Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 20. csütörtök

Párizs

Árverésre bocsátják Senna sisakját

Harminc évvel ezelőtt Ayrton Senna jelentette az etalont a Formula-1-ben. Most egyik olyan, versenyen is használt bukósisakját veheti meg bárki, amit második világbajnoki címének évében viselt.

részletek

Eladó egy gyönyörű Jordan-Peugeot

Árverésre bocsátják az 1996-os Jordan-Peugeot versenyautót. A Damon Hill világbajnoki évében az F1-ben indított aranyszínű autó mentette meg az év végén visszavonuló Martin Brundle életét.

részletek

Melyik volt a legjobb autóversenyzős játék 2017-ben?

Forza 7? Need For Speed, WRC 7, Gran Tourismo, vagy valami más? A Formula-E stábja a Párizsi Játékhéten járt, hogy kiderítse.

részletek

Neymar Hamiltont és Massát is Párizsba vonzza

Neymar Párizsba szerződése bombaként robbant augusztusban, ez pedig megnövelheti a francia fővárosba látogató szupersztárok számát. Hamilton és Massa komoly társasághoz csatlakozik.

részletek

Ez történt az F1-es motorkonferencián

Pénteken Párizsban találkoztak a sportág vezetői, az FIA munkatársai, az F1-ben jelenleg is szerepet vállaló és külsős autógyártók képviselői, hogy megtárgyalják, milyen irányt vegyen a sportág erőforrásaival 2020 után.

részletek

Rosberg kalandjai a szerelem városában

Bajnoki turnéja következő állomásaként Nico Rosberg Párizsban járt, ahol turistaként fotózkodott a látnivalók előtt – azzal a különbséggel, hogy vb-trófeája is a képek szereplője.

részletek

Vita a Virginnél: A csapattársam egy sikán!

Noha csapatként sokáig a DS Virgin nyújtotta a legerősebb teljesítményt a Formula-E hétvégi futamán, végül nem tudták a legtöbbet kihozni délutánjukból, emiatt pedig Sam Bird csapattársát, Jean-Eric Vergne-t okolja.

részletek

FE: Di Grassi újra nyert, Buemi felzárkózott

A brazil hibátlan versenyt teljesített, Vergne hazai pályán dobogóra állt, Buemi pedig Bird hibába kényszerítésével szerezte meg a pódium legalsó fokát a Formula-E párizsi versenyén.

részletek

FE: Ütközés és Superpole-párbaj az időmérőn

Ketten eredménytelenül próbálkoztak, hogy elvegyék a pole-pozíciót Lucas di Grassitól a Formula-E párizsi időmérőjén, Sam Bird azonban sikerrel járt. A bajnokaspiráns Buemi csak a 8. helyről startol.

részletek

Formula-E: Meglepő névé a legjobb idő az edzéseken

A bajnokesélyes Sebastien Buemi és Mike Conway végzett az élen a Formula-E párizsi versenyének szabadedzésein. A város szívében levő utcai pályán számos vezetői hiba történt.

részletek

Todt: Az utakon többen meghalnak, mint most Párizsban

Jean Todt elmondta, hogy vasárnap a Brazil Nagydíj rajtja előtt az F1 mezőnye megemlékezik ugyan a párizsi merényletek áldozatairól, de már enélkül is készültek volna egy egyperces csenddel.

részletek

Így fest majd a Formula-E következő szezonja

Pénteki mexikói ülésén a Motorsport Világtanács kihirdette a Formula-E októberben rajtoló második idényének menetrendjét is, ami még több kérdőjelet, és továbbra is csak 11 futamot tartalmaz.

részletek
Olvastad már?