Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 18. kedd

Schumacher

Nem álltak az élen, mégis futamot nyertek

Lewis Hamilton úgy nyert Kanadában, hogy nem ő haladt át elsőként a célvonalon. Korábban azonban olyan is előfordult, hogy valaki egy pillanatig sem állt az élen, mégis övé lett a győzelem.

részletek

Hakkinen: Schumachert és engem rengetegszer büntethettek volna

A kétszeres világbajnok finn úgy véli, ha a jelenlegi szabályok mellett kellett volna versenyeznie Michael Schumacherrel, mindkettőjüket agyba-főbe büntették volna korábbi csatározásaik során.

részletek

Schumacher még lábtörésekor se kritizálta a Ferrarit

A szerteágazó szerepkörei egyikében riporterként is tevékenykedő Nico Rosberg ezúttal a Ferrari korábbi csapatfőnökét, Stefano Domanicalit ültette az asztalhoz, aki elárult pár részletet az istálló legendás pilótájának személyiségéről.

részletek

F1-Archív: Williams szerint a két Schumacher egyformán jó

A kijelentés 2001-ben hangzott el, mikor Michael háromszoros bajnok volt, Ralf pedig épp második futamgyőzelmét szerezte. Mercedes-ütközés, EU-vizsgálat, Indianapolis ugyancsak szerepelt a hírekben június 12-én.

részletek

F1-Archív: Hagyják nyugton a McLaren-Hondát!

Bemutatkozik a Formula-1 hivatalos „sörpartnere”, Schumacher nem adja fel, Brawn szívesen látna nőket az száguldó cirkuszban – az elmúlt két évtized június 9-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

F1-Archív: Boszorkányüldözés Schumacher ellen

Riccardo Patrese 2006-ban Monaco után élt ezzel a hasonlattal. Jacques Villeneuve-ről többször is olvashattunk ezen a napon, de sosem túl hízelgő formában. Raikkönen tesztbalesete és a 43 éves Schumacher győzelmi reményei szintén szerepeltek az F1-es hírekben június 7-én.

részletek

F1-Archív: Schumacher szerint nem ő a világ legjobbja

Balesete után először tesztelt F1-es autót Kubica, Hamiltonék nem foglalkoznak a Mercedes gumiteszt-botrányával, Briatore nem akarja, hogy győzelmeik miatt megutálják a Renault-t, éretlennek tartják a Williams versenyzőit – ezek voltak június 6. hírei az elmúlt két évtizedből.

részletek

Strollt Schumacher versenyzése fogta meg

Nem az első és valószínűleg nem is az utolsó pilóta a Formula-1-ben Lance Stroll, akire a hétszeres világbajnok versenyzése volt a legnagyobb hatással kiskorában. Azóta évek óta a mezőny tagja.

részletek

F1-Archív: A Williams megszerezné Schumachert

De felszólították lemondásra a Ferrari világbajnokát a GPDA éléről, Kubica WRC2-t nyert, a BAR pedig egy nap alatt két teszten is leggyorsabb volt június 2-án. A nap hírei 1997 óta.

részletek

Az erős Leclerc jót, vagy rosszat tesz a Ferrarival?

Sebastian Vettelre ugyan nagyobb nyomást helyez a fiatal és gyors csapattárs, de összességében a Ferrarinak pozitívum a monacói érkezése. Vettel kényelmetlenül érzi magát már a Scuderiánál?

részletek

Hamilton: Biztosan bírok még öt évet

Öt világbajnoki cím és számos rekord megdöntése után sem csökkent Lewis Hamilton győzelmi vágya. Úgy érzi, 38 éves koráig simán vezethet a Formula-1-ben, ami nem jó hír a riválisoknak.

részletek

F1-Archív: Vandoorne úgy érzi, feláldozták Alonsóért

Vandoorne-t előbb az F1-ben akarták látni, később már úgy érezte, feláldozták Alonsóért, Hamilton nem tudott kiszállni az autójából, Kobayashi Ferrarit tesztelt, Schumacher pedig botrányt robbantott ki Monacóban – ezek voltak május 27. hírei az elmúlt bő két évtizedben.

részletek
Olvastad már?