Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 28. szerda

RalfSchumacher

F1-Archív: Egy versenyről eltiltják Grosjeant

Alonso állította, nem megy a Ferraritól a McLarenhez, Villeneuve 39 évesen fittnek érezte magát a visszatérésre, Ralf a biztosító miatt nem versenyezhetett, Hamilton Schumacher, Schumacher Prost rekordját döntötte meg szeptember 2-án.

részletek

F1-Archív: Nem Raikkönen megy a Red Bullhoz

A Ferrarit megvádolták, Lauda keményen ostorozta egykori csapatát, Michael Schumacher rekorddal szerzett bajnoki címet, Ralf Schumacher fellebbviteli tárgyaláson bizonygatta ártatlanságát, Raikkönen egy évvel hosszabbított: ezek voltak az F1-es hírek augusztus 19-én.

részletek

„Ralf a bátyjához hasonlóan vb-címeket nyerhetett volna”

Rendkívül jó véleménnyel van Ralf Schumacherről Franz Tost, aki karrierje elején dolgozott a némettel, akit elképesztően tehetségesnek írt le – de azt is elmondta, mi hiányzott az igazán nagy sikerekhez nála.

részletek

Ralf Schumacher: Odafent örülnek Vettel távozásának

Az ex-F1-es német szerint kellemetlen volt a sportág vezérkarának, amikor Vettel kendőzetlenül hívta fel a figyelmet a problémákra. Ralf Schumacher már gyanította a visszavonulást.

részletek

Ralf Schumacher: Micknek jobban kellett volna teljesítenie…

Izgalmas fejlesztésekkel érkezett a Hungaroringre a Haas, ám a csomagot egyelőre csak Kevin Magnussen próbálhatta ki. Ralf Schumacher szerint unokaöccsének jobb eredményekre lett volna szüksége ehhez…

részletek

F1-Archív: Meg nem történt bejelentések napja

Villeneuve visszatérne 2010-ben, Ralf Schumacher bajnok lenne a Toyotával, Kubica 2012-ig a Renault-nál, Hill a szezon közepén vonul vissza, elodázzák a KERS-t, tesztnap lesz a péntekekből.

részletek

F1-Archív: Irvine elkotyogta a Ferrari kikötéseit

Ralf Schumacher szerint Michael rövidesen visszavonul, Haug állítja, nincs súrlódás a McLarennél, a Ferrari első futamgyőztese 90 évesen elhunyt: ezek voltak 1999 óta június 15. hírei.

részletek

F1-Archív: Schumacher nem tart az öccsétől

Peter Sauber szerint csapata győzhet a 2012-es szezon során, Hamiltont megdöbbentette Alonso kijelentése, megkapja nevét a „Bajnokok Fala”: ezek voltak június 14. hírei az évek során.

részletek

F1-Archív: Button a legjobbnak hiszi magát

A világbajnoki címtől akkor még nagyon messze álló BAR-os ambiciózus nyilatkozata mellett Ralf Schumacher és Alonso szócsatája, a Red Bull F-csatornája, valamint Montoya és Villeneuve tűrhetetlen beszólásai is bekerültek a hírekbe június 11-én.

részletek

F1-Archív: Kubica nem fél a Villeneuve-rajongóktól

A korábbi világbajnok ülését elvevő lengyel először megy Kanadába, a Mercedest bíróságra küldték, Justin Wilson részvényekkel készül az F1-be, Ralf Schumacher lábán nagy vágás keletkezett monacói balesetében: ezek voltak június 5. hírei.

részletek

Ralf bírálta, Vettel megvédte Mick Schumachert

A fiatalabb Schumacher a Monacói Nagydíj 24. körében elvesztette uralmát a Haas VF-22 felett, és az uszodai részen nagy sebességgel a pálya melletti Tecpro korlátnak ütközött. Az autó olyan erővel csapódott be, hogy kettétört, a korlát megrongálódott, ezért a versenyt piros zászlóval megszakították.

részletek

F1-Archív: Hamilton nézzen magába

A háromszoros brit világbajnok, Jackie Stewart üzent így a versenyigazgatóságot kritizáló Hamiltonnak. De május 30-án történt az isztambuli Vettel-Webber ütközés, mentette fel az FIA a McLarent, és vásárolta meg felesége aktjait Ralf Schumacher. A nap hírei 1999 óta.

részletek