Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 22. csütörtök

F1

Így lehet már hétvégén világbajnok a Mercedes

A hibrid éra 2014-es kezdete óta nem talált legyőzőre a Mercedes, ez pedig idén sem lesz másképp. A Portugál Nagydíjon, akár már öt futammal a szezon vége előtt bebiztosíthatják a világbajnoki címet.

részletek

McLaren: Nem fogunk egyből nyerni a Mercedesszel

Bár bizakodó a további fejlődést illetően, a wokingiak F1-es csapatvezetője, Andreas Seidl szerint nem reális azt várni tőlük, hogy rögtön az élre ugranak jövőre új motorpartnerüknek köszönhetően.

részletek

Visszaszóltak Hamiltonnak a riói építkezésről

A tervek szerint a nem túl távoli jövőben egy új, Rio de Janeiro-i versenypályán rendezik majd a Brazil Nagydíjat. Hamilton aggodalmát fejezte ki az erdők miatt, aztán helyreigazították a britet.

részletek

Hamilton: A McLaren elhagyása volt a legnehezebb pillanat

Akkoriban sokan kritizálták amiatt, hogy nevelőcsapatát elhagyva a Mercedeshez igazolt, s a hatszoros világbajnok is elárulta a Formula.hu kérdésére: ez volt karrierje eddigi legkeményebb pillanata.

részletek

Wolff elmondta, miért nem adnak motort a Red Bullnak

Néhány éve még jó lehetőséget látott ebben az Ezüst Nyilak F1-es csapatfőnöke, azóta azonban megváltoztak a prioritások: ma egész egyszerűen nincs kapacitásuk erőforrással ellátni a riválisukat.

részletek

Horner: Az F1 egy rockkoncert hang nélkül

A Red Bull csapatfőnöke bízik benne, hogy 2026-ot illetően már inkább a fenntarthatóság mellett döntenek a döntéshozók. Szerinte az F1 most olyan, mint egy rock koncert, letekert hangerővel.

részletek

A Daimler jócskán megvágja az F1-es büdzsét

A Daimler vezérigazgatója, Ola Kallenius kijelentette, hogy nemcsak a Formula-1-ben megjelenő költségsapka miatt csökkentenék a kiadásaikat, de az egész cégre nézve ez a tervük.

részletek

Sajtó: Ez lehet a 2021-es versenynaptár

Egy nem hivatalos 2021-es versenynaptár terjed a neten, amely annak ellenére tartalmaz furcsaságokat, hogy Chase Carey azt ígérte, jövőre minden visszatér a normál kerékvágásba. Bahreinben kezdődhet a szezon.

részletek

Renault: Most már bárhol jók lehetünk

A Nürburgringen elért eredmény után a francia istálló a soron következő F1-es helyszínek közül immár egyiktől sem tart. Az RS20 most már bármilyen vonalvezetésen jó teljesítményre lehet képes.

részletek

Hamilton: Szerintem még javulhatok

Lewis Hamilton szerint még mindig elég jó szinten teljesít és akár még javulhat is - nem az számít neki, hogy a legnagyobbként emlékezzenek rá, hanem az, hogy jó emberként.

részletek

Nem száll ki az F1-ből a Mercedes

Az anyacég vezére szerint annyi okuk van erre, mint a Bayern Münchennek kiszállnia a labdarúgás világából - lesz egy stratégiájuk, de ennyi, ugyanúgy maradnak a sportágban, mint eddig.

részletek

Hamilton idén jött rá, hogy túl pörgős az élete

Kénytelen volt lelassítani az eddig a világot keresztbe-kasul utazó bajnok, és meglepetésre élvezi: a koronavírus után sem akar visszatérni addig jellemző tempójához.

részletek
Olvastad már?