Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 18. kedd

Bulvár

Verstappen valóban Budapesten portyázik

Helyesnek bizonyult a formula.hu-hoz csütörtök éjjel befutott információ, amely szerint Max Verstappen, a Red Bull Racing versenyzője hazánkban portyázik. Olvasónk az Ötkert nevű szórakozóhelyen futott össze a fiatal hollanddal és kompániájával.

részletek

Újra kórházba került Niki Lauda

A háromszoros Formula-1-es világbajnok tüdőtranszplantációból való felépülésében újabb visszaesés következett be. A 70 éves osztrák vesedialízisen esik át egy svájci klinikán.

részletek

Leclerc: A család sokkal fontosabb, mint az F1

21 évesen már a Ferrari pilótája: a laikus szemlélő azt gondolná, Charles Leclerc életében megszokta, hogy minden sikerül neki. Aki jobban képben van, tudja, hogy elveszítette édesapját és közeli barátját, Jules Bianchit.

részletek

Bottas: Sokfelé megfordultam, de nincs jobb hely, mint Nastola

Valtteri Bottas mindig büszkeséggel nyilatkozik szülővárosáról, Nastoláról, és Nastola is szereti őt. Ha úgy alakul, támogatja a helyi gördeszkásokat, vagy épp tanórákat látogat.

részletek

Raikkönen: Nem érdekel, mit gondolnak rólam a finn rajongók

Räikkönen őszintén beszélt kétlakiságáról, arról, mit érez Svájc és Finnország iránt, valamint, hogy mit tart fontosnak a gyermekei jövőjével kapcsolatosan, akik akár táncolhatnak is, ha úgy érzik.

részletek

Különleges fogadalmat tett Kiss Norbi

„Idén minden Európa-bajnoki futamgyőzelmem és dobogós helyezésem után elültetek egy fát a kápolnai árvaházunk környékén, bízva abban, hogy a szezon végére létrejöhet egy kisebbfajta erdő” – mondta mosolyogva Kiss Norbi, a kétszeres Európa bajnok, hatszoros magyar bajnok autóversenyző, akitől az állatvédelem mellett a környezet és természet védelme sem áll távol.

részletek

Még idén jön a Schumacher-dokumentumfilm

Michael Schumacher születésének 50., és első világbajnoki címének 25. évfordulóján családja egy az életébe való különleges betekintésre adta áldását: a decemberben érkező film eddig nem látott felvételeket is tartalmaz.

részletek

Saját hamburgert alkotott Carlos Sainz

A McLaren spanyol F1-es pilótája nagy hamburgerimádónak tartja magát és össze is rakott egy saját burgert, amellyel elmondása szerint nagy sikert aratott a bakui hétvégén.

részletek

Raikkönen fia versenyezni akar, egy bökkenővel

A négyéves Robint inkább a motorok érdeklik – apja megpróbálja átszoktatni gokartra, de azt mondja, ha gyermeke táncolni akar, akkor is támogatni fogja.

részletek

Hamilton: Egészségesebb és boldogabb vagyok a vegán étrendtől

Lewis Hamilton úgy érzi, azzal, hogy vegán életmódra váltott, egyáltalán nem szenved semmilyen fizikális hátrányt a többiekkel szemben, sőt azt kívánja, bár hamarabb kezdte volna az egészet.

részletek

F1-es pilótabarátnők: Kik csavarják el a versenyzők fejét? - 3. rész

Új év, új remények, szokták mondani minden sportban. Nos, volt olyan F1-es pilóta, aki 2019-re nem csak a csapatát cserélte le, de a barátnőjét is. Íme, néhány ismert és kevésbé ismert pilótabarátnő.

részletek

A kínai, aki minden nyelven megvenné a Raikkönen-könyvet

A 30 éves kínai Kimi-rajongó, Long Yiru egy-egy stresszesebb napon arra szokott gondolni, Kiminek sokkal több terhet kell viselnie az életben, mint neki.

részletek
Olvastad már?