Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 7. kedd

Sajtóértesülések

Szaúdiak miatt dobhatja szponzorát a Mercedes

Külföldi sajtóértesülések szerint véget érhet a legendás partnerség a Mercedes és a Petronas között. Talán nem meglepő módon egy szaúd-arábiai szponzor kedvéért szakíthatnak a felek év végén.

részletek

30 millióval kopogtat az Alfánál a kínai Zhou

Az Alpine-nál aligha lesz hely az akadémistának, ezért Guanyu Zhou is bejelentkezett az Alfa Romeo ülésére. Spanyol sajtóhírek szerint F2-es eredményein kívül egy halom szponzorpénz is mellette szól.

részletek

Sajtó: A Mercedes máris kiszállhat a Formula-E-ből

Az Autosport információi szerint a Mercedes mindössze kétévnyi jelenlét után búcsút is inthet a Formula-E-nek. A következő napokban érkezhet bejelentés a szakoldal szerint.

részletek

Sajtóhír: Perez 2022-ben is a Red Bullnál versenyez

A spanyol Marca úgy értesült, hogy a mexikói Sergio Perez jövőre is a Red Bullnál folytatja pályafutását. Az egyetlen kérdés, ami miatt a bejelentés csúszhat, az a szerződés hossza.

részletek

Sajtó: Hülkenberg csatlakozik az Aston Martinhoz

A tavalyi beugrások után hivatalosan is megkaphatja a tartalékpilóta státuszt Nico Hülkenberg az istállónál – melyre Németországban szinte már hazai csapatként tekintenek a számos kapcsolódás miatt.

részletek

Újra összeállhat a Williams–Renault páros?

Sajtóhírek szerint a francia motorgyártó új partnercsapat után nézhet a McLaren elvesztése és az Alfa Romeo várható ferraris hosszabbítása után: a grove-iak lehetnek a befutók, de akadály is van bőven.

részletek

Kínaiak vennék meg az Aston Martint? - Stroll: Ez marhaság

Kínai lapok állították, hogy az Aston Martin felvásárlása iránt érdeklődik egy helyi nagyvállalat, azonban a pénzügyi hátteret biztosító Lawrence Stroll marhaságnak nevezte ezt a pletykát.

részletek

Elmaradhatnak az utcai versenyek 2021-ben?

Azt követően, hogy idén már egy hivatalos ráncfelvarráson átesett a 2021-es Formula-1-es versenynaptár, sajtóinformációk szerint előfordulhat, hogy további módosításokra lesz szükség.

részletek

Sajtó: Bahreinben kezdődhet a 2021-es szezon

Ahogyan azt mi is megírtuk, veszélybe került a szezonnyitó Ausztrál Nagydíj megrendezése a koronavírus-járvány miatt, mostanra pedig egyre több neves oldal számol be a halasztásról.

részletek

Az olasz sajtó tényként közölte, hol versenyez Mick Schumacher 2021-ben

Az olasz média már tudni véli, kik fogják vezetni a Haas autóit a 2021-es szezonban. Günther Steiner korábban már elmondta, hogy az anyagi biztonság érdekében fizetős pilótákra lesz szükségük.

részletek

Sajtó: Ez lehet a 2021-es versenynaptár

Egy nem hivatalos 2021-es versenynaptár terjed a neten, amely annak ellenére tartalmaz furcsaságokat, hogy Chase Carey azt ígérte, jövőre minden visszatér a normál kerékvágásba. Bahreinben kezdődhet a szezon.

részletek

Sajtó: A Red Bull Perezt akarja

Olasz sajtóértesülések szerint az energiaitalos csapat szakít a hagyományokkal, és a saját pilótái helyett egy külsőst választ Verstappen mellé. Ezzel pénzügyileg is jól járnának.

részletek
Olvastad már?