Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 26. csütörtök

F1

Ne maradj le semmiről a Bahreini Nagydíjon!

Következik az utolsó tripla első felvonása, emellett pedig a Formula-2 is ráfordul az évad célegyenesére – mutatjuk a teljes időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Brawn: Hamiltonban még van 3-4 év

Ross Brawn szerint egy jó pilóta mindig jó autóban ül - Hamilton és a Mercedes is kivételes és jelenleg nem lát senkit, aki képes lehet legyőzni a regnáló világbajnokot.

részletek

Hamilton: Ha Valtteri kikap, akkor tudja, hogy keményebben kell dolgoznia

A világbajnok szerint megvan a kölcsönös tisztelet közte és csapattársa között, de továbbra is dolgoznak a kapcsolatukon. Ha valamelyikük kikap, akkor tudja, hogy az miért van.

részletek

McLaren: Az F1-nek a legjobb autóról kell szólnia

Andreas Seidl szerint rendben van, hogy izgalmakat akarunk, de akkor is annak kell nyernie, aki a legjobb, ezt nem írhatja felül semmi - a 2022-es szabályok sem fogják ezt megváltoztatni.

részletek

Wolff: Nem baj, hogy Lewis megosztó

Toto Wolff szerint Lewis Hamilton arra jött rá, hogy a szurkolótáborán keresztül nagyon sok emberhez elér, ezt pedig arra használja, hogy támogassa a számára fontos ügyeket.

részletek

Leclerc: Erősebb lettem én és a csapat is

Nem a remélt pozíciókért küzdhet, Charles Leclerc mégis sokat javult versenyzőként a szezon kezdetéhez képest: jobb lett gumikezelésben, türelmesebbé vált és a csapatban is szorosabb kötelékek alakultak ki.

részletek

„Kimi még mindig a mezőny egyik legjobbja”

Antonio Giovinazzi elismerően beszélt finn csapattársáról, aki szerinte még mindig rendkívül gyors, ehhez párosul a hatalmas tapasztalata - ha meg akarja verni, akkor mindent jól kell csinálnia...

részletek

Ricciardo: 35 évesen befejezem, kivéve…

Repülnek az évek, Daniel Ricciardo a 31-et betöltve már a mezőny idősebbjei közé tartozik. Őt is elgondolkodtatta, meddig folytatja még: még négy szezont adna magának, de nem mindenki képes arra, mint Nico Rosberg.

részletek

Grosjean: Rosszkor született a generációm

A szezon végén a Haastól és az F1-ből is távozó francia úgy érzi, ő és még néhány kortársa sosem kapták meg az igazi lehetőséget. Azt is elmondta, mi az egyetlen dolog, amit bán a karrierje során.

részletek

„90 százalék nem győzné le Hamiltont azonos autóban”

Bár Carlos Sainz is úgy véli, hogy a mezőny jelentős része nyerni tudna a Mercedesszel, viszont a hétszeres F1-es világbajnok brit ellen már a legtöbben esélytelenek lennének csapaton belül.

részletek

Ezért nem Wehrlein kapta Bottas ülését

2016 végén, Nico Rosberg váratlan visszavonulásakor ők ketten voltak esélyesek a Mercedes második ülésére: a német most elmondta, végül miért a finnt igazolták le, s nem őt.

részletek

Váratlan irányból érte kritika Hamiltont

A hatszoros snookervilágbajnok Ronnie O’Sullivan nincs elragadtatva attól, hogy Lewis Hamilton felsőbbrendű autóval aratja le a babérokat az F1-ben. A helyében nem tudna úgy örülni a sikereknek.

részletek
Olvastad már?