Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 15. péntek

Schumacher

Binotto: Schumacher még Fioranót is átépíttette

A Ferrari jelenlegi csapatfőnökeként dolgozó Mattia Binotto úgy emlékszik Michael Schumacher 1996-os első tesztjére az istállóval, mintha tegnap lett volna. Nagy hatással volt a Ferrari egészére.

részletek

Leclerc útját várja Schumachertől Steiner

Charles Leclerc is lassabban kezdett, aztán robbantott az F1-ben, Günther Steiner ugyanezt várja el idén Mick Schumachertől is - 2022-re kell majd készen állnia, addig fejlődhet.

részletek

Mazepin Schumacherről: Nem vagyunk barátok

A Haas újoncai régről ismerik egymást. A német szerint „egészséges tisztelet” van köztük, ezzel szemben az orosz azt mondja: „nem vagyunk barátok”. Úgy gondolja, neve miatt Mick Schumacher előnyösebb helyzetben lesz, de nagyobb nyomás is fog nehezedni rá.

részletek

F1-Archív: Christian Horner áll a Red Bull élére

Átalakítanák a szingapúri pályát, Schumacher a jövőjéről nyilatkozik, kinevezik a Red Bull élére Christian Hornert, Montoya pedig a leggyorsabb: ezek voltak január 7-e fontosabb hírei.

részletek

F1-Archív: Alakul a szakadár F1-es sorozat

Coulthard támogatást kér a brit közönségtől, Schumacher Alonso képességeit védelmezi, tovább formálódik a GPWC, a felfüggesztések körül áll a bál: ezek voltak január 3. Formula-1-es hírei.

részletek

F1-Archív: Barrichello nem lesz másodhegedűs

Massa a csúcson hagyta abba, javult Schumacher állapota, megkezdődtek a munkálatok Austinban, Kubicát csak a vb-cím érdekli – az elmúlt húsz év legérdekesebb december 31-i híreiből szemezgettünk.

részletek

Mick Schumacher a Q2-t tűzte ki fő célul

A Haasnál 2021-ben debütáló fiatal német pontosan tudja, hogy csínján kell bánnia az elvárásokkal, így elmondása szerint már annak is örülne, ha olykor bejutna az időmérő második etapjába.

részletek

Coulthard: Schumacher győzze le Mazepint

A korábbi F1-es pilóta szerint Mick Schumachernek nem lehet nagy gondja Nyikita Mazepin legyőzésével - ha megteszi, akkor mehet tovább felfelé, ha nem, akkor viszont bajban lesz.

részletek

F1-Archív: Alonso még Schumachernél is jobb

Véget ért az F1 „nagymama-korszaka”, Vietnám nem akar futamot rendezni, Schumacher mercedesesként is imádja a Ferrarit – az elmúlt húsz év legérdekesebb december 25-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

F1-Archív: Schumacher 1000 fontos órát ajándékoz minden ferrarisnak

Bernie Ecclestone a visszatérő hétszeresre teszi pénzét, Montezemolo szerint Alonso kitölti 2016-ig tartó Ferrari-szerződését, Schumacher drága karácsonyi ajándékkal lepte meg a csapattagokat: ilyen F1-es híreket olvashattunk december 24-én.

részletek

Rosberg: Nem hiszem, hogy volt még egy ilyen karaktere az F1-nek

A 2020-as szezont követően még inkább aktuális lehet a kérdés: ki a jobb pilóta? Lewis Hamilton vagy Michael Schumacher? Nico Rosberg szerint két különböző karakterű versenyzőről beszélünk.

részletek

Mick Schumacher megvédte Hamiltont Verstappennel szemben

Az F1-be jövőre visszatér a Schumacher név, amitől az embereknek a hétszeres világbajnok jut eszébe, de ez a legújabb F2-es bajnokot cseppet sem zavarja. Hamiltont megvédte Verstappennel szemben.

részletek
Olvastad már?