Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 19. hétfő

Schumacher

F1-Archív: Schumacher felemás napjai

Az elmúlt 25 év április 13-áin a szokásosnál is több hír szólt Michael Schumacherről: siker az időmérőn és szabadedzésen, pletyka a visszavonulásról, kiesés az első kanyarban, dicséret Irvine-tól.

részletek

Schumacher a mercedeses szakemberek kedvenc pilótája

Az utóbbi éveket domináló gárda négy kulcsfigurájából hárman is a németet nevezték meg a legkedvesebb versenyzőjüknek – a velük hat vb-címet nyerő Lewis Hamilton nevét egyikük sem említette.

részletek

Mercedes: Schumachernek is köszönhetjük a sikereket

A zsinórban hét vb-címet szerző Ezüst Nyilaknál továbbra is úgy vélik, hogy jelenlegi sikereiket részben Michael Schumachernek köszönhetik, ezért is sajnálják, hogy a német nem tudott nyerni velük.

részletek

Schumacher magában beszél versenyzés közben

Egy furcsa szokásáról rántotta le a leplet a hétszeres világbajnok F1-ben idén debütáló fia, de állítása szerint ez segíti rendezni a gondolatait és koncentrálttá tenni őt vezetés közben.

részletek

Mick Schumacher az apjától tanulta el a jegyzetelést

A Formula-1 első embere, Stefano Domenicali elérzékenyülve fogadta Mick Schumacher debütálását a királykategóriában, korábbi ferrarisként pedig sok közös emléke van a fiatal németről és apjáról is.

részletek

Schumacher F3-as főnöke: Nem csaltunk Mick bajnoki címénél

2018-ban rengetegen felkapták a fejüket, amikor az évad derekán Mick Schumacher egyszer csak zsinórban elkezdte nyerni a futamokat. Voltak, akik egyenesen csalást kiáltottak a hirtelen javulás láttán.

részletek

F1-Archív: A Ferrari fekszik Vettelnek

Kaotikus Ausztrál Nagydíj Alonso-győzelemmel, Hamilton-kizárás, Schumacher kételkedik a BMW-ben, Badoer a kezét töri – az elmúlt két évtized legérdekesebb április 2-i F1-es híreiből válogattunk.

részletek

F1-Archív: Schumacher megjósolta Vettel első vb-címét

Schumacher Vettelt nevezi meg favoritnak, Alonso szerint nem kell kétségbeesni, Ralf Schumacher cáfolja a toyotás pletykákat: a legérdekesebb április 1-jei F1-es hírek az elmúlt húsz évből.

részletek

Schumacher sokáig emlékezni fog a hibájára

A múlt hétvégén debütált Mick Schumacher érzése szerint mindent beleadott élete első F1-es futamába, de az elején elszenvedett megpördülését jó ideig nem fogja feledni.

részletek

F1-Archív: A Schumacher-hasonmás

Frank Saasen bekerült a köztudatba, a Schumacher-családban tabutéma a Formula-1, Bottas örül, hogy a Williams hagyta a szabad versenyt, Alonso egy nappal a verseny előtt sérülése miatt visszalép: ezek voltak március 31. hírei a sportban.

részletek

F1-Archív: Schumacher első motorversenye

Leclerc második ferraris nagydíján a pole-ban, betiltják a kipörgésgátlót, Hakkinen Nico Rosbergben látja a jövő világbajnokát, felniket loptak a Minarditól. Ilyenek voltak március 30. F1-es hírei az évezredben.

részletek

A 95%-os Schumacher már Q2-kről álmodik

Túl van első F1-es időmérőjén a Haas párosa. Mick Schumacher nem akar foglalkozni az autókat az utolsó rajtsorba száműző tempóval, de lát potenciált a javulásra önmaga és a technika tekintetében is.

részletek
Olvastad már?