DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

Michelisz

Michelisz 4. hellyel növelte az előnyét

Kétszer is meglökték, de így is közel végzett a dobogóhoz a TCR második sydney-i futamán a magyar pilóta, aki ezzel ismét egyedül vezeti az összetettet.

részletek

Esőkáosz és Michelisz-felzárkózás Sydney-ben

Őrült piros zászlós versennyel indult a TCR World Tour első ausztrál hétvégéje. Michelisz kalandos futam után a 8., így pontazonosság alakult ki az élen.

részletek

Michelisz rajthoz áll a Rally Hungaryn

Saját bevallása szerint gyerekkori álmát valóra váltva próbálja ki magát raliautóban a WTCR-bajnok: egy Hyundaijal áll rajthoz a hazai ERC-futamon.

részletek

Dobogóra állt, ütközött és újra vezet Michelisz

Mozgalmas hétvégét teljesített a TCR World Tour Argentínában, ahonnan a Hyundai magyarja egy második és egy negyedik hellyel távozhatott.

részletek

Micheliszt büntették és nőtt a hátránya

Peches, de értékes pontokkal záruló hétvégét teljesített Uruguayban a TCR World Tour magyarja. Mindkét futamot egy Lynk & Co nyerte.

részletek

Michelisz vétlen baleset áldozata, Björk nyert a Hungaroringen

A magyarok második futama már az első körben elúszott, Michelisz nem tudta elkerülni a megforgatott Borkovic autóját. Björk magabiztosan győzött.

részletek

Ehrlacher rajt-cél győzelemmel érte utol Micheliszt

A Lynk & Co franciája nyerte az első hungaroringi futamot, s ezzel a pontversenyben épp egálba került a szombatot hatodikként záró hyundaios magyarral.

részletek

Huffé az őrült második futam, Michelisz 4.

Komoly csatákat és a 2012-es vb-győztes győzelmét hozta a fordított rajrácsos verseny Vallelungában. Michelisz előnye csökkent, de maradt az összetett élén.

részletek

Michelisz rajt-cél győzelmet aratott Vallelungában

Végig üldözte a csapattárs az első futamon, de nem ingott meg a magyar pilóta, aki idei második sikerével növelte az előnyét a TCR Világsorozat összetettjében.

részletek

Könnyülő F1, Norbik sikere – szombati hírek

Zajlik az őrült Le Mans, Hamilton mázlista volt Barcelonában, nincs veszélyben Perez ülése, Bagnaiáé a mugellói sprint: egy helyen a nap fő hírei.

részletek

Michelisz a dobogón és újra az élen

A TCR Europe-ban induló John Filippi nyerte a World Tour második futamát Spában, míg a BRC Hyundai magyarja második helyével ismét vezeti a tabellát.

részletek

Ehrlacher győzött és élre állt, Michelisz a 8.

A kétszeres WTCR-bajnok rajt-cél győzelmet aratott szombaton, miközben Norbi az időmérős helyének megfelelő pozícióban futott be. Losonczy Levente 19. hellyel debütált.

részletek