Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. július 30. péntek

Schumacher

Melyik pilóta esett ki a legtöbbször?

Egy futamon rajthoz állni, majd célba is érni két különböző dolog, utóbbi pedig nem jöhet össze mindig. Legújabb grafikánkon a kiesések száma alapján rangsoroltuk az F1-es mezőnyt.

részletek

Ezért húzódik Schumacher szerződése

Azt már megerősítette Günther Steiner, hogy Nyikita Mazepin 2022-ben is a pilótájuk lesz, a szintén újonc német viszont még nem írt alá – a csapatvezető most elmondta, miért késik a hosszabbítás.

részletek

F1-Archív: Hamilton megtarthatja a győzelmét

A brit csak megrovást kap a Németországban elkövetett szabálytalansága után, Alonso futamot nyer, Schumacher pedig távolról segít Mika Salónak: ezek voltak július 22. hírei az évek során.

részletek

Vetteltől tanult, Mazepintől kikapott Schumacher

Idén csupán második alkalommal ugyan, de az F1-es Brit Nagydíjon csapattársa mögött ért célba a német újonc, aki szerint orosz kollégája a gumikezelés terén bizonyult jobbnak nála.

részletek

F1-Archív: Majdnem meglett a 400 km/óra a BAR-Hondának

Megtartották Bianchi temetését, csapatfőnökként térne vissza Villeneuve, épphogy nem ment 400 km/h-val a Honda, ötszörös világbajnok lett Schumacher – július 21-e autósportos híreiből válogattunk.

részletek

F1-Archív: Bianchit gyászolja a sportvilág

Nem megy Hamilton a Ferrarihoz, kétnapos F1-es hétvégéket akar Briatore, nem fogadja el Colin McRae kihívását Schumacher, átvenné az első számú pilóta szerepét Irvine a Ferrarinál. Ezek voltak július 18. vezető Formula-1-es hírei az elmúlt két évtizedből.

részletek

A jövő év miatt ostromolták Schumachert, de állta a sarat

Haas vagy Alfa Romeo? – ez a kérdés foglalkoztatja most az F1-es sajtót Mick Schumacher kapcsán. Az újságírók lecsaptak egy idevágó Steiner-megszólalásra, a fiatal német azonban csak a nyári szünetben hajlandó foglalkozni a témával.

részletek

F1-Archív: McRae kihívta Schumachert

Baumgartner Zsolt visszatérhet a Minardihoz, az austini pálya klasszikus helyszínektől fog kanyarokat kölcsönözni, az F1-nek ki kellene használnia az internetet, 17 éves orosz a Saubernél: ezek voltak július 15. hírei.

részletek

F1-Archív: Schumacher erkölcsileg éretlen?

A Honda nem folyamodik külső segítséghez, Briatore akár be is ülhet a Renault-ba, közvéleménykutatást indít az F1 vezetősége az időmérőkről – az elmúlt bő húsz év július 14-i híreiből válogattunk.

részletek

F1-Archív: Fékhiba okozta Schumacher balesetét

Kiderült, mi vezetett a kicsúszáshoz, amelyben a ferraris eltörte a lábát, Ross Brawn arról beszélt, hogy minden istálló kémkedik, Sato vissza akar térni, Webber 130 próbálkozás után futamot nyert, a Williams pedig a Ferrarit akarja legyőzni: ezek voltak július 12. hírei az évek során.

részletek

Miért kémleli a riválisok autóját Schumacher?

Bár a kémkedés nyilvánvalóan tiltott és büntetendő az F1-ben a csapatok között, a pilóták magánakcióit gyakran elcsípik a fedélzeti kamerák. Most a paddock egyik „nyomozója” beavat a miértekbe.

részletek

Vasseur reagált a Schumachert illető pletykára

Az Alfa Romeo csapatfőnöke szerint alaptalan híresztelés, hogy Mick Schumacher jövőre az általa vezetett istállóhoz igazol, mivel ők erről csak hónapok múlva tárgyalnak.

részletek
Olvastad már?