DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda
Egyéb

Szavazz a 2022-es év legjobb magyar versenyzőire!

A hamarosan megjelenő Autósport évkönyvben a magyar pilóták megszokott szakértői rangsora mellett idén is kihirdetjük az olvasói szavazás eredményét. Döntsetek: szerintetek kik voltak a 2022-es szezon legjobban teljesítő magyar autóversenyzői?

A háttérben már javában készül szerkesztőségünk új szezonösszefoglaló kötete, a 2022-es Autósport évkönyv, amelyben idén is közöljük a szezon legjobban teljesítő magyar versenyzőinek toplistáját. A szakértői szavazással párhuzamosan azonban elindítunk egy közönségszavazást is, amelynek győztesét idén is különdíjjal jutalmazzuk.

top50-magyar-2022-szavazasÖsszeállítottunk egy igen bő listát, amelyben a nemzetközi sorozatok szereplői mellett a magyar pályaversenyzés, rali, ralikrossz és egyéb szakágak kiemelkedő pilótái is helyet kaptak. A nevük mellett zárójelben feltüntettük, hogy melyik sorozatban versenyeztek idén.

A szavazáskor több név is megjelölhető, sőt javasoljuk, hogy így is járjatok el: legfeljebb 10 olyan pilóta nevét jelölhetitek be, akik szerintetek a legkiemelkedőbben teljesítettek a 2022-es versenyszezonban. A szavazás első 10 helyezettjét az Autósport évkönyvben is listázzuk.

A voksok leadására nagyjából másfél hét áll rendelkezésre, a szavazást november 16-án, szerdán 16:00 órakor zárjuk.

Kezdődjön hát a játék: szerintetek kik voltak 2022 legjobbjai?

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: