Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 25. hétfő

Bulvár

Fekete tanárokat keres Hamilton alapítványa

A Hamilton Bizottság jelentése után akcióba lendült a szintén hétszeres világbajnok által alapított Mission 44: 150 fekete tanár alkalmazására vállalkoztak tudományos területeken.

részletek

Egyetem, hadsereg – Mazepin F1-en kívüli élete

Sokszor elmondják az autóversenyzők, hogy ez a sport az életük. Azonban korántsem szó szerint értik ezt, legalábbis egész biztosan nem úgy, hogy mellette semmi más nem köti le az idejüket.

részletek

Pereznek 850 milliós kártérítést fizet volt szponzora

Bár a pályán az elmúlt időszakban nem muzsikál túl jól Sergio Perez, azonban a magánéletben elkönyvelhetett egy komolyabb sikert, ugyanis ügyvédeivel pert nyert a mexikói olajtársaság ellen.

részletek

Vettel: Mindenkinek joga van szabadon szeretni

A 2021-es Magyar Nagydíj nem csupán arról marad emlékezetes, hogy az újraindítást követően Lewis Hamilton egyedül állt fel a rajtrácsra, Sebastian Vettel ugyanis gondoskodott róla, hogy a címlapra kerüljön.

részletek

Ezzel a videóval búcsúzunk Móczár Pétertől

A tegnap elhunyt örökös bajnok nem egészen két éve még más legendákat méltatott az Autósport és Formula Magazin gáláján.

részletek

Jótékonysági vacsora Kiss Norbival a Sulyom Tájétteremben St. Andrea borokkal

Jótékonysági vacsorát szervez Kiss Norbi világ- és többszörös Európa-bajnok autóversenyző szeptember 15-én, délután 4-től a Tisza-tónál Sarudon, a térség egyik legkülönlegesebb és legminőségibb gasztronómiai kínálatát nyújtó Sulyom Tájétteremben.

részletek

Gyász: elhunyt egy önkéntes sportbíró, miután kirepült a pályáról a túraautó

Szörnyű hír: a Brands Hatch pályán rendezett klasszikus túraautó-verseny során baleset történt, a kirepülő autó pedig egy sportbírói állásba csapódott. Az ott munkát végző önkéntes életét vesztette. Nyugodjon békében!

részletek

Hamilton a magyar törvényről: „Elfogadhatatlan”

A hétszeres F1-es világbajnok kifejtette a véleményét a Magyarországon nemrég bevezetett pedofil-törvénnyel kapcsolatban: szerinte gyávaság, hogy a hatalom egyáltalán felvet ilyesmit.

részletek

„Lángra lobbant” Hamilton újabb kezdeményezése

A Brit Nagydíj előtt hallhattunk először arról, miként működik a Hamilton Bizottság, amikor közzétették jelentésüket arról, milyen is a feketék aránya az autósportban. A munka új szinten folytatódik.

részletek

Raikkönen: Nem erőltetem rá a gyerekeimre a versenyzést

Kimi Raikkönen karrierje lassan a végéhez közeleg, s bár azt már korábban elmondta, nem érdekli ki lesz az utódja, ha felhagy a versenyzéssel, most azt is elárulta, gyermekei a nyomdokaiba lépnek-e.

részletek

Brown beszélt Norrisszal a rablásról

Zak Brown bevallotta, hogy őt már háromszor is kirabolták, úgyhogy sokat beszélt erről a traumatikus élményen áteső Lando Norrisszall - szerinte a pilóta rendben lesz, hiszen egészséges.

részletek

Megtámadták és kirabolták Norrist az Eb-döntő után

A McLaren pilótája is áldozatul esett az Anglia–Olaszország mérkőzés után tomboló huligánoknak: közel 17 millió forintot érő karóráját letépték a kezéről.

részletek
Olvastad már?