Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 25. vasárnap

Bulvár

Hamilton idén jött rá, hogy túl pörgős az élete

Kénytelen volt lelassítani az eddig a világot keresztbe-kasul utazó bajnok, és meglepetésre élvezi: a koronavírus után sem akar visszatérni addig jellemző tempójához.

részletek

Raikkönen még három gyereket szeretne

A kétszeres családapa Kimi Raikkönen a felesége Instagram-oldalán válaszolt a magánéletét feszegető rajongói kérdésekre, a védjegyévé vált párszavas reakciók között pedig finoman be is szólt Minttu főzési és vezetési képességeire.

részletek

Cora Schumacher: A fiam látni sem akar

A Schumacher család drámájáról rántotta le a leplet a német bulvársajtó: a Formula-3-ban versenyző David kapcsolata megromlott édesanyjával. A legendás család legkisebb tagja magyar párjának, Keszthelyi Viviennek szenteli idejét.

részletek

Súlyosan eladósodott a kétszeres világbajnok

Emerson Fittipaldi állítása szerint perköltséget sem tud fizetni, a bank azzal vádolja, hogy az Egyesült Államokban luxuskörülmények között él. 145 bírósági keresetet nyújtottak be a brazil ellen.

részletek

Hülkenberg eljegyezte kedvesét

Méghozzá nem is akárhol: az idén a Racing Pointnál két versenyt beugróként teljesítő német F1-es pilóta Velencében kérte meg párja kezét, akivel immár öt éve van kapcsolatban.

részletek

Mit üzent pólójával Hamilton a dobogón?

„Tartóztassák le a rendőröket, akik megölték Breonna Taylort” feliratú pólóban vett részt a közös térdelésen és állt a dobogóra Lewis Hamilton: így küzd tovább a feketék jogaiért és a rendőrök túlkapásai ellen.

részletek

Hamilton vallomása: Olyan vagyok, mint te

A szuperképességekkel felruházott versenyző és az egyszerű ember, átlagos problémákkal. Lewis Hamilton saját elmondása szerint ezzel a két személyiséggel rendelkezik, utóbbival pedig mindannyian tudunk azonosulni.

részletek

Briatore: Ha akarnék, holnap visszamehetnék

A Formula-1 történetének egyik legmegosztóbb egyénisége Flavio Briatore, aki annak idején egy futamot sem látott, mikor csapatfőnök vált belőle. „Én voltam az egyik legjobb” – magyarázza, hogy mindent elért, ezért nem is akar visszatérni az F1-be.

részletek

Hamilton a magányról mint kihívásról

A hatszoros brit világbajnok számára komoly megpróbáltatásokat jelent, hogy a járványügyi korlátozások miatt idén alig látja a családját és a barátait. Abban bízik, télen könnyebb lesz.

részletek

Közleményt adtak ki Briatore állapotáról

Koronavírussal került kórházba Milánóban a korábbi F1-es csapatfőnök - az első hírek arról szóltak, hogy súlyos a helyzet, a közlemény szerint viszont nincs nagy baj, stabil az állapota.

részletek

Briatore súlyos állapotban került kórházba a Covid-19 miatt

A Renault egykori csapatfőnökét, Flavio Briatorét súlyos állapotban szállították a milánói San Raffaele kórházba a koronavírus szövődményei miatt, tudta meg az olasz sajtó.

részletek

Kirabolták Gasly normandiai otthonát

Miközben az Alpha Tauri pilótája a Spanyol Nagydíjon újabb pontszerzést ünnepelhetett, a franciaországi otthonából ismeretlenek értékes személyes tárgyakat tulajdonítottak el.

részletek
Olvastad már?