DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 31. kedd

F1

Bottas leszámolna egyik legfőbb gyengeségével

A finn a jövőben agresszívebb stílust alkalmazna a rajtokat követő helyezkedések során, tavaly ugyanis ő veszítette a legtöbb pozíciót az első körökben.

részletek

„Lando a legjobbakkal van egy szinten”

Nem győzte dicsérni F1-es pilótáját a McLaren vezérigazgatója, aki állítja: már az Alonsóval közös daytonai szereplés során kiszúrta, mekkora tehetség.

részletek

Montoya: A Ferrarinál senki sincs biztonságban

Juan Pablo Montoya nem lát arra túl sok esélyt, hogy a Ferrari legyőzheti a Red Bull csapatát 2023-ban, ugyanakkor reméli, jó szezont futhatnak. A korábbi F1-es pilóta szerint a legfőbb gondot a stabilitás hiánya jelenti, mivel az olaszoknál mindig ott az esélye annak, hogy kirúgják az embert.

részletek

Jelentősen korlátoz minket a büntetés – Horner

A Red Bull F1-es csapatfőnöke állítja: komoly hatással van a 2023-as autójuk fejlesztésére a költségtúllépés miatti büntetés.

részletek

Ezért nem tűnik el idén sem teljesen a delfinezés az F1-ből

Hiába a csapatok fejlesztései és az ennek érdekében hozott szabályváltozások, az Aston Martin szakembere szerint idén is pattogni fognak az autók.

részletek

Wolff és Vasseur jó kapcsolatban vannak

Frederic Vasseur elmondása szerint több kollégájával is kifejezetten jó kapcsolatot tart fent. Így van ez Toto Wolff esetében is, akivel baráti viszonyban vannak, ami még hasznos lehet a Ferrari nemrégiben kinevezett csapatfőnöke szerint.

részletek

Tsunoda higgadtabb lett az AlphaTauri csapatfőnöke szerint

Nyugodtabbá és érettebbé vált Yuki Tsunoda az előző F1-es idény során Franz Tost szerint. A csapatvezető elmondása szerint a japán pilóta már sokkal kevesebbet dühöngött a rádión, de a technikai dolgokban is rengeteget fejlődött.

részletek

F1-Archív: Száműzik a rajtrácslányokat

Newey nem bízik a Renault-ban, Alonso új kihívásra vágyott, Raikkönen csak próbaidős licencet kap – ezek történtek az elmúlt két évtizedben január 31-én, meg persze sok autóbemutató és teszt.

részletek

Váratlant húzhat a Red Bull, megjött az Audi, felszólalt Bottas – a hétfői F1-es hírek

Egy csokorba gyűjtöttük a nap legfontosabb híreit: íme minden, amit tudni érdemes január 30-áról.

részletek

Red Bull: Új F1-es autó helyett Ford-bejelentés?

Sajtóértesülések szerint elképzelhető, hogy a világbajnok istálló pénteki szezonindító eseményén a 2023-as autó helyett egy bejelentés lesz a fő szenzáció.

részletek

Vettel: Felelősen kell döntenünk, hogy a gyermekeink is versenyezhessenek

Hétvégén rendezték a Bajnokok Tornáját, melyen Vettel is részt vett. A versenyzés kiváló szórakozás, de el kell gondolkodni a fenntarthatóbb folytatáson.

részletek

Vasseur: Egyelőre nem Leclerc szerződése a legfontosabb

Mindkét pilótájáról beszélt a Ferreari új főnöke, aki szerint nem volna helyén való máris szerződésekről beszélni. Sainzt már régóta meg akarta szerezni.

részletek