DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 18. csütörtök

KissNorbert

Állatok világnapja: immáron ötszörös Európa-bajnokként köszönti a Macskaárvaház vendégeit Kiss Norbert Kápolnán

Egri és tarnamenti focisták, világhírű magyar labdarúgás-szakértő, állatbarát, jótékony heves vármegyei üzletemberek, a helyi méz népszerűsítése, sztár DJ, a főispán és a Macskaárvaház immáron ötszörös Európa-bajnok autóversenyzője emeli az idei kápolnai Állatok világnapja-rendezvény népszerűségét, amely egyúttal az idén tíz esztendős Macskaárvaház szülinapi partija is.

részletek

Ötödik bajnoki címét nyerte Kiss Norbert

Bebiztosította újabb bajnoki címét a magyar versenyző: Le Mans-ban vált hivatalossá, hogy idén sem talált legyőzőre.

részletek

Kiss Norbi: Turbóhiba és három győzelem Zolderben

Az első versenyen az élről kellett kiállnia az ötödik Eb-cím felé menetelő magyar kamionversenyzőnek, a másik három futamon viszont nem talált legyőzőre.

részletek

Akrobatikus reklámfilm készül a Can-Am Maverickről Kiss Norbival és RC-modell bajnokokkal

Kreatív képi megoldásokkal, operatőri bravúrokkal, látványos lassításokkal és a legfiatalabb generációhoz is szóló üzenettel készít formabontó reklámfilmet a világ legerősebb, Magyarországra jövő tavasszal megérkező homokfutójának, a 2024-es Can-Am Maverick R nek (brp.com), a márka hazai importőr cége, a Jet Power Hungary Kft (www.jetpower.hu).

részletek

Mézkóstolás, faültetés, macskasimogatás: Kiss Norbert és a főispán közös állatok világnapi programja Kápolnán

Macskasimogatásra, faültetésre, valamint mézkóstolásra és vásárlásra várják idén az állatok világnapján az állat és természetvédelem kedvelőit Kápolnán a Macskaárvaházban.

részletek

Kiss Norbert Csehországban is megállíthatatlan volt

Szombaton még „csak” egy győzelmet és egy negyedik helyet gyűjtött Mostban a címvédő magyar, a vasárnapi esőben viszont mindkét futamot behúzta.

részletek

Kiss Norbi egy Sea-Doo Explorer Próval akarja felfedezni a Dunát Ulmtól Pestig

Megvan a jövő nyári terv a kamionversenyző számára: jetskivel akar végigmenni a Dunán Budapesttől Ulmig a legszebb kikötőkben megpihenve.

részletek

Önkéntes nap a Macskaárvaházban

Nyírnál füvet Kiss Norbival, takarítanál Bunyós Pityuval, mosnál padlót a Szurkolókkal? Akkor augusztus 8-án Kápolnán a Macskaárvaházban a helyed!

részletek

Sportolók az állatvédelemért Orosházán

Kézilabdázók, RC bajnokok, digitális versenyzők és sokan mások fogtak össze, hogy az állatvédelmet népszerűsítsék Orosházán – természetesen Kiss Norbinak is volt köze az akcióhoz!

részletek

Sorsfordító: Még a csilláron is a lógtak!

Annyi érdeklődő gyűlt össze, hogy sokan állva kényszerültek végignézni a Kiss Norbi állatvédelmi munkájáról készült Sorsfordító című filmet, a díszbemutatón Budapesten, a Cirkó Gejzír moziban.

részletek

Film készült a Kápolnai Macskaárvaház „Zöld Pokolba” készülő, Sarudon pihenő önkénteséről, Kiss Norbiról

Kirándulóhajót vezetett, hucul lovakat simogatott, megkóstolta a Sulyom Tájétterem vegán finomságait. Ennyi fért bele abba a fél napos kiruccanásba, amit Kiss Norbi párja, Márti társaságában engedélyezett magának nürburgringi futama előtt.

részletek

Kiss Norbert idei nyolcadik győzelmét aratta!

Folytatódott Poznanban a 2023-as kamion Európa-bajnokság versenyhétvégéje. A Révész Racing négyszeres Európa-bajnoka, Kiss Norbert a szombati győzelem után vasárnap is a leggyorsabb volt.

részletek