DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 28. szerda

Bulvár

Coulthard a Netflix mellé állt: Unalmasak vagytok!

Az egykor Formula-1-es pilóta, David Coulthard védelmébe vette a Netflix sorozatát, amely olykor valóban kiszínezi egy kicsit a valóságot.

részletek

„Egész nap játszottunk” – ilyen volt együtt lakni Norrisszal

Lando Norris korábbi lakótársa beszélt arról, hogy milyen időszakot töltöttek együtt annak idején – nem állítja, hogy a brit volt a legrendszeretőbb srác.

részletek

Hamiltont gyalázta a letartóztatott influenszer

Andrew Tate egy videóban beszélt arról, hogy győzne az F1-ben Hamilton autójával – majd testvérével azt részletezték, hogyan vernék össze a világbajnokot.

részletek

Így karácsonyoztak az F1-esek idén

Akárcsak az elmúlt években, a mezőny zöme ezúttal is megosztotta a különböző közösségi oldalakon, miként ünnepelték a karácsonyt.

részletek

Raikkönen lett a legnépszerűbb finn a világon

Egy finn, kaszinókkal foglalkozó weboldal végzett némi kutatást, hogy kiderítsék, ki a legnépszerűbb finn híresség a világon. A Jégember mindent vitt!

részletek

Péntek: Megvan az első 2023-as F1-es bemutató időpontja, Leclerc vb-esélyes Mercedesre számít

Elsőként az Aston Martin tett bejelentést arról, mikor mutatják be 2023-as versenygépüket, Leclerc pedig erős Mercedesre számít.

részletek

Megállt a szíve a navigátornak, gyűjtést szerveztek a gyógyulása érdekében

A többszörös bajnok ralis navigátornak pályabejárás közben állt meg a szíve, felesége kislányukkal épp 11 hetes terhes volt.

részletek

Ricciardo motorral szelné át az USA-t

Azt tervezi Daniel Ricciardo, hogy szabadidejében keresztülszeli az Egyesült Államok egy motorkerékpárral.

részletek

Kiss Norbi rajongójának szülinapján járt

Még csak tízéves, de már dobogóra állhatott komoly szimulátorversenyeken és rendszeres gokartozással is fejleszti tudását.

részletek

Kápolnán fákat ültetett a főispánnal, Kompolton iskolásokkal sütizett Kiss Norbi és Laller

Négyszeres kamion Európa-bajnok, tereprali Európa-bajnok, jet-ski magyar bajnok, alpolgármester, főispán és polgárőrparancsnok. A heves megyei Kápolnán, Kiss Norbi Macskaárvaházában a felsoroltak egyszerre fogtak ásót, lapátot, vödröt, és kezdtek neki az idei őszre tervezett 120 fa elültetésének.

részletek

Vettel: A gyermekeim mellett akarok lenni, mikor szükségük van rám

Sebastian Vettel november 20-án végleg szögre akasztja F1-es bukósisakját, miután a négyszeres világbajnok pilóta a visszavonulás mellett döntött. Több időt szeretne együtt tölteni családjával.

részletek

Verstappen a leggazdagabb hollandok listáján

Max Verstappen felkerült a Quote magazin listájára, amely az 500 leggazdagabb hollanddal foglalkozik. A kétszeres világbajnok mellett a zandvoorti társtulajdonos is ott van a leggazdagabbak közt.

részletek