Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. november 14. csütörtök

F1

Raikkönen: Nem hittem volna, hogy 40 évesen itt leszek

2001-ben a Formula-1 tejfelesszájú újoncaként kezdte, 2019-ben viszont a mezőny nagy öregje Kimi Raikkönen. Még 27-28 évesen sem hitte volna, hogy ilyen sokáig marad – ha nem száll ki két évre ralizni, valószínűleg már befejezte volna.

részletek

Tiszta, fair motofejlesztési versenyt szeretne a Honda

A Honda nem akarja ráhúzni a vizes lepedőt a Ferrarira motorja szabályosságával kapcsolatban, és nem nevezi bűnösnek az olaszokat, azt viszont mindenképp szeretné, hogy fair legyen a csata a motorgyártók között.

részletek

Egy kör visszafelé Interlagosban

Visszafelé sokkal lejtősebbnek és gyorsabbnak tűnnek a brazil F1-es pálya kanyarjai. Nézzétek meg, milyen egy kör az óramutató járásával megegyező irányban Interlagosban.

részletek

Tíz év alatt karbonsemlegessé válna az F1

A Formula-1 eddigi legnagyobb feladatára vállalkozott, amellyel környezetvédelmi úttörővé válna: 2030-ra kifejlesztené a világ első nulla karbonlábnyomú hibrid erőforrását.

részletek

Carey: Az F1 nem mehet végkimerülésig

A Formula-1 első emberének számító Chase Carey elismerte, hogy nem túl népszerű a paddockban az egy szezonban 25 versenyt felölelő tervük, s belátta, a fáradtság hatalmas faktor az F1-ben.

részletek

Norris: Hamilton számára könnyen jöttek a sikerek

A McLaren újonc pilótája, Lando Norris szerint bár Lewis Hamilton számára könnyen jöttek a sikerek, ettől még abszolút megérdemelten zsebelte be azokat. Hamilton az egyik példaképe Norrisnak.

részletek

Wolff: Ha bárki így csinálta, az szabálytalan

Megkérdezték a Mercedes vezérét a Ferrari vélt vagy valós szabálytalanságáról és az FIA módosításáról - nem fogalmazott egyértelműen, de a szavai mögött ott van a határozott véleménye.

részletek

F1 Hungary Liga: A Racing Point által uralt bajnokság

A tabellát vezető Daniel_Hun idei hetedik győzelmét hozta az F1 Hungary Liga Orosz Nagydíja, ahol a bajnoki címvédő Achia második, míg Szijjgames harmadik lett. Előd újra rengeteg pontot bukott Danihoz képest és csak ötödikként zárt.

részletek

Olasz sajtó: Pórázon kell tartani Verstappent

A holland F1-es pilóta rendesen felbőszítette az újságírókat, amikor a Ferrarit bizonyíték nélkül csalással vádolta. A vörösök hazájában többen ellenszenvesnek, sportszerűtlennek nevezték a pilótát.

részletek

Villeneuve: Az F1 döntése színtiszta szocializmus

1997 világbajnoka szerint a Williams nem érdemli meg, hogy segítsenek rajta, a költségsapkának így semmi értelme, az autók áttervezése pedig nem jó irányba megy. Elégedetlen.

részletek

Alfa Romeo: El kell gondolkodnunk a folytatáson

A Fiat Chrysler, mely az Alfa Romeo anyavállalata ragaszkodott Antonio Giovinazzi megtartásához, azonban az év második felében látottakkal nem elégedettek a cég vezetői. Elgondolkoznak a folytatáson.

részletek

Brawn: Hamilton az utóbbi 15 év legjobbja

Ross Brawn is megosztotta gondolatait Lewis Hamilton klasszisteljesítményéről és úgy véli, hogy az utóbbi másfél évtized legjobb pilótájává nőtte ki magát a brit mercedeses.

részletek
Olvastad már?