Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. november 17. vasárnap

Michelisz

F1-es legendák sisakjai mellé kerül Micheliszé

Rigó István üzletember, egy kisfiú édesapja, autósportrajongó. Mindig is közel állt hozzá a motorsportok világa. Rengeteg autós eseményen vett részt, személyesen találkozott híres sportolókkal, lelkes gyűjtő, relikviáival több vitrin is megtelt már. Most egy olyan különleges darab került a birtokába, aminek értéke nem feltétlenül pénzben mérhető.

részletek

Michelisz nyert is, de elveszítette a vezetést

Mindkét vasárnapi versenyen komoly védekezést mutatott be Michelisz Norbert a WTCR suzukai hétvégéjén, a fordított rajtrácsosat pedig meg is nyerte a pole-ból indulva. Kristoffersson is győzött, a tabella élén ismét Guerrieri áll.

részletek

WTCR: Guerrieri nyert, Michelisz csak a 13.

A hondás pilóta újra vezeti a bajnokságot, a duplán büntetett magyar versenyző nem tudott nagyot alkotni az első suzukai futamon.

részletek

WTCR: Kaotikus időmérő Japánban, Micheliszé a fordított rajtrácsos pole

Egy tizennegyedik és egy tizedik helyezést szerzett a WTCR bajnokaspiránsa, Michelisz Norbert a sorozat japán fordulójának két időmérő edzésén, amiket szakadó eső és négy piros zászlós fázis is tarkított.

részletek

Tarquini készen áll viszonozni Michelisz tavalyi segítségét

2018-ban megnyerte a WTCR-t a veterán olasz, idén viszont a hajrában magyar csapattársát fogja segíteni ugyanezen cél elérésében. Norbi elmondta: nem is kívánhatna nála jobb partnert ehhez.

részletek

Muller újra nyert, Michelisz kiesett, de így is vezet összetettben

Újabb balesetekkel teli futam zajlott Kínában: az utolsó versenyen Michelisz és Guerreri is lemorzsolódott, Monteiro csúnyán összetörte a Hondát. A Lynk & Co kettős győzelmet aratott.

részletek

Michelisz ütközött, győzött és vezeti a bajnokságot!

Akciódús második futamot teljesített a WTCR Ningbóban. A bajnoki esélyesek sorban hullottak, Priaulx sokáig vezetett, majd összeütközött Michelisszel – Tarquini segítségének köszönhetően a Hyundai-pilóta még törött autóval is nyert.

részletek

Muller nyert, Michelisz 4., karnyújtásnyira az összetett elsőség

Miután ő végzett legelőrébb a kínai WTCR-hétvége szombati időmérőjén az összes rivális közül, Michelisz Norbertnek jó esélye volt, hogy akár még a bajnoki éllovas Esteban Guerrierire is komoly nyomást helyezzen.

részletek

Idén először Muller a pole-ban, Michelisz 4.

Bár nem ő indulhat az élről, jól alakult Michelisz számára a ningbói WTCR-hétvége szombat hajnali időmérője: a magyar a 4. helyről rajtolhat, megelőzve minden összetett riválisát, köztük Esteban Guerrierit is. Yvan Muller idén először indulhat pole-ból.

részletek

Michelisz: Az ember alábecsüli a kommentálást

Amellett, hogy a WTCR bajnoki címéért küzd, Michelisz Norbert egy új szerepet is elvállalt idén: ő lett Wéber Gábor egyik társa F1-es kommentátorként a magyar közvetítésben.

részletek

Michelisz az esélyesekről és az aránytalan BoP-ről

Félévértékelőt tartott a WTCR pontversenyének második helyezettje: magával együtt három fő bajnoki esélyest nevezett meg, de a BoP-val szembeni ellenérzéseinek is hangot adott: szerinte teljesítménykiegyenlítésnek csak a szezon kezdete előtt lenne jogosultsága – volt pillanat, amikor érzése szerint aránytalanul büntették a Hyundait.

részletek

Nagy Dániel távozik a M1RA csapatától

Nem úgy alakult az év, ahogy azt elképzelték, ezért úgy döntöttek, hogy elválnak az útjaik Michelisz Norbert csapatával. Már a hétvégi TCR-futamon sem áll rajthoz a pilóta.

részletek
Olvastad már?