DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Előrendelhető az Autósport évkönyv 2019

Több tucatnyi nemzetközi és hazai versenysorozat összefoglalója, látványos fotók, magyar pilóták évértékelői, exkluzív anyagok és természetesen az 50 legjobb magyar és külföldi versenyző listája – ez az Autósport évkönyv 2019-es kiadása.

Szerkesztőségünk immár ötödik éve vállalkozik arra, hogy a Száguldás és cirkusz című Formula–1-es szezonösszefoglaló kiadvány mellett egy másik kötetet is megjelentessen év végén, méghozzá kettős céllal. A legfontosabb nemzetközi és hazai versenyszériákat taglaló Autósport évkönyv egyrészt azt hivatott bemutatni, hogy a vitathatatlanul legnépszerűbbnek számító Formula–1-en túl is mennyire változatos és színvonalas a technikai sport világa, másrészt pedig nem titkolt célja az is, hogy a magyar autóversenyzők közül olyan pilótákat is megismertessen a szélesebb közönséggel, akik viszonylag ritkán kerülnek a reflektorfénybe.

75279177_524294391482743_7393033305181913088_n



A könyv első felében olyan nemzetközi versenysorozatok összefoglalói kaptak helyet, mint az IndyCar, a rali-világbajnokság, a WTCR, a MotoGP és természetesen az F1, de nem maradtak ki a kisebb szériák sem, mint a TCR Europe vagy éppen a japán Super Formula.

A második szakasz nem csupán bemutatja a magyarországi bajnokságokat a ralitól az autókrosszon át a szlalomig, hanem egyben betekintést enged több versenycsapat életébe, valamint bemutat fiatal tehetségeket és rutinos pilótákat is.

A kiadványban természetesen idén is helyet kapott az 50 legjobb hazai és az 50 legjobb nemzetközi autóversenyző listája is, amelyeket a kötet szerkesztői külsős szakértők bevonásával állítottak össze. A legjobb magyar pilótákat a korábbi évekhez hasonlóan idén is egy rangos gálaeseményen díjazzák egy nemzetközi sztárvendég közreműködésével.

Az Autósport évkönyv 2019 már rendelhető webshopunkból, ráadásul a gyorsan reagáló olvasóink kedvezményben részesülnek: aki november 30-ig leadja rendelését, az 5990 Ft helyett 4790 Ft-ért jut hozzá a kötethez. A kézbesítést december 1. után kezdjük meg.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: