DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Todt meglátogatta Schumachert a kórházban

A korábbi csapatfőnök is ott volt Párizsban - az FIA elnöke Anthoine Hubert temetéséről érkezett meg a kórházba, ahova kezelésre szállították át Michael Schumachert.

Ahogy arról már beszámoltunk, a párizsi Le Parisien értesülései szerint Michael Schumachert hétfőn Párizsba, a Georges Pompidou kórház kardiovaszkuláris részlegére szállították. A francia lap még egy fotót is közölt a kék-sárga, Genfben bejegyzett mentőautóról, amely 15:40 körül érkezett meg a kórházba.

tott



A sajtóbeszámoló szerint Schumacher vénán keresztüli őssejtkezelésen esik át Franciaországban, melyet Philippe Menasche végez el. A 69 éves szaktekintély szívbetegségek őssejtekkel való kezelésére specializálódott. A Schumacher család képviselői részéről nem kommentálták az értesüléseket.

A Le Parisien azt is hozzátette, hogy Schumachert meglátogatta korábbi csapatfőnöke és barátja, az FIA jelenlegi elnöke, Jean Todt. A francia kedden részt vett Anthoine Hubert búcsúztatásán, ahonnan később utazott el a párizsi kórházba - 17:15 körül érkezett meg és nagyjából 45 percet töltött bent. Todt korábban is többször járt Schumachernél az elmúlt évek alatt. Hivatalos kommunikáció viszont továbbra sincs, a család semmit nem ad ki.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: