Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 5. vasárnap

Bulvár

Hamilton elveszítette egy barátját

A Mercedes hatszoros világbajnoka 14 év ismertség után tragikus körülmények között elveszítette egy jó barátját, aki 2007 óta minden Brazil Nagydíjon a pilóta testi épségére vigyázott.

részletek

Koronavírus: Nagy segítséget nyújt a Mercedes

Napokon belül megindulhat napi ezer olyan eszköz gyártása Brixworth-ben, amelyek jelentősen segíthetnek a betegek ellátásban és sokat könnyíthetnek az egészségügy dolgán a koronavírus elleni harcban.

részletek

Hamilton: Ilyen érzés ketrecbe zárva élni

A brit világbajnok párhuzamot vont a világ számos országban életbe léptetett kijárási tilalom és a fogságban tartott állatok helyzete között. Arra kér minket, ne járjunk állatkertbe és cirkuszba.

részletek

Marko és Briatore is koronavírusos volt?

Dr. Helmut Marko és Flavio Briatore is úgy véli, hogy ők már átestek a betegségen különösebb baj nélkül - a tüneteik megvoltak, de akkor még nem tulajdonítottak ennek túl nagy jelentőséget.

részletek

Amikor Herbert együtt akart fürdeni Hakkinennel

Mika Hakkinen ideálisnak találta a pillanatot ahhoz, hogy megosszon egy 28 évvel ezelőtti történetet a pajzán gondolatokkal játszadozó Johnny Herbertről abból az időből, amikor csapattársak voltak a csődközelben álló Lotusnál.

részletek

Ricciardo beszólt Norrisnak, majd beleugrott a medencébe

A Renault ausztrál F1-es pilótája ezúttal sem hazudtolta meg önmagát - ha humorról van szó, akkor rá mindig számíthatunk. Most Lando Norris kapott ebből egy adagot...

részletek

Hamilton megvédte magát a „szemét” vélemények után

Lewis Hamilton saját elmondása szerint sokkal jobban érzi magát, mióta vegán lett és szerinte a szemétbe való azoknak a véleménye, akik azt mondják, ettől elveszíti az izmait.

részletek

„A versenybírók vizsgálják a koronavírust” – komolytalan reakciók a kialakult helyzetre

Miközben mindenki tisztában van a világjárvány jelentette veszélyekkel, sokan egy-egy a koronavírussal kapcsolatos viccel próbálják oldani a hangulatot. Az F1-es közösségi médiában újságírók, versenyzők és viccoldalak is éltek a lehetőséggel, ezekből válogattunk.

részletek

Akitől még egy F1-es pilóta is autogramot kér

Nagy megtiszteltetésben volt része az Alfa Romeo versenyzőjének, Antonio Giovinazzinak, aki csapatának autóbemutatója előtt egy másik nagy eseménnyel, a pápával való találkozással kezdte a szezont.

részletek

Új barátnőjével (?) romantikázott a sarkkörön Bottas

Ausztrál kerékpáros posztolt fotókat Finnországból, köszönetet mondva „túravezetőjének”, a közelmúltban elvált Valtteri Bottasnak.

részletek

Hamilton: Apám látogatása nagy boldogságot jelent

A Mercedes F1-es pilótája szerint a siker hajszolása közben szem elől tévesztették azt, ami a legfontosabb: a családot és az ő kapcsolatukat. Most viszont szerencsére már más a helyzet.

részletek

Kapcsolják be biztonsági öveiket: Szujó Zoltán újra képernyőn - már vasárnap

Bejelentést tett a Formula-1-es közvetítésekből tavaly tavasszal kikerülő korábbi kommentátor: már most vasárnap képernyőre kerül egy autósportos műsor házigazdájaként.

részletek
Olvastad már?