Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 20. csütörtök

F1

A Hondát meglepte, mekkora hátránya van

Nem sikerült jól a montreali hétvége a Red Bull és a japán gyártó szempontjából. Kanadában egyértelműen csak harmadik erőnek bizonyultak a riválisok után, aminek nem örültek Japánban.

részletek

A Ferrari cserélget, miközben a Mercedes stabil

A maranellóiak csapatfőnöke elmondta, hogyan látja a két csapaton belüli különbségeket. Felmerült az egyik ok, ami miatt a címvédő alakulat egy kicsivel mindig a Ferrari előtt jár.

részletek

Újabb lehetőségek F1-szuperlicensz pontokra

Minden egyes teljesített pénteki szabadedzés pontokat ér majd az F1-be igyekvő versenyzőknek, emellett hamarosan a női bajnokság, a W Series is bekerül ebbe a listába.

részletek

Verstappen: Több lóerővel más lenne a kép

Max Verstappen hisz benne, hogy a Red Bull felérhet az F1 csúcsára a Hondával közös projekttel. A holland elárulta, hogy a lóerőkön kívül mi kellhet ennek megvalósulásához.

részletek

Pirelli: Tőlünk senki nem kért még semmit

A gumigyártó szerint ők nem a Mercedesnek kedveznek, mindenkinek a maga dolga, hogy mit kezd a gumikkal, a csapatok részéről pedig semmilyen komoly kérés nem érkezett hozzájuk.

részletek

Ennyit fejlődött a hivatalos F1-es játék a 2010-es években

A Formula-1 hivatalos Youtube-csatornája tett ki egy videót, amelyben egymás mellett nézhetjük meg a játék 2010-es és 2019-es verzióját.

részletek

Red Bull: Minket lassítottak, a Mercedest nem

Dr. Helmut Marko tovább támadja a domináló F1-es istállót, szerinte ugyanis a szabályokkal nem hogy közelebb hoznák egymáshoz a csapatokat, inkább pont hogy a Mercedest segítik.

részletek

Hamilton visszaesett a legjobban fizetett sportolók listáján

Bár Lewis Hamilton bevételei minden bizonnyal nőttek 2017 óta, mégis visszább csúszott a Forbes leggazdagabb sportolóinak listáján. Az F1-esek közül egyedül Vettel fért még fel a névsorra.

részletek

Már idén tesztelik a 18 colos F1-es gumikat

A Pirelli fő projektje 2019-ben még az, hogy a következő szezonra jó gumikat tudjon szállítani ebben a méretben az F2-be, de már az F1 is szerepet kap, először szeptemberben.

részletek

Raikkönen továbbra is elégedetlen

Az Alfa Romeo F1-es pilótájának még mindig nem tetszik az autó, amely szerinte nem kiegyensúlyozott és lassú - legalábbis Kanadában ez volt a helyzet, úgyhogy nagyon bízik az érkező fejlesztésekben.

részletek

Ferrari: Elfelejtettünk szólni Leclerc-nek

Mattia Binotto bevallotta, hogy nem jelezték F1-es pilótájuknak Sebastian Vettel büntetését - igaz, Leclerc szerint az se változtatott volna semmin, ha szólnak neki.

részletek

Vettel a futam után inkább felszívódott volna

A németnek semmi kedve nem volt a Kanadai Nagydíjat követően különböző eseményeken részt venni, ám a kötelessége mást diktált. A dobogóra társai felé mutatott tiszteletből állt fel.

részletek
Olvastad már?