DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 19. szerda

KissNorbi

„Pusztaságból erdőt teremtett” – így méltatták Kiss Norbi természetvédő munkásságát Kápolnán

„Kiss Norbi és barátai öt év alatt kopár pusztaságból, egy ligetes erdős, két esőkerttel kialakított, ember és állatbarát hellyé változtatták Kápolna Tarna parti részét.”

részletek

A világ legdizájnosabb jet-skijévé választották a Sea-Doo Explorer Prót

Elsőként Kiss Norbert ötszörös kamionos Európa-bajnok autóversenyző tesztelte a dinamikus, de kényelmes túrahajót.

részletek

Európa-szerte ismert, Magyarországon kitüntetett üzletember látogat Kiss Norbi Macskaárvaházába

Othmar Michl, az Uniqa Biztosító Zrt vezérigazgatója is ellátogat március 25-én, hétfő, Kápolnára a Macskaárvaház Alapítvány Gyümölcsoltó Boldogasszony Napi zöld ünnepre.

részletek

Csak fákat ültetnek Kiss Norbi kápolnai Macskaárvaházában, vagy zenélni is fog együtt Náksi Attila és Báder Ernő?

Közös zenei projekten dolgozik a világhírű magyar Dj, zenei producer Náksi Attila, és a Kápolnán élő nemzetközi hírű hegedüművész, primás, Báder Ernő?

részletek

Puszikkal várták a cicák Kiss Norbi Macskaárvaházában a súlyos betegséggel született kisfiút, Zsombort

Megható és inspiráló találkozás. Talán így lehet összefoglalni azt a pillanatot, amikor édesapjával megérkezett Kiss Norbi kápolnai Macskaárvaházba Hatvanból Kiss-Nagy Zsombor.

részletek

ByeAlex úgy döntött: Kiss Norbi Macskaárvaházát támogatja

Egy heves vármegyei civil szervezetet, a Kápolnán működő Macskaárvaház Alapítványt segíti a jövőben ByeAlex.

részletek

Kiss Norbi is rèszt vesz az egri Borszalonon

Immàron ötszörös Euròpa-bajnokkènt vesz rèszt a megùjult egri Borszalonon Kiss Norbert autóversenyzô, aki nem is tagadja: kedvesèvel, Màrtival együtt nagy rajongòi az egri borvidèk nedûinek, ràadàsul Norbi több egri boràsszal is baràti viszonyt àpol.

részletek

Kiss Norbi kápolnai Macskaárvaházának gyűjtenek a focimeccsen

Gólonként egy-egy zsák minőségi macskaeledel és egy zsák macskaalom. A rangadònak számítò október 21-i Egerszólát-Tarnamente megyei másodosztályú mérkőzésnek, a végeredményen kívül ez is tétje lesz, hiszen a két csapat vezetői és játékosai úgy határoztak: ezúttal nekik is közös ügyük lesz az állatvédelem.

részletek

Állatok világnapja: immáron ötszörös Európa-bajnokként köszönti a Macskaárvaház vendégeit Kiss Norbert Kápolnán

Egri és tarnamenti focisták, világhírű magyar labdarúgás-szakértő, állatbarát, jótékony heves vármegyei üzletemberek, a helyi méz népszerűsítése, sztár DJ, a főispán és a Macskaárvaház immáron ötszörös Európa-bajnok autóversenyzője emeli az idei kápolnai Állatok világnapja-rendezvény népszerűségét, amely egyúttal az idén tíz esztendős Macskaárvaház szülinapi partija is.

részletek

Ferraris-cicás tortával köszöntötte a Macskaárvaház támogatóját Kiss Norbi

Fűnyíró traktorral is jó időt ment Kiss Norbi, legalábbis állatmenhelye, a kápolnai Macskaárvaház önkéntes napján: a több mint fél hektáros közösségi erdő rendbetétele rekordidő alatt sikerült az idén ötödik Európa-bajnoki címéért küzdő világhírű autóversenyzőnek.

részletek

Vicceset üzent a bokszlegendából énekessé lett Bunyós Pityu Kiss Norbinak

Számos magyar bajnoki cím, a nehézsúlyú bokszolók világranglistáján megszerzett nyolcadik hely, sokszáz győztes meccs, részvétel a barcelonai olimpián, sikeres edzői karrier, és számos a mulatós zenei műfajban szerzett aranylemez után, Szikora István erdőgazda lett Nógrád vármegyében.

részletek

Jet-skizéssel, Kiss Norbival és a Szurkolókkal hangoltak az orosházi RC modellautó-bajnokok következő futamukra

Jet-ski-zéssel, vegán ebéddel, quadozással, és szakmai beszélgetésekkel készültek következő, július 15-16-i országos bajnoki futamukra Dunaharasztiban, a jet-ski sport Hungaroringjén, a Jet Power Hungary taván az ország legjobbjai között számon tartott orosházi RC modellautó klub tagjai.

részletek