Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 30. hétfő

DavidSchumacher

David Schumacher szerződést bontott F3-as csapatával

Az eddig a Formula-3-ban vitézkedő David Schumacher azonnali hatállyal szerződést bontott csapatával, a Charouz Racinggel. Ralf fia eddig pontot sem szerzett a bajnokságban.

részletek

Ennyit mond Ralf Schumacher Michaelről

Sűrűn nyilatkozik az utóbbi időszakban a borászkodásba kezdő Schumacher-testvér. Várható volt, hogy egy interjúban előbb-utóbb rákérdeznek bátyja, Michael állapotára.

részletek

Ralf Schumacher szerint jók Mick esélyei

Ha jól teljesít idén az F2-ben, akkor például az Alfa Romeónál lehetőséget kaphat Michael Schumacher fia – véli a hétszeres világbajnok testvére. Saját fia azonban még messze van az F1-től.

részletek

Schumacher: Fiainknak több idő kell még

Ralf Schumacher egyértelműen érzi, hogy saját fia, David és Mick Schumacher sem elég érett még a Formula-1-re, több időre van szükség, minél több tapasztalat gyűjtésére, mielőtt feljebb lépnek.

részletek

David Schumacher rögtön dobogóra állt

Pályafutása első Formula-3-as hétvégéjén máris összejött a dobogó Ralf Schumacher fiának. A Thaiföldön rendezett futamokon édesapja is hasznos tippekkel látta el a család legifjabb pilótáját.

részletek

Keszthelyi és Schumacher egyszerre debütál az F3-ban

Keszthelyi Vivien mellett párja, David Schumacher is ugyanabban a versenysorozatban fog rajthoz állni - ellenfelekként találkoznak majd egymással a pályán.

részletek

Ralf két Schumachert is az F1-ben látna

Tíz éven át két Schumachert láthatott a publikum a száguldó cirkuszban, Michaelt és Ralfot. Az ifjabbik ismét arról álmodik, hogy mindkettejük fia eljut az autósport elitkategóriájába.

részletek

Újoncbajnok lett David Schumacher

Miközben Mick Schumacher a Formula-3-ban szárnyal, unokatestvére kevésbé feltűnő szezont teljesített Németországban, mindazonáltal egy értékes trófeát év végén bezsebelt.

részletek

Egy párt alkot Keszthelyi Vivien és David Schumacher

A Formula-4-es pályafutását megkezdő ifjú Schumacher – Ralf Schumacher 16 éves fia – szíve foglalttá vált: a német sajtó arról írt, hogy párja a legismertebb magyar autóversenyzőnő, Keszthelyi Vivien lett.

részletek

Schumacher büszke fia sikeres bemutatkozására

Ralf Schumacher fia, David is elkezdte autóversenyzői pályafutását az F4-ben másfél hete. Ígéretesen és eredményesen indította karrierjét, emiatt édesapja boldog, de egyben óvatos is.

részletek

David Schumacher sikeres F4-es bemutatkozása

A Schumacher család nem tud elszakadni az autóversenyzéstől. A hétszeres világbajnok unokaöccse, azaz Ralf Schumacher fia sikerrel vette az első akadályt a Formula-4-ben.

részletek

Néhány éven belül az F1-ben csaphatnak össze Schumacherék

Másfél évtizede a Schumacherek testvérpárharcáról szólt a F1, mely hamarosan újra megtörténhet, annyi különbséggel, hogy Michael és Ralf csemetéi küzdhetnek meg egymással.

részletek
Olvastad már?