Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 30. hétfő

RalfSchumacher

Ralf Schumacher: Nem lehet a bátyámhoz hasonlítani Hamiltont

A hétszeres F1-es világbajnok öccse úgy véli, mindkét klasszis a saját korának legjobb versenyzője, de túl sok tényező jön a képbe ahhoz, hogy egymással össze lehessen vetni őket.

részletek

Schumacher hisz a régi Vettel visszatérésében

Ralf Schumacher szerint az átigazolás olyan pozitív hatással lesz Sebastian Vettelre, hogy vissza fogja nyerni a tíz évvel ezelőtti formáját. Ehhez környezetváltozásra és egy jobb autóra van szüksége.

részletek

Színnémet párost vár az Alfához Ralf Schumacher

Unokaöccse, Mick Schumacher F1-es bemutatkozására számít az egykori versenyző, aki azt sem zárja ki, hogy a Ferrari mindjárt három utánpótláspilótát felhoz a királykategóriába.

részletek

F1-Archív: Egy versenyről eltiltják Grosjeant

Alonso állította, nem megy a Ferraritól a McLarenhez, Villeneuve 39 évesen fittnek érezte magát a visszatérésre, Ralf a biztosító miatt nem versenyezhetett, Hamilton Schumacher, Schumacher Prost rekordját döntötte meg szeptember 2-án.

részletek

F1-Archív: Nem Raikkönen megy a Red Bullhoz

A Ferrarit megvádolták, Lauda keményen ostorozta egykori csapatát, Michael Schumacher rekorddal szerzett bajnoki címet, Ralf Schumacher fellebbviteli tárgyaláson bizonygatta ártatlanságát, Raikkönen egy évvel hosszabbított: ezek voltak az F1-es hírek augusztus 19-én.

részletek

Vettelnek is kellett volna egy Jean Todt, aki az asztalra csap a Ferrarinál?

Ez kezd kicsit olyan lenni, mint hogy ami nincs fönt Facebookon, az meg sem történt: akinek nincs véleménye Sebastian Vettelről, az nem is igazi F1-es bennfentes! Most Ralf Schumacher beszélt róla, meg az időkről, amikor még borozni lehetett a Ferrarinál.

részletek

Ralf Schumacher: Vettel akár az Alpha Taurinál is kiköthet

Ralf Schumacher különös eszmefuttatást osztott meg a rajongókkal egy német lapban. Szerinte az sem kizárt, hogy az Alpha Taurihoz igazol Vettel, a Red Bull pedig négy egyforma autóval indulna.

részletek

Ralf Schumacher: Vettelnek bocsánatot kell kérnie

Ha egy versenyző ennyire kikap csapattársától, magára kell vállalnia a felelősséget, vélekedik a négyszeres bajnok honfitársa. Ralf Schumacher szerint Vettel jelenlegi teljesítményével nem érdemli meg élcsapat ülését.

részletek

F1-Archív: Meg nem történt bejelentések napja

Villeneuve visszatérne 2010-ben, Ralf Schumacher bajnok lenne a Toyotával, Kubica 2012-ig a Renault-nál, Hill a szezon közepén vonul vissza, elodázzák a KERS-t, tesztnap lesz a péntekekből.

részletek

F1-Archív: Irvine elkotyogta a Ferrari kikötéseit

Ralf Schumacher szerint Michael rövidesen visszavonul, Haug állítja, nincs súrlódás a McLarennél, a Ferrari első futamgyőztese 90 évesen elhunyt: ezek voltak 1999 óta június 15. hírei.

részletek

F1-Archív: Schumacher nem tart az öccsétől

Peter Sauber szerint csapata győzhet a 2012-es szezon során, Hamiltont megdöbbentette Alonso kijelentése, megkapja nevét a „Bajnokok Fala”: ezek voltak június 14. hírei az évek során.

részletek

F1-Archív: Button a legjobbnak hiszi magát

A világbajnoki címtől akkor még nagyon messze álló BAR-os ambiciózus nyilatkozata mellett Ralf Schumacher és Alonso szócsatája, a Red Bull F-csatornája, valamint Montoya és Villeneuve tűrhetetlen beszólásai is bekerültek a hírekbe június 11-én.

részletek
Olvastad már?