Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 20. hétfő

Schumacher

Steiner nem érezte veszélyesnek Mazepin manőverét

A szombati időmérő után a vasárnapi versenyt követően is kitört a balhé a Haas versenyzői között Zandvoortban. A csapatfőnök még a soron következő verseny előtt szeretné tisztázni a helyzetet.

részletek

Most már Schumacher is bedühödött Mazepinre

A zandvoorti időmérő után az orosz akadt ki csapattársára, a futamot követően a németnél is elszakadt a cérna: reméli, nem maradnak következmény nélkül Mazepin megmozdulásai, mint az első körben történt blokkolás.

részletek

Mazepin ideges volt a holland futam után

Szenvedős versenye volt a Haas csapatának, a két autóból pedig csak az egyik ért célba, miután Nyikita Mazepin a 41. körben kiállni kényszerült. Az orosz pilótát bosszantják a történtek.

részletek

Mazepin kiakadt Schumacherre: „Katasztrófa”

Alaposan felbosszantotta a Q1 végi jelenet során az orosz pilótát haasos csapattársa: Mazepin szerint a német jogtalanul előzte meg őt. Schumacher állítása szerint ő engedélyt kért a csapattól.

részletek

Vettel nem hibáztatja a két Haast a kiesésért

Mazepint és Schumachert vizsgálják Sebastian Vettel feltartásáért: a német a 17. helyen nem jutott tovább a Q3-ból. Az Aston Martin eleve lassú volt a szabadedzésekhez képest a Holland Nagydíj időmérőjén.

részletek

F1-Archív: Button távozik a Formula-1-ből

Alonso és a karma, érkeznek a turbómotorok, Fisichella a hetedik mennyországban, mindkét Schumacher hatalmasat bukik – az elmúlt két évtized legérdekesebb szeptember 3-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

Schumacher: Nem próbálom túlszárnyalni apámat

Büszkeség, tűz, küzdőszellem – Michael Schumacherre jellemző volt mindez hosszú és eredményes karrierje során, és fia is örökölte tőle. Mick most arról mesélt, mit kapott édesapjától útravalóul.

részletek

F1-Archív: Nem cseréli le Raikkönent a Ferrari

Elfogadhatatlanok a Renault gondjai, Alonso szerint lassabb a Ferrari, Schumacher a hetedik cím után sem távozik, Baumgartner újra vezethet – az elmúlt 20 év augusztus 30-i F1-es híreiből válogattunk.

részletek

F1-Archív: Schumacher hetedszer az F1 királya

A német világbajnok történelmet ír, Fisichella meglepetés pole-pozíciót szerez a Force Indiával, bejelentik Bottas maradását és Ocon visszatérését. Ezek voltak augusztus 29. F1-es hírei.

részletek

Schumachert bosszantják Steiner kritikái

Ralf Schumachert elég dühös lett attól, ahogyan a Haas csapatfőnöke beszélt Mickről. A korábbi F1-es pilóta szerint ő nagyon másképp reagált volna a kritikákra, mint az unokaöccse.

részletek

F1-Archív: Nem örül a McLaren Alonsónak

A spanyol megjegyzéseit nem nézi jó szemmel a Mercedes, Raikkönen visszatérhet a McLarenhez, Villeneuve nagy pénzért sem megy Amerikába, Schumacher méltósággal viseli a vereséget. Augusztus 27. hírei.

részletek

Schumacher: Nem akarok sokat spoilerezni

Az édesapjáról szóló dokumentumfilmről, valamint a belga pályáról is beszélt Mick Schumacher Spában, a hétvégi futam sajtótájékoztatóján.

részletek
Olvastad már?