Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 2. szombat

2019

Ferrari: Minket miért hurcoltak meg két éve?

Még mindig bántja Mattia Binottót az a negatív hangnem, amely a csapatot övezte a 2019-es motorügy miatt. Furcsállja, hogy a Mercedest és Red Bullt most nem támadják ilyen hevesen – pedig pontosan azt teszik, mint ők akkor.

részletek

Gasly: Elmondhatom az igazságot a Red Bullról

Már az elején eldőlt, hogy Pierre Gasly kapcsolata a nagycsapattal nem lesz gyümölcsöző. A francia úgy érezte, első balesetétől fogva nem kapta meg a megfelelő támogatást – egy cikkben írta meg az ő igazát.

részletek

Red Bull: A tavalyi Ferrari-győzelmek nekünk jártak volna

Christian Horner még mindig 2019-en rágódik: a Red Bullnak kellett volna nyernie azokat a futamokat, ahol Leclerc és Vettel győzött, ha a Ferrari már akkor másféle motorral megy – a csalás és szabálytalan szót tudatosan kerülte. Elméletében van egy bökkenő.

részletek

Elképesztő, mennyire sehol nincs a Ferrari-motor

Az elmúlt két évben a csodájára jártak az olasz erőforrásnak, ám az elsőkből utolsók lettek. A sebességi adatok árulkodóak, a Ferrari-erőforrással szerelt autók a mezőny végén, a Mercedes és a Honda az élen.

részletek

Úriemberként búcsúzik Sainz a McLarentől

A Ferrarihoz szerződő spanyol nem hagy kétséget afelől, hogy barátságban válik el csapatától. Érzelmes búcsúvideóban köszönt el Wokingtól – és a „kettyós” Lando Norristól.

részletek

A Haas idén már nem akarja elkövetni 2019-es hibáit

Az ígéretes kezdés után a Haas 2019-es szezonjában nagyon mélyre került. Günther Steiner szerint sikerült egyenesbe hozni az istálló dolgait, és nem fogják elkövetni ugyanazokat a hibákat.

részletek

Hülkenberg 10 elszalasztott dobogója

Hatalmas ígéret volt, de ezt csak Le Mans-ban tudta komoly eredményre váltani, az F1-ben nem. Az áttörés elmaradt, sőt Hülkenberg dobogóra sem állhatott, miközben karrierje alatt tíz versenyzőnek is sikerült középcsapatok autóival…

részletek

Correa: A sajtó manipulálta a szavaimat

Továbbra sincs vége a Juan Manuel Correa nyilatkozatát követő viharnak, a súlyos sérüléseiből még csak lábadozó amerikai pilóta szerint ugyanis nem azt és nem úgy mondta, ahogy az megjelent.

részletek

Öt év alatt megfeleződött a magyar F1-es nézettség

Továbbra is rémisztő tendenciát mutatnak az M4 Sport által szerkesztőségünkbe eljuttatott Formula-1-es nézettségi adatok. 2014-ben még 1,2 millióan voltak kíváncsiak a csatornán a Magyar Nagydíjra, tavaly már csak 650 ezren.

részletek

A Renault nem vádolta csalással a Ferrarit

A gyári csapatok közül egyedül a Renault nem vádolta és nem tett nyílt megjegyzéseket az olaszok motorjának legalitására. Igaz, ez nem jelenti azt, hogy nem is gondoltak rá egymás között.

részletek

Gasly hollywoodi filmben érezte magát tavaly

Több olyan pillanat is volt a 2019-es F1-es idényben, amikor alig akarta elhinni, hogy mindez valóban megtörténik vele – ennek ellenére úgy érzi, hogy továbbra is ugyanaz az ember, mint volt.

részletek

Mennyi esélye lesz Albonnak Verstappen ellen?

Tavaly ilyenkor még debütálására készülődött, most pedig bő fél éve a Red Bull pilótája Alexander Albon. Csapatfőnöke már korábban megmondta, hogy komoly meglepetést okozhat az újonc.

részletek