Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 8. hétfő

Párizs

Nem készült el, de megmutatták a 2020-as Renault-t

Az R.S.20-at nem tudták elvinni az istálló párizsi évindító rendezvényére, a csapat néhány renderelt képet közölt a fekete színű versenygép részleteiről.

részletek

Magaslati verseny Párizsban

A Cupra egy párizsi épület tetején rendezett be egy versenypályát, és az egyedülálló eseményre "CUPRA: A TETŐN VEZETÉS ÉLMÉNYE " néven került sor.

részletek

Schumacher esélyei korlátozottak a javulásra

Hétpecsétes titokként őrzik Michael Schumacher pontos állapotát 2013-as, súlyos síbalesete óta. Franciaországi őssejtkezelése hallatán felcsillanhat a remény, de sajnos a lehetőségek korlátozottak.

részletek

Egy ápolónő beszélt Schumacher állapotáról

A hivatalos csatornák továbbra is hallgatnak Michael Schumacher párizsi kezeléséről, a francia sajtónak azonban sikerült megszólaltatnia egy ápolónőt, aki látta a németet.

részletek

Sajtó: Schumachert Párizsba szállították kezelésre

Egy francia lap beszámolója szerint a hétszeres világbajnok egy Genfben bejegyzett mentőautóval érkezett meg a Georges Pompidou kórházba, ahol őssejtkezelésen esik át.

részletek

Hamilton több nővel távozott egy étteremből, de mindent tagad

Az ötszörös világbajnok Lewis Hamilton a hétvégén több újság címlapjára is felkerült, miután a párizsi divathét egyik eseményéről egy nőkkel teli taxiban távozott, arcát takargatva a fotósok elől.

részletek

Árverésre bocsátják Senna sisakját

Harminc évvel ezelőtt Ayrton Senna jelentette az etalont a Formula-1-ben. Most egyik olyan, versenyen is használt bukósisakját veheti meg bárki, amit második világbajnoki címének évében viselt.

részletek

Eladó egy gyönyörű Jordan-Peugeot

Árverésre bocsátják az 1996-os Jordan-Peugeot versenyautót. A Damon Hill világbajnoki évében az F1-ben indított aranyszínű autó mentette meg az év végén visszavonuló Martin Brundle életét.

részletek

Melyik volt a legjobb autóversenyzős játék 2017-ben?

Forza 7? Need For Speed, WRC 7, Gran Tourismo, vagy valami más? A Formula-E stábja a Párizsi Játékhéten járt, hogy kiderítse.

részletek

Neymar Hamiltont és Massát is Párizsba vonzza

Neymar Párizsba szerződése bombaként robbant augusztusban, ez pedig megnövelheti a francia fővárosba látogató szupersztárok számát. Hamilton és Massa komoly társasághoz csatlakozik.

részletek

Ez történt az F1-es motorkonferencián

Pénteken Párizsban találkoztak a sportág vezetői, az FIA munkatársai, az F1-ben jelenleg is szerepet vállaló és külsős autógyártók képviselői, hogy megtárgyalják, milyen irányt vegyen a sportág erőforrásaival 2020 után.

részletek

Rosberg kalandjai a szerelem városában

Bajnoki turnéja következő állomásaként Nico Rosberg Párizsban járt, ahol turistaként fotózkodott a látnivalók előtt – azzal a különbséggel, hogy vb-trófeája is a képek szereplője.

részletek