Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 16. szombat

születésnap

A 34 éves bajnok, aki újra szárnyalna

Ma, július 3-án ünnepli születésnapját Sebastian Vettel, aki egyaránt megtapasztalta már a sport dicsfényes és kíméletlen oldalát is. Szerethető karakterét azonban mindvégig megőrizte.

részletek

A Red Bull kifutott az időből: Verstappen nem lesz a legfiatalabb világbajnok

A Red Bullnak eltökélt szándéka volt 2015-ös megérkezése óta a valaha volt legfiatalabb világbajnokot csinálni Max Verstappenből, azonban ez veszni látszik, miután a holland ma tölti be a 23-at.

részletek

Schumacher 51 éves lett, tovább harcol

A Formula-1-ben továbbra sem feledik a hat éve lábadozó Michael Schumachert, aki élete legnagyobb csatáját vívja. De mi történt a száguldó cirkuszban abban az évben, amikor megszületett?

részletek

Raikkönen: 40 lettem? És akkor mi van?

A jelenlegi F1-es mezőny rangidőse, Kimi Raikkönen a mai napon tölti be 40. életévét. Nem is adhatott volna kimisebb választ, mikor azt kérdezték, mit mondana 21 éves önmagának.

részletek

Schumacher Mallorcán tölthette a telet

Németországi sajtóértesülések szerint Michael Schumacher és családja az új, mallorcai otthonukban tölthették az F1-es téli szünetet, és ott ünnepelték a bajnok 50. születésnapját is.

részletek

Kiállítás Schumacher 50. születésnapjára

A Ferrari január elején kiállítást szervez legendájuk, Michael Schumacher 50. születésnapjára Olaszországban. Maranello sosem feledi, amit a hétszeres világbajnok legendának köszönhet.

részletek

Button humoros ünneplése

Ha Jenson Button és Daniel Ricciardo összekerül, annak csak viccelődés lehet a vége. Pláne, ha mindez a brit születésnapi buliján történik. Nem is kellett csalódnunk a két humorzsákban.

részletek

A Ferrari is köszöntötte Schumachert

Michael Schumacher legnagyobb sikereinek helyszíne a Ferrari istálló volt, ahol zsinórban öt világbajnoki címet értek el közösen. A vörösök sem feledkeztek meg a bajnok születésnapjáról.

részletek

Retro – A sértődékeny szülinapos: Scott Speed

1983-ban ezen a napon született Scott Speed, a fiatalkorában az F1-et megcélzó amerikai versenyző, aki kifejezetten nehéz természetének köszönhetően csak másfél évig szerepelt a száguldó cirkuszban.

részletek

Touring Superleggera – Genfi meglepetés

Hamisítatlan olasz stílust ígér a Touring Superleggera genfi újdonsága. Természetesen olasz alapokra készülne.

részletek
Olvastad már?