Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

Sajtóértesülések

Újra összeállhat a Williams–Renault páros?

Sajtóhírek szerint a francia motorgyártó új partnercsapat után nézhet a McLaren elvesztése és az Alfa Romeo várható ferraris hosszabbítása után: a grove-iak lehetnek a befutók, de akadály is van bőven.

részletek

Kínaiak vennék meg az Aston Martint? - Stroll: Ez marhaság

Kínai lapok állították, hogy az Aston Martin felvásárlása iránt érdeklődik egy helyi nagyvállalat, azonban a pénzügyi hátteret biztosító Lawrence Stroll marhaságnak nevezte ezt a pletykát.

részletek

Elmaradhatnak az utcai versenyek 2021-ben?

Azt követően, hogy idén már egy hivatalos ráncfelvarráson átesett a 2021-es Formula-1-es versenynaptár, sajtóinformációk szerint előfordulhat, hogy további módosításokra lesz szükség.

részletek

Sajtó: Bahreinben kezdődhet a 2021-es szezon

Ahogyan azt mi is megírtuk, veszélybe került a szezonnyitó Ausztrál Nagydíj megrendezése a koronavírus-járvány miatt, mostanra pedig egyre több neves oldal számol be a halasztásról.

részletek

Az olasz sajtó tényként közölte, hol versenyez Mick Schumacher 2021-ben

Az olasz média már tudni véli, kik fogják vezetni a Haas autóit a 2021-es szezonban. Günther Steiner korábban már elmondta, hogy az anyagi biztonság érdekében fizetős pilótákra lesz szükségük.

részletek

Sajtó: Ez lehet a 2021-es versenynaptár

Egy nem hivatalos 2021-es versenynaptár terjed a neten, amely annak ellenére tartalmaz furcsaságokat, hogy Chase Carey azt ígérte, jövőre minden visszatér a normál kerékvágásba. Bahreinben kezdődhet a szezon.

részletek

Sajtó: A Red Bull Perezt akarja

Olasz sajtóértesülések szerint az energiaitalos csapat szakít a hagyományokkal, és a saját pilótái helyett egy külsőst választ Verstappen mellé. Ezzel pénzügyileg is jól járnának.

részletek

Sajtó: Ez lesz a végleges 2020-as versenynaptár

Tizenhét nagydíjból áll végül a szezon a Racefans.net információi szerint. Az ismert pályákon kívül Isztambul ugrik még be, Bahreinben dupláznak, értesült az oldal.

részletek

Sajtó: Eldőlt, nem megy idén Amerikába az F1

Nem lesz idén amerikai nagydíja a Formula-1-nek, és a Távol-Kelet is kérdéses. Az Autosport szaklap szerint jó eséllyel kizárólag európai és közel-keleti pályákon versenyez 2020-ban az F1.

részletek

Sajtó: A Ferrari új motorral készül Ausztriába

Olasz lapértesülések szerint a maranellóiak új erőforrást homologizáltatnak a 2020-as szezonra, ami 15 lóerővel lesz erősebb az előzőnél. A teszten használtat nem vetik be versenyen.

részletek

Ezt a három nagydíjat törölhetik a napokban

Foghíjasnak ígérkezik a szezon Európán kívüli szakasza. Három verseny törléséről érkeztek hírek, és még kettő megtartása valószínűtlen. Ez mindössze hat helyszínt jelentene a kontinensen kívül.

részletek

Újabb, most már teljes versenynaptár szivárgott ki

Három duplával 19 fordulóból áll a Formula-1 2020-as szezonja, ha hihetünk az Autosport szaklap információinak. A holland, kanadai és szingapúri futamok maradhatnak el idén. Íme a menetrend.

részletek
Olvastad már?