DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Rali

Szavazz az év legjobb magyar versenyzőire!

Az idei TOP50 magyar autóversenyző gálán már nemcsak a szakértői, hanem az olvasói szavazás legjobbját is kihirdetjük és díjazzuk. Döntsetek: szerintetek kik voltak a 2019-as szezon legjobban teljesítő magyar autóversenyzői?

 

A háttérben már javában készül szerkesztőségünk új szezonösszefoglaló kötete, a 2019-es Autósport évkönyv, amelyben idén is közöljük a szezon legjobban teljesítő magyar versenyzőinek toplistáját - a kiadvány ezen a linken előrendelhető. A szakértői szavazással párhuzamosan azonban elindítunk egy közönségszavazást is, amelynek győztesét egy különdíjjal szintén jutalmazzuk a december 12-i TOP50 magyar autóversenyző gálán.

Összeállítottunk egy igen bő, száz főt tartalmazó listát, amelyben a nemzetközi sorozatok szereplői mellett a magyar pályaversenyzés, rali, ralikrossz és autókrossz kiemelkedő pilótái is helyt kaptak. A nevük mellett zárójelben feltüntettük, hogy melyik sorozatban és milyen eredménnyel zárták a szezont. 

A szavazáskor több név is megjelölhető, sőt javasoljuk, hogy így is járjatok el: legfeljebb 10 olyan pilóta nevét jelölhetitek be, akik szerintetek a legkiemelkedőbben teljesítettek a 2019-es versenyszezonban. A szavazás első 10 helyezettjét az Autósport évkönyvben is listázzuk.

A voksok leadására egy hét áll rendelkezésre, a szavazást november 15-én, pénteken este 20:00 órakor zárjuk.

Kezdődjön hát a játék: szerintetek kik voltak 2019 legjobbjai?

Nemcsak a magyar versenyzők, de ti is nyerhettek! A cikk Facebook-posztját a közösségi oldalon nyilvánosan megosztók között egy könyvcsomagot sorsolunk ki, benne az Autósport évkönyv és a Száguldás és cirkusz kiadványaink legújabb, 2019-es kiadásával.

 

(Magyar szakágak rövidítései: R - rali; GY - gyorsasági, G - gokart, AX - autókrossz, RX - ralikrossz)



(Ahol az eredményt csillaggal jelöltük, abban a bajnokságban a szezon még nem ért véget, a feltűntetett helyezés a november 8-i állást tükrözi.)

A SZAVAZÁS VÉGET ÉRT! 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: