Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 23. hétfő

F1

Leclerc egy dolgon változtatni fog mostantól

A Ferrari fiatal F1-es pilótája úgy érzi, hogy sok dolgot nem csinálhatott volna másképp Szingapúrban, de egyet igen, erre pedig oda is fog figyelni a soron következő futamokon.

részletek

Binotto elmagyarázta a Ferrari taktikáját

A Ferrari F1-es csapatfőnöke elmondta, hogy miért került előnybe Sebastian Vettel Szingapúrban és miért nem Charles Leclerc-t hívták ki először a bokszba - szerinte ilyen a versenyzés.

részletek

Kvjat szerint Raikkönen megpróbálta kinyírni

A Toro Rosso orosz F1-es pilótája szerint 2007 világbajnoka olyan dolgot csinált, amit éppen ő szokott ellenezni, mégpedig azért, hogy védje csapattársát, Antonio Giovinazzit.

részletek

Leclerc: Csalódott vagyok, de ez egy kettős győzelem

A Ferrari monacói F1-es pilótája hamar lehiggadt a futam után, Sebastian Vettelnek csak nagyon későn szóltak, hogy menjen ki a bokszba - így értékeltek a dobogósok Szingapúrban.

részletek

ÉLŐ: Szingapúri Nagydíj - A verseny

Charles Leclerc várhatja az élről a rajtot Szingapúrban, mellőle Lewis Hamilton indul. Kövessétek velünk a Szingapúri Nagydíj történéseit élő szöveges tudósításunkban.

részletek

Szingapúri Nagydíj - A rajtrács

Az időmérőn megszerzett pozíciók most sem tükrözik teljesen a rajtrácsot, mivel azt egy büntetés és egy kizárás borította fel. Az első sorban Charles Leclerc és Lewis Hamilton!

részletek

Raikkönen: Mocskosul sok dolgunk van még

Bár zökkenőmentes hétvégében reménykedtek az Alfa Romeónál, mégis eléggé problémás napot zártak, miután az első szabadedzésen elment az áram a csapatnál, így a telemetriaadatok is elszálltak.

részletek

Hamilton: Régen éreztem magam ilyen jól az autóban

Lewis Hamilton – elmondása szerint – nagyon régen érezte már magát ilyen jól a W10-es volánja mögött, mint a Szingapúri Nagydíj pénteki napján, Bottas azonban a falba rakta az Ezüst Nyilat.

részletek

Ricciardo: Eddig egész jól nézünk ki

A monzai remek eredmény után a Renault-nál egy sokkal nehezebb hétvégére számítanak Szingapúrban, azonban egyelőre úgy tűnik, nincs ok aggodalomra a francia istállónál.

részletek

Szingapúrban még este is 30 °C felett lesz a hőmérséklet

Ázsiába érkezett az F1, ami azt jelenti, lassan véghajrájához ér a 2019-es világbajnokság. Előreláthatólag nem ismétlődik meg a 2017-es esőfutam, viszont a hőség nagy kihívás lesz a versenyzőknek.

részletek

Vettel: Szingapúrban bármi megtörténhet

Sebastian Vettel legutóbbi hibája azt jelenti, hogy mindössze három büntetőpontra van attól, hogy a versenyfelügyelők eltiltsák egy futamról, így szerinte sincs hibázási lehetősége Szingapúrban.

részletek

Binotto szerint kiváló a Ferrari hozzáállása

A Ferrari F1-es csapatvezetőjének sosem egyszerű az élete, az év elején előléptetett Mattia Binottóra pedig mostanában különösen nagy nyomás nehezedett. A csapatszellem az, ami támogatta őt a bajban.

részletek
Olvastad már?