Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. július 30. péntek

F1

Verstappen évi két-háromszor jár Magyarországra

Nem csak az F1 miatt szereti a Hungaroringet a világbajnoki éllovas, nem véletlenül teljesített több privát tesztet is már nálunk. A magyar fociválogatott Eb-teljesítményét is megdicsérte a holland.

részletek

Verstappen: Ha én csinálok ilyet, nem ünnepeltem volna így

Először állt a nyilvánosság elé Max Verstappen két héttel ezelőtti silverstone-i balesete óta. A szavaiból nem arra lehet következtetni, hogy megbocsátott volna Hamiltonnak.

részletek

Perezzel már megegyezett a Red Bull?

A mexikói F1-es pilóta szerint Spában már tudni fog a jövőjéről és nincs oka más csapatoknál érdeklődni - kényelmes helyzetben van a Red Bullnál. Mindebből az jön le, hogy megállapodtak...

részletek

Russell: A nyáron eldől a jövőm

George Russell szerint megszületik a döntés a jövőjét illetően még a nyári szünet alatt, azonban nem biztos, hogy azt be is jelentik még a Belga Nagydíj előtt. A brit közben Q3-as triplázásra készül.

részletek

Hamilton a magyar törvényről: „Elfogadhatatlan”

A hétszeres F1-es világbajnok kifejtette a véleményét a Magyarországon nemrég bevezetett pedofil-törvénnyel kapcsolatban: szerinte gyávaság, hogy a hatalom egyáltalán felvet ilyesmit.

részletek

Esélyes, hogy idén is esős Magyar Nagydíjat láthatunk

Az előttünk álló hétvégén rendezik a 36. Magyar Nagydíjat, s bizony azok, akik kilátogatnak, nemcsak kiváló izgalmakban reménykedhetnek, de jobban teszik, ha az esernyőt is bekészítik magukhoz!

részletek

Gaslynak elege van a pechszériából

Ausztriában Leclerc-rel ütközött, Silverstone-ban pedig egy defekt fosztotta meg a pontoktól az AlphaTauri franciáját, aki viszont már nagyon várja, hogy vezethessen az „élvezetes” Hungaroringen.

részletek

Marko: Új megvilágításba helyezzük a balesetet

A Red Bull tanácsadó biztos benne, hogy a csütörtöki meghallgatáson olyan új bizonyítékokkal fognak tudni szolgálni, amelyek alapján felülvizsgálják a silverstone-i incidens után kirótt büntetést.

részletek

Ezzel állhat elő a Red Bull csütörtökön

Martin Brundle szerint elég nehéz már új bizonyítékokat hozni, mert a felügyelők mindent látnak az autó adataiból és számunkra ismeretlen kameraszögekből.

részletek

Russell nyomás alatt még jobb, mint nélküle

Legalábbis ő így gondolja, ezért azt várja, hogy ha újra győzelemre esélyes autója lesz, akkor még a mostaninál is magasabb szinten fog versenyezni. A riválisaival mind csatázott már - egyet kivéve.

részletek

McLaren: Nem kedvez nekünk a Hungaroring

Andreas Seidl csapatfőnök úgy érzi, a magyar pálya nyomvonala nem passzol az MCL35M erősségeihez, céljuk azonban így is az erős pontszerzés és a konstruktőri harmadik hely őrzése.

részletek

Az Alfa célja: Russell nullán tartása

A csapat mérnökigazgatója továbbra is a Williams pilótáját tartja a legfőbb fenyegetésnek rájuk nézve, így a saját pontgyűjtögetésük mellett a brit nulla egységen tartása is célkitűzésük.

részletek
Olvastad már?