DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 24. péntek

KissNorbert

Sztár DJ és világhírű sportolók faültetéssel ünneplik az Erdők Világnapját Kápolnán

Náksi Attila DJ, zenei producer, Kiss Norbert világ- és sokszoros Európa-bajnok autóversenyző, Rózsa Norbert olimpiai bajnok úszó, Horváth Lajos „Laller” tereprali-Európa-bajnok, Dudás Zoltán jet-ski magyar bajnok, Kapin Ricsi, a Szurkolók az állatokért mozgalom alapítója és Matusek Zoltán a Noé Állatotthon tulajdonosa.

részletek

Közönségtalálkozó Kiss Norberttel az AMTS-en

Kiss Norbert sokszoros Európa-bajnok autóversenyzővel,a Révész Racing világhírű magyar pilótájával is találkozhatnak az AMTS Automobil és Tuning Show pénteki nyitónapján.

részletek

Bajnokokkal és kollégákkal ünnepelte Kiss Norbert a Macskák Világnapját Kápolnán

Díszes társaságban ünnepelte Kiss Norbert a Macskák Világnapját, ahol az is felmerült, hogy a családi adókedvezmény terjedjen ki az állatokra is.

részletek

Kínos gála, Vasseur készül – szombati hírek

Horner hálát mondott Mateschitznek és kínos párbeszédbe keveredett az FIA-elnökkel, Albon a visszatéréséről, Perez Ricciardóról beszélt: hírösszefoglaló.

részletek

Kérdések, képek, kamion: ilyen volt a közönségtalálkozó Kiss Norberttel

Pénteken még az FIA-gálán volt jelenése, szombaton délután viszont már Nyíregyházán vett részt a Formula.hu által szervezett eseményen a négyszeres Európa-bajnok kamionversenyző.

részletek

TOP50: Kiss Norbert az Év Versenyzője

Az Autósport és Formula Magazin szerkesztősége 2022-ben is összeállította a legjobb hazai és nemzetközi versenyzők listáját, valamint számos további kategóriában is díjakat osztott ki.

részletek

Motorosok, politikusok, sportolók és üzletemberek ebédeltek együtt az állatokért

„Motorozás, állatvédelem, természetvédelem.” Kiss Norbi négyszeres Európa-bajnok autóversenyző és Knezsik István, az Autós Nagykoalíció elnökének védnökségével ennek a hármas mottónak a jegyében gyűltek össze hazai Harley Chapter-tagok, üzletemberek, sportolók, politikusok és állatvédők a Harley-Davidson Budapest bázisán lévő étteremben, hogy egy kellemes ebéd és zene mellett az Ebsegély Alapítványt és a Kápolnai Macskaárvaház Alapítványt támogassák.

részletek

Kiss Norbi rajongójának szülinapján járt

Még csak tízéves, de már dobogóra állhatott komoly szimulátorversenyeken és rendszeres gokartozással is fejleszti tudását.

részletek

Kápolnán fákat ültetett a főispánnal, Kompolton iskolásokkal sütizett Kiss Norbi és Laller

Négyszeres kamion Európa-bajnok, tereprali Európa-bajnok, jet-ski magyar bajnok, alpolgármester, főispán és polgárőrparancsnok. A heves megyei Kápolnán, Kiss Norbi Macskaárvaházában a felsoroltak egyszerre fogtak ásót, lapátot, vödröt, és kezdtek neki az idei őszre tervezett 120 fa elültetésének.

részletek

Lallerrel és a főispánnal ültet méhecskebarát erdőt Kiss Norbi Kápolnán

120 úgynevezett „mézelő”, vagyis a méhek számára is kedves és hasznos facsemetéből álló erdő, 30 bogyós gyümölcs, és még 30 a madarak által kedvelt termésű tűztövis. Minden eddigi rekordját megdöntve, ennyi növényt ültet el Kiss Norbi négyszeres Európa-bajnok, hétszeres magyar bajnok autóversenyző a Kápolnai Macskaárvaház körüli területen, hogy a cicák mellett más, a térség vadon élő állatai számára is kedveskedjenek.

részletek

A Máltai Szeretetszolgálat után Kiss Norbi Macskaárvaházát segíti a The Vine HRVSTD for You

A Máltai Szeretetszolgálat után a Kápolnai Macskaárvaház állatmentő és természetvédő missziójának támogatására ajánlott fel különleges tételeket az ismert kommunikációs szakember és sikeres borász, Varga Zsombor.

részletek

Essemm-mel esőkertet avatott, Eger alpolgármesterével jótékonysági ebéden vett részt Kiss Norbi az állatok világnapján

Alighogy hazaért idei, ismét Európai-bajnoki címmel zárt szezonzáró jaramai futamáról, máris csúcsra járatta állatvédelmi önkéntes munkáját Kiss Norbi, a Kápolnai Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi tagja.

részletek