Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. december 8. vasárnap

Bulvár

Bottas elválik gyönyörű feleségétől

Valtteri Bottas egy szomorkás hangvételű közleményben tudatta közösségi oldalain, hogy ő és felesége, Emilia Pikkarainen külön utakon folytatják tovább. 2010 óta alkottak egy párt.

részletek

Coelhót olvas és listát ír a sikerért Hamilton

Az alkimista és Nelson Mandela is megtanította egy-egy bölcsességre, amelyet Lewis Hamilton ma is alkalmaz. Minden évben összeírja, milyen célokat akar megvalósítani.

részletek

Hamilton: Nem izgatom magam a lovagi cím miatt

Az utóbbi időszakban Nagy-Britannia rendkívül sikeres volt a motorsportokban, ennek ellenére más sportokhoz viszonyítva keveseket ért az a megtiszteltetés az F1-ben, hogy lovaggá ütötték volna őket.

részletek

Gyászol a Verstappen család

Hosszantartó súlyos betegség után 72 esztendős korában elhunyt Max Verstappen nagyapja, Frans. Jos édesapja sokszor rendezett összejöveteleket, bulikat, ahol unokája versenyei mentek a kivetítőn.

részletek

F1-es legendák sisakjai mellé kerül Micheliszé

Rigó István üzletember, egy kisfiú édesapja, autósportrajongó. Mindig is közel állt hozzá a motorsportok világa. Rengeteg autós eseményen vett részt, személyesen találkozott híres sportolókkal, lelkes gyűjtő, relikviáival több vitrin is megtelt már. Most egy olyan különleges darab került a birtokába, aminek értéke nem feltétlenül pénzben mérhető.

részletek

Willi Weber: Nem engedik, hogy lássam Schumachert

Korábbi menedzsere, Willi Weber elárulta, hogy bár szeretne találkozni Michael Schumacherrel, de a hétszeres világbajnok felesége eltiltotta ettől. Szerinte fél, hogy elmondaná az igazságot.

részletek

Felesége nyilatkozott Michael Schumacherről

Michael Schumacher felesége, Corinna hosszú idő után először beszélt a nyilvánosság előtt férje egészségi állapotáról. Mindenkit biztosított, hogy a hétszeres bajnok a legjobb kezekben van.

részletek

Raikkönen saját ruhakollekcióval jelentkezett

A finn világbajnok és a West Coast Choppers közösen jelentették be az USA Nagydíj előtt, hogy Kimi Raikkönen saját ruhakollekcióval rukkol elő. Jesse James a Mercedestől kapta meg a pilóta számát.

részletek

A mexikóvárosi pilótaparádé retróverdái

Különleges versenyzői parádéval készülnek a Mexikói Nagydíj szervezői az F1-es mezőny számára: nem a sima kamionplatón való körbevezetésre kell készülnie a 20 pilótának, hanem igazi járműkülönlegességeken fuvarozzák őket egyenként.

részletek

Albon szívesen elköltözne már otthonról

A Red Bullnál versenyez, de még mindig a szüleivel lakik Alexander Albon. Bevallása szerint ő is szívesen élne nagyvilági életet, csakhogy egyelőre nem keres ehhez elég jól.

részletek

Hatalmas Senna-fesztivál lesz Brazíliában

A novemberi Brazil Nagydíj előtt óriási eseménynek ad otthon Sao Paulo: pályára gördül Ayrton Senna több legendás F1-es autója, a tervek szerint örök élményt adnak majd a nézőknek.

részletek

Hamilton: Úgy érzem, hogy feladok mindent

Lewis Hamilton elég lehangoltan posztolt közösségi oldalán, rajongói pedig csak találgatják, hogy mi is állhat emögött, vagy hogy pontosan mit is jelentenek a szavai.

részletek
Olvastad már?