DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Michelisz

Michelisz pole-lal és győzelemmel kezdte a szezont

Kihozta a maximumot a TCR vallelungai nyitányának szombati napjából a BRC Hyundai magyar címvédője: az időmérőt és az első futamot is megnyerte.

részletek

Massa perel, Hornert perelhetik – hétfői F1-es hírek

Massa jogi útra lép, előállhat a Hornert bepanaszoló női alkalmazott, a gyors kanyarokban szenved a Mercedes, Michelisz marad a Hyundainál: a nap hírei.

részletek

Michelisz az Év Autóversenyzője: 2023 magyar toplistája

Michelisz Norbert, Vincze Ferenc, Csomós Miklós: ők szerezték meg a dobogós helyezéseket a magyar autóversenyzők 2023-as toplistáján.

részletek

F1-Archív: „Feszült a hangulat, de ez normális”

Nincs több digitális fizető szolgáltatás, Michelisz Norbert először nyer, Zak Brown a McLaren élén, Alonso a távozás szélén – mutatjuk, melyek voltak a legfontosabb november 21-ei hírek 2000-től kezdve.

részletek

Pitwall: Botrányok hete az F1-ben és azon kívül

Las Vegas-i csatornafedelek, Verstappen szenvedélye, a GM bejelentése, az Aston új tulajdonosa, Michelisz bajnoki címe: itt a friss Pitwall!

részletek

Verstappen bevette Las Vegast is – vasárnapi F1-es hírek

Fordulatos versenyen győzött a holland, Leclerc az utolsó körben előzte vissza Perezt, Hamilton szerint Vegas bizonyított, Norris kórházban járt, Michelisz bajnok.

részletek

Michelisz Norbert a TCR World Tour bajnoka!

A biztonságos nyolcadik helyen futott be a második makaói futamon, ezzel pedig 2019-es WTCR-sikere után újra felért a nemzetközi túraautózás csúcsára.

részletek

Michelisz nyert Makaóban, növelte előnyét

Rajt-cél győzelmet aratott a TCR-szezonzáró első futamán a BRC Hyundai magyarja, ezzel ellógott a tabellán a dobogós Hufftól és a startot elrontó Ehrlacher-től.

részletek

Motiváló Hamilton, Massa támogatói – vasárnapi F1-es hírek

Verstappen akár 45 éves koráig versenyezhet, Norris legendás McLarent vezethetett, győzött Michelisz, Bastianini és Kristoffersson: egy helyen a nap hírei.

részletek

Michelisz futamot nyert Bathurstben, egyetlen pont a hátránya

A BRC Hyundai magyar pilótája nyerte a második versenyt, míg az utolsón ötödik lett, így egyetlen ponttal Ehrlacher és Huff mögött fordul Makaóra.

részletek

Michelisz 10., elveszítette a bajnoki vezetést

Santiago Urrutia nyerte a TCR World Tour első bathursti futamát, amely után Rob Huff az élre állt a tabellán, a Hyundai magyarja viszont pole-t szerzett.

részletek

Michelisz második az utolsó sydney-i futamon, továbbra is vezet

Dobogóval zárta a TCR World Tour első ausztrál fordulóját a Hyundai magyarja, ám mivel Rob Huff győzött, így is egy pontra olvadt az előnye a tabellán.

részletek