DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Csomós Miklós nyerte olvasói szavazásunkat

A hazai ralibajnokság második helyezettje kapta a legtöbb voksot a 2021-es szezon legjobb autóversenyzőiről kiírt közönségszavazásunk, megelőzve Kiss Norbertet és Michelisz Norbertet.

Utolsó fázisában jár az Autósport évkönyv 2021-es kiadásának szerkesztése, amelyben szokás szerint az Autósport és Formula Magazin összeállította a TOP50 legjobb magyar autóversenyző adott évi listáját. Emellett viszont idén is arra kértük olvasóinkat, hogy ők is szavazzanak arról, ők kiket láttak a legjobbnak a 2021-es szezon során.

A szavazást lezártuk, a legtöbb voksot pedig Csomós Miklós, a hazai ralibajnokság második helyezettje gyűjtötte, így ő nyerte idén a közönségszavazásunkat. A bajnoki címért egészen az idényzáróig harcban lévő versenyző mögött az immár háromszoros Kamion-Európa-bajnok Kiss Norbert végzett a második, a WTCR-ben újra futamot nyerő Michelisz Norbert pedig a harmadik helyen.

csomos-miklos



Rajtuk kívül befért még a legnépszerűbb pilóták közé az ERC-ötödik Herczig Norbert, a Hankook Racer Cupban szereplő ifj. Nedeczki László, a hazai ralikrossz-bajnokság HybridRX Cup kategóriáját megnyerő Vaskó Dominik, a formulaautókkal remeklő Berta Benjámin, a Swift Cup Europe-ban hatodik Hartmann Balázs, a Rali2 első helyezettje, ifj. Fogarasi Attila, valamint az ORC-ben szereplő Bacsa Tamás. A teljes végeredmény ITT tekinthető meg.

Ez tehát közönségszavazásunk végeredménye, de az Autósport évkönyvben megtalálhatjátok majd ezen felül saját szakértői top 50-es rangsorunkat – magyar és nemzetközi versenyzőket illetően egyaránt, ahogy idén is összeállítottuk a legjobb női pilóták, a legjobb juniorok, valamint legjobb csapatok ranglistáját is. Mindezeken listákat tehát az Autósport évkönyvünkben hozzuk nyilvánosságra, amely december 1-jétől lesz elérhető a könyvesboltokban, de webshopunkban már most is előrendelhető!

autosport-evkonyv

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: