Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 2. péntek

Bulvár

Kápolnán fákat ültetett a főispánnal, Kompolton iskolásokkal sütizett Kiss Norbi és Laller

Négyszeres kamion Európa-bajnok, tereprali Európa-bajnok, jet-ski magyar bajnok, alpolgármester, főispán és polgárőrparancsnok. A heves megyei Kápolnán, Kiss Norbi Macskaárvaházában a felsoroltak egyszerre fogtak ásót, lapátot, vödröt, és kezdtek neki az idei őszre tervezett 120 fa elültetésének.

részletek

Vettel: A gyermekeim mellett akarok lenni, mikor szükségük van rám

Sebastian Vettel november 20-án végleg szögre akasztja F1-es bukósisakját, miután a négyszeres világbajnok pilóta a visszavonulás mellett döntött. Több időt szeretne együtt tölteni családjával.

részletek

Verstappen a leggazdagabb hollandok listáján

Max Verstappen felkerült a Quote magazin listájára, amely az 500 leggazdagabb hollanddal foglalkozik. A kétszeres világbajnok mellett a zandvoorti társtulajdonos is ott van a leggazdagabbak közt.

részletek

Mateschitz elfogadta, hogy halálos beteg

Egy osztrák lap úgy értesült, a múlt héten elhunyt Dietrich Mateschitz elfogadta sorsát, s a végzetes diagnózist követően egy erdei rezidenciába vonult el. Verstappen is meglátogatta a néhai alapítót.

részletek

Filmes céget alapított Lewis Hamilton

George Lucas tanácsát is kikérte a hétszeres világbajnok, aki médiamenedzserével együtt indította el az új vállalkozást. Filmeken keresztül akar embereket inspirálni.

részletek

Házkutatást tartottak Verstappen szponzoránál

Pénzmosás gyanúja miatt vizsgálódik a holland hatóság, több célpontot le is tartóztattak, az egyelőre nem világos, hogy a Max Verstappen karrierjét régóta egyengető Van Eerd köztük van-e.

részletek

Todt: Néha heti háromszor látom Schumachert

Michael Schumacher a legjobb kezekben van – üzente a rajongóknak egykori csapatfőnöke, aki a német családjához fűződő kapcsolatáról is beszélt: amíg él, jóban marad velük.

részletek

Magnussen: Mi lett volna velem 16 évesen?

A dán F1-es pilóta szerint nehéz helyzetbe került volna, ha nem teljesít jól az F3-ban és pont ezt szeretné elkerülni a saját gyermekével. Nem igazán bátorítaná arra, hogy versenyezzen.

részletek

Berger lányával randizgat Ricciardo

Új barátnője van Daniel Ricciardónak, aki nem más, mint a Ferrari és a McLaren egykori pilótájának, Gerhard Bergernek a lánya. Nem ők az egyetlen ízig-vérig F1-es páros a mezőnyből.

részletek

„Hollywoodi F1” lesz Ricciardo sorozata

Formula–1-es tv-sorozatot készít az ausztrál pilóta, amelyben a sportág világát szeretné bemutatni, de fikciókon és nem a valóságon (vagy annak kiforgatásán) keresztül – nem akar riválist a Drive to Survive-nak.

részletek

Hamilton szerepet akart a Top Gunban

Az F1-es világbajnok harcoló vadászpilóta lehetett volna az új filmben, de végül le kellett mondania a szerepet, mert a futamokra való felkészülés mellett nem jutott elég ideje a forgatásra.

részletek

Pink kollekció arca lett Lewis Hamilton

A hétszeres világbajnok a Valentino divatház új, Pink PP névre hallgató reklámkampányának frontembere a színésznő-énekesnő Zendaya mellett.

részletek