Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 15. hétfő

Schumacher

F1-Archív: Schumachernek esze ágában sincs visszavonulni

Argentin futam lehetőségét vizsgálják, Schumacher nem vonul vissza, a Toro Rosso várja Bourdais-t, vége a Williams-BMW partnerségnek, még visszatérne az Arrows, Alesi faképnél hagyja a Saubert. Az elmúlt két évtized hírei az F1-ből.

részletek

Stuck: Schumacher jobb autót érdemel a Haasnál

A korábbi Formula-1-es versenyző, Hans-Joachim Stuck szerint Mick Schumacher bebizonyította, hogy erősebb autót érdemel annál, mint amit a Haas tud biztosítani részére.

részletek

Schumachert nem nyomasztja a hírnév

Büszke a vezetéknevére Mick Schumacher, és nem érzi úgy, hogy a családi háttere plusz terhet jelentene számára. A német pilóta hálás az eddigi lehetőségekért, és szerencsésnek érzi magát.

részletek

A Haas elkötelezte magát a Formula-1 iránt

Továbbra is komolyan tervez a sportágban Gene Haas, így nincs miért aggódni a csapatfőnök szerint. Günther Steiner elmondása szerint a tulajdonos nem szeretné eladni csapatát.

részletek

A Haas még nem beszélt Schumacherrel a jövő szezonról

Günther Steiner szerint egyelőre meg akarják várni, hogy mi történik és bármilyen bejelentés a Ferrarival közösen érkezhet. Hallott a némettel kapcsolatos Aston-pletykákról, de különösebben nem foglalkozott velük.

részletek

F1-Archív: Lezárul Senna apasági tesztje

Nem fognak V8-as autók V6-osok ellen versenyezni, Senna apasági tesztje eredménnyel zárult, Schumacher nem tér vissza, a világbajnokok Montoya mellett állnak. Augusztus 11. hírei az elmúlt bő 20 évben.

részletek

F1-Archív: Schumacher megbánta a visszavonulást

Saját motort gyárthat a Minardi, David Coulthard a legjobb, Hakkinen szerint Schumacher a legnagyobb, a Pirelli egyszer a Ferrarinak, egyszer a Mercedesnek segít. Augusztus 7-ei hírek.

részletek

Steiner: Schumacher a saját márkáját építi

Nem akar az apja nevére támaszkodni Mick Schumacher a Haas csapatfőnöke szerint. Günther Steiner szerint a fiatal német versenyző igyekszik a saját útját járni.

részletek

F1-Archív: A Schumacher-Barrichello affér

Ocon nyeri a Magyar Nagydíjat, Hülkenberg nem kíváncsi Magnussen golyóira, balhé a Hungaroringen a veteránok között, Tost tagad, Kubica az F1-ben, Baumgartner első igazi tesztje: ezek voltak az F1 augusztus 1-jei hírei.

részletek

F1-Archív: Raikkönen győz és megnősül

A Német Nagydíj jövője kérdéses, tesztelik az új kialakítású első szárnyakat, Massa állapota gyorsan javul, Raikkönen első házassága – ezek voltak július 31. legfontosabb eseményei

részletek

Bizakodással tölti el a fejlesztés a Haast

Bár eredményekben ez nemigen látszott, Günther Steiner csapatfőnök és az újítást kipróbáló Kevin Magnussen is elégedett volt az új csomaggal az F1-es Magyar Nagydíj pénteki napja után.

részletek

Vettel: Micknek megvannak a képességei, hogy átvegye a helyem

A négyszeres világbajnok szerint Mick Schumachernek megvannak a szükséges képességei ahhoz, hogy visszavonulása után átvegye a helyét az Aston Martin csapatánál.

részletek