DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 5. szombat
F1

David Schumacher: Szégyen, amit anyám csinál

Megfenyegette, hogy tönkreteszi versenyzői karrierjét, máskor rendőrt kellett hívni, mert megállás nélkül ütötte Ralf Schumachert – fiuk, David kitálalt édesanyja viselt dolgairól.

Ralf Schumacher magánélete a német expilóta coming outja után került a figyelem középpontjába, s valószínűleg ezt használta ki a többszörös futamgyőztes volt felesége, Cora arra, hogy többszörösen nyilvánosan megvádolja Schumachert többek között azzal, hogy kihasználta és meglopta őt.

A vádak Ralf Schumacher fiát, a sportautókkal versenyző Davidot is érintették, aki a közösségi médiában nyilvánosan állt ki édesapja mellett, és szólította fel édesanyját, hogy fejezze a vádaskodást:

„Normális esetben nem beszélnék a nyilvánosság előtt családi ügyekről, mert ezekről a témákról nem az internetre valók. Sajnos úgy tűnik, édesanyám ezt másképp látja. Itt az ideje, hogy véget vessünk ennek: Én csak szeretném békében élni az életemet, és elérni a céljaimat anélkül, hogy mindarról kérdeznének, amivel anyám vádol engem és apámat” – írta.

david-schumacher-instagram-1



David Schumacher ez követően kitért arra, hogy édesanyjának régóta mentális problémái vannak, ahogy azt a közösségi médiában közzétett posztjaiból is kiderülhet, s azt is elmondta, hogy gyerekkorában vele együtt akart öngyilkosságot elkövetni. Ezt követően így folytatta:

„Amikor a szüleim 2015-ben elváltak, anyám megfenyegetett, hogy ha nem vele fogok élni, akkor tönkreteszi az életem álmát, vagyis hogy autóversenyző legyek, mert a közös felügyeleti jog értelmében nem fogja többé aláírni a szükséges dokumentumokat” – írta, majd kifejtette döntése hátterét:

„Mivel nem volt megfelelő mentális állapotban ahhoz, hogy gondoskodjon rólam, én pedig nem akartam olyan környezetben felnőni, ahol egész nap csak az számít, hogy milyen rossz ember az apám, egyszerűen nem akartam többé a közelében lenni” – folytatta, majd felidézett egy másik esetet:

david-schumacher-instagram-2

„Egy alkalommal, amikor akaratom ellenére el akart venni a saját apámtól, és ez annyira elfajult, hogy ki kellett hívnunk a rendőrséget, mivel megállás nélkül verte az apámat. Az apámat ért állandó vádaskodások, miszerint telebeszélte a fejemet minden rosszal, még csak távolról sem igazak. Apám mindig mindent megtett azért, hogy jó kapcsolatom legyen az anyámmal.”

„Éveken át többször meggyőzött arról, hogy adjak neki még egy esélyt. Én mindig ellenkeztem, mert nincs kedvem és idegzetem újra felébreszteni a régi emlékeket és átélni ugyanazokat az élményeket. Az pedig, ahogyan most viselkedik, teljesen szégyenletes: a szüleim már 9 éve elváltak! Kérem, hagyjon minket békén, és hagyja, hogy éljük az életünket, mi is békén hagyjuk őt!” – írta, majd így zárta közleményét:

„Ez az első és az utolsó alkalom, hogy ebben a magántermészetű témában nyilvánosan megszólaltam.”

david-schumacher-instagram-3

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: