Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 5. vasárnap

F1

F1-Archív: Kubica és a BMW a csúcson

Lewis Hamilton többször is a hírek középpontjába került április ötödikén, mutatjuk, hogy mik voltak a legfontosabb F1-es történések ezen a napon az elmúlt bő húsz év folyamán.

részletek

F1-Archív: A Red Bullnak nem kell Hamilton

Sok érdekes F1-es hír látott napvilágot az elmúlt húsz év április negyedikéin, igyekeztünk minden évből hozni egyet, természetesen a legérdekesebbet.

részletek

Villeneuve kukázná a szezont és különálló versenyeket rendezne

Érdekes javaslattal állt elő az 1997-es F1-es világbajnok: szerinte le kellene mondani arról, hogy bajnokságot szervezzenek idén, helyette csak néhány, önmagában álló egyedi futamot tarthatnának.

részletek

„Nagyon-nagyon optimista a júliusi kezdés”

A visszavonult többszörös F1-es futamgyőztes Mark Webber szerint a száguldó cirkusz globális sportként roppant nehéz kihívás előtt áll a világjárvány miatt. A kétnapos hétvégéket viszont támogatná.

részletek

A McLaren már a Williamstől is tart

Lando Norris szerint idén már a Williamsszel is számolni kell a középmezőnyben, gondolni kell rájuk a stratégia elkészítésekor - igaz, szerinte a Racing Point lehet a favorit ebben a kasztban.

részletek

Az F1-es költségsapkát is megvághatja a koronavírus

Az F1 privát csapatai azt szeretnék, ha jelentősen lecsökkenne a tervezett költséglimit a koronavírus gazdasági hatásai miatt. A topistállók természetesen nem ezt akarják.

részletek

Miért ilyen jók a Haas-részek az F1-es dokusorozatban?

Romain Grosjean beszélt a Drive to Survive-ról és Günther Steinerről - neki nagyon tetszik a sorozat, de azért van hiányérzete a maguk részével kapcsolatban. Megmondta, hogy szerinte mitől jó őket nézni.

részletek

Verstappen gyakran ellógott a suliból, apja bátorította is rá

Nem szeretett iskolába járni a holland F1-es, ráadásul annak érdekében, hogy időben megérkezzen egy-egy versenyhétvégére, nem egyszer el is kellett lógnia a pénteki napról.

részletek

Hány versenyt kell minimum rendezni a szabályok alapján?

Nemcsak felső, hanem alsó korlátja is van az egy idényben rendezhető futamok számának az F1-ben, ahogy annak is megvan a maga feltétele, hogy világbajnokságnak lehessen minősíteni a sorozatot.

részletek

Verstappen kidobja a számítógépét, mert nem nyert

Jó esélye volt az újabb szimulátoros győzelemre Max Verstappennek, de a számítógépe a legrosszabb pillanatban mondott csütörtököt - a holland nem bírja az ilyet, azonnal kidobja és vesz helyette másikat.

részletek

A McLaren pilótái belementek a fizetésük csökkentésébe

Bajban van a McLaren, csökkenteni kell a bértömeget, de a vezetőség jó példával jár elöl: Zak Brown mellett a két F1-es pilóta, Carlos Sainz és Lando Norris is belement fizetése csökkentésébe.

részletek

Williams: Nem az a baj, hogy nincs rózsaszín Mercedesünk

Claire Williams szerint különböző felfogások vannak az F1-ben az autóépítést tekintve, de ők megmaradnak független konstruktőrnek, mert ezzel voltak sikeresek és büszkék erre. Nem úgy, mint más.

részletek
Olvastad már?