DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 29. csütörtök

2019

Leclerc: Ha újra megtörténik, még frusztráltabb leszek

Charles Leclerc lelkében továbbra is fájó emlék a 2019-es Szingapúri Nagydíj, amikor is a bokszstratégia annyira nem kedvezett neki, hogy csak csapattársa, Vettel mögé jött vissza az élről.

részletek

Kubica: Sosem értékelték eléggé a visszatérésemet

Másodpercek alatt tört ketté Robert Kubica pályafutása 2011 februárjában, amikor ralizás közben súlyos sérüléseket szenvedett. Óriási akaraterővel visszaküzdötte magát, de a sikerek elmaradtak.

részletek

Ocon: Teljesen következetlenül büntetnek

A Magyar Nagydíj győztese egyáltalán nem elégedett a bíráskodással a Formula-1-ben. A fiatal francia pipa amiatt, hogy büntetést kapott egy pontosan olyan esetért, amit Charles Leclerc megúszott.

részletek

Ferrari: Minket miért hurcoltak meg két éve?

Még mindig bántja Mattia Binottót az a negatív hangnem, amely a csapatot övezte a 2019-es motorügy miatt. Furcsállja, hogy a Mercedest és Red Bullt most nem támadják ilyen hevesen – pedig pontosan azt teszik, mint ők akkor.

részletek

Gasly: Elmondhatom az igazságot a Red Bullról

Már az elején eldőlt, hogy Pierre Gasly kapcsolata a nagycsapattal nem lesz gyümölcsöző. A francia úgy érezte, első balesetétől fogva nem kapta meg a megfelelő támogatást – egy cikkben írta meg az ő igazát.

részletek

Red Bull: A tavalyi Ferrari-győzelmek nekünk jártak volna

Christian Horner még mindig 2019-en rágódik: a Red Bullnak kellett volna nyernie azokat a futamokat, ahol Leclerc és Vettel győzött, ha a Ferrari már akkor másféle motorral megy – a csalás és szabálytalan szót tudatosan kerülte. Elméletében van egy bökkenő.

részletek

Elképesztő, mennyire sehol nincs a Ferrari-motor

Az elmúlt két évben a csodájára jártak az olasz erőforrásnak, ám az elsőkből utolsók lettek. A sebességi adatok árulkodóak, a Ferrari-erőforrással szerelt autók a mezőny végén, a Mercedes és a Honda az élen.

részletek

Úriemberként búcsúzik Sainz a McLarentől

A Ferrarihoz szerződő spanyol nem hagy kétséget afelől, hogy barátságban válik el csapatától. Érzelmes búcsúvideóban köszönt el Wokingtól – és a „kettyós” Lando Norristól.

részletek

A Haas idén már nem akarja elkövetni 2019-es hibáit

Az ígéretes kezdés után a Haas 2019-es szezonjában nagyon mélyre került. Günther Steiner szerint sikerült egyenesbe hozni az istálló dolgait, és nem fogják elkövetni ugyanazokat a hibákat.

részletek

Hülkenberg 10 elszalasztott dobogója

Hatalmas ígéret volt, de ezt csak Le Mans-ban tudta komoly eredményre váltani, az F1-ben nem. Az áttörés elmaradt, sőt Hülkenberg dobogóra sem állhatott, miközben karrierje alatt tíz versenyzőnek is sikerült középcsapatok autóival…

részletek

Correa: A sajtó manipulálta a szavaimat

Továbbra sincs vége a Juan Manuel Correa nyilatkozatát követő viharnak, a súlyos sérüléseiből még csak lábadozó amerikai pilóta szerint ugyanis nem azt és nem úgy mondta, ahogy az megjelent.

részletek

Öt év alatt megfeleződött a magyar F1-es nézettség

Továbbra is rémisztő tendenciát mutatnak az M4 Sport által szerkesztőségünkbe eljuttatott Formula-1-es nézettségi adatok. 2014-ben még 1,2 millióan voltak kíváncsiak a csatornán a Magyar Nagydíjra, tavaly már csak 650 ezren.

részletek