Steward
Gobodics Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 7. kedd

2019

A Haas idén már nem akarja elkövetni 2019-es hibáit

Az ígéretes kezdés után a Haas 2019-es szezonjában nagyon mélyre került. Günther Steiner szerint sikerült egyenesbe hozni az istálló dolgait, és nem fogják elkövetni ugyanazokat a hibákat.

részletek

Hülkenberg 10 elszalasztott dobogója

Hatalmas ígéret volt, de ezt csak Le Mans-ban tudta komoly eredményre váltani, az F1-ben nem. Az áttörés elmaradt, sőt Hülkenberg dobogóra sem állhatott, miközben karrierje alatt tíz versenyzőnek is sikerült középcsapatok autóival…

részletek

Correa: A sajtó manipulálta a szavaimat

Továbbra sincs vége a Juan Manuel Correa nyilatkozatát követő viharnak, a súlyos sérüléseiből még csak lábadozó amerikai pilóta szerint ugyanis nem azt és nem úgy mondta, ahogy az megjelent.

részletek

Öt év alatt megfeleződött a magyar F1-es nézettség

Továbbra is rémisztő tendenciát mutatnak az M4 Sport által szerkesztőségünkbe eljuttatott Formula-1-es nézettségi adatok. 2014-ben még 1,2 millióan voltak kíváncsiak a csatornán a Magyar Nagydíjra, tavaly már csak 650 ezren.

részletek

A Renault nem vádolta csalással a Ferrarit

A gyári csapatok közül egyedül a Renault nem vádolta és nem tett nyílt megjegyzéseket az olaszok motorjának legalitására. Igaz, ez nem jelenti azt, hogy nem is gondoltak rá egymás között.

részletek

Gasly hollywoodi filmben érezte magát tavaly

Több olyan pillanat is volt a 2019-es F1-es idényben, amikor alig akarta elhinni, hogy mindez valóban megtörténik vele – ennek ellenére úgy érzi, hogy továbbra is ugyanaz az ember, mint volt.

részletek

Mennyi esélye lesz Albonnak Verstappen ellen?

Tavaly ilyenkor még debütálására készülődött, most pedig bő fél éve a Red Bull pilótája Alexander Albon. Csapatfőnöke már korábban megmondta, hogy komoly meglepetést okozhat az újonc.

részletek

Kubica: Olcsó kifogás lenne a gumikra fognom mindent

Bár egyértelmű, hogy rengeteg pilóta számára komoly fejtörést okozott a 2019-es Pirellik kezelése, Robert Kubica szerint butaság lenne tavalyi gyenge produkcióját kizárólag a gumikra kennie.

részletek

Sophia Flörsch Hubert emlékére futotta le a maratont

Egy évvel ezelőtt még az életéért aggódhattunk, ám Sophia Flörsch felépült a makaói balesetéből, így ősszel Anthoine Hubert emlékére teljesítette a negyvenkét kilométeres távot.

részletek

Chandhok csúnyán leszólta a Ferrarit

A televíziós szakértő szerint az "örök alulteljesítő" olaszok tavaly annyi hibát vétettek, hogy az egy ponton már viccbe illett. Ezek nélkül világbajnoki esélyesnek tartotta volna Leclerc-t.

részletek

A McLaren saját magát is meglepte 2019-ben

A 2018-ban leigazolt csapatfőnök sem hitte volna, hogy a korábbi évek nehézségei után a wokingi csapat egyetlen szezon alatt ekkorát lép előre. Azt szeretné, ha jövőre is folytatódna ez a tendencia.

részletek

Ricciardo: Rossz magamat kilencedikként látni

Daniel Ricciardo úgy érzi, nem rajta múlt, hogy 2019-ben csak olyan eredményt ért el, amilyet, és azt mondja, az eredmények nem tükrözik hűen az ő valós tudását.

részletek
Olvastad már?