Steward
Héjas Szilárd
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 18. vasárnap

Bulvár

Raikkönen, a válság, a cigi és az alkohol

2013-ban, egy magánéleti mélypont során csúcsra járatta magát Kimi Raikkönen, ami a bulizást illeti. Az alkohol és a cigaretta is mindennapjai részévé vált, egészen furcsa tizenhat napon volt túl.

részletek

Hamilton mindent lemondott a gyógyulás érdekében

Lewis Hamilton továbbra sem gyógyult ki teljesen pénteken kezdődött betegségéből, így a Magyar Nagydíj előtt lemondta minden programját, a mielőbbi gyógyulás érdekében.

részletek

Szujó: Kevesen értenek hozzá annyira, mint én

Az M4 Sporttól távozó kommentátor már el is kezdi írni a könyvét, amelyben előhúz régi történeteket a bokszutcából - a csatornával kapcsolatos szakítását egyelőre lehet, hogy nem írja meg.

részletek

Norris apja is dúsgazdag, de nem szívesen beszél róla

A jövőre is biztosan McLarennél maradó újoncot, Lando Norrist egyértelműen abba a csoportba sorolják, amelynek tagjai tehetségük miatt jutottak el az F1-be: pedig az ő családjának is van mit a tejbe aprítani…

részletek

Ecclestone: Egy lövedéket is felfognék Putyinért

Már megszokhattuk, hogy Bernie Ecclestone mennyire szabad szájú, de legutóbbi nyilatkozata talán mindenen túltesz. Az orosz elnököt, Vlagyimir Putyint magasztalta, szerinte diktátorokra van szükség.

részletek

Mindent eltalált, F1-es álomhétvégét nyert egy Verstappen-szurkoló

Hihetetlen szerencséje (vagy megérzése) volt az Osztrák Nagydíjon egy holland F1-es szurkolónak, gyakorlatilag mindent eltalált a futammal kapcsolatban, ezzel pedig álmai utazása vár rá Austinban.

részletek

Özvegyével együtt emlékezett Laudára Bernie Ecclestone

Megható pillanatokkal indult a szombati nap a Red Bull Ringen, ahol az F1 korábbi impresszáriója, Bernie Ecclestone a közelmúltban elhunyt legendára, Niki Laudára emlékezett annak özvegye, Birgit, valamint egyik fia, Lukas társaságában.

részletek

Elárverezik a legbotrányosabb Ferrarit

Az idei F1-es szezonzáró után viheti haza valaki azt a 2002-es Ferrarit, amelynek eszmei értékét tovább emeli a tény, hogy pontosan mely versenyeken is használta azt Michael Schumacher.

részletek

A szamócaszedéstől a kaszinózásig: Amit eddig nem tudtál Bottasról

A finnek nagyon szeretik Valtteri Bottast, ezért igyekeznek minél több új információhoz jutni róla. Az újságírók nemrég szóra bírták a pilóta édesanyját, Bottast pedig két finn tévés faggatta.

részletek

Verstappen valóban Budapesten portyázik

Helyesnek bizonyult a formula.hu-hoz csütörtök éjjel befutott információ, amely szerint Max Verstappen, a Red Bull Racing versenyzője hazánkban portyázik. Olvasónk az Ötkert nevű szórakozóhelyen futott össze a fiatal hollanddal és kompániájával.

részletek

Újra kórházba került Niki Lauda

A háromszoros Formula-1-es világbajnok tüdőtranszplantációból való felépülésében újabb visszaesés következett be. A 70 éves osztrák vesedialízisen esik át egy svájci klinikán.

részletek

Leclerc: A család sokkal fontosabb, mint az F1

21 évesen már a Ferrari pilótája: a laikus szemlélő azt gondolná, Charles Leclerc életében megszokta, hogy minden sikerül neki. Aki jobban képben van, tudja, hogy elveszítette édesapját és közeli barátját, Jules Bianchit.

részletek
Olvastad már?