DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Egy ápolónő beszélt Schumacher állapotáról

A hivatalos csatornák továbbra is hallgatnak Michael Schumacher párizsi kezeléséről, a francia sajtónak azonban sikerült megszólaltatnia egy ápolónőt, aki látta a németet.

Bejárta a világsajtót a Franciaországból származó hír, hogy Michael Schumachert Svájcból Párizsba szállították: a George Pompidou kórház kardiovaszkuláris részlegén az őssejt-specialista, Philippe Menasche végzett vénán keresztüli kezelést a 2013 decemberében síbalesetet szenvedett Formula-1-es ikonon. Az előzetes hírek arról szóltak, hogy Schumacher kedden egy gyulladást gátló őssejtkezelésen esik át, majd szerdán távozhat a kórházból.



A híreket szállító Le Parisien – amely arról is beszámolt, hogy FIA elnöke és Ferrari egykori csapatfőnöke, Jean Todt 45 perces látogatáson volt Schumachernél – sikeresen megszólaltatott egy ápolónőt, aki természetesen név nélkül mondott apró, de jelentőségteljes konkrétumot a hétszeres világbajnok állapotáról:

„Igen, én is hozzá voltam beosztva” – idézi az ápolónőt a Le Parisien. „És biztosíthatom, hogy öntudatánál van.”

Hivatalos kommunikáció vagy reakció sem a Schumacher család, sem a kórház részéről nem érkezett, a hitelesnek tekinthető csatornákon továbbra is elzárkóznak attól, hogy bármilyen pontos információt adjanak a német egészségi állapotáról.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: