Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 25. csütörtök

F1

Újabb változás a Ferrari vezetésében

A tavalyi szezon közepén variáltak utoljára, most úgy érezték, hogy szükség van erre a felelősség és a feladat tisztázása érdekében.

részletek

Hamar jön az első fejlesztés az Astonra

Már kész van az első futamra szánt autó az Aston Martin F1-es csapatánál, de azt is elárulták, hogy nagyon hamar érkezik hozzá egy nagyobb fejlesztési csomag - kihasználják a gyári hátteret.

részletek

Végre teljes az autóbemutatók menetrendje

Négy csapat már bemutatta idei modelljét, mire a Haas utolsóként elárulta, mikor érkezik új versenygépe. Jó hír, hogy nem kell sokat várni, csak jövő csütörtökig.

részletek

Hamiltonékat ismét jelölték a Laureus-díjra

A hetedik vb-címét szerző brit Formula-1-es pilóta és csapata, a Mercedes is szerepel a frissen közzétett listákon, miközben a MotoGP világbajnoka is felkerült az Év áttörése kategória jelöltjei közé.

részletek

Mikor vált 2022-re a McLaren?

Andreas Seidl szerint ők idén is sikeresek akarnak lenni, de nézniük kell a nagyobb képet is - egyelőre párhuzamosan fejlesztenek, az első pár futam után döntenek arról, hogy minek van értelme.

részletek

Raikkönen csak akkor edzett, ha kedve volt

Az Alfa Romeo finn pilótája azzal a lazasággal viszonyult a téli szünethez, amivel évek óta versenyez. Próbált minél többet kihozni a szabadságból, mielőtt újra beindul az F1-es gépezet.

részletek

Volt főnöke megvédte Mazepint: „Az a videó egy vicc volt”

Az F1-es debütálás előtt álló orosz pilóta Formula-2-es főnöke jogtalannak nevezte a pilótát érő bírálatokat, ráadásul a fizetős versenyzőket támadó kritikákkal sem ért egyet.

részletek

Perez: Valóra vált álom, rengeteg potenciál rejlik a csapatban

Nem tudta leplezni lelkesedését első Red Bull-os tesztnapja után a mexikói versenyző, aki szerint bár minden más az autón, mint amihez hozzászokott, már most kényelmesen érzi magát a volán mögött.

részletek

Albers: Nevetséges, hogy a Red Bull állandóan a kiszállással fenyegetőzik

Az egykori Formula-1-es pilóta, Christijan Albers szerint lassan kezd nevetségessé válni, hogy a Red Bull folyton azzal fenyegetőzik, hogy kiszállnak az F1-ből, hisz ők azért mégsem a Ferrari…

részletek

F1-Archív: Schumacher bizakodik

Tulajdonos nélkül maradhat a Honda, problémásak az új hibridek, Michael Schumacher bizakodó az új Mercedest illetően - íme az elmúlt húsz év F1-es hírei február 23-áról.

részletek

Megérkezett az Alfa Romeo idei F1-es járgánya

Az olasz márka F1-es csapata hétfőn a mezőnyben harmadikként leplezte le 2021-es, C41 kódjelű autóját. Íme Kimi Raikkönen és Antonio Giovinazzi legújabb versenygépe.

részletek

Óva int a Frankenstein-pályáktól egy tervező

A Zandvoort felújításáért felelős Jarno Zaffelli szerint a versenypályák átalakítása során a tervezők előszeretettel másolnak más helyszíneket, de ő ezt nem tartja jó módszernek.

részletek
Olvastad már?