Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 22. csütörtök

2019

Ricciardo: Mindenünk megvan ahhoz, hogy utolérjük a McLarent

Amellett, hogy a forma alapján nem feltétlenül így néz ki a dolog, Daniel Ricciardo szerint a Renault-nak mindene megvan ahhoz, hogy az általuk motorral kiszolgált McLarenhez hasonló eredményeket tudjanak a nyári szünet után produkálni.

részletek

Szégyen, de győzelem nélkül maradhat idén a Ferrari

A téli teszteket követően hatalmas várakozás előzte meg a szezont a Ferrari részéről, ehhez képest tizenkét nagydíj után még nyeretlenek és a neves újságíró szerint ez év végéig így is maradhat.

részletek

Albonnak éppen Kvjat segített

Bár a legtöbben Danyiil Kvjatot várták, hogy újra a Red Bullhoz kerülhet, az istálló Alexander Albon mellett döntött, hogy váltsa Pierre Gaslyt. Korábban éppen az orosz segítette Albont.

részletek

Kubica: Egyelőre nem támadtunk fel

Amellett, hogy mindenki örült George Russell váratlanul erős időmérős teljesítményének a Magyar Nagydíjon, hurráoptimizmus nincs a csapatnál, és Kubica is egyelőre csak ott tart az örömmel, hogy ismétlést vár ebből a teljesítményből a nyári szünet után.

részletek

Sokat vár a Williams a szezon második felétől

Az első életjelet a 2019-es szezon során a Magyar Nagydíj hétvégéjén mutatta a Williams az újonc George Russell teljesítményének is köszönhetően. Claire Williams csapatfőnök szerint ez fejlesztéseknek is köszönhető, amiktől sokat vár.

részletek

Hamilton: Még nem dőlt el idén semmi

A szakemberek többsége ugyan biztosra veszi, hogy Lewis Hamilton innen már simán behúzza hatodik bajnoki címét, a Mercedes brit pilótája még tart a konkurenciától és nem érzi zsebben az elsőséget.

részletek

Verstappen: A Hondával sokkal jobban felkészíthető az autó

A japán gyártó óriási hangsúlyt fektet az eszközök tesztelésére és az autó fő egységeinek összehangolására. Max Verstappen szerint ennek köszönhető, hogy nem csak a motor megbízható idén.

részletek

Szafnauer: Figyeljen a Renault a háta mögé, mert jövünk!

Otmar Szafnauer, a Racing Point csapatfőnöke szerint a visszaesés csak ideiglenes, és csak idő kérdése, hogy megint ők legyen a középmezőny legerősebb csapata, visszakapaszkodva ezzel a negyedik helyre.

részletek

Sainz büszke lehet a szezonjára

David Croft, a Sky Sports F1-es kommentátora a nyárra fordulva összegyűjtötte, kik nyújtották szerinte az eddig eltelt fél szezon során a legjobb teljesítményt. Naná, hogy helye volt rajta a spanyolnak.

részletek

Russell: A Williamsnek is dinamikusabban kell gondolkoznia

A Williams újonca szerint ahhoz, hogy meg tudják ismételni a magyar hétvégén általa elért jó időmérős eredményt, a csapatnak frissebben, dinamikusabban kell gondolkoznia a jövőben.

részletek

Palmer: 2019 nagy hőse a Honda

Az egykori Formula-1-es pilóta szerint az idei szezon egyik kevés figyelmet kapó, de remekül teljesítő szereplője a Honda, a japán gyártó ugyanis rövid idő alatt félelmetes mértékben felzárkózott.

részletek

Sajtó: 18 lóerő pluszt kapott a Mercedes

A Magyar Nagydíjat ugyan elsősorban a Mercedes kiváló gumikezelése döntötte el, a fejlesztett üzemanyag a motorteljesítményen dobott nagyot. A Petronas újítása Hamilton segítségére volt.

részletek
Olvastad már?