DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 16. vasárnap

KissNorbert

Kiss Norbi Macskaárvaházánál 18 facsemetével ünnepli nagykorúvá válását és állatvédő elkötelezettségét az UNIX-AMTS Auto, Motor és Tuning Show

Idén "nagykorúvá" válik és továbbra is törekszik a fenntarthatóságra, a környezettudatosságra Európa egyik legnagyobb autó motor és tuning rendezvénye a budapesti Hungexpón idén március 22-24 között 18. alkalommal megrendezett UNIX-AMTS Autó,Motor és Tuning Show.

részletek

Gyümölcsoltó Boldogasszonykor napi faültetés – aztán irány Misano

Kiss Norbi ötszörös Európa-bajnok autóversenyző, Ignácz Balázs főispán, Szalóki Péter, Kápolna alpolgármestere, Szomszéd Lajos üzletember, Náksi Attila Dj, Báder Ernő prímás és Dr Illés Zoltán, az Orbán-kormány korábbi államtitkára is helyesli a tervet, ezért eljönnek fát ültetni.

részletek

Brutális bérgyilkos látogatott Kiss Norbi Macskaárvaházába

Pánikra azért semmi ok: Simor Olivér csak egy hamarosan a hazai mozikban is látható akciófilmben alakítja a rosszfiút. Az egykori Való Vlág közönségkedvenc a valódi életben lelkes állatbarát - és nagy Kiss Norbi szurkoló.

részletek

ByeAlex úgy döntött: Kiss Norbi Macskaárvaházát támogatja

Egy heves vármegyei civil szervezetet, a Kápolnán működő Macskaárvaház Alapítványt segíti a jövőben ByeAlex.

részletek

Az Euforia volt Kiss Norbi kedvence az Egri Borszalonon, ahol barátaival lazított

Borszalonba látogatott a magyar kamionversenyző, de hamarosan komolyabb feladata is lesz ennél.

részletek

Kiss Norbi is rèszt vesz az egri Borszalonon

Immàron ötszörös Euròpa-bajnokkènt vesz rèszt a megùjult egri Borszalonon Kiss Norbert autóversenyzô, aki nem is tagadja: kedvesèvel, Màrtival együtt nagy rajongòi az egri borvidèk nedûinek, ràadàsul Norbi több egri boràsszal is baràti viszonyt àpol.

részletek

Átfagyott kölyökmacska mentésével zárult Kiss Norbi jótékonysági ebédje

Kücsön Gyula tulajdonos személyében igazi, hamisítatlan Mikulás fogadta Sarudon a Sulyom Tájétteremben Kiss Norbi által rendezett jótékonysági ebéd résztvevőit, akik a Heves Vármegyében működő Macskaárvaház Alapítvány munkáját segítették étkezésük árával.

részletek

Maga helyett gazdátlan állatoknak kér ajándékot 11. szülinapjának vendégeitől Gilyén Krisztián Európa-bajnok szimulátorpilóta

11. szülinapját ünnepli Gilyén Krisztián (Krisz) szimulátor- és gokartversenyző, akinek eddigi legjobb eredménye a múlt télen Kiss Norbi csapattársaként, a Révész Racing színeiben elért Digitális Kamion-Eb-győzelem.

részletek

Az állatvédelemnek ajánlja 99. Le Mans-i győzelmi serlegét Kiss Norbi

Árverésre ajánlja fel idei egyik trófeáját a kamionversenyző, aki szerint kétségbeejtő mértéket ölt a minőségi macskaeledel, az alom és az állatorvosi kezelések emelkedő költsége.

részletek

Méhek és Kiss Norbi az Állatok Világnapján

Kiss Norbi a macskák mellett a méhek, és a számukra fontos beporzó növények védelmére is felhívta a figyelmet az Állatok Világnapján.

részletek

Állatok világnapja: immáron ötszörös Európa-bajnokként köszönti a Macskaárvaház vendégeit Kiss Norbert Kápolnán

Egri és tarnamenti focisták, világhírű magyar labdarúgás-szakértő, állatbarát, jótékony heves vármegyei üzletemberek, a helyi méz népszerűsítése, sztár DJ, a főispán és a Macskaárvaház immáron ötszörös Európa-bajnok autóversenyzője emeli az idei kápolnai Állatok világnapja-rendezvény népszerűségét, amely egyúttal az idén tíz esztendős Macskaárvaház szülinapi partija is.

részletek

Ötödik bajnoki címét nyerte Kiss Norbert

Bebiztosította újabb bajnoki címét a magyar versenyző: Le Mans-ban vált hivatalossá, hogy idén sem talált legyőzőre.

részletek