DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Sajtó: Schumachert Párizsba szállították kezelésre

Egy francia lap beszámolója szerint a hétszeres világbajnok egy Genfben bejegyzett mentőautóval érkezett meg a Georges Pompidou kórházba, ahol őssejtkezelésen esik át.

Elsőként a Le Parisien számolt be a meg nem erősített hírről: Michael Schumachert hétfőn Párizsba, a Georges Pompidou kórház kardiovaszkuláris részlegére szállították. A francia lap még egy fotót is közölt a kék-sárga, Genfben bejegyzett mentőautóról, amely 15:40 körül érkezett meg a kórházba.

A sajtóbeszámoló szerint Schumacher vénán keresztüli őssejtkezelésen esik át Franciaországban, melyet Philippe Menasche végez el. A 69 éves szaktekintély szívbetegségek őssejtekkel való kezelésére specializálódott. A Schumacher család képviselői részéről nem kommentálták az értesüléseket.



A síbalesetét hat éve elszenvedő, januárban 50. évét betöltő Michael Schumacherről régen érkezett a mostanihoz hasonló jelentőségű hír: februárban a német sajtó arról írt, a hétszeres világbajnok családja körében Mallorcán töltötte a telet, karácsonykor a villa teraszán látták, barna takaróval körbetekerve. Ahogy a jelenlegi, a korábbi beszámoló sem tekinthető hivatalosnak, a kedvencükkel kapcsolatos hírekre éhező rajongók számára azonban kézzelfoghatóbb, mint a család januári közleménye, amely arról beszélt, a német „a legjobb kezekben van.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: