Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. december 15. vasárnap

2019

Russell elismeri, van, amiben jobb volt Kubica

A Williamsnél 2019-ben látványosan felborult az erőegyensúly az újonc George Russell javára, leginkább az időmérőkön. Egyetlen területen azonban jelentősen jobbnak mutatkozott a lengyel csapattárs.

részletek

Marko: Meg is lehetett volna az öt győzelem

Mindenki bolondnak nézte a Red Bull főtanácsadóját, amikor a téli tesztek után öt futamgyőzelmet jósolt az idei évre. Ez végül nem jött össze, de nem álltak messze attól, hogy bejöjjön az elképzelés.

részletek

Norris attól félt, kevés lesz az F1-hez

A McLaren idei F1-es újonca őszintén beszélt az év elején őt hátráltató gondolatairól, amelyeken a szezon végére örömmel lépett át. Ahogy azt a legtöbben tennénk, ő is sokat kételkedett magában.

részletek

Palmer: Hamilton jó, de Verstappen még jobb

Lewis Hamilton idén már pályafutása hatodik világbajnoki címét zsebelte be. Jolyon Palmer viszont úgy véli, nála is jobb teljesítményt nyújtott Max Verstappen a feltörekvő Red Bull-Hondával.

részletek

„Kubica világbajnok lehetett volna”

Robert Kubica karrierjét teljesen kettétörte 2011-es ralibalesete, amiből tökéletesen sosem épült fel. A Mercedes csapatfőnöke szerint a súlyos sérülés nélkül ma már biztosan világbajnok lenne.

részletek

Ocon: Legalább most gyűjtögethetek kilométereket

Esteban Ocon egyrészt már annak a ténynek is örült, hogy hosszú kihagyás után érdemi munkát végezhetett egy F1-es autóban, másrészt pedig annak, hogy ezzel elébe megy a 2020-as tesztkorlátozásoknak.

részletek

Kubica: Néha nehéz volt ezt Formula-1-nek nevezni

Nyolc év kihagyás után, korlátozott mozgásra képes jobb karral tért vissza Robert Kubica a Williams színeiben, de nem sok öröme volt ebben. Így sem bánta meg, hogy végigcsinálta a szezont.

részletek

Vettel: Én ettől többre vagyok képes

A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel belátta az Abu Dhabi nagydíj leintését követően, hogy csapnivalóan alakult a szezon számára és a Ferrari szempontjából is. Tudja, hogy ő ettől többre képes.

részletek

Így teljesítettek a csapattársak egymás ellen az időmérőkön

Akárcsak tavaly, idén is sikerült lenulláznia egy versenyzőnek csapattársát az időmérő edzéseken, de ezen kívül is rengeteg domináns teljesítményt láthattunk a szombati napokon egy istállón belül.

részletek

Megjelent az Autósport évkönyv 2019 – ne maradj le róla!

Több tucatnyi nemzetközi és hazai versenysorozat összefoglalója, látványos fotók, magyar pilóták évértékelői, exkluzív anyagok és természetesen az 50 legjobb magyar és külföldi versenyző listája – ez az Autósport évkönyv 2019-es kiadása.

részletek

Williams: Brutális szezon volt, de nem a legrosszabb

Sosem látott mélységekben jár a kilencvenes évek első felében még domináló istálló. Claire Williams is tudja, hogy idén borzalmas szezonjuk volt, ám 2019 közel sem a legrosszabb éve volt.

részletek

Kubica: Azt mondták, nem fogom bírni, nem lett igazuk

A nyolc év után visszatérő lengyel pilótáról azt tartották tavaly télen, hogy korlátozott mozgásra képes karjával nem bírja majd a tartós terhelést. Robert Kubica viszont bizonyított a kétkedőknek.

részletek
Olvastad már?