Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 26. péntek

Schumacher

Elkészült a Schumacher-film, de…

A hétszeres F1-es világbajnok életéről készült dokumentumfilm tulajdonképpen készen van annak rendezője szerint, viszont a koronavírus-járvány miatt még nem tudni, mikor fogják bemutatni.

részletek

Schumacher elégedett a tesztjével

Élete első F1-es szezonjára készülve csütörtökön ismét Ferrarival gyakorolhatott Mick Schumacher, akinek ez már a harmadik ilyen lehetősége volt.

részletek

Ismét egy Schumacher a Ferrari volánja mögött

Mick Schumacher élete nagy lehetőségét kapta meg a héten, amikor a Ferrari felajánlott számára egy F1-es tesztlehetőséget Fioranóban. Erről belső kamerás képet egészen biztosan nem fogunk látni, ezért nézzük meg, hogyan néz ki egy köre az Assetto Corsában.

részletek

F1-Archív: 2012 után is maradhat Schumacher

Visszavonulásáról és a nyolcadik vb-címről beszélt a Mercedes németje, Ricciardo szerint a McLaren-Honda lehet a nagy meglepetés, Bianchi a Force Indiánál, Priaulx Williamst tesztel, Jos Verstappen pedig kiszorul az F1-es mezőnyből. Ezek voltak a fő hírek január 27-én.

részletek

Montoyát boldoggá tette, ha megnehezíthette Schumacher életét

A kolumbiai ex-F1-esnek saját bevallása szerint mindig az volt a fő célja, hogy a későbbi hétszeres világbajnokot legyőzze. A német klasszis öccse viszont jobb versenyzővé tette őt a Williamsnél.

részletek

F1-Archív: Schumacher Raikkönentől tart leginkább

Névhasználati vita a Lotus és a Lotus között, Schumacher szerint a Mercedes készen áll a vb-címre, súlyos balesetet úszott meg Hamilton – az elmúlt két évtized január 25-i F1-es híreiből válogattunk.

részletek

Michael vagy Mick Schumacher a gyorsabb?

Ebben a videóban olyan összehasonlítás láthatunk, amire a való életben sajnos nincs lehetőség. Michael Schumacher a 2004-es Ferrarival, fia pedig a 2020-as Haasszal hajt pályára Monzában, hogy kiderüljön, melyikük a gyorsabb.

részletek

Ez a legnagyobb kihívás egy újonc számára

Az F2-ben 14-15 csapattagból áll egy istálló, az F1-ben több száz fő alkotja: Nicholas Latifi szerint ez a fő nehézség egy jövevény számára, nem a vezetés.

részletek

Mazepin: A feladatom legyőzni Schumachert

Bár újoncszezonjában nem helyeznek rá nyomást, a Haasnál debütáló orosz célja, hogy jobban teljesítsen hozzá hasonlóan az F1-be most megérkező német csapattársánál.

részletek

„Megtisztelő, de teher is a Schumacher név”

Günther Steiner, a Haas csapatvezetője örül, hogy náluk tér vissza az F1-be a Schumacher név, ugyanakkor tudja, hogy nyomás is lesz rajtuk amiatt, mert velük versenyez a hétszeres világbajnok fia.

részletek

Binotto: Schumacher még Fioranót is átépíttette

A Ferrari jelenlegi csapatfőnökeként dolgozó Mattia Binotto úgy emlékszik Michael Schumacher 1996-os első tesztjére az istállóval, mintha tegnap lett volna. Nagy hatással volt a Ferrari egészére.

részletek

Leclerc útját várja Schumachertől Steiner

Charles Leclerc is lassabban kezdett, aztán robbantott az F1-ben, Günther Steiner ugyanezt várja el idén Mick Schumachertől is - 2022-re kell majd készen állnia, addig fejlődhet.

részletek
Olvastad már?