DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Erről olvastatok 2019-ben a Formulán

Fennállása legerősebb évét hagyja maga mögött a Formula.hu: 2019-ben minden olvasottsági rekord megdőlt nálunk. Összegyűjtöttük azt a tíz idei hírt és posztot – nem csupán az F1-ből –, amelyre a legtöbben kattintottatok.

10. Mercedes: Túl fogjuk élni Hamilton távozását (F1)

Az átigazolási piaccal kapcsolatos hírek, megszólalások mindig a legnépszerűbbek közé tartoznak. Idén már 2021-re is hangsúly helyeződött, a Lewis Hamilton esetleges távozásáról beszélő Toto Wolff bejutott a tízes toplistára.

9. Sajtó: Ricciardo érkezhet Vettel helyére (F1)

Sűrűn megkapjuk: minek írunk pletykákról, amelyek ilyen-olyan külföldi lapoktól vagy névtelen forrásoktól származnak, nem a pilótától vagy a csapattól? A gyakorlat azt mutatja, hogy imádjátok az efféle találgatásokat: nagyot mentek a Sebastian Vettel jövőjével kapcsolatos beszámolók.  

8. Mit tennének a pilóták, ha az autóban jön rájuk a szükség? (Bulvár)

Könnyed hangvételű anyagainkat idén is szerettétek, köztük azt a cikket, amelyik az autóban végzett kisdologról szólt. A megszólaltatottak persze azt mondták: igaz, sok pilóta valóban elereszti menet közben, de ők még sosem csináltak ilyet.



7. Kiderült, miért távozott Szujó Zoltán az F1-es közvetítésekből (F1)

Egy hazai vonatkozású Formula-1-es történés is megmozgatta a nagyközönséget, Szujó Zoltán váratlan kiszállása a magyar közvetítésből. Az első hírek arról szóltak, hogy súlyos szerződésszegés miatt bontották fel a megállapodást az MTVA részéről.

6. Egy ápolónő beszélt Schumacher állapotáról (Bulvár)

Hivatalos tájékoztatás híján az autósportszerető közönség ki van éhezve minden, Michael Schumacherrel kapcsolatos apró hírmorzsára. Egy párizsi lapnak két rövid mondatot sikerült kicsikarnia egy név nélkül nyilatkozó ápolónőből, aki a George Pompidou kórház kardiovaszkuláris részlegén volt beosztva a franciák szerint őssejtkezelésen áteső Schumacher mellé.

5. Óriási baleset miatt törölték az F2-es futamot (F2/F3)

Sajnos egy szomorú esemény beszámolója is szerepelt 2019 legolvasottabb hírei között. A spái balesetről szóló anyagunkat többször frissítettük, amint friss információt kaptunk a helyszínről. A végén arról kellett hírt adnunk, amitől leginkább tartottunk: Anthoine Hubert életét veszítette a balesetben.

4. Hivatalos: Alonso visszaül a McLarenbe (F1)

Számolatlan hírt írtunk meg a szezon folyamán, melyben a legkülönbözőbb nyilatkozók boncolgatták, Fernando Alonso versenyezhet-e újra a Formula-1-ben. A spanyol jövőjét övező érdeklődést tükrözi, hogy a McLaren közleménye mennyire megmozgatta az érdeklődőket. Alonso újra a csapat autójába ült, azonban csak tesztek erejére.

3. Szomszédjai láthatták Michael Schumachert (Bulvár)

Ugyancsak az 50 éves legenda kapcsán egy német bulvárlap márciusban arról számolt be, hogy a szomszédok látták, amint egy orvoscsoport kíséretében megérkezett mallorcai villájába: több tízezren olvastátok el a hírt.

2. Videón Hamilton első reakciója a halálos F2-es balesetre (Parc Fermé)

Lewis Hamilton éppen tévéinterjút adott a Formula-1-es időmérő után Belgiumban, amikor megtörtént a Formula-2 tragikus kimenetelű tömegbalesete. A brit elakadt a válaszadásban, a kivetítőre tapadt, tekintete pedig gondterheltté vált, rögtön érzékelve, hogy nagy a baj.

1. A 2019-es F1-es futamok hivatalos kezdési időpontjai (F1)

Papírforma-győztesnek nevezhetjük listánk első helyezettjét, hiszen már 2017-ben és 2018-ben is a nagydíjak időpontjait tartalmazó anyag bizonyult a legfelkapottabbnak. Az év során rengeteg rajongó a Formula.hu-t kereste fel, hogy megtudja, mikor is kezdődik a hétvégi verseny.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: