DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Schumacher Mallorcán tölthette a telet

Németországi sajtóértesülések szerint Michael Schumacher és családja az új, mallorcai otthonukban tölthették az F1-es téli szünetet, és ott ünnepelték a bajnok 50. születésnapját is.

Legalábbis ezt állítja a német Bunte és a Bild magazin is, amely források szerint a hétszeres világbajnok és családja magánhelikopterrel repült el a mediterrán szigetre. Ez egy fontos változás lehet, ugyanis eddig úgy tűnt, Michael Schumacher svájci otthonához van kötve, 2013-as síbalesete óta. Bár a család kérése ellenére mostanában sok alaptalan hír jelenik meg a hétszeres világbajnokról, örömteli volna, ha ez a hír igaz lenne.



Tavaly kapott szárnyra a hír, hogy felesége, Corinna Mallorcán vett meg egy házat 30 millió euróért, a német beszámolók alapján pedig itt töltötték el a téli időszakot Schumacherék.

A korábbi Ferrari és Mercedes-pilóta gyermekei, Gina-Maria és Mick is velük voltak karácsonykor, újévkor és Michael Schumacher 50. születésnapjakor is. A Bunte szerint a hétszeres világbajnok ápolói maszkot viseltek, míg a 91-szeres futamgyőztes Schumacher a teraszon ült, egy barna takaróval körbetekerve.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: