülmények között is nagyon gyors volt, és 2:08:318-as idővel megszerezte a pole-t.

részletek

Kiss Norbit nem lehetett megállítani Spanyolországban sem, újabb győzelem!

Remekül indult a versenyhétvége a Révész Racing számára a kamion EB sorozat spanyolországi állomásán, Jaramában. A csapat versenyzője, Kiss Norbert az időmérőn a leggyorsabb volt.

részletek

Kamion-Eb: Le Mans után irány Jarama

Növelte előnyét összetettben a Kamion Európa-bajnokságon Kiss Norbert. A nyíregyházi Révész Racing csapat pilótája Franciaországban két futamon is győzött. A hétvégén Spanyolországban folytatódik a sorozat.

részletek

Kiss Norbi: Két győzelem Le Mans-ban

A franciaországi Le Mans-ban folytatódott a Kamion-Európa-bajnokság, Kiss Norbert pedig mindkét nap során nyert egy versenyt, így növelte az előnyét a pontversenyben.

részletek

Le Mans a következő helyszín a Révész Racing számára

Legendás hely, legendás versenyek, legendás pálya: az autóversenyzés egyik legkülönlegesebb versenyhelyszínén, Le Mans-ban folytatódik a hétvégén a Kamion-Európa-bajnokság.

részletek

Fantasztikus előzések után újabb győzelem

Nem unatkoztak a Révész Racing szerelői Zolderben a szombati versenyek után. Éjszaka motort kellett cserélni az autóban, de hősies munkával sikerült „Balut” versenyképessé tenni.

részletek