Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 5. péntek

Magyarok

Halhatatlan magyar versenyzőlegendák nyomában

Bár közel sem számít autósport-nagyhatalomnak Magyarország, az innen érkező versenyzők így is adtak már jónéhány kitörölhetetlen pillanatot a nemzetközi, és sok-sok feledhetetlen teljesítményt a határon belüli versenyéletnek. Összegyűjtöttük a magyar technikai sportágak 10 legmeghatározóbb már nem aktív tagját – kiket adnátok még hozzá a listához?

részletek

Ezért nem vennének elektromos autót a magyarok

A legnagyobb aggályokat a magas vételár, a macerás töltés és a kicsi hatótáv jelentik.

részletek

Szavazz az év legjobb magyar versenyzőire!

Az idei TOP50 magyar autóversenyző gálán már nemcsak a szakértői, hanem az olvasói szavazás legjobbját is kihirdetjük és díjazzuk. Döntsetek: szerintetek kik voltak a 2019-as szezon legjobban teljesítő magyar autóversenyzői?

részletek

Nemzetközi viadalon indul a magyar válogatott

A háromtagú magyar válogatott is részt vesz a sportág legnagyobb nemzetközi versenyén, a németországi Schwedtben rendezendő Quad of Nations viadalon.

részletek

A magyar szakember, aki dedikált Ricciardónak

Csak egy maroknyi magyar szakember van, akik valamelyik F1-es csapat gyárában kaptak állást. Egyikük a 32 éves Dohnyák Viktor, aki még a Szovjetunióban születve járt be hosszú utat, mígnem a Renault enstone-i minőségellenőre lett.

részletek

A magyarok elégedettek a gumisaikkal

A magyarok 71%-a ugyan elégedett a jelenlegi gumisával, de jobb kiszolgálás ellenében mégis hajlandó lenne váltani. A legtöbben az ügyfélvárókat és az ügyfelek által is használható mosdót hiányolják, de sokan kérik a WiFi jelszót is, a legtöbb esetben hiába, mert a nyilvános hálózatok a szervizek 80%-ból hiányoznak – derült ki az Apollo Vredestein Kft. 2462 fővel készített friss felméréséből, ami a magyarok gumiszervizekkel kapcsolatos véleményét térképezte fel. A válaszokból az is kiderült, hogy a hazai autósok még ismerkednek az abroncsnyomást mérő TPMS-rendszer működésével, jó hír azonban, hogy a többségük tudja, a modern autókat csak a jobban felszerelt gumis szervizek tudják megfelelően kiszolgálni.

részletek

Megszavaztátok az év legjobb magyar versenyzőit

Michelisz, Molnár és Kiss: így fest a lista eleje, melyet a Formula.hu olvasóinak szavazatai alapján állítottunk össze. Szerintetek ezek a magyar versenyzők szerepeltek legjobban 2017-ben.

részletek

Nem robbantott a magyar autósport 2016-ban

Nincs autósportos érintettség a 2016 „legzajosabb” külföldi magyar sikereinek médiaképét feldolgozó tanulmányban - reméljük, hogy 2017-ben már ilyen is felkerül a listára.

részletek

Magyar siker! - Miért ne kereshetne az autója pénzt?

Képzelje el, milyen jó lenne olcsóbban parkolni, pénzt keresni a reptéren leparkolt autójával, vagy úgy tankolni, hogy el sem kell mennie a benzinkútra…

részletek

Így kávéznak a magyar autósok...

A magyar autósok legkedveltebb kávéja a presszó, a magyarországi OMV-benzinkutakon elfogyasztott 2,5 millió csésze több mint felét ilyen formában kérik a vásárlók – derül ki az OMV Hungária adataiból.

részletek

Közel 30 magyar kapott díjat Zágrábban

Oláh Gyárfás, az MNASZ elnöke összegzést tartott és köszönetet mondott, miután a magyar különítmény számos tagja átvette a 2015-ös versenyszezonért járó díjakat.

részletek

Magyar freestyle futballisták hajtották végre a Nissan legújabb kihívását

Lehetséges mozgó felületről lebonyolítani néhány hajszálpontos labdaváltást? A Nissan ismét a gyakorlatot helyezte az elmélet elé. Persze a zord terepen is megbízhatóan helytálló Navarák mellett kellett a sikerhez Sűrű FX Tamás világbajnok és Kvárta Mátyás, Európa-bajnoki bronzérmes labdazsonglőrök is.

részletek
Olvastad már?