Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 22. péntek

Párizs

FE: Di Grassi újra nyert, Buemi felzárkózott

A brazil hibátlan versenyt teljesített, Vergne hazai pályán dobogóra állt, Buemi pedig Bird hibába kényszerítésével szerezte meg a pódium legalsó fokát a Formula-E párizsi versenyén.

részletek

FE: Ütközés és Superpole-párbaj az időmérőn

Ketten eredménytelenül próbálkoztak, hogy elvegyék a pole-pozíciót Lucas di Grassitól a Formula-E párizsi időmérőjén, Sam Bird azonban sikerrel járt. A bajnokaspiráns Buemi csak a 8. helyről startol.

részletek

Formula-E: Meglepő névé a legjobb idő az edzéseken

A bajnokesélyes Sebastien Buemi és Mike Conway végzett az élen a Formula-E párizsi versenyének szabadedzésein. A város szívében levő utcai pályán számos vezetői hiba történt.

részletek

Todt: Az utakon többen meghalnak, mint most Párizsban

Jean Todt elmondta, hogy vasárnap a Brazil Nagydíj rajtja előtt az F1 mezőnye megemlékezik ugyan a párizsi merényletek áldozatairól, de már enélkül is készültek volna egy egyperces csenddel.

részletek

Így fest majd a Formula-E következő szezonja

Pénteki mexikói ülésén a Motorsport Világtanács kihirdette a Formula-E októberben rajtoló második idényének menetrendjét is, ami még több kérdőjelet, és továbbra is csak 11 futamot tartalmaz.

részletek

Retro - Egy rendőr, aki utálta a versenyzést

Az autózás hajnalán volt egy rendőr, aki annyira szerette volna megakadályozni az első Párizs-Amszterdam-Párizs versenyt, hogy egy szakasz katonát akart kivezényelni a versenyzők megfélemlítésére...

részletek
Olvastad már?