Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 19. csütörtök

F1

A Vettel-ügy nem aktuális a Red Bullnál

Dr. Helmut Marko szerint van négy pilótájuk és azt is elárulta, hogy mikora fognak dönteni a 2020-as felállásukról - Sebastian Vettel nincs képben náluk, hiába a szép közös múlt.

részletek

Villeneuve: Sokan visszasírják az én időmet

A kevésbé polkorrekt korban még férfiak ültek a Formula-1-es autókban, mondja 1997 világbajnoka. Egy kivétel azért van: éppen a nemrég Villeneuve-öt emlegető Verstappen.

részletek

Fekete-fehér lesz az F1 sárga lapja

A labdarúgáshoz hasonlóan figyelmeztetéseket osztana ki az F1-es futamokon az FIA, mielőtt büntetésekhez folyamodik. Ehhez egy már régóta létező, de alig használt zászlót venne elő a szervezet.

részletek

Maldonado: Egyszer majdnem ferraris lettem

A Williams és a Lotus egykori pilótája azt állítja, 2013-ban egészen közel került ahhoz, hogy a Ferrari leigazolja őt, az "akkori idők Verstappenjét". A nagy átigazolás tudjuk, végül nem történt meg.

részletek

Ilyen egy Ferrari-kör Monzában visszafelé

Az F1 2019-cel mutatja be a videó készítője, hogy hogyan is néz ki a hétvégi F1-es helyszínen egy kör visszafelé - így sem tűnik rossznak a pálya...

részletek

Motorok: A Ferrari kilóg, a többi hasonló

A Honda nagyon szeretne közeledni a riválisokhoz az időmérőkön, de Spában az látszott, hogy a Ferrari még a Mercedeshez képest is kiemelkedik - a többiek viszont hasonló szinten vannak.

részletek

Hivatalos bejelentést tett Monzáról az F1

Régóta billegett a monzai Formula-1-es pálya sorsa a száguldó cirkuszban, szerda délután pedig hivatalosan is pont került az ügy végére.

részletek

Binotto: Tökéletesnek kell lennünk Monzában

A Ferrari csapatfőnöke szerint ahhoz, hogy nyerjenek, mindent jól kell csinálniuk, ezt bizonyította Spa is - az biztos, hogy versenyképesek lesznek, de a motorjuk azért némi aggodalomra ad okot...

részletek

Ne maradj le semmiről az Olasz Nagydíjon!

A Ferrari szentélyébe látogat a Formula-1, de természetesen ott lesz a Formula-2 és a Formula-3 és közben versenyhétvégét teljesít a Superbike mezőnye is. Mutatjuk a programot!

részletek

Vettel sokallja a versenyek számát, 16-ot akar

A Ferrari német pilótája jelentősen megritkítaná az F1 aktuális versenynaptárát, így csökkentené a csapatokon a terhet, és több szabadidőt adna a pilótáknak. 2003-as időszakhoz térne vissza.

részletek

Kijelzőket aggatnának az F1-es autókra

Sajtóértesülések alapján azt tervezik az F1-ben, hogy 2021-től kijelzőket helyeznek el az autók különböző pontjaira. A karosszéria mellett a kerékfelnik is digitálissá válnának.

részletek

Időjárás: Kibabrál az eső a Ferrarival hazai pályán?

A 2019-es év eddigi egyetlen igazi esős versenyét Németországban láthattuk, azonban könnyen előfordulhat, hogy az Olasz Nagydíj lesz a második, melyen előkerülnek az extrém esőgumik.

részletek
Olvastad már?