Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 23. szombat

Schumacher

F1-Archív: Huszonegy év után újra bajnok a Ferrari

Kimi Raikkönen egyetlen szóval ünnepelt győzelme, Michael Schumacher első Formula-1-es búcsúja és a Ferrari csúcsra törése: ezek történtek 2000 óta, október 22-én.

részletek

A Williams szívesen alkalmazná Schumachert

Bár egyelőre még csak az első évét tölti a Formula-1-ben, Mick Schumacher máris felkeltette az egyik legnagyobb múlttal rendelkező csapat figyelmét. Jost Capito szeretné őt a Williamsnél látni.

részletek

Lendületet remél Schumacher Q2-jétől a Haas

Az amerikai istálló csapatfőnöke, Günther Steiner bízik benne, hogy német pilótája törökországi időmérős remeklése önbizalomlöketet ad az alakulatnak, s lesznek még idén hasonló pillanataik.

részletek

F1-Archív: Nem ünnepelheti meg a vb-címet Hamilton?

Nem lesz New Jersey Nagydíj, Rosberg boldog, hogy legyőzte hétszeres bajnok csapattársát, Massa nem él piszkos trükkökkel, Prost védi Schumachert és ellenzi a tankolást. Ezek voltak október 19. Formula-1-es hírei.

részletek

„Lewis a valaha volt legtehetségesebb”

Elismerő szavakkal nyilatkozott egykori csapattársáról és riválisáról 2016 világbajnoka. Némileg össze is hasonlította a két hétszeres világbajnokot, a honfitárs Schumachert és Hamiltont.

részletek

F1-Archív: Hamilton a Ferrari feltámadásában bízik

A Mercedest inspirálja a Red Bull dominanciája, Schumacher nem fog máshol versenyezni, Button világbajnok lesz, Hakkinen hisz Raikkönenben – az elmúlt húsz év legérdekesebb október 18-i F1-es hírei.

részletek

F1-Archív: Nevet vált a Toro Rosso

Elkezdhetjük megszokni az AlphaTauri nevet, szétesőben van a csapatok érdekvédelmi szervezete, Massa marad a Ferrarinál, Alonso pedig nyugalomra int mindenkit. Ezek voltak október 16-a hírei.

részletek

Steiner: A Haas készen áll arra, hogy a pontokért harcoljon

Günther Steiner csapatfőnök úgy véli, a Török Nagydíjon felcsillant a remény számukra, hogy egy versenyképes autó kifejlesztésével rendszeresen harcolhassanak a pontokért.

részletek

F1-Archív: Coulthard csodálja Schumachert

Bianchi állapota kritikus, a Ferrari továbbra is támogatja Massát, Montoyát beidézi az FIA, Brundle élesen kritizálja Schumachert – az elmúlt két évtized október 14-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

F1-Archív: Két versenyzővel van mindig probléma

Schumacher szóvá teszi, hogy Coulthard és Villeneuve mindig a háta mögött beszél, autócsere helyett ballasztsúlyt vezethetnek be, vb-cím nyolcadik hellyel, Barrichello és Alonso Suzukában, Hamilton Szocsiban győz: ezek voltak október 12. Formula-1-es hírei.

részletek

Alonso: Már megint elkerült a szerencse

Talán meg sem lepődött Fernando Alonso azon, hogy a trükkös körülmények között felejthetően alakult a versenye, ettől még bosszantja a dolog. Kijutott neki a jóból – persze a rossz értelemben.

részletek

F1-Archív: Schumacher élete legszebb napja

Hova nem igazol Raikkönen, jön-e a 11. csapat, Vettel kétszer is negyedszer, az újonc a vb-cím kapujában, egy 17 éves pilóta Williamst tesztel, a 42 éves bajnok nem vonul vissza. Október 6. F1-es hírei.

részletek
Olvastad már?