DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek

2019

Gasly hollywoodi filmben érezte magát tavaly

Több olyan pillanat is volt a 2019-es F1-es idényben, amikor alig akarta elhinni, hogy mindez valóban megtörténik vele – ennek ellenére úgy érzi, hogy továbbra is ugyanaz az ember, mint volt.

részletek

Mennyi esélye lesz Albonnak Verstappen ellen?

Tavaly ilyenkor még debütálására készülődött, most pedig bő fél éve a Red Bull pilótája Alexander Albon. Csapatfőnöke már korábban megmondta, hogy komoly meglepetést okozhat az újonc.

részletek

Kubica: Olcsó kifogás lenne a gumikra fognom mindent

Bár egyértelmű, hogy rengeteg pilóta számára komoly fejtörést okozott a 2019-es Pirellik kezelése, Robert Kubica szerint butaság lenne tavalyi gyenge produkcióját kizárólag a gumikra kennie.

részletek

Sophia Flörsch Hubert emlékére futotta le a maratont

Egy évvel ezelőtt még az életéért aggódhattunk, ám Sophia Flörsch felépült a makaói balesetéből, így ősszel Anthoine Hubert emlékére teljesítette a negyvenkét kilométeres távot.

részletek

Chandhok csúnyán leszólta a Ferrarit

A televíziós szakértő szerint az "örök alulteljesítő" olaszok tavaly annyi hibát vétettek, hogy az egy ponton már viccbe illett. Ezek nélkül világbajnoki esélyesnek tartotta volna Leclerc-t.

részletek

A McLaren saját magát is meglepte 2019-ben

A 2018-ban leigazolt csapatfőnök sem hitte volna, hogy a korábbi évek nehézségei után a wokingi csapat egyetlen szezon alatt ekkorát lép előre. Azt szeretné, ha jövőre is folytatódna ez a tendencia.

részletek

Ricciardo: Rossz magamat kilencedikként látni

Daniel Ricciardo úgy érzi, nem rajta múlt, hogy 2019-ben csak olyan eredményt ért el, amilyet, és azt mondja, az eredmények nem tükrözik hűen az ő valós tudását.

részletek

Erről olvastatok 2019-ben a Formulán

Fennállása legerősebb évét hagyja maga mögött a Formula.hu: 2019-ben minden olvasottsági rekord megdőlt nálunk. Összegyűjtöttük azt a tíz idei hírt és posztot – nem csupán az F1-ből –, amelyre a legtöbben kattintottatok.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év poénja

Szilveszter napján senki nem szeret komolykodni, így mi sem tesszük. Persze az F1-es mezőnyben az év során is repkedtek a poénok, ennek köszönhetően tudunk most válogatni a legviccesebb mozzanatokból.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év pillanata

A pillanatok felidézése az egyik "legfontosabb" kategória abból a szempontból, hogy nagyjából körvonalazza, mely eseményekre fogunk visszaemlékezni a jövőben. Kimagaslóan jó eredmények és más rendhagyó történések jutottak eszünkbe.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év híre

Mi magunk is hírek ezreit szállítottuk olvasóinknak 2019 során, de mint minden évben, idén is csak néhány olyannal szolgált a sport, ami igazán megdöbbentette a közvéleményt vagy nagy horderejű hatást gyakorolt.

részletek

A Honda végre a fejlődésre tudott koncentrálni

A Honda annak örült a legjobban a nemrég lezárult 2019-es szezon során, hogy végre-valahára nem egyszerűen a problémák megoldására kellett koncentrálniuk, hanem minden eddiginél nyugodtabban fejleszthettek.

részletek