Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 28. szombat

RalfSchumacher

Ralf Schumacher: Lewis egoista ember, mint én voltam

Russell más súlycsoportot képvisel, mint Bottas – vélekedik a hatszoros futamgyőztes. Sőt mi több: minden téren kicsit jobb a Mercedes világbajnokánál, akit ez elkezdett frusztrálni.

részletek

F1-Archív: Ralf Schumacher áll ki bátyjáért

Montoya Michaelt kritizálta, de saját csapattársa, Ralf intette csendre, Fisichella ideges, Kubica többet várt Schumachertől, Hamilton cáfolja az összeesküvés-elméletet. Május 6. F1-es vonatkozású hírei 2000 óta.

részletek

Ralf Schumacher: Mick túl sokat hibázik

Kritikával illette az F1-es Emilia-Romagna-i Nagydíj után unokaöccsét az ex-F1-es német: szerinte nem fér bele ez a sok hiba a Haas pilótájától, akinek Magnussent is le kellene győznie olykor.

részletek

F1-Archív: Kihúzta a gyufát a pilótáknál Hamilton

Alonso fájó bordával versenyez, Ralf Schumacher és Rosberg először nyer futamot, Hamilton történelmet ír, Hamilton hűségét nyilvánítja ki és Hamilton magára haragítja a vetélytársakat: ezek voltak április 15. hírei 2000 óta.

részletek

Hülkenberg megérdemelné az állandó ülést?

Az Aston Martin egyelőre pocsékul teljesít, van, aki szerint a tulajdonos, Lawrence Stroll gondolta úgy, hogy pénzzel minden elintézhető. Nico Hülkenberg azonban beugróként is villantott.

részletek

„Leclerc és Verstappen elérhetetlen távolságban lesz a Mercedes számára”

Mika Hakkinen és Jacques Villeneuve után újabb ex-F1-es szúrt oda Lewis Hamiltonnak és a Mercedesnek. Ralf Schumacher szerint idén már nem szólhatnak bele a világbajnoki küzdelembe.

részletek

„Az Alpine tönkretette a saját versenyét”

A Szaúd-arábiai Nagydíj másik látványos párharca a győzelemért zajló mellett Alonso és Ocon házi csatája volt. Ralf Schumacher szerint a csapatfőnöknek le kellett volna állítania őket.

részletek

Schumacher csattanós véleménye az Aston Martinról

Az egykori F1-es versenyző, Ralf Schumacher katasztrofálisnak tartja az Aston Martin AMR22-es típusát. Szerinte sokkal kifizetődőbb, ha a csapat felhagy az egykori Toyota csapathoz hasonló „buldózeres” megközelítéssel.

részletek

Ralf Schumacher Oscar Piastrit „futtatja”

Úgy tudni, Ralf Schumacher már fűzögeti a Haas csapatát, hogy próbálja meg leszerződtetni a Formula-2 regnáló világbajnokát, Oscar Piastrit Mick Schumacher csapattársaként.

részletek

Ralf Schumacher: Mazepin csinálhatna valami mást

Az orosz F1-es egyik legnagyobb kritikusa szerint Mazepinnek „nem kell feltétlenül a Formula-1-ben vezetnie”. Rámutatott, Mick Schumacher feladatát is megnehezíti, hogy magára van utalva a Haasnál.

részletek

F1-Archív: Massa nem fél Raikkönentől

Gyári csapatként tér vissza a Renault, megmenekült a Sauber, Pantano méltatlankodik, amiért nem kap F1-es ülést, az ügyészség kémkedéssel vádolja a Toyotát, Nico Rosberg mindössze 17 évesen Williamst tesztel. Ilyen F1-es híreket olvastunk december 3-án.

részletek

„Több szerencsével Verstappen mostanra már bajnok lenne”

Mára túl erős lett a Mercedes ahhoz, hogy normál körülmények között a holland győzedelmeskedjen. Persze az esélyt ettől még nem vesztette el, de valami olyanra lenne szüksége, amije eddig nem volt.

részletek