DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 1. péntek

RalfSchumacher

Ralf Schumacher: Haasnak el kellene adnia a csapatát

Gene Haasnak el kellene gondolkodnia F1-es csapata eladásán Ralf Schumacher szerint, mert az összevásárolt alkatrészekből nem lehet jó autót építeni, ők pedig alacsony költségvetéssel dolgoznak.

részletek

Rosberg: Ennek nem szabadna megtörténnie

A Fomrula-1-ben hat futamgyőzelemig jutó Ralf Schumacher úgy látja, legfőbb ideje közbelépni a Mercedes vezetőinek. Nico Rosberg átélt már hasonlót.

részletek

A nagy kérdés: visszatér-e Sebastian Vettel?

Az elmúlt hetekben Vettel elmondta, hogy hiányzik neki az F1 és nem zárja ki a visszatérést – a szakma megosztott azt illetően, hogy ez megtörténhet-e.

részletek

Williams: Schumacher vagy Drugovich?

Logan Sargeant és Sergio Perez napjai is meg vannak számlálva az egykori F1-es pilóta szerint: Schumacher és Drugovich lehet esélyes a Williams ülésére?

részletek

F1-Archív: Egy versenyről eltiltják Grosjeant

Alonso állította, nem megy a Ferraritól a McLarenhez, Villeneuve 39 évesen fittnek érezte magát a visszatérésre, Ralf a biztosító miatt nem versenyezhetett, Hamilton Schumacher, Schumacher Prost rekordját döntötte meg szeptember 2-án.

részletek

F1-Archív: Nem Raikkönen megy a Red Bullhoz

A Ferrarit megvádolták, Lauda keményen ostorozta egykori csapatát, Michael Schumacher rekorddal szerzett bajnoki címet, Ralf Schumacher fellebbviteli tárgyaláson bizonygatta ártatlanságát, Raikkönen egy évvel hosszabbított: ezek voltak az F1-es hírek augusztus 19-én.

részletek

Ricciardo az AlphaTauriban? A Red Bull nem tagad

Perez helye nincs veszélyben, Ricciardo viszont befutó lehet az AlphaTaurinál, Albont pedig „sajnos” nem viheti haza a Red Bull.

részletek

F1-Archív: Meg nem történt bejelentések napja

Villeneuve visszatérne 2010-ben, Ralf Schumacher bajnok lenne a Toyotával, Kubica 2012-ig a Renault-nál, Hill a szezon közepén vonul vissza, elodázzák a KERS-t, tesztnap lesz a péntekekből.

részletek

F1-Archív: Irvine elkotyogta a Ferrari kikötéseit

Ralf Schumacher szerint Michael rövidesen visszavonul, Haug állítja, nincs súrlódás a McLarennél, a Ferrari első futamgyőztese 90 évesen elhunyt: ezek voltak 1999 óta június 15. hírei.

részletek

F1-Archív: Schumacher nem tart az öccsétől

Peter Sauber szerint csapata győzhet a 2012-es szezon során, Hamiltont megdöbbentette Alonso kijelentése, megkapja nevét a „Bajnokok Fala”: ezek voltak június 14. hírei az évek során.

részletek

„A Ferrarinál még azt sem tudják, mi a probléma” – Ralf Schumacher

Az egykori F1-es versenyző, Ralf Schumacher szerint most a Ferrari a „legproblémásabb gyerek” a száguldó cirkuszban.

részletek

F1-Archív: Kubica nem fél a Villeneuve-rajongóktól

A korábbi világbajnok ülését elvevő lengyel először megy Kanadába, a Mercedest bíróságra küldték, Justin Wilson részvényekkel készül az F1-be, Ralf Schumacher lábán nagy vágás keletkezett monacói balesetében: ezek voltak június 5. hírei.

részletek