Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 23. szerda

2019

Hill szerint Hamilton a valaha volt legjobb brit versenyző

Damon Hill bevállalta azt, amitől sokan ódzkodnak, és a korábban vagy jelenleg az F1-ben szereplő honfitársait hasonlította össze egymással: ezek alapján szerinte evidens, ki a legjobb.

részletek

Binotto: Több pontot kell szereznünk, mint tavaly év végén

A Ferrari csapatfőnöke igen ambiciózus célt tűzött ki a 2019-es évad végére, ha már a világbajnoki cím elúszott. Igaz, formában vannak, de még hatalmas mennyiségű pont hiányzik a célhoz.

részletek

A Ferrari nem véletlenül fejlesztette ilyen intenzíven az idei autót is

A 2019-es év első fele totális bukással ért fel a Scuderia számára, miközben a Mercedes szárnyalt. A Ferrari néhány új fejlesztéssel nagyon magára talált, pedig ezek 2020-ra készültek volna.

részletek

Red Bull: Még mindig meglehet az öt győzelem idén

Az energiaitalos istálló főtanácsadóját kinevették márciusban, amikor öt futamgyőzelmet jósolt 2019-re. Bár most távolabb került ez a célkitűzés, de Helmut Marko most is tartja magát ehhez.

részletek

Gaslynak tényleg jobb a Toro Rosso

Elsőre óriási csalódást okozott Pierre Gaslynak, amikor a Red Bull a Belga Nagydíj előtt visszaminősítette. Azóta viszont új autójával jobban megbarátkozott, mint az RB15-össel valamikor is korábban.

részletek

A riválisoknak gyanús a Ferrari motorfölénye

Hiába a tavalyi rendszeres és mélyreható vizsgálat a Scuderia motorjaival kapcsolatban, a legfőbb riválisok továbbra sincsenek meggyőződve arról, hogy a Ferrari nem trükközik valamivel.

részletek

Az Alfa még a McLarent is el akarja kapni

Az Alfa Romeo is részese a kőkemény, középmezőnybeli csatározásnak és bár most némi hátrányban vannak, a csapatfőnök szerint elérhető a negyedik helyezés. A jövő év miatt is fontos a fejlődés.

részletek

Vettel: Összedolgozunk, nem egymás ellen

A négyszeres világbajnok pontosan tudta, amikor Charles Leclerc a Ferrarihoz került, hogy pokoli gyors csapattársat kap. Úgy véli, jól dolgoznak együtt, de még közel sem rendelkeznek győztes autóval.

részletek

Renault: Jobbak vagyunk, mint a McLaren

A 2019-es évad zömében a McLarenek sokkal előrébb jártak, mint az azonos motorral futó gyári Renault-k. A franciák főnöke azonban egyértelműen kijelentette, hogy jobbak, mint a rivális csapat.

részletek

Steinert kicsinálják a Haas problémái

Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke saját elmondása szerint nehezen viseli a csapat tavalyinál jóval gyengébb teljesítményét. De legalább már értik a problémákat, kérdés viszont, hogy idén meg is sikerül-e oldani őket.

részletek

Bottas: Messze vagyok attól, ahol lenni szeretnék

Valtteri Bottas úgy érzi, még mindig nagyon messze van attól a szinttől, ahol lenni szeretne és ahol képességei alapján úgy érzi, tudna is lenni. 2020-ra még megkapta a lehetőséget, hogy ezt elérje.

részletek

Montoya: Vettel problémája nem mentális, hanem technikai

Juan Pablo Montoya egyáltalán nem gondolja, hogy Sebastian Vettelnek lelki problémái lennének és ezért esett vissza. Nem szeret valamit az autójában és ez minden másra kihat.

részletek
Olvastad már?