Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 15. hétfő

Bulvár

Hamilton szerepet akart a Top Gunban

Az F1-es világbajnok harcoló vadászpilóta lehetett volna az új filmben, de végül le kellett mondania a szerepet, mert a futamokra való felkészülés mellett nem jutott elég ideje a forgatásra.

részletek

Pink kollekció arca lett Lewis Hamilton

A hétszeres világbajnok a Valentino divatház új, Pink PP névre hallgató reklámkampányának frontembere a színésznő-énekesnő Zendaya mellett.

részletek

Hamilton beszállt az NFL-csapat tulajdonosi körébe

Hivatalos közleményben jelentette be az NFL-ben szereplő Denver Broncos csapata, hogy Lewis Hamilton csatlakozott a tulajdonosi körükhöz. A brit már korábban is próbálkozott hasonlóval.

részletek

Három ifjú gokartos volt Hamilton vendége Silverstone-ban

Három fiatal gokartos volt Lewis Hamilton vendége a Brit Nagydíj hétvégéjén, aki szeretné, ha növekedne a diverzitás a motorsportban, ennek érdekében támogatná a gokartosokat.

részletek

Egy autóba zárt kutyán segített Kimi Raikkönen

Hírt kaptunk a 2021 végén visszavonult Kimi Raikkönenről, nem is akármilyent. Egy videó csillogtatja meg a világbajnok emberi oldalát: szerepel benne egy fagyispohár és egy autóban hagyott kutya.

részletek

Letöltendőt kapott a korábbi csapatfőnök

Négy hónap börtönbüntetésre ítélték a Force India-alapító Vijay Mallyát, aki ellen számos bírósági ügy van folyamatban hazájában. Egy per során nem jelent meg, ennek kapcsán született most az ítélet.

részletek

Ecclestone bocsánatot kért: Magam is háború alatt nőttem fel

Óriási felháborodást váltottak ki Bernie Ecclestone szavai június végén, aki azt mondta, akár egy golyót is felfogna Vlagyimir Putyinért. Most elnézést kért az F1 egykori vezére.

részletek

Piquet: Ez mind baromság, nem vagyok rasszista, semmi rosszat nem mondtam

Az F1-ről kitiltott háromszoros világbajnok Le Mans-ban beszélt az őt övező botrányról. Bár okozott neki némi kellemetlenséget, a brazilt nem igazán hozza lázba, hogy közellenség lett.

részletek

Börtönbe kerülhet Nelson Piquet?

A háromszoros világbajnok börtönbüntetést kaphat, miután egy tavalyi interjúban rasszista jelzővel illette Lewis Hamiltont. Vizsgálat indulhat, mivel három brazil képviselő eljárást követel ellene.

részletek

Így látják a pilóták a tüntetők tettét

Lewis Hamilton, Carlos Sainz, Sergio Perez és Sebastian Vettel is érti, hogy miért történt az, ami - egyedül a módszerrel nem értenek egyet, mert a tüntetők magukat és a versenyzőket is veszélybe sodorták ezzel.

részletek

Hamiltonból undort vált ki az amerikai abortuszdöntés

Miután az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága kimondta, hogy az abortuszhoz való jogot meg kell szüntetni, Lewis Hamilton az Instagramon adott hangot nemtetszésének.

részletek

A legnagyobb álszentségnek tartja Vettel kritikáját egy politikus

A négyszeres világbajnok, aki sűrűn szólal fel a környezettudatosságért, különleges sisakban versenyez a Kanadai Nagydíjon. „Állítsák le a kátrányhomok-bányászatot” – áll a fejvédőn.

részletek